Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Εγώ το έγραψα από το πρωί. Δε θα πάρουμε άλλο παίκτη. Και πολλοί ήρθαν είναι η αλήθεια. Ο Ρεμπε το έκλεισε το κινητό και πήγε για ρετσινες. Τζάμπα πατάτε το εφ5
- thomas Murg
Δεν μ ενοχλεί που δεν κάνανε κάποια μεταγραφή σήμερα. Μ ενοχλεί που δεν στείλαμε κάπου τον Τσολακ
Ε όχι κύριε. Είναι και θέμα αξιοπρέπειας. Δεν μπορεί να σου παίρνουν παίχτες δανεικούς και να πληρώνεις πάνω από το μισό συμβόλαιό τους και από σένα για να σου δανείσουν να απαιτούν να το πληρώσεις όλο. Όχι κύριε δεν θα πάρω κανέναν, που να χτυπιέστε...
Οι άνθρωποι είναι γελοίοι. ΤΕΛΟΣ! Από το καλοκαίρι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας για χαφ, το οποίο θα προσφέρει ταχύτητα στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Δεν πήραμε τίποτα ούτε τώρα! Η ομάδα από εκεί που είχε Μίσιτς, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Αουγκούστο έχει ξεμείνει με Καντουρί, Σβαμπ, τον υπ' ατμόν Αουγκούστο, τον άπειρο Τσιγγάρα και ένα στοίχημα από τη Γεωργία, τον Νινούα.
Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Οικονομικός εξορθολογισμός και κολοκυθάκια τούμπανα. Άμα γίνει καμία στραβή και δε βγούμε ούτε τρίτοι, προκειμένου να πάρουμε τα λεφτά του τηλεοπτικού να δω τι θα ακούμε το καλοκαίρι. Γιατί μη γελιέστε, Καντουρί και Σβαμπ θα κλατάρουν σε ενδεχόμενη περιθωριοποίηση του Αουγκούστο.
Εμείς προτιμήσαμε να είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλάτι. Δεν πειράζει, ας γίνει μάθημα σε όλους μας και ας μην φορτώνουμε την ομάδα με αγωνιστικές απαιτήσεις που δεν μπορεί με εκπληρώσει.
Ο προ ενάμιση χρόνο νταμπλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ να παίζει με τρίτο χαφ τον Τσιγγάρα και με τέταρτο τον Νινούα μέσα σε 19 μήνες. Παρακμή..
Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Οικονομικός εξορθολογισμός και κολοκυθάκια τούμπανα. Άμα γίνει καμία στραβή και δε βγούμε ούτε τρίτοι, προκειμένου να πάρουμε τα λεφτά του τηλεοπτικού να δω τι θα ακούμε το καλοκαίρι. Γιατί μη γελιέστε, Καντουρί και Σβαμπ θα κλατάρουν σε ενδεχόμενη περιθωριοποίηση του Αουγκούστο.
Εμείς προτιμήσαμε να είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλάτι. Δεν πειράζει, ας γίνει μάθημα σε όλους μας και ας μην φορτώνουμε την ομάδα με αγωνιστικές απαιτήσεις που δεν μπορεί με εκπληρώσει.
Ο προ ενάμιση χρόνο νταμπλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ να παίζει με τρίτο χαφ τον Τσιγγάρα και με τέταρτο τον Νινούα μέσα σε 19 μήνες. Παρακμή..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnAba99 την Δευ 01 Φεβ 2021, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
ολες οι ομαδες με υποτυπωδη οργανωση, ολες οι ομαδες με τμημα σκαουτινγκ, μπορουν απο τωρα να κλεισουν παιχτες για το καλοκαιρι και να οργανωθουν
εμεις εδω ΠΟΤΕ
ενα τεραστιο κενο εχεις για να βελτιωσεις ολη την ομαδα, και το αφηνεις...αλλα κατα τα αλλα δηλωσεις για εφοδια σας μαραναν
κατσε τωρα να στησεις ομαδα το καλοκαιρι για να παιξεις ευρωπαικα ματς απο τον Ιουλιο στο conference
εχοντας ως δεδομενο 1 χαφ, μονο τον Σβαμπ για το καλοκαιρι, και με ερωτηματικα σε ολες σχεδον τις γραμμες
αλλα ξεχασα, ειπε η φλορτσα οτι ανοιγουν οι κανουλες και το παιρνει πανω του
εμεις δε θα κοιμομαστε παλι απο τις πικρες παντως, κι αυτοι και καλα δουλεψαν στη μεταγραφικη
εμεις εδω ΠΟΤΕ
ενα τεραστιο κενο εχεις για να βελτιωσεις ολη την ομαδα, και το αφηνεις...αλλα κατα τα αλλα δηλωσεις για εφοδια σας μαραναν
κατσε τωρα να στησεις ομαδα το καλοκαιρι για να παιξεις ευρωπαικα ματς απο τον Ιουλιο στο conference
εχοντας ως δεδομενο 1 χαφ, μονο τον Σβαμπ για το καλοκαιρι, και με ερωτηματικα σε ολες σχεδον τις γραμμες
εμεις δε θα κοιμομαστε παλι απο τις πικρες παντως, κι αυτοι και καλα δουλεψαν στη μεταγραφικη
Μιλάω για την περίοδο του Ιανουαρίου, νομίζω ήμουν ξεκάθαρος.FreeWatcher έγραψε:Καλό θα ήταν να μπει τέρμα σε αυτή τη καραμέλα... Κ επειδη ζουμε Ελλάδα και δεν γίναμε ξαφνικά ούτε πρέμιερ ούτε καμπιονάτο, μια χαρά μπάτζετ είχε αν κάνεις μια σούμα απτην ώρα που ήρθε!!!!JohnDag έγραψε:Συνεχίζετε να βάλετε (αδίκως θεωρώ) κατά του Ρεμπε και των υπολοίπων μέσα στην ΠΑΕ.
Δηλαδή, αλήθεια τώρα πιστεύετε ότι ο Ρεμπε είχε μπάτζετ διαθέσιμο στην διάθεσή του και αποφάσισε να μην φέρει παίχτη;
Το ότι, όταν υπήρχε μπάτζετ (πχ το καλοκαίρι) έγιναν λάθος επιλογές είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει.
Στην παρούσα φάση είναι ξεκάθαρο ότι και να ήθελαν να φέρουν δεν μπορούσαν. Ουκ αν λάβεις πάρα του μη έχοντος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποίος έδωσε τόσα μύρια για μεταγραφές η αεκ, ο παο, ο ρουλης ή ο αστέρας????? Ποιος έχει άνεση να δώσει τα μεγαλύτερα συμβόλαια μετα τον γαυρο στην Ελλάδα? Ο ατρόμητος????
Αιντε μας εχουν βγαλει την παναγια 2 χρονια δεν μπορουν να βρουν ενα αμυντικο χαφ!!!!!
Τα ζομπι που αρμεγουν! Κ πουλάνε κ πνεύμα οτι δεν χρειαζεται....
Αν εσύ είδες να υπάρχει μπάτζετ τον Ιανουάριο τότε πάω πάσο.
Οι κινήσεις μας πάντως έδειξαν ακριβώς το αντίθετο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που το πας που θα έχουμε προκριματικά μέσα Ιουλίου και αυτή τη στιγμή έχουμε ως δεδομένο μόνο τον Σβαμπ. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, παίζουν με το μέλλον της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.thanos-xanthi έγραψε:ολες οι ομαδες με υποτυπωδη οργανωση, ολες οι ομαδες με τμημα σκαουτινγκ, μπορουν απο τωρα να κλεισουν παιχτες για το καλοκαιρι και να οργανωθουν
εμεις εδω ΠΟΤΕ
Από αυτό που ανέβασε ο Τσολακ στο ινστα εγώ καταλαβαίνω ότι δεν φεύγει.....
Υπομονη μαγκες.
Μετα τα πρώτα ματς του Κονφερενς και αφου σιγουρευσουμε την εισοδο στους ομιλους, μετα θα κανουμε μεταγραφαρες
Αν βεβαια αποκλειστουμε δεν θα κανουμε γιατι δεν θα τις χρειαζομαστε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετα τα πρώτα ματς του Κονφερενς και αφου σιγουρευσουμε την εισοδο στους ομιλους, μετα θα κανουμε μεταγραφαρες
Αν βεβαια αποκλειστουμε δεν θα κανουμε γιατι δεν θα τις χρειαζομαστε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχαμε έλλειψη στα χαφ που έβγαζε μάτια! Έφυγε ο Εσίτι με την μηδενική προσφορά και μας σαμποτάρει προκλητικά ο Αουγκούστο. Οι υπεύθυνοι δεν το βλέπουν το κενό; Ψάχνουμε χαφ εδώ και ένα χρόνο μετά από το θέμα υγείας του Μίσιτς. Είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί κάποιος άνθρωπος σε αυτές τις θέσεις του κέντρου που να αξίζει τα λεφτά του; Γίνονται και σε άλλες ομάδες αυτά τα πλάνα, ή εγώ το βλέπω στραβά;
Για έμενα φάνηκε πως θα πάει η χρονιά από την πώληση του Άκπομ, για αυτό και δεν περίμενα πολλά. Έχουμε 5-6 μήνες μέχρι το καλοκαίρι, ξέρουν τις θέσεις που πονάμε, ας κάνουν τα κουμάντα τους. Να έχουν και τα μάτια τους στη Γαλλία, είναι περίεργη η κατάσταση με τα τηλεοπτικά και πιθανόν πολλές ομάδες να θέλουν να ξεφορτωθούν παίχτες.
-
panpangr77
Εγώ έτσι πως είδα τον Baba τον έβαζα να παίξει 6αρι.
Στα ερασιτεχνικά του Πειραιά που για δύο αγωνιστικές ήμουν παίκτης προπονητής θα το έκανα το πείραμα.
Αυτός γύρισε Στόουκ τον θέλω το καλοκαίρι
https://www.transfermarkt.com/badou-ndi ... ler/211325
Στα ερασιτεχνικά του Πειραιά που για δύο αγωνιστικές ήμουν παίκτης προπονητής θα το έκανα το πείραμα.
Αυτός γύρισε Στόουκ τον θέλω το καλοκαίρι
https://www.transfermarkt.com/badou-ndi ... ler/211325
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
thanos-xanthi έγραψε: κατσε τωρα να στησεις ομαδα το καλοκαιρι για να παιξεις ευρωπαικα ματς απο τον Ιουλιο στο conference
απο οσο ξερω, απο τα χαφ μονο του Ελ καντουρι το συμβολαιο ληγει το καλοκαιρι του 21. Συν οτι ο δανεισμος Εσιτι ειναι εξαμηνος αρα γυρναει Ιουνιο. Αρα απο που και ως που μενουμε με 1 χαφ? Εκτος αν καταλαβα λαθος και εννοεις 1 χαφ που θεωρειται βασικος
Μιλώντας για μεταγραφές θα αναφερθώ σε μια αποχώρηση. Αυτός ο κακομοίρης ο Ουαγκε, επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μια επίσημη ενημέρωση, ούτε ενα δημόσιο ευχαριστήριο- αποχαιρετιστήριο για τον πιτσιρικά που δεν δίστασε να παίξει κορώνα γράμματα την καριέρα του για την ομάδα. Από εκεί να καταλάβουμε οργάνωση και λειτουργία.