Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εγώ επιμένω ότι η νούμερο ένα ανάγκη μας αυτή τη στιγμή είναι ένα extrem. Η χρονια με Klaus Pereyra Κουλούρη στην επίθεση βγαίνει. Με τα χαφ που έχουμε επίσης βγαίνει. Με Jalma Garry Μυστακίδη δε βγαίνει. Ποσο μάλλον αν ο Garry φύγει και στο Copa Africa.
Έχουμε κ ζαιρο κοροβεςη αλλα το θεμα δεν ειναι να βγαίνει η χρονια αλλα σε θεμα ποιότητας εμενα τα φορ μας δεν με καλύπτουν κ εξτρεμ θα θελα κατι πιο σταθερό απο γκαρι
Όπως κ στο 6 έναν ακομα αν φυγει π τζιολης
Ρε ΜΑΝΙΑΚΕ ποιος Ζάιρο? Ακόμα τον Ζάιρο περιμένουμε? Eνα χρόνο στον ΠΑΟΚ έχει κάνει μισό καλο φιλικό. Για κάθε σωστή ενέργεια που κάνει έχει δέκα λάθος. Δεν είναι για ΠΑΟΚ το παλικάρι.
Το θέμα δεν είναι να βγει η χρονιά... το θέμα είναι να χτυπήσεις πρωτάθλημα.
Γνώμη μου είναι ότι πρωτάθλημα χωρίς φορ δεν χτυπάς. Στα εξτρέμ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κάπως θα τα μπαλώσεις... στο φορ τι θα κάνεις?
Η καλύτερη περίπτωση είναι ένας φορ τύπου Lucas (sorry Che) ή Mirallas ή Cambell κτλ... δηλαδή ένας φορ που να μπορεί εύκολα σε περίπτωση ανάγκης -όπως πχ. Gary στο Copa Africa- να παίξει στα άκρα στην θέση του ώστε ο Κλάους να πάει στην κορυφή.
Αυτό ζητάει και ο Vlado από ότι φαίνεται.
Βασική ανάγκη είναι ο φορ... αυτός πρέπει να αποκτηθεί!
Ο εξτρεμ και το 6αρι αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη θα πάμε ως έχει και βλέπουμε τον χειμώνα.
ΥΣ. Ο παίχτης τύπου-Berg που λένε πολλοί δεν είναι αυτό που ψάχνουμε. Αν θέλαμε να αντικαταστήσουμε τον Κλαους, οκ... ναι.
Το θέμα είναι όμως ότι δεν ψάχνουμε να "αντικαταστήσουμε" τον Κλάους...
Αυτή την στιγμή ψάχνουμε ένα φορ που ναι μεν -θεωρητικά- θα ρίξει τον Κλάους στον πάγκο αλλά... θα μπορεί να παίξει και μαζί του στην ίδια 11αδα είτε ως εξτρέμ, είτε ως 2ος.
Εκεί κολλάει και το "κούμπωμα" που έχουν φάει όλοι κόλλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 24 Αύγ 2016, 11:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σωστός ο Μανιακός...
Το θέμα είναι ότι ο Ibarbo είναι λίγο τσαπατσούλης, δεν είναι ούτε τρελός γκολτζής αλλά ούτε και τεχνικά εφάμιλλος ενός εξτρέμ. Και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο και στα stats του.
Εμείς ψάχνουμε κάτι καλύτερο... και ας μην τον ξέρουμε σαν όνομα.
Τα καλύτερα παραδείγματα είναι Lucas, Cambell, Mirallas...
Εγώ προσωπικά τον Κουλούρη τον πιστεύω. Νομίζω θα βοηθήσει πολύ φέτος από τον πάγκο.
GiorgosAtha
Όταν λέω να βγει η χρονιά εννοώ οι παίχτες που έχουμε να βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Οποιοι και αν είναι αυτοί. Δεν εννοώ απλά να περάσει η χρονια.
Όσον αφορά το στυλ παιχτη που λες ότι ψάχνουμε συμφωνώ ότι θέλουμε παίχτη όχι απλά στυλ Λουκάς. Καρμπον Λουκάς θέλουμε.