Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από Τρόμος »

joshua έγραψε:ΔΕΝ εχουμε προβλημα με τις θεσεις ξενων,μια χαρα αν θελουμε χωρανε και οι 2.
Για να χωρέσουν πρέπει να φύγει ο Ενρίκε και να μην είναι ξένοι ούτε το εξτρέμ ούτε το έμπειρο χαφ.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Αστειοτητα δεν ειναι να θες ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ μερος των παιχτων (ολους δεν τους εχει ποτέ κ κανενας πανευρωπαικα).
Δεν διαφωνει καποιος σε αυτο νομιζω.
Δεν εγραψες ομως ακριβως αυτο. Ουτε ειμαστε ηδη ολλανδια για να δικαιολογειται ολο αυτο το σουσουρο...θα λεγε κανείς οτι τα αποτελεσματα των τεκευταιων δυο ετων θα ειχαν φερει σε καποιους λιγη περισδοτερη ηρεμθα κ εμπιστοσυνη. Μαλλον ομως ή ειμαστε ανεπιδεκτοι μαθησης ή οι σειρηνες μιζεριας ειναι αρκετα δυνατες..απο οπου κι αν ακουγονται κ παρεσερνουν κοσμο ακομα.

Αυτη η κουβεντα θα ειχε νοημα αν η ομαδα εκανε προπονησεις Ολλανδια.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

eorptol1 έγραψε:
Gospi έγραψε:Ελα ρε Ναβι...
ειναι αστειοτητα να θελω τους παιχτες στην προετοιμασια ε?
Περιμενω στην γωνια να απασφαλισω...
μαλιστα
τι λοβοτομημενοι χαζοβιοληδες ειστε μερικοι εδω μεσα...
Δεν το ηξερα οτι επειδη ο Σαββιδης εσωσε τον ΠΑΟΚ και εχει κανει τοσα καλα, δεν δικαιουμαι να ασκησω κριτικη στο γεγονος οτι μ@λ@κιζεται στο ινστα...
δεν ειναι καραγκιοζιλικι κ ξεφτίλα να ανακοινωνεις παιχτες κλεισμενους χωρις να ειναι κλεισμενοι ε?
Αντε να σας αφησω να τα λετε μεταξυ σας οπως γουσταρετε, γτ οποιος εχει αντιθετη άποψη ειναι αστειος και κομπλεξικος για εσας...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά απίστευτος μετά το εκπληκτικού νταμπλ που είναι έργο και του Γιώργου βγάζεις αυτήν την τεράστιας έλλειψη σεβασμού σε αυτόν και την οικογένειά του..... Μπορείς να πεις την διαφωνία σου χωρίς να βγάζεις κακία και αντιπάθεια γιαυτους τους ανθρώπους.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα απαντησω μονο σε σενα γτ ειλικρινα νομιζω πως μιλαω κινεζικα εδω μεσα ..
Ποια κακια και ποια αντιπαθεια?
Που ακριβως μιλησα με κακια?
στηλιτευσα μια συμπεριφορα και κατεκρινα την ολιγωρια στον μεταγραφικο σχεδιασμο.
Ειμαστε με τα καλα μας?
Δλδ το να πω οτι αργησαμε και φετος και οτι δεν μας κανει καλο το να ανακοινωνει παιχτες μεσω ινστα ο Γιωργης, ειναι κακια κ αντιπαθεια?
Εχω μαλωσει με απειρο κοσμο για χαρη του Σαββιδη. έχω προβληματιστει για την ψηφο μου στις εθνικες εκλογες για χαρη του σαββιδη. Αλλα εχω μαθει να λεω τα πράγματα οπως εχουν.
Εχει χιλια καλα και 2-3 συγκεκριμενα μειονεκτηματα.
Αλλα αληθεια αν σας χαλαω την μανεστρα μην ανησυχειτε! Δεν θα ξαναγινει...
συνεχιστε να τα λετε μεταξυ σας

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

1. Έκλεισε ο Σίλβα
2. Στην αναμονή ο Σίλβα
3. Έκλεισε ο Σίλβα
4. Παύση μερικών ημερών χωρίς ενημέρωση
5. Έκλεισε ο Σίλβα και έρχεται
6. Ξανά παύση μερικών ημερών
7. Χαλάει του Σίλβα
8. Επαναπροσέγγιση για Σίλβα
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Ειδικα για Σιλβα, κανείς δεν ξερει αν και γιατι σκαλωνει.
Υποθεσεις κανει ο καθε αρδ κι εμεις τρωγομαστε....
Ωραια..να πω κι εγω μια αποκλειστικοτητα; Τον βαλαμε εμεις στον παγο για να φερουμε κατι καλυτερο. Δηλαδη αυτο το λυνει το θεμα; Καθομαστε κ μαλλωνουμε για ΣΕΝΑΡΙΑ.....
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ποιος είναι ο Σίλβα? Δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάτι σχετικό
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μαλιστα
Δεν το ηξερα οτι επειδη ο Σαββιδης εσωσε τον ΠΑΟΚ και εχει κανει τοσα καλα, δεν δικαιουμαι να ασκησω κριτικη στο γεγονος οτι μ@λ@κιζεται στο ινστα...
δεν ειναι καραγκιοζιλικι κ ξεφτίλα να ανακοινωνεις παιχτες κλεισμενους χωρις να ειναι κλεισμενοι ε?
Αντε να σας αφησω να τα λετε μεταξυ σας οπως γουσταρετε, γτ οποιος εχει αντιθετη άποψη ειναι αστειος και κομπλεξικος για εσας...

Όπως γουστάρεις να κάνεις ακραία κριτική, να τη δέχεσαι κιόλας.
Αν εσύ θέλεις να ανάγεις το Γιώργη σε γενικό κουμανταδορο του ΠΑΟΚ είναι δικαίωμα σου.Υπαρχει πρόεδρος, υπάρχει αντιπρόεδρος, υπάρχει τεχνικός διευθυντής, προπονητής και λογίστρια.Αν εσύ θέλεις να θεωρείς ότι ο Γιώργης είναι πάνω από όλους αυτους κ θέλεις να κρίνεις πάνω σε αυτήν τη βάση , εγώ γιατί θα πρέπει να δεχτώ αδιαμαρτύρητα την κριτική σου?Θα ακούσεις κ εσύ φίλε.
Το να είναι όλοι εδώ πριν την προετοιμασία είναι μια ευχή , ένα ιδανικό σενάριο.Το να απαιτείς όμως είναι άλλο πράγμα.Δηλαδη τι θα κάνεις που είναι όλοι στην ΠΑΕ ανώριμοι?θα τους κυνηγήσεις?θα αλλάξεις ομάδα να τους τιμωρήσεις?
Btw βρες μου μια ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει 24 Ιουνίου όλους τους παίκτες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.Μια μόνο.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Εύκολη η απάντηση barlow. Ο.Α.Ρ.Η.Σ.
Υ.Γ. Αφού δεν ανακοίνωσαν παίχτη ούτε σήμερα, κηρύσσω επισήμως λύση της εκεχειρίας. Ώρα να χρησιμοποιήσετε τα καλοακονισμένα λεκτικά μαχαίρια σας :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Δευ 24 Ιουν 2019, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Macho έγραψε:Παρεμπιπτόντως ο τύπος είναι παικταράς
:mrgreen:
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Ο βραζιλιανος ειναι παικταρας?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

laska4 έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα αν είναι παπάς ή όχι , αν είναι κοντά ή επίσης όχι...μπορεί να πει κάποιος χωρίς τρολ
:mrgreen:
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

μαλιστα

Για κάποιους σαν και σενα βγήκε το : ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος .
Κριτική κάνε αλλά μην προσβάλεις με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς αυτούς που μας έφεραν εδώ.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μαλιστα

Συμπάθα με αλλά, ναι, όταν διαβάζω ότι κρίνεται ασυγχώρητο το να έρθουν νέοι παίχτες στις 28, 29, 30 Ιούνη ή 2 Ιουλίου αντί για τις 22 ή 23 Ιουνίου λόγου χάριν, το θεωρώ υπερβολή του κερατά και μια άνευ ουσίας ... δήλωση "εκνευρισμού". Εκτός αν αναφέρεσαι στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Που προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και μιλάς για αστειότητες. Εν τω μεταξύ, χωρίς να λέω ότι έχεις λάθος, προσωπικά δε θυμάμαι κανένα Γιώργη, εκτός από το να τοποθετείται θετικότατα για τον παίχτη, να τον παρουσίασε σαν παίχτη του ΠΑΟΚ. Επαναλαμβάνω, μπορεί να μην υπέπεσε ομως στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Εφόσον συνέβη, κακώς το έπραξε. Οφείλει πλέον να γνωρίζει πόσο ευαίσθητες είναι οι μεταγραφικές υποθέσεις μετά ΚΑΙ από το μόλις πρόσφατα ολοκληρωθέν σίριαλ με τον Βαρέλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 24 Ιουν 2019, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ξέρω αν υπάρχει ομάδα που παει προετοιμασία με όλο της το ρόστερ αλλά σίγουρα δεν υπάρχει καμία ομάδα που να πηγαίνει επι της ουσίας με 1,5 χάφ και εκεί αποκλειστικά εστιάζεται η ανησυχία των περισσότερων είτε εκφράζεται υπερβολικά είτε όχι.Δεν γίνεται να μην αποκτηθούν 2 χάφ τις επόμενες μέρες.
prax

Δημοσίευση από prax »

καποιος ανεφερε πιο πανω οτι οι οπαδοι τησ κορινθιανς πανηγυριζουν που φευγει ή κατι τετοιο τελος παντων.. δλδ με κορδελα μας τον στελνουν?
γιατι δεν επαιζε στην κορινθιανς?
δεν εχει φυγει ποτε απο την βραζιλια..
μηπως παιρνουμε τον βραζιλιανο μπαλαφα ρε μαγκες? ή τον βολιδοσκοπουμε τελος παντων..

παντως εμενα ο σανκαρε πιο πολυ με ψηνει.

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να ξανα ποσταρω εδω μεσα οταν παρουμε καποιον παιχτη..

ποσταρω κατι απο το αρθρο του μηλιου..

Στην ανακοίνωση της επιστροφής του Ματς Χούμελς από την Μπάγερν, κανείς οπαδός των Βεστφαλών δεν έκαψε από αγανάκτηση το διαρκείας του. Πως θα μπορούσε άλλωστε; Πρέπει να περιμένεις χρόνια στην ουρά, στην λίστα αναμονής για ένα μαγικό καρτελάκι. Το inside joke που κυκλοφορεί λέει πως για στις οικογένειες των ελάχιστων οπαδών της που δεν ανανέωσαν πέρσι το διαρκείας τους, ο σύλλογος έστειλε συλλυπητήριες κάρτες στους οικείους τους, πιστεύοντας ότι έφυγαν από την ζωή!

Δεν υπήρξαν μαζικές αντιδράσεις, ούτε αντίλογος. Απλώς, ένα ακόμα απολωλός πρόβατο, ξαναβρήκε τον προσανατολισμό του και επέστρεψε στην οικογένεια του.

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόστος σε αυτή τη ζωή. Για κάθε τι που κερδίζεις, υπάρχει και κάτι που χάνεις. Με την φιλοσοφία της να έχει μία μονίμως ανοιχτή αγκαλιά σε όσα παιδιά της θαμπώνονται από τα πιο λαμπερά φώτα, η Μπορούσια εξασφαλίζει πως δεν είναι μακριά που η Μπάγερν θα της αρπάξει τον επόμενο Γκέτσε, τον επόμενο Λεβαντόφσκι, τον επόμενο Χούμελς που θα βγάλει.

Μα, αυτή ακριβώς είναι και η ιδιαιτερότητα της, αυτό είναι το νόημα του Echte Liebe. Αν αγαπάς κάποιον, άφησε τον να φύγει. Αν επιστρέψει θα είναι δικός σου για πάντα. Αγάπη σημαίνει να συγχωρείς. Αγάπη σημαίνει να αφήνεις τον άλλον να ανοίξει τα φτερά του, όχι να τον κρατάς κλειδωμένο σε ένα κλουβί με το ζόρι.

Αγάπη είναι να… αγαπάς. Καμία φορά είναι αυτοκαταστροφικό, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν μάθει / δεν μπορούν να ζουν διαφορετικά...

το ξερω οτι φασκω κ αντιφασκω αλλα το κανω αυτο γιατι προσμενω να δω τον ΠΑΟΚ στους ομιλους και μονιμο πρωταθλητη κ δεν θελω να ειναι ενα πυροτεχνημα ολο αυτο ρε παιδια.. συγνωμη εκ των προτερων λοιπον..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Δευ 24 Ιουν 2019, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”