Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

Μπενφίκα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

renegade έγραψε:Εμένα πάντως ο κοντός δεν μου λέει και πολλά πράγματα
ασε τον κοντο και κοιτα τον ψηλο
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Mε τον Τσερβι αριστερά κ Ζιφκο δεξιά χτίζουμε πολύ ωραία άκρα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Kabamaru11 έγραψε:Ανεβηκε ενα βιντεακι απο repress για τον Meite,ολα καλα και ανθηρα,αυτο το οχι γρηγορος κ οχι ευκινητος,πολυ μου την εσπασε,αν ισχυει φυσικα.
Ο οχι γρήγορος πριν δυό χρόνια έπαιζε βασικός στη Μίλαν απέναντι σε Μάν Γιού. Φαντάζομαι στην λίγδα θα έχει πρόβλημα με την ταχύτητα των αντιπάλων.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

aivas19 έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Άλλα ΜΜΕ περνάνε σχεδόν στο ντούκου τη μεταγραφή του Μεϊτέ κι άλλα του βρίσκουν προβλήματα και αδυναμίες. Όλα αυτά με κάνουν περισσότερο αισιόδοξο για το τι μπορεί να προσφέρει. Αν τον είχε πάρει άλλος θα καίγανε λιβανωτά όλη τη μέρα σήμερα, αλλά βλέπεις τον πήρε ο ΠΑΟΚ...
Πραγματικα
Τι φαση;
Ο παικτης ειναι ΑΡΓΟΣ. το εχω ξαναγραψει. τωρα το ποιος βρισκει προβληματα δεν ξερω, εγω ειδα τσορμπατζογλου να τον λεει υπερπαικταρα (ασχετα αν εχει μαυρα μεσανυχτα και δεν εχει δει ουτε ενα 5λεπτο του).
Ειναι ενα περιεργο στυλ παικτη που δεν θυμαμαι να ξαναειχαμε..
Θα ελεγα ενας πιο τεχνιτης εσιτι, αν και ο εσιτι ηταν πιο γρηγορος.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πώς αλλάζει το κλιμα ξαφνικά με Μειτε, Αντόνιο, Ιντρισι και Ρενιερ;;

Λέμε και κάνα όνειρο να περάσει η ώρα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Magpies4 έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Ανεβηκε ενα βιντεακι απο repress για τον Meite,ολα καλα και ανθηρα,αυτο το οχι γρηγορος κ οχι ευκινητος,πολυ μου την εσπασε,αν ισχυει φυσικα.
Ο οχι γρήγορος πριν δυό χρόνια έπαιζε βασικός στη Μίλαν απέναντι σε Μάν Γιού. Φαντάζομαι στην λίγδα θα έχει πρόβλημα με την ταχύτητα των αντιπάλων.
Και ο χατσεριντι επαιζε βασικος σε ολα τα παιχνιδια της ντιναμο τσαμπιονς λιγκ.
Τι παει να πει αυτο? Ενα αργο σκουποξυλο ηταν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το δύο εξτρέμ ΑΜΕΣΑ που γράφεται παντού είναι σε κανονική μονάδα μέτρησης χρόνου η σε χρόνο ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μπορείς να μου πείς τις ομάδες που έπαιξε ο Χατσ και τις ομάδες που έπαιξε ο Μειτέ;

Πιό πολύ με Πάμπλο Γκαρσία μοιάζει ο Μέιτέ, ίδια ταχύτητα στα 30α του. Να προσέχουμε τί λέμε.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Magpies4 έγραψε:
Πιό πολύ με Πάμπλο Γκαρσία μοιάζει ο Μέιτέ, ίδια ταχύτητα στα 30α του.
αυτο
adman

Δημοσίευση από adman »

Ο αργός είναι αργός όπου και να παίζει. Το ξέραμε ότι δεν έχει ταχύτητα ο Μειτέ. Γι' αυτό πρέπει να έρθει ένα ακόμα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Magpies4 έγραψε:
Μονο Εσιτι να μην βγει, γιατι στην Ιταλια τα στοπερ δαγκωνουν καροτιδα, εμεις εχουμε σχετικη απειρεια με εξαιρεση τον Εκονγκ.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ελπίζω όχι.. Άμεσα με χρόνους κανονικούς.

Αν έρθει κ ο Μαρκ Αντώνης, θα φύγει παίκτης έστω και δανεικός; ( Φελίπε)
Μαζεύονται 6 χαφ.. Ναι μεν πολλά παιχνίδια, αλλά ο 6ος χαφ θα πάρει πολύ λίγο χρόνο με ότι αυτό σημαίνει για την ηρεμία της ομάδας, αλλά κ την εξέλιξη του παίκτη..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

giliopoulos έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Άλλα ΜΜΕ περνάνε σχεδόν στο ντούκου τη μεταγραφή του Μεϊτέ κι άλλα του βρίσκουν προβλήματα και αδυναμίες. Όλα αυτά με κάνουν περισσότερο αισιόδοξο για το τι μπορεί να προσφέρει. Αν τον είχε πάρει άλλος θα καίγανε λιβανωτά όλη τη μέρα σήμερα, αλλά βλέπεις τον πήρε ο ΠΑΟΚ...
Πραγματικα
Τι φαση;
Ο παικτης ειναι ΑΡΓΟΣ. το εχω ξαναγραψει. τωρα το ποιος βρισκει προβληματα δεν ξερω, εγω ειδα τσορμπατζογλου να τον λεει υπερπαικταρα (ασχετα αν εχει μαυρα μεσανυχτα και δεν εχει δει ουτε ενα 5λεπτο του).
Ειναι ενα περιεργο στυλ παικτη που δεν θυμαμαι να ξαναειχαμε..
Θα ελεγα ενας πιο τεχνιτης εσιτι, αν και ο εσιτι ηταν πιο γρηγορος.
;; Γιατι απαντας σε μενα; Εγω σχολιαζω το οτι αν τον επαιρνε χαβουζομαδα θα ακουγαμε για τον Βιειρα των φτωχων που ηρθε για τιτλους
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Мир έγραψε:
Magpies4 έγραψε:
Μονο Εσιτι να μην βγει, γιατι στην Ιταλια τα στοπερ δαγκωνουν καροτιδα, εμεις εχουμε σχετικη απειρεια με εξαιρεση τον Εκονγκ.
Ο Εσιτι οταν ειχε την μπαλα στα ποδια ειχε 300 σφυγμους. Τον πιεζαν και την εχανε. Πως να βγει Εσιτι ο Μειτε; Δεν του παιρνεις την μπαλα με τπτ. Εχει παιξει σε μεγαλες ομαδες και εχει γεματες σεζον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”