ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Καθε μερα φευγει ο Μπισε ο Εσιτι ο Τσολακ κλπ και ολοι ειναι εδω και θα συνεχισουν να ειναι εδω...
Και εμας θα μας φταιει ο Γκαρσια...
Ας πει καποιον στον συμπαθη κυριο Ρεμπε πως τον Τζολη τον Μιχαηλιδη και τον Γιαννουλη τους πουλαω κ εγω ανετα. Ειδικα αν ειναι και κοψοχρονια με κανα μυριο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εμας θα μας φταιει ο Γκαρσια...
Ας πει καποιον στον συμπαθη κυριο Ρεμπε πως τον Τζολη τον Μιχαηλιδη και τον Γιαννουλη τους πουλαω κ εγω ανετα. Ειδικα αν ειναι και κοψοχρονια με κανα μυριο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλουν στο «νησί» τον Γιαννούλη, αλλά...
Ομάδα της Αγγλίας ενδιαφέρεται για τον διεθνή ακραίο μπακ
13-01-2021, 23:55ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣPAOK24ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ
PAOK24
Η πρόταση που έφτασε στον ΠΑΟΚ και τα δεδομένα της υπόθεσης.
Πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε από αγγλική ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον διεθνή ακραίο μπακ του Δικεφάλου, Δ. Γιαννούλη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δικέφαλος απάντησε αρνητικά στο ενδιαφέρον που υπήρξε από το σύλλογο της Αγγλίας ο οποίος ζητούσε από την ελληνική ομάδα να παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι έναντι 500.000 ευρώ και στη συνέχεια εάν μείνουν ευχαριστημένοι από την παρουσία του, να πληρώσουν το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν.
Πλέον, μένει να φανεί εάν ο αγγλικός σύλλογος θα επανέλθει με νέα πρόταση για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και ποια θα είναι τα δεδομένα αυτής.
Ομάδα της Αγγλίας ενδιαφέρεται για τον διεθνή ακραίο μπακ
13-01-2021, 23:55ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣPAOK24ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ
PAOK24
Η πρόταση που έφτασε στον ΠΑΟΚ και τα δεδομένα της υπόθεσης.
Πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε από αγγλική ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον διεθνή ακραίο μπακ του Δικεφάλου, Δ. Γιαννούλη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δικέφαλος απάντησε αρνητικά στο ενδιαφέρον που υπήρξε από το σύλλογο της Αγγλίας ο οποίος ζητούσε από την ελληνική ομάδα να παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι έναντι 500.000 ευρώ και στη συνέχεια εάν μείνουν ευχαριστημένοι από την παρουσία του, να πληρώσουν το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν.
Πλέον, μένει να φανεί εάν ο αγγλικός σύλλογος θα επανέλθει με νέα πρόταση για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και ποια θα είναι τα δεδομένα αυτής.
Τα συναιτερακια οι χοντροί αρχησαν πάλι τα ίδια που έκαναν με μιχελ.
Άραγε αυτοκόλλητα ή κάνουν εξυπηρετήσεις
Άραγε αυτοκόλλητα ή κάνουν εξυπηρετήσεις
- Περιπτερος
Μπορεί να αφορά άλλα αθλήματαicue έγραψε:Οι Ρωσοι το ξερουν οτι ψαχνουν τετοιου ειδους παικτη;
- bersekeros
Μάλλον για κολ , βασιλlaska4 έγραψε:για γκαγκατση κυριακο λες ;;
edit : ίσως και τσορμπ αλλά δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση στον τελευταίο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 14 Ιαν 2021, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παντως το οτι πριν το ματς εφευγε ο εσιτι και μετα χαλαει τοσο τυχαιο δηλαδη τοσο;;;;
θελουν να ενισχυσουν την ομαδα εκει στην παε ή οχι δεν μπορω να καταλαβω ;;
θελουν να ενισχυσουν την ομαδα εκει στην παε ή οχι δεν μπορω να καταλαβω ;;
Σβι, Γιαννούλης, Αουγκούστο, εσιτι.
Κουφάλα Ιβάν σε βλέπω να παίρνεις μέρισμα φέτος.
Κουφάλα Ιβάν σε βλέπω να παίρνεις μέρισμα φέτος.
- Περιπτερος
Φοβερή απάντηση. Μιλαμε για το πότε συνδέθηκαν με την ομάδα. Ποτε επιλέχθηκαν και ειναι και οι 5 πίσω, ο Ομαρ, ο Ουαρντα, ο Σβι που τωρα παίζει αλλαγή. Εφεραν τα 2 τελ. χρονια 14 παίκτες και παιζουν 3 και με το ζόρι. 90λεπτα 35αρηδες παικτες.renegade έγραψε:Γιαννουλης-ινγκι ελάχιστη συνεισφορά στα 2 πρωταθλήματα.Περιπτερος έγραψε:Για να κατανοήσουμε την μεταγραφική αποτυχία των 2 τελευταίων ετών θα πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτοί που πάτησαν αγωνιστικά τον γαύρο ειναι ο,τι απέμεινε από την ομάδα του πρωταθλήματος. 2 χρόνια μεταγραφές στον κουβά.
Από κει και πέρα
Σβαμπ,ζιφκο, ουαρντα,μουργκ, Τσέχος καμία σχέση με εκείνη την ομάδα... άρα
Πλας τζορμπα.bersekeros έγραψε:Μάλλον για κολ , βασιλlaska4 έγραψε:για γκαγκατση κυριακο λες ;;
- bersekeros
Ταυτόχρονα το γράψαμε. Στον τελευταίο θέλω λίγο να το μελετήσω καλύτερα.
- Περιπτερος
Αγγλική ομάδα μη αναφερόμενη ... . Αντιστοίχως 1 γερμανική, 3 ιταλικές, 2 ισπανικες, 1 γαλλική ...
Από Αγγλία για Γιαννούλη νομιιζω ήταν η Νόριτς. Έδινε 500κ για δανεισμό ως το καλοκαίρι και υποχρεωτική αγορά με 7,5 εκ αν ανέβει.
Και λες και ευχαριστώ πολύΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ.laska4 έγραψε:Εγω τον σβιντερσκι θα τον εδινα παντως με 4
-