Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Τις εχω πει εδω και καιρο στον σουρμε και σε πολλα ακομα μελη στο τσατ, δεν τις γραφω εδω. Γιατι αν ηθελα να πουλαω παπα θα μπορουσα εδω και καιρο. Δεν ασχολουμε αλλο με αυτοο τοπικ

- Μπαρκαρούτσος
obanebane έγραψε:nothu έγραψε:Γομαρε ποιες ειναι οι ενδειξεις για Βελα;
Η μεγάλη παραμονή του Γιώργη στο L.A.
Μπορεί να κυνηγάει και κάποιον από τους παρακάτω...
https://www.transfermarkt.com/chris-pon ... ler/105993
https://www.transfermarkt.com/zlatan-ib ... ieler/3455
Τελικα οι επιλογές παικτών ειναι εισήγησεις προπονητή; Οχι μονο στην δίκη μας ομάδα αλλα παντού όπου λειτουργούν με τεχνικό διευθυντή. Εισαι σίγουρος ότι ο ίδιος επέλεξε χατσεριδη κ βελμπρουμ; εγώ όχι.Dimg4 έγραψε:Τελικα ξερει ο λουτσεσκου η οχι?
Ναι...Mao_Mao έγραψε:Οι τυνήσιοι πιάνονται για κοινωτικοι;
Δεν εχει σχέση με τις μεταγραφές μας
Ε αφου τα ειπατε στο τσατ.... Τι το αναφερεις δηλαδη αμα δεν εχεις σκοπο να πεις; Σε ρωτησα ποιες ειναι οι ενδειξεις που εσυ ανεφερες και μου λες δεν ξανα ασχολουμαι μ αυτο το τοπικ, λες και σε ειπα εγω παπατζη. Ο καθενας οτι γουσταρει καταλαβαινει εδω μεσα.

- sourmenetes
- Moderator
Νταξει ηρεμια παιδες.
Εχει καποια στοιχεια ο γομαρος τα οποια εχουν μια βαση.τα χει εξηγησει και καλως δεν τα αραδιαζει εδω γιατι μπορει να γινει δεκτης σχολιων,χωρις να υπαρχει λογος.
Ολα αυτα ομως ξερουμε οτι μπορει να αλλαξουν με μια προκριση ή (χτυπα ξυλο) εναν αποκλεισμο.
Και γω θεωρω πως θα γινει καποια κινηση περασουμε δεν περασουμε.
Οτι ερθει απο δω και περα θεωρω πως ειναι δωρακι.αν και φετος δεν ειμαστε ικανοποιημενοι,θεωρω πως κατι δε βλεπουμε σωστα εμεις πλεον.
Ας ηρεμησουμε ολοι,να οργανωθουμε για την τεταρτη και ολα τα καλα ειναι μπροστα.
Μονο φωνη μονο ΠΑΟΚ!!!

Εχει καποια στοιχεια ο γομαρος τα οποια εχουν μια βαση.τα χει εξηγησει και καλως δεν τα αραδιαζει εδω γιατι μπορει να γινει δεκτης σχολιων,χωρις να υπαρχει λογος.
Ολα αυτα ομως ξερουμε οτι μπορει να αλλαξουν με μια προκριση ή (χτυπα ξυλο) εναν αποκλεισμο.
Και γω θεωρω πως θα γινει καποια κινηση περασουμε δεν περασουμε.
Οτι ερθει απο δω και περα θεωρω πως ειναι δωρακι.αν και φετος δεν ειμαστε ικανοποιημενοι,θεωρω πως κατι δε βλεπουμε σωστα εμεις πλεον.
Ας ηρεμησουμε ολοι,να οργανωθουμε για την τεταρτη και ολα τα καλα ειναι μπροστα.
Μονο φωνη μονο ΠΑΟΚ!!!
Δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να χάσουμε κανέναν Πασχαλάκη/Μάτος/Βαρέλα/Μαουρίσιο/Πέλκα/Πρίγιο σε περίπτωση που δεν περάσουμε στους ομίλους, αλλά το φοβάμαι πάρα πολύ.
Επίσης αν περάσουμε, θέλουμε χαφ που να μπορεί να παίξει και στο 6 και στο 8. Φανταστείτε να πάθει μία θλάση ένας από τους 4 χαφ μας και να απουσιάσει για έναν μήνα. Θα αναγκαστεί κάποιος άλλος να παίζει Τετάρτη/Κυριακή για 8-10 παιχνίδια συνεχόμενα χωρίς την ύπαρξη παίκτη στον πάγκο για να τον ξεκουράσει έστω για ένα εικοσάλεπτο.
Εξτρέμ δεν με καίει και τόσο να πάρουμε αν και ευχαρίστως θα άλλαζα τον Καντουρί με κάποιον πιο μπουκαδόρο.

Επίσης αν περάσουμε, θέλουμε χαφ που να μπορεί να παίξει και στο 6 και στο 8. Φανταστείτε να πάθει μία θλάση ένας από τους 4 χαφ μας και να απουσιάσει για έναν μήνα. Θα αναγκαστεί κάποιος άλλος να παίζει Τετάρτη/Κυριακή για 8-10 παιχνίδια συνεχόμενα χωρίς την ύπαρξη παίκτη στον πάγκο για να τον ξεκουράσει έστω για ένα εικοσάλεπτο.
Εξτρέμ δεν με καίει και τόσο να πάρουμε αν και ευχαρίστως θα άλλαζα τον Καντουρί με κάποιον πιο μπουκαδόρο.
- 
				panpangr77
Οι Βέλγοι γραφουν οτι είναι και πάλι στο κάδρο του ΠΑΟΚ ο Ομπραντοβιτς.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Δευ 27 Αύγ 2018, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εγώ λέω να θεωρήσουμε ότι ο προπονητής που οδηγεί την ομάδα στην καλύτερή της περίοδο μετά από 30 χρόνια ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς και δεν καπελώνεται.
Επίσης λέω να ρίξουμε και λίγο τις απαιτήσεις μας, η ομάδα δεν μπορεί να γίνει, εν μια νυκτί, από κομπάρσος μεγαθήριο της ευρώπης. Δηλαδή μέσα σε μία εβδομάδα διαβάσαμε ότι δεν κάνει το μπακ-Βιερίνια για CL, δεν κάνει ο Καντουρί, θέλουμε κάτι καλύτερο από Μάου, σίγουρα καλύτερο από Κάνιας, Βασικά τώρα που το σκέφτομαι μόνο οι Πάσχα, Βαρέλα , Μάτος , Πέλκας, Warda α και ο Λημνιός για αλλαγή κάνουνε.

Επίσης λέω να ρίξουμε και λίγο τις απαιτήσεις μας, η ομάδα δεν μπορεί να γίνει, εν μια νυκτί, από κομπάρσος μεγαθήριο της ευρώπης. Δηλαδή μέσα σε μία εβδομάδα διαβάσαμε ότι δεν κάνει το μπακ-Βιερίνια για CL, δεν κάνει ο Καντουρί, θέλουμε κάτι καλύτερο από Μάου, σίγουρα καλύτερο από Κάνιας, Βασικά τώρα που το σκέφτομαι μόνο οι Πάσχα, Βαρέλα , Μάτος , Πέλκας, Warda α και ο Λημνιός για αλλαγή κάνουνε.
- 
				panpangr77
Ναι παραθέτω το άρθρο ,νομίζω πως πάνε πίσω μια εβδομαδα...Spiros_S έγραψε:Αριστερό μπακ δεν είναι αυτός;
PAOK Salonique suit toujours Obradovic
Aujourd'hui à 12:00 pm - Ivan Obradovic n'a plus d'avenir sous le maillot mauve et il a déjà refusé plusieurs offres de club. Malgré cela, le PAOK Salonique suit toujours le Serbe mais le salaire demandé par le joueur semble par contre poser problème aux Grecs et une location semble toujours possible selon la presse.
Μα για ποιό λόγο να χάσεις κάποιον απ αυτούς, δεν νομίζω ότι μετά την εξασφάλιση του europa έχεις καποιο θέμα οικονομικό, γι αυτό και απέκτησες βερνμπλουμ και τόσκα!Paoki94 έγραψε:Δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να χάσουμε κανέναν Πασχαλάκη/Μάτος/Βαρέλα/Μαουρίσιο/Πέλκα/Πρίγιο σε περίπτωση που δεν περάσουμε στους ομίλους, αλλά το φοβάμαι πάρα πολύ.
Δεδομένο πως το κολασμένο διήμερο Πέμπτης-Παρασκευής θα έχουμε αρκετές προσθαφαιρέσεις.

- 
				Dimg4
Αυτο. Ποτε ακριβως μας εδωσε τετοιο πατημα ο Ιβαν? Εχουμε ελαχιστες διακρισεις σε συγκριση με τα λεφτα που εχουν ξοδευτει το οποιο δειχνει πως δεν περιμενει προκρισεις για να φερει παικτες. Εγω παντως εχω προαισθημα οτι θα ερθει εξτρεμ που θα μπορει ν παιξει και φορ. Στα χαφ ειμαστε υπερκομπλε με μπλουμ. Κανιας θα ειναι απο πισω οποτε χρειαστει ξεκουραση, Μπισε στη θεση πελκα οποτε λειψει και γενικα εχουμε παικτες για εκει. Στο 6 ειχαμε προβλημα και ηρθε παιχταρας. Ειμαστε μια χαρα πλεον, χρονο να δεσει η ομαδα χρειαζεταιsic-4 έγραψε:Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γινει για να σταματησουμε να το ακουμε αυτο καθε καλοκαιρι; Η ομαδα εχει αποδειξει οτι δεν κινειται με αυτο το σκεπτικο. Περυσι πχ, οι μεταγραφες εγιναν τελευταιες ημερες αλλα ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.Αρα δεν καθυστερησαν επειδη περιμεναμε να δουμε αν θα περασουμε.Magpies4 έγραψε:Να υποθέσουμε ότι θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές μόνον αν περάσουμε την Τετάρτη.