Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Εχει 2 μηνες που και οι δυο ειναι ελευθεροι να υπογραψουν. Πριν την πρωτοχρονια οι γαυροι βγαζαν προς τα εξω οτι πανε για ανανεωση. Τωρα πολυ δυσκολα.
Να πω την αληθεια και εγω ακουσα για μασουρα και ΠΑΟΚ, αλλα οπως ακουσα και μασουρα για παναθηναικο και φορτουνη για αεκ η σαουδικη αραβια.
Εγω θα τους ηθελα και τους 2
Να πω την αληθεια και εγω ακουσα για μασουρα και ΠΑΟΚ, αλλα οπως ακουσα και μασουρα για παναθηναικο και φορτουνη για αεκ η σαουδικη αραβια.
Ο Μασουρας πιθανότατα θα πάει Γερμανία
Ο άλλος να είχε μυαλό να ερχόταν όταν τον θέλαμε. Τώρα ας πάει καμία Αραβία που θα βρει καλά λεφτά
Ο άλλος να είχε μυαλό να ερχόταν όταν τον θέλαμε. Τώρα ας πάει καμία Αραβία που θα βρει καλά λεφτά
Ο Τσιγγάρας για εναλλακτική είναι σαφώς καλύτερος και από τον Σβαμπ που έφθασε τα 34 και τόσο μπορεί και από αυτόν τον Μάρκος Αντόνιο που είδαμε μέχρι τώρα και προσωπικά πόνταρα πολλά σε αυτόν.
Το ότι θέλουμε δύο πολύ aggressive χαφ το καλοκαίρι, συν ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, αριστερό εξτρέμ και δεξί στόπερ, είναι ηλίου φαεινότερο.
Το ότι θέλουμε δύο πολύ aggressive χαφ το καλοκαίρι, συν ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, αριστερό εξτρέμ και δεξί στόπερ, είναι ηλίου φαεινότερο.
Ο μισός γαύρος μένει ελεύθερος εάν βάλεις και τους δανεικούς.Μέχρι τώρα έχει ξεκαθαρίσει μόνο του Πασχαλάκη που ανανέωσε και του Καμαρά που τους έφτυσε,Τζολάκης(αντι-Ζίβκοβιτς),Ελ Καμπί(αντι-Σαμάτα),Αλεξανδρόπουλος(αντι-Μαρκαντώνης) για μένα οι στόχοι.
Τα λιμά του γαύρου στον ΠΑΟΚ του Ιβαν;
Ωιμεεε!!
Ωιμεεε!!
- Amsterdamer_87
Εγω κανεναν..alexgarcia6 έγραψε:Εχει 2 μηνες που και οι δυο ειναι ελευθεροι να υπογραψουν. Πριν την πρωτοχρονια οι γαυροι βγαζαν προς τα εξω οτι πανε για ανανεωση. Τωρα πολυ δυσκολα.
Να σου θυμισω το τρυπημα του Φορτουνη,που εκλεισε με εμας και μετα τον πηγε με τον Γαυρολιακο στην ΕΟ ??
Το παρακάτω άρθρο που ανέβηκε σήμερα, μου κάνει λίγο σαν να προετοιμάζει το έδαφος για τη ΜΗ αγορά του Μεϊτέ.
Θέλω να δω πως θα εξελιχθεί αν είναι όντως αυτή αρχή και μετά θα αρχίσει να κλιμακώνεται.
https://www.forzaonline.gr/news/kalo-to ... Dik9p8vRDk
Θέλω να δω πως θα εξελιχθεί αν είναι όντως αυτή αρχή και μετά θα αρχίσει να κλιμακώνεται.
https://www.forzaonline.gr/news/kalo-to ... Dik9p8vRDk
περισσότερο για τoν Ozdoev μιλάει παρα για τον Meite.
Αν και το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτός που δεν αναφέρεται καθόλου, δηλαδή ο Marcos Antonio. Θα μπορούσαμε να έχουμε έναν παικταρά με αυτά τα λεφτά και να μην μας ανησυχεί το ντεφορμάρισμα του Ozdoev, αλλα ...
Αν και το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτός που δεν αναφέρεται καθόλου, δηλαδή ο Marcos Antonio. Θα μπορούσαμε να έχουμε έναν παικταρά με αυτά τα λεφτά και να μην μας ανησυχεί το ντεφορμάρισμα του Ozdoev, αλλα ...
[quote="Special 4"]Τ
Ο Ιβιτς εκτος του οτι ειναι πανακριβος πλεον, δυσκολα θα ξαναερχοταν στον ΠΑΟΚ
Η οικογενεια του εδω ειναι βεβαια, αλλα κ παλι αυτη τη στιγμη, ειναι επιτυχημένος εκει π ειναι
Ισως στο μελλον κ υπο προϋποθεσεις[/quote]
Τον έφαγες ρε σπέσιαλ τον άνθρωπο είναι επιτυχημένος εκεί που είναι χτες, σήμερα απολύθηκε
Ο Ιβιτς εκτος του οτι ειναι πανακριβος πλεον, δυσκολα θα ξαναερχοταν στον ΠΑΟΚ
Η οικογενεια του εδω ειναι βεβαια, αλλα κ παλι αυτη τη στιγμη, ειναι επιτυχημένος εκει π ειναι
Ισως στο μελλον κ υπο προϋποθεσεις[/quote]
Τον έφαγες ρε σπέσιαλ τον άνθρωπο είναι επιτυχημένος εκεί που είναι χτες, σήμερα απολύθηκε

Η ομάδα το καλοκαίρι πρεπει να κρατήσει τα 3 assets κοταρσκι,κούλιε,ντελια.
Αγορά μειτε-Ανανέωση κετζιορα
Αποκτηση 4 βασικών
Στόπερ
8αρι
Εξτρεμ
Φορ
Απόκτηση 5 αναπληρωματικών
Τέρμα (τζολάκης;)
Αρ.μπακ (γιαννούλης;)
6αρι
Επ.Χαφ (πέλκας;)
Φορ
Τζόλης,φορτουνης,κυριακοπουλος ή λυκογιάννης,αλεξανδροπουλος,μασουρας,κουρμπέλης,γουτας,νικολαου,κ.παπαδοπουλος,φουντας,σταφυλλιδης,
κουλουρης πρεπει επισης να ενδιαφέρουν την ομαδα μας
Πώληση μούργκ,εκογκ,σαματα,νασμπεργκ,σοαρες
Μη ανανέωση συμβολαίου σβαμπ,ζ.ζιφκοβιτς,μπραντον,αντονιο,βιερινια,νινουα,μπραντοντς
Δανεισμός στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ τζίμας,κουαλιατα(ή πώληση),ρικάρντο(ή πωληση)
Αγορά μειτε-Ανανέωση κετζιορα
Αποκτηση 4 βασικών
Στόπερ
8αρι
Εξτρεμ
Φορ
Απόκτηση 5 αναπληρωματικών
Τέρμα (τζολάκης;)
Αρ.μπακ (γιαννούλης;)
6αρι
Επ.Χαφ (πέλκας;)
Φορ
Τζόλης,φορτουνης,κυριακοπουλος ή λυκογιάννης,αλεξανδροπουλος,μασουρας,κουρμπέλης,γουτας,νικολαου,κ.παπαδοπουλος,φουντας,σταφυλλιδης,
κουλουρης πρεπει επισης να ενδιαφέρουν την ομαδα μας
Πώληση μούργκ,εκογκ,σαματα,νασμπεργκ,σοαρες
Μη ανανέωση συμβολαίου σβαμπ,ζ.ζιφκοβιτς,μπραντον,αντονιο,βιερινια,νινουα,μπραντοντς
Δανεισμός στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ τζίμας,κουαλιατα(ή πώληση),ρικάρντο(ή πωληση)
Εδω κ μερες ειναι γνωστο αυτο για τον Ιβιτς
Εσυ σημερα το εμαθες @Ιασονας?
Ψαχτειτε κ μην διαβαζετε οτι σας πασαρουν οι ΑΡΔ
Υστερα αφου ψαχτεις,
πες μου αν απολυθηκε ή αν παραιτηθηκε κ αν εκει π πηγαινει ειναι αναβαθμιση για την καριερα του ή οχι
Εσυ σημερα το εμαθες @Ιασονας?
Ψαχτειτε κ μην διαβαζετε οτι σας πασαρουν οι ΑΡΔ
Υστερα αφου ψαχτεις,
πες μου αν απολυθηκε ή αν παραιτηθηκε κ αν εκει π πηγαινει ειναι αναβαθμιση για την καριερα του ή οχι
astral έγραψε:περισσότερο για τoν Ozdoev μιλάει παρα για τον Meite.
Ισχύει, απλά ο Οζντόεφ έχει συμβόλαιο. Η δική μου οπτική στο συγκεκριμένο άρθρο είναι αυτή που ανέφερα, θα δούμε στη συνέχεια τι θα γραφτεί.
Να πω κ εγώ την άποψη μου για το ρόστερ.ειναι για να μας βγάζει 4 τους στην Ελλάδα ,κ αυτό γιατί μαζί με τα ματς του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έπαιξε φέτος 14 ματς Ευρώπης κ 6 κύπελλο .αν δεν τα ειχε αυτά μια χαρά θα έφτανε το ρόστερ για Ελλάδα μόνο .λόγος δεύτερος ,από τις 4 ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα φέτος μόνο ο ΠΑΟΚ πούλησε τους 3 από τους καλύτερους του παίκτες .λόγος 3 τα Χριστούγεννα η ομάδα ήταν πρώτη κ κεντούσε ήθελε παίκτες για το κάτι παραπάνω,πέρα από το δεξί Μπακ που ήταν ανάγκη ήθελε φορ κ εξτρέμ σίγουρα έστω δανεικούς για να βγει νορμάλ η χρονιά ,δυστυχώς δεν πήρε ο Ιβάν .είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ όλο αυτό που γίνετε γιατί φαίνεται πως η ομάδα είναι πάρα πολύ δουλεμενη,κ δεν αξίζει το κράξιμο ,εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένος στο σύνολο από τον Αύγουστο ως εδώ .
- James Moriarty
Χώρις νά θέλω νά προσβάλλω κανέναν άνθρωπο ανεξαρτήτως ηλικίας,επειδή διαβάζω πολύ εύκολα λέξεις όπως ταχυδύναμη, εκρήξεις καί διάφορα άλλα πράγματα χωρίς προφανώς να γνωρίζουν ούτε 4 ασκήσεις όι περισσότεροι ταχυδυναμης, και επειδή αθλουμαι κάθε μέρα σαν ΑΓΡΙΜΙ πολύ σκληρά 3 ώρες εκτός ΣΚ, ας πω κάποια πράγματα και εγώ ο άσχετος.
Ο Τσιγγαρας με ύψος 170-173 μαξ (δεν είναι 1.75 όπως λέει το transfermakt) έχει όντως δύναμη.
Η ταχυδύναμη κυρίως ξεκινάει από την δύναμη, προτιστως στους μύες τών ποδιών, καί κυρίως ΓΙΑ ΜΕΝΑ, στις γαμπες που είναι η βάση των ποδιών στο σώμα καί φυσικά στα χέρια και άλλους 3 παράγοντες. Προφανώς την ταχύτητα, την τεχνική, αλλά κυρίως κάτι πού έχουν λίγοι άνθρωποι/παίκτες.
Το strong mentality και για να το πω Ελληνικά τό ΜΕΤΑΛΛΟ, επειδή το έχω είναι πολύ δύσκολο νά τό εξηγήσω.
Για παράδειγμα όταν τρέχεις καί μένεις από δυνάμεις, είναι σαν νά μπαίνει το τούρμπο καί ξαφνικά με τίς ψυχικές δυνάμεις πού σού έχουν απομείνει αρχίζεις και τρέχεις ακόμα περισσότερο.
Αυτό επειδή το έψαξα είναι επειδή ο οργανισμος μας σέ ανθρώπους/ αθλητές στο σύστημα μας (δικός μου όρος) παρέχει πολλά στατιστικά τά οποία άλλοι δεν έχουν κ αναγκάζονται να πιούν κανένα τσαγακι όπως τό λέγαμε τότε οι παλιοί εδώ, η καμία πορτοκαδαλιτσα όπως την λένε τώρα.
Ταχύτητα ο πολύ μέτριος παίκτης ΔΕΝ έχει.
Η δε ταχύτητα αποτελείται από 3 παράγοντες. Την επιτάχυνση, την ευκινησία καί τό σπριντ ..
Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι πέρσι τον δώσαμε στην Τουλούζ με ΡΗΤΡΑ 1 μυριο αν θυμάμαι καλά το ποσό, αλλά η Τουλούζ την πάτησε μια φορά με τον Κουλούρη.
Φέτος δεν παίζει ο παίκτης.
Θέλει πολύ μυαλό δηλαδή νά εκτιμήσεις ότι ο προπονητής κ ο οργανισμός τού ΠΑΟΚ δεν τον υπολογίζουν;
Πάμε τώρα να κάνω την δικιά μου σούμα
Ξεκινάω από τον Κοταρσκι που /πέρσι φέτος ύστερα από τις
εκπληκτικές του εμφανίσεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ πιστεύω θα πουληθεί σε ομάδα Budesliga κοντά στα 10 μύρια.
Στα ακραία μπακ θεωρώ ότι θά θελήσουμε ένα αριστερό buck up του Γιονι αφού ήρθε το τέλος του Μέγα Βιέρι κ τον Λυρατζη δεν τον υπολογίζουν.
Από την άλλη μεριά η διαφορά του Μπαμπα με τον Σοάρες είναι τεράστια. Προσωπικά θά ήθελα έναν πολύ καλύτερο τού Σοάρες αλλά προφανώς λίγο πιο κάτω από τον Μπαμπά για νά μήν έχουμε τριγμούς όπως με Δεσπο/Ζιλε
Βέβαια ο Λουτσέσκου δεν θέλει πολλές αλλαγές
Πάμε παρακάτω (θα αφήσω στο τέλος τα σέντερ μπακ γιατί υπάρχει λόγος ..
Στο κέντρο κατά πολύ μεγάλη εκτίμηση θα αγοράσουμε τον
Μειτε καί ο Λουτσέσκου ευελπιστώ μίας και υπάρχει το
ενδεχόμενο με 3 πωλήσεις νά καρπωθούμε ίσως παραπάνω
από 40 εκατομμύρια κ βάζοντας ο Ιβανε αλλά 5-10 μύρια νά έχουμε 50 μυρια.
Προφανώς και όλα δεν θά πάνε σέ μεταγραφες. Αν πάνε όμως τα 30-35 νά ζητήσει ένα παίκτη 23-26 ετών μαξ ο οποίος θα έχει τά χαρακτηριστικά τού Μάνου Κονέ τής
Γκλάντμπαχ η τής μεγάλης πουλεναρας μου Κειτε τής Αντβέρπ. Προφανώς τέτοιους παίκτες τους βρίσκεις αν έχεις Scout υψηλού επιπέδου πρώτου τούς βρούν λαγωνικα ..Δηλαδη θέλω ένα πραγματικό μηχανάκι δίπλα στον Μειτε όπου θα πατάει περιοχή, θα είναι πολύ δυναμικός στην άμυνα
Ο ΛΟΥ θέλει στην θέση αυτή τεχνίτες παίκτες και ας είναι
καί κοντοί. Ελπίζω αυτό το ελάττωμα πού έχει να τό
ξεπεράσει αφού κ με νταντας κ με Μάρκο ΔΕΝ, αναζητώντας ένα παίκτη με τά χαρακτηριστικά πού είπα.
Ψηλός, δυνατός, γρήγορος, πολύ καλός αμυντικά αλλά καί να πατάει περιοχή.
Ο ΟΖ για εμένα είναι μία μεταγραφή κάκιστη. Ο παίκτης είναι ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ καί σωματικά , αλλά και στο μέταλλο. Μιλάμε για παίκτη πού είναι 31,5 ετών.
Για πάμε τώρα στην θέση 10. Εκεί έχουμε τόν Μουργκ πού θεωρώ ότι βιάστηκαμε νά τόν ανανεώσουμε και τόν 21 χρόνο προς 22 Κωνσταντελια.
Τόν μικρό τόν θεωρώ overrated player καί θά κάνω ποστ ευθης αμέσως ερχοντας σήμερα ρεπό επιτέλους μιας καί κάνω πολυ δύσκολη δουλειά ,τίμια,το βράδυ με σχεδόν χαράματα κ θα έρθω αντιμέτωπος με τον marsantos
τον οποίο θεωρώ μπαλαδοφατσα αλλά στο θέμα Κώνστα διαφωνώ ίσως καί 80%. Απόψεις είναι αυτές. Με σεβασμό, με επιχειρήματα, χωρίς ειρωνίες προς τόν παίκτη
Εάν ο παίκτης πουληθεί με 20 μύρια καί έρθει στην θέση τού ένα δεκαρι ψηλό καί αυτό με τά χαρακτηριστικά τού οχταριου που είπα ο οποίος όμως δεν θά είναι δέκαρο εξτρέμ αλλά
ψηλός, δυνατός, ταχυδυναμικος, με σουτ δυνατό καί πολλά άλλα θά φτιάξουμε ένα κέντρο πραγματικά όνειρο.
Οπωσδήποτε ένα αριστερό εξτρέμ επιπέδου, πίσω από Τάισον
Τάισον μου είσαι 36 ετωνε, θέλεις να παίζεις βασικός αφού έχεις μέταλλο, νοοτροπία νικητή, αλλά τα χρόνια περνάνε καί θέλεις ξεκούραση. Επίσης πραγματικά στα μεγάλα ματς, ακόμα καί με αρη δεν θυμάμαι να έχεις κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι.
Τώρα αν έκανες 1-2 καλά σέ τόσα ντέρμπι δεν το λες και επιτυχία.
Να βρει λύση στα δεξιά με Ντεσπο,Ζιλε. Στα σέντερ φορ επειδή ο ΣΑΜ είναι καλός άνθρωπος και όχι καλό παιδί (έχει μεγάλη διαφορά) πιστεύω ότι θα έχουμε λυση κοινής συναίνεσης. Ο παίκτης ΑΔΙΚΩΣ έγινε ο ο σάκος τού μποξ καί δυστυχώς το μέταλλο φαίνεται νά είναι πολύ μικρό.
Βέβαια με τόσα που βίωσε πιστεύω δεν υπάρχει άνθρωπος πού νά μήν λύγιζε. Τέλος πάντων. Πιστεύω στο κάρμα πολύ.
Οπότε θά πρέπει να αγοραστεί ένας φόρ με τά χαρακτηριστικά πού είπα και τού 8 αλλά καί του 10.
Έτσι στα θέλω τού Λουτσέσκου αυτός ο φορ έχοντας σπουδαία χαρακτηριστικά αθλητικά στοιχεία θα κάνει και τίς δουλειές πού θέλει ο προπονητής του αλλά θά σκοράρει και 15 γκολ. Αγορά ενός πολύ καλού ππακ απ'του, τρίτος ο Μπράντον κ ο 18,5 πλέον το καλοκαίρι Τζίμας να βρει το σκάουτινγκ μια ομάδα από εξωτερικο κυρίως, η οποία θα εγγυηθεί ότι θά παίζει βασικός κ να παίζει με τον τρόπο πού παίζουν πλέον όλα τα σύγχρονα φορ κάνοντας αμέτρητες δουλειές. Έτσι ώστε την επόμενη χρονιά αν αξίζει νά είναι όχι έτοιμος 100% αλλά νά έχει πάρει το κολαι.
Τζιμακο παίρνοντας παιχνίδια σερί καί κάνοντας καί έξτρα προπόνηση μπορείς να γίνεις ένας φορ όπως τόν θέλει ο ΛΟΥ κ κάθε σύγχρονος προπονητής.
Αλλιώς θά πάει άλλη μια χρονιά χαμένη. Επίσης θά πρέπει νά χτίσει νοοτροπία νικητή καί κάτι χαμογελακια κ ειδικά αυτό με τόν γαύρο πού είδα μετά την συντριβή στο 1-4 πού τούς κυνηγουσες κυριολεκτικά λες καί ήσουν μπολ μπόι δείχνουν
νοοτροπία πολύ μικρού παίκτη.
Διότι αν μείνει στον ΠΑΟΚ για άλλη μία χρονιά θά πάει χαμένη
Καί πάμε στα σέντερ μπακ. Θεωρώ δεδομένο ότι θα πουληθεί ο Κουλιε. Επίσης θά έχουμε πώληση τού Εκονγκ. Στην υπόθεση Εκονγκ θεωρώ λάθος την εθνική Νιγηρίας.
Αλλά δεν μπορείς να τα βάλεις με μία από τίς δυνατότερες
αφρικανικές χώρες οπότε βάζεις τους 24 να αλλοιώσουν την πραγματικότητα καί νά ρίξουν το φταίξιμο στον παίκτη.
Κεντζιορα σέ θεωρώ ένα πολύ μέτριο λάιτ σέντερ μπακ.
Ξεκίνησες ως ακραίο μπαξ αποτυχημένο καί πηγές στην θέση τού σέντερ μπακ. Έκανες κάποια καλά ματς αλλά να με συμπάθας, αν πηδήξεις με τον Λιβαι θα σε βάλει μες στα δυχτια.
Αυτός ο παίκτης ζήτησε 1,2 μύρια.
Εγώ θέλω δύο αγριανθρωπους βασικούς στα σέντερ μπακ.
Πιστεύω το ίδιο νά θέλει και ο ΛΟΥ.
Ο Μιχαηλίδης είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς είναι
αγυμναστος, καί κακός αμυντικά (είναι ξεκάθαρα παίκτης τριάδας όπως καί τά περισσότερα σέντερ μπακ πού έχουμε αν όχι όλα.) Ξεκίνησε για όσους δεν το ξέρουν ως ΔΕΚΑΡΙ μέχρι τά 16, πήγε πίσω μετά ως 6-8αρι κ τέλος έγινε σεντρε μπαξ..
Προφανώς από αυτά πού γράφω δεν πρόκειται νά γίνουνε ούτε τά μισά οπότε τού χρόνου εκτιμώ ότι θά έχουμε λίγο καλύτερη ομάδα από τι φέτος με πολλές αδυναμίες κυρίως στο κομμάτι ΔΥΝΑΜΗ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ ..
Θά προσπαθήσω να βρω σε κάθε θέση παίκτες όταν έρθει η ωρα (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 σέ κάθε θέση) αφού ασχολούμαι πολύ με αυτό με πραγματικούς ταχυδυναμιους, γυμνασμενα αγρίμια,
aggressive παίκτες
Ο Τσιγγαρας με ύψος 170-173 μαξ (δεν είναι 1.75 όπως λέει το transfermakt) έχει όντως δύναμη.
Η ταχυδύναμη κυρίως ξεκινάει από την δύναμη, προτιστως στους μύες τών ποδιών, καί κυρίως ΓΙΑ ΜΕΝΑ, στις γαμπες που είναι η βάση των ποδιών στο σώμα καί φυσικά στα χέρια και άλλους 3 παράγοντες. Προφανώς την ταχύτητα, την τεχνική, αλλά κυρίως κάτι πού έχουν λίγοι άνθρωποι/παίκτες.
Το strong mentality και για να το πω Ελληνικά τό ΜΕΤΑΛΛΟ, επειδή το έχω είναι πολύ δύσκολο νά τό εξηγήσω.
Για παράδειγμα όταν τρέχεις καί μένεις από δυνάμεις, είναι σαν νά μπαίνει το τούρμπο καί ξαφνικά με τίς ψυχικές δυνάμεις πού σού έχουν απομείνει αρχίζεις και τρέχεις ακόμα περισσότερο.
Αυτό επειδή το έψαξα είναι επειδή ο οργανισμος μας σέ ανθρώπους/ αθλητές στο σύστημα μας (δικός μου όρος) παρέχει πολλά στατιστικά τά οποία άλλοι δεν έχουν κ αναγκάζονται να πιούν κανένα τσαγακι όπως τό λέγαμε τότε οι παλιοί εδώ, η καμία πορτοκαδαλιτσα όπως την λένε τώρα.
Η δε ταχύτητα αποτελείται από 3 παράγοντες. Την επιτάχυνση, την ευκινησία καί τό σπριντ ..
Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι πέρσι τον δώσαμε στην Τουλούζ με ΡΗΤΡΑ 1 μυριο αν θυμάμαι καλά το ποσό, αλλά η Τουλούζ την πάτησε μια φορά με τον Κουλούρη.
Θέλει πολύ μυαλό δηλαδή νά εκτιμήσεις ότι ο προπονητής κ ο οργανισμός τού ΠΑΟΚ δεν τον υπολογίζουν;
εκπληκτικές του εμφανίσεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ πιστεύω θα πουληθεί σε ομάδα Budesliga κοντά στα 10 μύρια.
Στα ακραία μπακ θεωρώ ότι θά θελήσουμε ένα αριστερό buck up του Γιονι αφού ήρθε το τέλος του Μέγα Βιέρι κ τον Λυρατζη δεν τον υπολογίζουν.
Από την άλλη μεριά η διαφορά του Μπαμπα με τον Σοάρες είναι τεράστια. Προσωπικά θά ήθελα έναν πολύ καλύτερο τού Σοάρες αλλά προφανώς λίγο πιο κάτω από τον Μπαμπά για νά μήν έχουμε τριγμούς όπως με Δεσπο/Ζιλε
Προφανώς και όλα δεν θά πάνε σέ μεταγραφες. Αν πάνε όμως τα 30-35 νά ζητήσει ένα παίκτη 23-26 ετών μαξ ο οποίος θα έχει τά χαρακτηριστικά τού Μάνου Κονέ τής
Γκλάντμπαχ η τής μεγάλης πουλεναρας μου Κειτε τής Αντβέρπ. Προφανώς τέτοιους παίκτες τους βρίσκεις αν έχεις Scout υψηλού επιπέδου πρώτου τούς βρούν λαγωνικα ..Δηλαδη θέλω ένα πραγματικό μηχανάκι δίπλα στον Μειτε όπου θα πατάει περιοχή, θα είναι πολύ δυναμικός στην άμυνα
ξεπεράσει αφού κ με νταντας κ με Μάρκο ΔΕΝ, αναζητώντας ένα παίκτη με τά χαρακτηριστικά πού είπα.
Ο ΟΖ για εμένα είναι μία μεταγραφή κάκιστη. Ο παίκτης είναι ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ καί σωματικά , αλλά και στο μέταλλο. Μιλάμε για παίκτη πού είναι 31,5 ετών.
Για πάμε τώρα στην θέση 10. Εκεί έχουμε τόν Μουργκ πού θεωρώ ότι βιάστηκαμε νά τόν ανανεώσουμε και τόν 21 χρόνο προς 22 Κωνσταντελια.
Τόν μικρό τόν θεωρώ overrated player καί θά κάνω ποστ ευθης αμέσως ερχοντας σήμερα ρεπό επιτέλους μιας καί κάνω πολυ δύσκολη δουλειά ,τίμια,το βράδυ με σχεδόν χαράματα κ θα έρθω αντιμέτωπος με τον marsantos

Εάν ο παίκτης πουληθεί με 20 μύρια καί έρθει στην θέση τού ένα δεκαρι ψηλό καί αυτό με τά χαρακτηριστικά τού οχταριου που είπα ο οποίος όμως δεν θά είναι δέκαρο εξτρέμ αλλά
ψηλός, δυνατός, ταχυδυναμικος, με σουτ δυνατό καί πολλά άλλα θά φτιάξουμε ένα κέντρο πραγματικά όνειρο.
Τάισον μου είσαι 36 ετωνε, θέλεις να παίζεις βασικός αφού έχεις μέταλλο, νοοτροπία νικητή, αλλά τα χρόνια περνάνε καί θέλεις ξεκούραση. Επίσης πραγματικά στα μεγάλα ματς, ακόμα καί με αρη δεν θυμάμαι να έχεις κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι.
Να βρει λύση στα δεξιά με Ντεσπο,Ζιλε. Στα σέντερ φορ επειδή ο ΣΑΜ είναι καλός άνθρωπος και όχι καλό παιδί (έχει μεγάλη διαφορά) πιστεύω ότι θα έχουμε λυση κοινής συναίνεσης. Ο παίκτης ΑΔΙΚΩΣ έγινε ο ο σάκος τού μποξ καί δυστυχώς το μέταλλο φαίνεται νά είναι πολύ μικρό.
Βέβαια με τόσα που βίωσε πιστεύω δεν υπάρχει άνθρωπος πού νά μήν λύγιζε. Τέλος πάντων. Πιστεύω στο κάρμα πολύ.
Οπότε θά πρέπει να αγοραστεί ένας φόρ με τά χαρακτηριστικά πού είπα και τού 8 αλλά καί του 10.
Έτσι στα θέλω τού Λουτσέσκου αυτός ο φορ έχοντας σπουδαία χαρακτηριστικά αθλητικά στοιχεία θα κάνει και τίς δουλειές πού θέλει ο προπονητής του αλλά θά σκοράρει και 15 γκολ. Αγορά ενός πολύ καλού ππακ απ'του, τρίτος ο Μπράντον κ ο 18,5 πλέον το καλοκαίρι Τζίμας να βρει το σκάουτινγκ μια ομάδα από εξωτερικο κυρίως, η οποία θα εγγυηθεί ότι θά παίζει βασικός κ να παίζει με τον τρόπο πού παίζουν πλέον όλα τα σύγχρονα φορ κάνοντας αμέτρητες δουλειές. Έτσι ώστε την επόμενη χρονιά αν αξίζει νά είναι όχι έτοιμος 100% αλλά νά έχει πάρει το κολαι.
Τζιμακο παίρνοντας παιχνίδια σερί καί κάνοντας καί έξτρα προπόνηση μπορείς να γίνεις ένας φορ όπως τόν θέλει ο ΛΟΥ κ κάθε σύγχρονος προπονητής.
Αλλιώς θά πάει άλλη μια χρονιά χαμένη. Επίσης θά πρέπει νά χτίσει νοοτροπία νικητή καί κάτι χαμογελακια κ ειδικά αυτό με τόν γαύρο πού είδα μετά την συντριβή στο 1-4 πού τούς κυνηγουσες κυριολεκτικά λες καί ήσουν μπολ μπόι δείχνουν
Καί πάμε στα σέντερ μπακ. Θεωρώ δεδομένο ότι θα πουληθεί ο Κουλιε. Επίσης θά έχουμε πώληση τού Εκονγκ. Στην υπόθεση Εκονγκ θεωρώ λάθος την εθνική Νιγηρίας.
αφρικανικές χώρες οπότε βάζεις τους 24 να αλλοιώσουν την πραγματικότητα καί νά ρίξουν το φταίξιμο στον παίκτη.
Ξεκίνησες ως ακραίο μπαξ αποτυχημένο καί πηγές στην θέση τού σέντερ μπακ. Έκανες κάποια καλά ματς αλλά να με συμπάθας, αν πηδήξεις με τον Λιβαι θα σε βάλει μες στα δυχτια.
αγυμναστος, καί κακός αμυντικά (είναι ξεκάθαρα παίκτης τριάδας όπως καί τά περισσότερα σέντερ μπακ πού έχουμε αν όχι όλα.) Ξεκίνησε για όσους δεν το ξέρουν ως ΔΕΚΑΡΙ μέχρι τά 16, πήγε πίσω μετά ως 6-8αρι κ τέλος έγινε σεντρε μπαξ..
Προφανώς από αυτά πού γράφω δεν πρόκειται νά γίνουνε ούτε τά μισά οπότε τού χρόνου εκτιμώ ότι θά έχουμε λίγο καλύτερη ομάδα από τι φέτος με πολλές αδυναμίες κυρίως στο κομμάτι ΔΥΝΑΜΗ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ ..
Θά προσπαθήσω να βρω σε κάθε θέση παίκτες όταν έρθει η ωρα (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 σέ κάθε θέση) αφού ασχολούμαι πολύ με αυτό με πραγματικούς ταχυδυναμιους, γυμνασμενα αγρίμια,
aggressive παίκτες
- Metagrafakias
Καθησα και το διαβασα ολο, αλλα αν ηταν αλλος πραγματικα θα σταματουσε να διαβαζει εκει που λες οτι θα εχουμε 40εκ εσοδα απο πωλησεις και θα διατεθουν τα 30εκ για μεταγραφες...Αυτο δε συνεβει ποτε, επι εποχης Ιβαν, ουτε θα συμβει...Αυτα τα 40εκ που ισως εχουμε εσοδα, ειναι μια καλη ευκαιρια για τον Ιβαν και το Μαρακι, για να μην εχουμε αρνητικο προυπολογισμο αλλη μια χρονια...Μαξιμουμ να δοθουν για αγορες τα 3-4-5εκ και τιποτα αλλο εννοειται,μετα θα κυνηγαμε ελευθερα σαπακια τυπου Σαματα τελος Αυγουστου...Τοσα χρονια το εχουμε μαθει το εργο,το ξερουμε δεν προκειται να αλλαξει....James Moriarty έγραψε:Χώρις νά θέλω νά προσβάλλω κανέναν άνθρωπο ανεξαρτήτως ηλικίας,επειδή διαβάζω πολύ εύκολα λέξεις όπως ταχυδύναμη, εκρήξεις καί διάφορα άλλα πράγματα χωρίς προφανώς να γνωρίζουν ούτε 4 ασκήσεις όι περισσότεροι ταχυδυναμης, και επειδή αθλουμαι κάθε μέρα σαν ΑΓΡΙΜΙ πολύ σκληρά 3 ώρες εκτός ΣΚ, ας πω κάποια πράγματα και εγώ ο άσχετος.
Τόν μικρό τόν θεωρώ overrated player καί θά κάνω ποστ ευθης αμέσως ερχοντας σήμερα ρεπό επιτέλους μιας καί κάνω πολυ δύσκολη δουλειά ,τίμια,το βράδυ με σχεδόν χαράματα κ θα έρθω αντιμέτωπος με τον marsantosτον οποίο θεωρώ μπαλαδοφατσα αλλά στο θέμα Κώνστα διαφωνώ ίσως καί 80%. Απόψεις είναι αυτές. Με σεβασμό, με επιχειρήματα, χωρίς ειρωνίες προς τόν παίκτη
aggressive παίκτες
Τό 2013 είχα ΕΠΙΣΗΜΗ πρόταση από διευθυντή επικοινωνίας επί εποχή Στέφενς το καλοκαίρι,ο οποίος όμως ήταν 2-3ος σέ ιεραρχία. Τέλος πάντων όπως συμβαίνουν παντού με φάγανε αφού πρέπει να είσαι βύσμα. Καί μπορώ να φανταστώ ποιός με έφαγε
Και ο φελλός εγώ (αν καί πολύ οξύθυμος, γύρισα καί είπα στα αδέρφια μου κολληταρια μου ότι είμαι πολύ περήφανος που είχα την τιμή να με κάνουν έστω κ πρόταση .
Σέ ερώτημα πόσα χρήματα θέλω μίας και είμαι κατά τών χρημάτων καί τής χλιδας,τον είπα μόλις 200€. Κόντεψε να πάθει ΣΟΚ. Η ελπίδα τελειώνει τελευταία όμως.
Πράγμα βέβαια πού σημειώνει ούτε 0,1%.. Μπορεί νά λέτε τι λέει ο βλαξ αυτός μωρέ (μπορεί καί εγώ νά έλεγα το ίδιο) αλλά όταν ο Σουηδός βάζει ένα στόχο, θα μονομαχήσει μέχρι τέλος.Τα @@ μου θα πάρω αλλά τέλος πάντων