Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
ασε τον κοντο και κοιτα τον ψηλοrenegade έγραψε:Εμένα πάντως ο κοντός δεν μου λέει και πολλά πράγματα
Ο οχι γρήγορος πριν δυό χρόνια έπαιζε βασικός στη Μίλαν απέναντι σε Μάν Γιού. Φαντάζομαι στην λίγδα θα έχει πρόβλημα με την ταχύτητα των αντιπάλων.Kabamaru11 έγραψε:Ανεβηκε ενα βιντεακι απο repress για τον Meite,ολα καλα και ανθηρα,αυτο το οχι γρηγορος κ οχι ευκινητος,πολυ μου την εσπασε,αν ισχυει φυσικα.
-
Ο παικτης ειναι ΑΡΓΟΣ. το εχω ξαναγραψει. τωρα το ποιος βρισκει προβληματα δεν ξερω, εγω ειδα τσορμπατζογλου να τον λεει υπερπαικταρα (ασχετα αν εχει μαυρα μεσανυχτα και δεν εχει δει ουτε ενα 5λεπτο του).aivas19 έγραψε:ΠραγματικαCaballo Viejo έγραψε:Άλλα ΜΜΕ περνάνε σχεδόν στο ντούκου τη μεταγραφή του Μεϊτέ κι άλλα του βρίσκουν προβλήματα και αδυναμίες. Όλα αυτά με κάνουν περισσότερο αισιόδοξο για το τι μπορεί να προσφέρει. Αν τον είχε πάρει άλλος θα καίγανε λιβανωτά όλη τη μέρα σήμερα, αλλά βλέπεις τον πήρε ο ΠΑΟΚ...
Τι φαση;
Ειναι ενα περιεργο στυλ παικτη που δεν θυμαμαι να ξαναειχαμε..
Θα ελεγα ενας πιο τεχνιτης εσιτι, αν και ο εσιτι ηταν πιο γρηγορος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πώς αλλάζει το κλιμα ξαφνικά με Μειτε, Αντόνιο, Ιντρισι και Ρενιερ;;
Λέμε και κάνα όνειρο να περάσει η ώρα
Λέμε και κάνα όνειρο να περάσει η ώρα
-
Και ο χατσεριντι επαιζε βασικος σε ολα τα παιχνιδια της ντιναμο τσαμπιονς λιγκ.Magpies4 έγραψε:Ο οχι γρήγορος πριν δυό χρόνια έπαιζε βασικός στη Μίλαν απέναντι σε Μάν Γιού. Φαντάζομαι στην λίγδα θα έχει πρόβλημα με την ταχύτητα των αντιπάλων.Kabamaru11 έγραψε:Ανεβηκε ενα βιντεακι απο repress για τον Meite,ολα καλα και ανθηρα,αυτο το οχι γρηγορος κ οχι ευκινητος,πολυ μου την εσπασε,αν ισχυει φυσικα.
Τι παει να πει αυτο? Ενα αργο σκουποξυλο ηταν.
Το δύο εξτρέμ ΑΜΕΣΑ που γράφεται παντού είναι σε κανονική μονάδα μέτρησης χρόνου η σε χρόνο ΠΑΟΚ;
Μπορείς να μου πείς τις ομάδες που έπαιξε ο Χατσ και τις ομάδες που έπαιξε ο Μειτέ;
Πιό πολύ με Πάμπλο Γκαρσία μοιάζει ο Μέιτέ, ίδια ταχύτητα στα 30α του. Να προσέχουμε τί λέμε.
Πιό πολύ με Πάμπλο Γκαρσία μοιάζει ο Μέιτέ, ίδια ταχύτητα στα 30α του. Να προσέχουμε τί λέμε.
αυτοMagpies4 έγραψε:
Πιό πολύ με Πάμπλο Γκαρσία μοιάζει ο Μέιτέ, ίδια ταχύτητα στα 30α του.
Ο αργός είναι αργός όπου και να παίζει. Το ξέραμε ότι δεν έχει ταχύτητα ο Μειτέ. Γι' αυτό πρέπει να έρθει ένα ακόμα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Μονο Εσιτι να μην βγει, γιατι στην Ιταλια τα στοπερ δαγκωνουν καροτιδα, εμεις εχουμε σχετικη απειρεια με εξαιρεση τον Εκονγκ.Magpies4 έγραψε:Ο οχι γρήγορος πριν δυό χρόνια έπαιζε βασικός στη Μίλαν απέναντι σε Μάν Γιού. Φαντάζομαι στην λίγδα θα έχει πρόβλημα με την ταχύτητα των αντιπάλων.Kabamaru11 έγραψε:Ανεβηκε ενα βιντεακι απο repress για τον Meite,ολα καλα και ανθηρα,αυτο το οχι γρηγορος κ οχι ευκινητος,πολυ μου την εσπασε,αν ισχυει φυσικα.
Ελπίζω όχι.. Άμεσα με χρόνους κανονικούς.
Αν έρθει κ ο Μαρκ Αντώνης, θα φύγει παίκτης έστω και δανεικός; ( Φελίπε)
Μαζεύονται 6 χαφ.. Ναι μεν πολλά παιχνίδια, αλλά ο 6ος χαφ θα πάρει πολύ λίγο χρόνο με ότι αυτό σημαίνει για την ηρεμία της ομάδας, αλλά κ την εξέλιξη του παίκτη..
Αν έρθει κ ο Μαρκ Αντώνης, θα φύγει παίκτης έστω και δανεικός; ( Φελίπε)
Μαζεύονται 6 χαφ.. Ναι μεν πολλά παιχνίδια, αλλά ο 6ος χαφ θα πάρει πολύ λίγο χρόνο με ότι αυτό σημαίνει για την ηρεμία της ομάδας, αλλά κ την εξέλιξη του παίκτη..
;; Γιατι απαντας σε μενα; Εγω σχολιαζω το οτι αν τον επαιρνε χαβουζομαδα θα ακουγαμε για τον Βιειρα των φτωχων που ηρθε για τιτλουςgiliopoulos έγραψε:Ο παικτης ειναι ΑΡΓΟΣ. το εχω ξαναγραψει. τωρα το ποιος βρισκει προβληματα δεν ξερω, εγω ειδα τσορμπατζογλου να τον λεει υπερπαικταρα (ασχετα αν εχει μαυρα μεσανυχτα και δεν εχει δει ουτε ενα 5λεπτο του).aivas19 έγραψε:ΠραγματικαCaballo Viejo έγραψε:Άλλα ΜΜΕ περνάνε σχεδόν στο ντούκου τη μεταγραφή του Μεϊτέ κι άλλα του βρίσκουν προβλήματα και αδυναμίες. Όλα αυτά με κάνουν περισσότερο αισιόδοξο για το τι μπορεί να προσφέρει. Αν τον είχε πάρει άλλος θα καίγανε λιβανωτά όλη τη μέρα σήμερα, αλλά βλέπεις τον πήρε ο ΠΑΟΚ...
Τι φαση;
Ειναι ενα περιεργο στυλ παικτη που δεν θυμαμαι να ξαναειχαμε..
Θα ελεγα ενας πιο τεχνιτης εσιτι, αν και ο εσιτι ηταν πιο γρηγορος.
Ο Εσιτι οταν ειχε την μπαλα στα ποδια ειχε 300 σφυγμους. Τον πιεζαν και την εχανε. Πως να βγει Εσιτι ο Μειτε; Δεν του παιρνεις την μπαλα με τπτ. Εχει παιξει σε μεγαλες ομαδες και εχει γεματες σεζον.Мир έγραψε:Μονο Εσιτι να μην βγει, γιατι στην Ιταλια τα στοπερ δαγκωνουν καροτιδα, εμεις εχουμε σχετικη απειρεια με εξαιρεση τον Εκονγκ.Magpies4 έγραψε:Ο οχι γρήγορος πριν δυό χρόνια έπαιζε βασικός στη Μίλαν απέναντι σε Μάν Γιού. Φαντάζομαι στην λίγδα θα έχει πρόβλημα με την ταχύτητα των αντιπάλων.Kabamaru11 έγραψε:Ανεβηκε ενα βιντεακι απο repress για τον Meite,ολα καλα και ανθηρα,αυτο το οχι γρηγορος κ οχι ευκινητος,πολυ μου την εσπασε,αν ισχυει φυσικα.