Λοιπόν επειδή πολλοί ρωτάνε αν τους έχουμε δει τους παίκτες επειδή είμαι κουμαρόσκυλο θανάτου και βλέπω αν χρειαστεί και Δ' Ισλανδίας έχω δει πολύ μα παάαααααααααρα πολύ ξένο ποδόσφαιρο την τελευταία δεκαετία.Όσους προτείνω τους έχω δει όσους συζητιούνται είπα να μην μιλήσω αλλά θα σκάσω.Λόγω ότι κυνηγάω πολύ τα over και τα over 1.5 ημίχρονο ψάχνω τέτοιες ομάδες.Θα πω κάτι που με παραξενεύει και με ψιλοενοχλεί...καλοπροέραιτα μη βαράτε..
Δεν κινούμαστε για πίσω από ομάδες ''βράχους'' αλλά από ομάδες που τα άρπαζαν.Και εξηγούμε.
Στεάουα.Βαρέλα.Καλός,αθλητικός,γρήγορος τεχνιτάκος νιώθει να σμπρώξει και την μπάλα από πισω προς το κέντρο έχει ένα αρνητικό.Βγαίνει πολύ μπροστά μα πολύ μπροστά για cb και δε μαζεύεται.Η Στεαυα 2 χρόνια θέριζε αλλά φέτος έκανε πάρα πολλά goal-goal και το χειρότερο έμεινε πολλές φορές πίσω πρώτη στο σκορ.Τον δικαιολογώ γιατί είναι ενθουσιώδεις και γρήγορος αλλά δεν προσαρμόστηκε φέτος με τα σαπάκια cb συμπαίκτες να τους μαζέψει λίγο πίσω.Έπαιζε όπως η Στεαυα πριν 2 και 3 χρόνια.
Gabulov άκουσα τώρα.Ντιναμό Μόσχας.Τραγική άμυνα άρπαξε πολλά φέτος δεν μπορώ να τον κατηγορήσω είναι καλός τερματοφύλακας απ την κατρακύλα της Ντιναμό έδειχνε ''άδειος'' φέτος με κακή ψυχολογία.Έχει κάνει πολύ καλές χρονιές την τελευταία διετία κουνελιάζει...Ερωτηματικό..
Sunjic.Στουτγκάρδη.Τι να πω?Η βασίλισσα του over και του over 1.5 ημίχρονο.4 όρθια αγγούρια όποιος και να έπαιζε ήταν το ίδιο.Η χειρότερη άμυνα της Γερμανίας και μην πείτε Bundesliga γιατί και οι ομάδες που ήταν μαλωμένες με το γκολ την Στουτγκάρδη της έβαζαν.Τίποτα το ιδιαίτερο..
Boyko.Δεν έχω εικόνα
Αυτά καλοπροαίρετα πάντα