Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Πολύ καλά τελειώματα ο Αργεντίνος. Είναι και αριστεροπόδαρος, ενώ πλασάρει (και σκοράρει) και με δεξί.
Ειχα ηδη μειωσει τα ποστ μου τον τελευταιο καιρο γιατι δεν μου αρεσε καθολου το πως εχει εξελιχθει το φορουμ,ολο και λιγοτερες αποψεις,ολο και περισσοτερες επιθεσεις επι προσωπηκου και για να μη σας ζαλιζω τα @@ οπως ειπε και ο αλλος και για να απελευθερωσω και την ομαδα απο την γκρινια μου που αυτη την εφερε ενα βημα απο την πτωχευση αυτη την εφερε να αλλαζει καμια 50 ποδοσφαιριστες τα τελευταια 4-5 χρονια και εγω δεν ξερω ποσους προπονητες,επειδη αυτη της στερησε την οργανωση της ως παε,αποχωρω και εγω απο το φορουμ να βρω εγω την υγεια μου και εσεις την ησυχεια σας,ξερω ξερω θα κλαψετε.Να ειστε καλα παλικαρια και μακαρι τον Μαιο να ειμαστε καλα.
- paokovios1974
Για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να βοηθησουν ολοι οταν το πηραμε εμεις το 85 δεν μας υπολογιζε κανενας περα απο 4η θεση με πολλους νεαρους τοτε παικτες και με ξενους ερωτηματικα που ομως μας βγηκαν ολα θετικα καναμε μεγαλο σερι νικων και ολος ο ΠΑΟΚ κινητοποιηθηκε για να παρουμε το πρωταθλημα,επισης οφειλω να πω πως ο βαρδινογιαννης ηταν πιο διαλλακτικος επειδη δεν υπηρχαν τοτε τα τρελλα εσοδα του τσου λου και μπορεσαμε να παρουμε τον τιτλο χωρις να μας διαλυει η επο η καποια παραγκα,βεβαια με το που τελειωσε η χρονια μας τρυπησε αλλιως παιρνοντας μας τον τοτε αγαπημενο της κερκιδας Χρηστο δημοπουλο επονομαζομενο φονια.
- GiorgosAtha
Τζόσουα...
Άλλο το λέω την γνώμη μου και κάνω υπομονή υποστηρίζοντας την ομάδα μέχρι να έρθει η ώρα να κρίνω "σωστά"...
και άλλο το μπαίνω κάθε μέρα και γκρινιάζω/κράζω για το παραμικρό από το "γιατί δεν έρχετε ο Rat?" μέχρι το "πότε θα γίνουν οι μεταγραφές?" και "τι μεταγραφές είναι αυτές που κάνουμε?".
Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Όσο αναφορά τώρα για τους positive thinker...
Ναί είμαι! Αλλά συγκρατημένος, λέω την γνώμη μου και τουμπεκί... στηρίζω, κανω υπομονή και προχωράω... δεν μπαίνω συνέχεια να λέω μπράβο σε όλα!
Όταν έρθει η ώρα θα κρίνω... και θα κριθώ αν είχα δίκιο ή άδικο που ήμουν αισιόδοξος!
Άλλο το λέω την γνώμη μου και κάνω υπομονή υποστηρίζοντας την ομάδα μέχρι να έρθει η ώρα να κρίνω "σωστά"...
και άλλο το μπαίνω κάθε μέρα και γκρινιάζω/κράζω για το παραμικρό από το "γιατί δεν έρχετε ο Rat?" μέχρι το "πότε θα γίνουν οι μεταγραφές?" και "τι μεταγραφές είναι αυτές που κάνουμε?".
Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Όσο αναφορά τώρα για τους positive thinker...
Ναί είμαι! Αλλά συγκρατημένος, λέω την γνώμη μου και τουμπεκί... στηρίζω, κανω υπομονή και προχωράω... δεν μπαίνω συνέχεια να λέω μπράβο σε όλα!
Όταν έρθει η ώρα θα κρίνω... και θα κριθώ αν είχα δίκιο ή άδικο που ήμουν αισιόδοξος!
- sourmenetes
- Moderator
Για ενα ποστ δε φευγει κανεις joshua...
Λαθος χειρισμος απο τον συνφορουμιτη.Δεν υπαρχει λογος να αποχωρησεις...
Ηρεμια σε ολους και συνεχιζουμε.
Ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε αλλα εχουμε διαφορετικη αποψη...Τι να κανεις...???
Λαθος χειρισμος απο τον συνφορουμιτη.Δεν υπαρχει λογος να αποχωρησεις...
Ηρεμια σε ολους και συνεχιζουμε.
Ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε αλλα εχουμε διαφορετικη αποψη...Τι να κανεις...???
- paokovios1974
Τζοσουα φιλε πολλες φορες αντιδικησαμε και σχεδον παντα ειχαμε αντιθετη αποψη αλλα να ξερεις πως και εγω και αλλα παιδια εδω μεσα μετραμε σοβαρα και σεβομαστε την αποψη σου.Θα σε παρακαλουσα να το ξανασκεφτεις δεν αξιζει να χαλιεσαι με το τι λεει ο ενας και ο αλλος εδω δεν ειναι πραγματικη ζωη ενα φορουμ ειναι που λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του για την μεγαλη μας καψουρα,τζος μεινεjoshua έγραψε:Ειχα ηδη μειωσει τα ποστ μου τον τελευταιο καιρο γιατι δεν μου αρεσε καθολου το πως εχει εξελιχθει το φορουμ,ολο και λιγοτερες αποψεις,ολο και περισσοτερες επιθεσεις επι προσωπηκου και για να μη σας ζαλιζω τα @@ οπως ειπε και ο αλλος και για να απελευθερωσω και την ομαδα απο την γκρινια μου που αυτη την εφερε ενα βημα απο την πτωχευση αυτη την εφερε να αλλαζει καμια 50 ποδοσφαιριστες τα τελευταια 4-5 χρονια και εγω δεν ξερω ποσους προπονητες,επειδη αυτη της στερησε την οργανωση της ως παε,αποχωρω και εγω απο το φορουμ να βρω εγω την υγεια μου και εσεις την ησυχεια σας,ξερω ξερω θα κλαψετε.Να ειστε καλα παλικαρια και μακαρι τον Μαιο να ειμαστε καλα.
- ΑποστόληςΑ
- ilovegame27
Δυστυχώς το forum έχει καταντήσει κουραστικό!Πολύ μιζέρια και πολλοί προπονητές υπάρχουν εδώ μέσα!
Απο τα βιδεο (που ειναι παραπλανητικα του κερατα) ενα ελαχιστο συμπερασμα βγαζεις,και κατα την γνωμη μου και οι 2 φαινοντε αξιολογοι , ομως δεν θα σταθω σε αυτο.
Οταν η αεκ εφερε τον σκοκο και τον αλλο, τον ζορο ντε, τους ηξερε κανενας?
Και οι 2 τα εβγαλαν τα λεφτα τους λαι με το παραπανο.
Ας κανουμε λιγη υπομονη .
Νομιζω οτι θα γινουν 2 το πολυ 3 ακομα κινησεις αλλα θα αργησουν λιγο , ελπιζω .
Και το ελπιζω κολαει στη λογικη του ιβαν να διαπραγματευεται μονος του τα μεγαλα συμβολαια ή τα μεγαλα ονοματα,
και αν δεν κανω λαθος ο ιβαν ακουστηκε οτι θα ερθει σε καμια εβδομαδα.
Νομιζω οτι θα γινουν 2 το πολυ 3 ακομα κινησεις αλλα θα αργησουν λιγο , ελπιζω .
Και το ελπιζω κολαει στη λογικη του ιβαν να διαπραγματευεται μονος του τα μεγαλα συμβολαια ή τα μεγαλα ονοματα,
αυτος ο μακ μου φαινεται στην κοντρα θα κλεισει πολλα σπιτια.
και μην ξεχνάτε και κατι ακόμα. οτι οι πιο πολλοί έκραζαν τα μακ και την απλ, μεχρι που μια μερα όλοι είχαν ένα. :ugeek:
και μην ξεχνάτε και κατι ακόμα. οτι οι πιο πολλοί έκραζαν τα μακ και την απλ, μεχρι που μια μερα όλοι είχαν ένα. :ugeek:
- paokovios1974
ο Ιβαν ξερει προσωπικα εναν παικτη οπως και τον βουκιτς και δεν αποκλειεται να τον φερειSwordfire έγραψε:Απο τα βιδεο (που ειναι παραπλανητικα του κερατα) ενα ελαχιστο συμπερασμα βγαζεις,και κατα την γνωμη μου και οι 2 φαινοντε αξιολογοι , ομως δεν θα σταθω σε αυτο.
- sourmenetes
- Moderator
Mας ιντριγκαρεις ρε paokovie βραδιατικα...
Να μας πεθανεις θελεις???

Να μας πεθανεις θελεις???
paokovios1974 έγραψε:ο Ιβαν ξερει προσωπικα εναν παικτη οπως και τον βουκιτς και δεν αποκλειεται να τον φερειSwordfire έγραψε:Απο τα βιδεο (που ειναι παραπλανητικα του κερατα) ενα ελαχιστο συμπερασμα βγαζεις,και κατα την γνωμη μου και οι 2 φαινοντε αξιολογοι , ομως δεν θα σταθω σε αυτο.
Ποιον
- Unpsofable78
Εγω θα το πω αλλιως:ilovegame27 έγραψε:Δυστυχώς το forum έχει καταντήσει κουραστικό!Πολύ μιζέρια και πολλοί προπονητές υπάρχουν εδώ μέσα!
Πολλα τρολ,πολλοι δηθεν ΠΑΟΚτσηδες που γραφουν παντα εγωκεντρικα,πολλοι γενικα ανθρωποι που οταν γραφουν εδω μεσα δε σεβονται ΚΑΘΟΛΟΥ τον συνοπαδο τους που μπαινει να διαβασει κανα 2 σωστα τεκμηριωμενες αποψεις η να μαθει πληροφοριες απο καποιους που τυχον εχουν παρακολουθησει τους παικτες...
Αντ αυτου απο καποιους τρωμε τετοια μιρλα στα ορια της προκλησης.
Ε πως θα γινει δηλαδη?Εδω μεσα μπαινουμε να ενημερωνομαστε κατα κυριο λογο...οχι να μας κανετε τα συκωτια τουμπανο...