Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Darkm4n »

Pablito έγραψε:Ψιλο αστειες δηλωσεις.. δε δεχομαι οτι εισαι ο Σαββιδης και σε απειλουν
Εμενα με πειραξε αντι να νευριασει που δεν παιζει μπαλα η ομαδα μιλουσε για αυτα κ για το στησιμο του Ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σταματα να μιλας,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ,εχει περασει πολλα ο παοκτσης για να φορτωνεται αλλο ενα σωρο λαλακιες.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ οσες θελεις οχι ομως αλλα φαντασματα,αρκετα μας κυνηγανε τοσα χρονια.Καποιοι σημερα μπορει να χαρηκαν γιατι βρηκαν νεους εχθρους,εγω παλυ, ειδικα ΣΗΜΕΡΑ βλεπω μονο δικαιολογιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 31 Μάιος 2017, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δικαιολογίες, μάλιστα.
Σε τούτη τη χώρα αυτά που είπε δε γίνονται ποτέ.
Αφού ονειρεύτηκα ότι ξύπνησα σε ένα καράβι κόκα χωρίς καπετάνιο κ ιδιοκτητη
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Βγαινει ο προεδρος σου και λεει οτι απειλουσαν τον ιδιο τον προπονητη σου και μελη της οικογενειας του ΠΑΟΚ και θελετε να κανει κριτικη για το ποδοσφαιρο?
Εχουν απειλησει ποτε καποιον απο εσας?

Αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι το φιναλε ηταν αποτυχημενο και οτι θα γινει η κριτικη που πρεπει απο ολους και θα παρθουν οι αποφασεις απο αυτους που πρεπει!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Και εγώ το πιστεύω ότι τον απειλούν. Το έλεγα και σε ένα φίλο μου ότι φοβάμαι για τη ζωή του. Το σύστημα είναι ικανό μέχρι και στη δολοφονία του να φτάσει. Εδώ μιλάμε για Μητσοτάκηδες, Αμερικανικά συμφέροντα και πολλά άλλα - βρωμιές δεκαετιών που συγκαλύπτουν κι φοβούνται μήπως αρχίσουν να αποκαλύπτονται.

Αυτό το κομμάτι φυσικά και είναι πιο πάνω από τα αγωνιστικά και τα της ομάδας. Αυτή είναι η Ελλάδα που ομοίως έφαγε τον Καποδίστρια και τόσους άλλους. Η αγορά του ΔΟΛ από το Μαρινάκη, έτσι ξαφνικά, λέει πάρα πολλά, όπως και η τόση λάσπη, αλλά και το ότι έχουν ενωθεί όλοι εναντίον του.

Τα παραπάνω είναι τα πιο σημαντικά. Αλλά σήμερα χάσαμε έναν στόχο, που προσωπικά πιστεύω ότι έγινε γιατί οι παίκτες αράξανε στην επιτυχία που επικυρώθηκε με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ εξτρά πριμ από το μεγαλομέτοχο. Κριτική πρέπει να γίνεται για να βελτιωνόμαστε. Αν δεν την κάνουμε και σήμερα πότε θα την κάνουμε? Το φόρουμ νομίζω ότι είναι πάντως για τον ΠΑΟΚ.
george188

Δημοσίευση από george188 »

joshua έγραψε:Σταματα να μιλας,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ,εχει περασει πολλα ο παοκτσης για να φορτωνεται αλλο ενα σωρο λαλακιες.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ οσες θελεις οχι ομως αλλα φαντασματα,αρκετα μας κυνηγανε τοσα χρονια.Καποιοι σημερα μπορει να χαρηκαν γιατι βρηκαν νεους εχθρους,εγω παλυ, ειδικα ΣΗΜΕΡΑ βλεπω μονο δικαιολογιες.
Νομίζω οτι είπε και ξεκάθαρα πράγματα οτι η ομάδα δεν ηταν καλή.. Μιλά για απειλές. δεν ειναι θέμα δικαιολογιών..ουτε ανακάλυψε φανταστικούς εχθρούς. Οι εχθροί υπάρχουν με νέο συνασπισμό(βλεπε δηλωσεις αλαφουζου σημερα). Απο κει και πέρα και γω περιμένω δυνατές μεταγραφές.φιλικά ολα αυτά και καλο βραδυ να εχεις
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εντελως τυχαια αυτες οι (μαλακιες)δηλωσεις ταυτιζονται με καποιες του προπονητη...
Μαλλον συντονιστηκαν για να καλυψουν το αγωνιστικο φιασκο, το οποιο και οι 2 παραδεχθηκαν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παλικαρι δεν κρινω αν λεει αληθεια η ψεμματα απλα δεν αντεχω αλο αυτο το επικοινωνιακο παρτυ που εχει στηθει απο οποιονδηποτε και αν εχει στηθει.Θελω ΠΡΑΞΕΙΣ.Απειληθηκε ο αδερφος του Ιβιτς? Μυνηση επιτοπου.Απειληθηκε καποιος αλλος,μυνηση και εκει.Ο Σαββιδης λεει τα δικα του και εγω ως παοκτσης οφειλω να τον υποστηριξω,την ιδια στιγμη ο τουιτι λεει τις παπαριες του,ο μελισανιδης θυμηθηκε να μιλησει για στημενους με τον ΠΑΟΚ,ο καραπαπας τα δικα του,βαλε μεσα και τους τραγικους δημοσιογραφους που εχουν ξεσαλωσει υπηρετωντας τα αφεντικα τους και στην μεση ο καθε οπαδος που θελει απλα να δει μπαλα και οχι τα επιχειρηματικα παιχνιδια μεγαλοκαρχαριων.Εμενα προσωπηκα με εχει κουρασει απιστευτα αυτο που γινεται εδω και καιρο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τζόσουα κάνεις πλάκα;

Ειλικρινά μ κάνετε πλάκα;

Δε ξέρω ρε παιδιά κανέναν σας αλλά αν κατεβήκατε χτες στην Ελλάδα ΠΑΡΑΚΑΛΩ δείτε λίγο τι συμβαίνει απ το 1830 μέχρι σήμερα, διαβάστε τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ το τελευταίο πεντάμηνο και ελάτε να μου πείτε ότι ο Σαββίδης λέει δικαιολογίες και αερολογιες.

Α μη ξεχάσω τις ΣΤΗΜΕΝΕΣ, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ δηλώσεις του καργιολη του Αλαφούζου π έχει γίνει πιόνι του φαταουλ και του κουμπάρου του.

Εμετοί όλοι τους

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ορθά τα εγραψες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα το γραψω και τριτη φορα γιατι μπορει να φταιω εγω.Δεν κρινω την αληθεια αυτων που λεει,απλα δεν αντεχω τον τροπο με τον οποιο επικοινωνει την οποια αληθεια θελει να πει.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

σοβαρα καποιους τους εκπλησουν αυτα που ακουστηκαν σημερα;σε αλλη χωρα ζειτε εσεις;δεν βλεπετε τριγυρω σας τι γινεται; ποιος ξερει τι παρασκηνιο εχει παιξει αυτες τις 2 εβδομαδες!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ με το τζοσουα αν και είναι λίγο δύσκολο να το εκφράσω.
Για αυτό θα δοκιμάσω όσο πιο κομψά μπορώ.

Είναι αστείο στα μάτια μου , κάποιος ο οποίος κατάφερε (προφανώς όχι με το σταυρό στο χέρι) να κάνει δικές του τριανταπόσες ενώσεις να βγαίνει δημόσια και να λέει για απειλητικά τηλεφωνήματα. Δημόσια να βγω εγώ και να παραπονεθώ που δεν έχω στον ήλιο μοίρα . Εσύ ρίχνεις τα εκατομμύρια για πλάκα σε μπιζνες και κανάλια και μου λες ότι σε έπαιρναν τηλέφωνο , ή έστω τους υπαλλήλους σου και σας απειλούνε; Και γιατί το λες σήμερα , τη μέρα που αποτύχαμε αγωνιστικά;

Για μένα είναι καθαρά πολιτικές δηλώσεις - άλλωστε είμαι σίγουρος ότι παίζονται πολιτικά παιχνίδια και υπερ του και κατά του. Δε το αμφισβητώ. Αλλά τα έχουμε κάνει όλα αχταρμα.

Εμένα με νοιάζουν τα γκολ που θα βάλει ο ΠΑΟΚ κι όχι το ποσοστό που θα έχει ο Σαββίδης στο Μεγκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 01 Ιουν 2017, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ενα κυπελλο πηραμε και θα το πληρωνουμε CH.league..

Βγαινει το νιμου το απλυτο και μιλαει οτι

"Εκλεψες κυπελλο και πρωταθλημα".

Μιλαει για θεατρινο ιβιτς.

Τρεις ειναι...
Απ οτι καταλαβαμε ειναι ολοι απεναντι...
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Φυσικά και θα μιλούσε γι'αυτά ρε παιδιά. Είδατε τι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες και σήμερα? Ξέρετε σε τι χώρα ζούμε? Έχετε μπεί σε σαιτ με ειδήσεις να δείτε σχόλια, εμπάθεια και απειλές? Έχετε δεί πως ταράχτηκε ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα που ξεκίνησε έρευνες και μεθοδεύσεις μεχρι και σήμερα στο άνοιγμα των φακέλων για το ΔΟΛ οπου εξαιρέθηκαν εγγυητικές απο την Κύπρο(!).

Κατανοώ οτι είναι πρωτόγνωρο να έχει ο ΠΑΟΚ επενδυτή με λεφτά και μάλιστα έναν κορυφαίο παράγοντα. Ο άνθρωπος έγινε συναίτερος του Μπόμπολα και μπήκε σφήνα στο Βαρδινογιάννη και στον βαρώνο και τους ανάγκασε να ξοδέψουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Έχει δημιουργήσει μεγάλους εχθρους. Πριν μερικά χρόνια του είχαν κάψει το σπίτι του Μπόμπολα στα Σφακιά της... Κρήτης. Αυτά.

Προσοχή. Είμαστε σε πόλεμο.

Y.G.

Πάρτε μια ιδέα απο ανεξάρτητη δημοσιογραφία
http://www.antinews.gr/action.read/anti ... e/8.116293
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”