Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- Δημητρης17
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Παιδια καλησπερα! θελω να πω τη γνωμη μου. Βλεπω τον ΠΑΟΚ απο το πρωτο του κυπελλο, ειμαι ΠΑΟΚ απο το ξεκινημα της σεζον που πηραμε το πρωτο μας πρωταθλημα. Επισημαινω τα εξης, καποια απ αυτα ειναι γνωστα σε ολους: ομαδα σαν του ΠΑΟΚ της δεκαετιας του '70, δεν εχει ξαναπερασει απ την Ελλαδα. Ολες οι μετεπειτα ομαδες του ΠΑΟΚ δεν εχουν καμμια σχεση με εκεινη την ομαδα. Παιχτες γηγενεις, Μακεδονες και Ποντιοι ως επι το πλειστον, που βιωναν τα παιχνιδια οποως και οι οπαδοι μας στην κερκιδα. Ολα αυτα σε μια κοινωνια εξισου σαπια οπως και σημερα, αρα και σ ενα ποδοσφαιρο εξισου σαπιο οπως και σημερα. Τιτλους μας εκοβαν και τοτε. Απλα τοτε ειχαμε ΟΜΑΔΑΡΑ. Η αδικια παντα η ιδια. Παμε στα του σημερα: οποιος νομιζει οτι, μεσα σε μια σαπια κοινωνια οπου βασιλευει η διαφθορα, ο νομος του πιο ισχυρου και οχι του πιο αξιου δηλαδη ο νομος της ζουγκλας, μπορουμε να εχουμε δικαιο και υγιη αθλητισμο, δηλαδη δικαιο και υγιες ποδοσφαιρο, απλα κοροιδευει τον εαυτο του, η ειναι αρκετα νεος και ως εκ τουτου, μαλλον απειρος. Ειναι σαν να λεμε οτι μεσα σε μια αδικη κοινωνια, μπορουμε να εχουμε ενα δικαιο συστημα υγειας. Οπου για παραδειγμα να εχουν ολοι οι ανθρωποι γιατρο, κρεββατι στο νοσοκομειο, φαρμακα, ολα αυτα πρωτης ποιοτητας και δωρεαν, απ τη στιγμη που τα πληρωνουμε μεσα απο τις κρατησεις των μισθων μας. Η σαν να λεμε οτι μεσα σε μια βρωμερη σε ολα τα υπολοιπα της κοινωνια, μπορουμε να εχουμε ενα δικαιο συστημα παιδειας, οπου θα υπαρχουν παντου συγχρονα σχολεια και καθηγητες και ολοι θα εχουν δωρεαν προσβαση στην συγχρονη μορφωση, απο το νηπιαγωγειο ως το πανεπιστημιο. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ μεσα σε μια αρρωστη κοινωνια, που αργοπεθαινει και παρασερνει κι εμας μαζι της να εχουμε υγιες, αξιοκρατικο ποδοσφαιρο. Οταν κατι ειναι σαπιο, παρακμειακο και αδικο, ειναι απο ακρη σ ακρη, σε καθε του κομματι. Οταν ο ΠΑΟΚ γινει πρωτος στο ποδοσφαιρο, πραγμα που δεν θα αργησει και πολυ, σιγουρα δεν θα εχει γινει με τον σταυρο στο χερι. Δεν γινεται ενας τιμιος να τα βαλει με δεκα ατιμους, παιζοντας μαλιστα μπαλλα μεσα στο γηπεδο των ατιμων, σ αυτην την κοινωνια δηλαδη, οπως ειναι διαμορφωμενη. Για να γινουμε πρωτοι, πρεπει να ελεγξουμε ολες, η τις περισσοτερες ποδοσφαιρικες ομοσπονδιες της Ελλαδας, την ΚΕΔ και να τρωνε καλα απο εμας μια σειρα αρχοντες του τοπου, οπως πολιτικοι, δικαστικοι, κατασταλτικοι μηχανισμοι κλπ. Συνεχιζω σε δευτερη σελιδα, γιατι αυτη εδω μεγαλωσε πολυ. Ελπιζω να βαλουν την μια κατω απο την αλλη οι αρχηγοι του φορουμ...
- Δημητρης17
....αρα αναγκαστικα θα παιξουμε βρωμικα, αν δεν θελουμε να ειμαστε μια ζωη στην απεξω. Εκτος κι αν καταφερουμε να φερουμε τουμπα ολη την κοινωνια και να την καθαρισουμε απο τα παρασιτα, πραγμα που το βλεπω να αργει περισσοτερο απο την πρωτια του ΠΑΟΚ. Σχετικα με το κυπελλο που πηρε -και οχι κατεκτησε- εχθες η αεκ: πιστευω οτι ολα εγιναν στο μιλητο, κατω απ το τραπεζι. Πιστευω επισης οτι συμμαχους δεν εχουμε, ουτε προσωρινους. Αν καταφερουμε και βγαλουμε τον γαβρο απο τα κουμαντα, κανεις δεν θα μας πει, "παιδια καθηστε στον θρονο", ακομη κι αν εμεις ειμαστε αυτοι που θα εχουμε ματωσει για να απαλαγουμε απο το παρασιτο που ονομαζεται παε γαβρος. Ουτε ο τιγρης ουτε ο τουιτι θα κατσουν με σταυρωμενα χερια, θα μας χτυπησουν, θα χτυπηθουν και αναμεταξυ τους για την πρωτοκαθεδρια. Γιατι οι ομαδες ειναι πλεον ανωνυμες εταιρειες, παε δηλαδη και οι εταιρειες εχουν σκοπο το κερδος, οχι το παθος οπως εμεις οι οπαδοι. Γι αυτο και δεν μου αρεσαν οι δηλωσεις του νεαρου Σαββιδη, γιατι οι μεγαλοι παιχτες βαζουν φερεφωνα να τα λενε αυτα, η εφημεριδες που εχουν στησει οι ιδιοι και τις ελεγχουν, δεν τα λενε αυτοπροσωπως!!! Τελος παντων, θα μεγαλωσει κι αυτος και θα μαθει... Κλεινω με αυτο: το μονο που μ ενδιαφερει αυτη τη στιγμη ειναι, ενας καλος προπονητης, τερματας, σεντερ μπακ, δεξι μπακ, δεκαρι και σεντερ φορ πρωτης γραμμης και αν πουληθουν Μακ και Κατσε να αντικατασταθουν με ισους η καλυτερους. Και διοικητικη σοβαροτητα. Τα χρεη πληρωθηκαν, γηπεδο εχουμε δικο μας που ανακαινιζεται μια χαρα, ευπορο ιδιοκτητη της ΠΑΕ εχουμε, ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ, δεν με φοβιζουν ουτε οι Κινεζοι στο Λιμανι, ουτε οι Κογκολεζοι στο αεροδρομιο. Προχωραμε συσπειρωμενοι και αγαπημενοι, στο φορουμ ας βγαζουμε τα ματια μας, παραεξω πρεπει να δειχνουμε και να ειμαστε μια σιδερενια γροθια!!! τον σεβασμο μου σε ολο τον Λαο του ΠΑΟΚ μας, σε καθε γωνια της Γης.
giannina4 έγραψε:λοιπον θα σας πω και ενα γεγονος που το εμαθα πριν κανενα μηνα και περιμενα πρωτα αυτο το ματς για να δω τι παιζει.έμενα λογω σπουδων 5 χρονια αθηνα και συμφοιτητης μου, φιλαρακι κολλητος (και σκατογαυρος), δουλευει σερβιτορος στο marine club στον Πειραια.μου μετεφερε λοιπον οτι αρχες γεναρη ,μαρινακης και μελισσανιδης τα πιναν μονοι τους, χωρις σωματοφυλακες, και τα ελεγαν σε πολυ ζεστο κλιμα.ειδικα γι αυτους που ξερουν , χωρις φουσκωτους αυτοι οι δυο δεν πανε ουτε τουαλετα,πραγμα που δειχνει αν μη τι αλλο απο εμπιστοσυνη μεχρι φιλια.το φιλαρακι μου δεν το αμφισβητισα ,αλλα ηθελα να δω αν αυτη η συσφιξη σχεσεων θα αποτυπωνοταν και στο σημερινο αγωνα με διαφορετικου 'υφους' διαιτησια, κατι που θεωρω οτι εγινε.οχι τιποτε αλλο, να μην ελπιζουμε και στο κυπελλο, αυτοι μου φαινεται τα εχουν κανονισει μια χαρα μεταξυ τους.
τα λεγα απο το φλεβαρηgiannina4 έγραψε:εγω μετα απο αυτα που εμαθα περι φιλικης συναντησης μαρινακη-μελισσανιδη προ μηνος, απουσια σωματοφυλακων, το εχω σιγουρακι οτι το κυπελλακι θα το παρει η κουλα.τα εχουν κανονισμενα οι μεγαλοκαρχαριες και γελανε εις βαρος των αθερινων (ιβαν,αλασκουζος).τα υπολοιπα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.

περα απο την πλακα, για σκορ δεν ξερω, παντως την κιτρινη ο μιλιβογεβιτς την πηρε 1000% ηθελημενα.μπορει και να το ειχε παιξει σε κανενα στοιχημα.ή συμπληρωσε καρτες και θελει να παρατεινει τις διακοπες του

@ Δημήτρη 17, μια χαρά το πας ως εδώ φίλε, αν και σε λάθος topic θαρρώ... 
Έχω φυσικά κάποιες "ενστάσεις" αλλά τώρα βλέπω Λίβερπουλ-Σεβίλλη, αργότερα και ίσως σε κάποιο άλλο topic μάλλον θα σου τις γράψω!!!

Έχω φυσικά κάποιες "ενστάσεις" αλλά τώρα βλέπω Λίβερπουλ-Σεβίλλη, αργότερα και ίσως σε κάποιο άλλο topic μάλλον θα σου τις γράψω!!!

- Δημητρης17
Φιλε goran ειμαι καινουριος στο φορουμ και ψιλομπερδευομαι. Δεν ειμαι και ασσος στον υπολογιστη... Εγραψα και κατι ακομη, σε συνεχεια του προηγουμενου, αν ανεβει θα δεις ολοκληρωμενη την αποψη μου για τα τρεχοντα της ομαδας μας. Παντως, θα χρειαζομουν λιγη βοηθεια και κατανοηση σε πιθανα λαθη που κανω σχετικα με την λειτουργια και τους κανονες του φορουμ, ωσπου να συνηθησω και να παρω κι εγω την ροη μου κανονικα!!!
-
Με την κωλοφαρδια που εχει η κουλα φετος, δεν θα μου φανει περιεργο να παρει το κυπελλο Ισπανιας η Σεβιλλη κοντρα στην Μπαρτσελονα για να βγαλει την κουλα απευθειας στους ομιλους του Γιουροπα. Το πιστευω ανετα οτι θα γινει.
-
Kι εγω το πιστευω αυτο που λες, αλλα εχει φοβηθει το ματι μου την κωλοφαρδια της κουλας φετος.
- Δημητρης17
Απ το στομα σου...obanebane έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα φάει άνετα 5 η Σεβίλλη.

Θα το παλέψει η Σεβίλλη με Μπάρτσα πιστεύω...Αμφίρροπος αγώνας θα είναι, όχι κανένα ευκολάκι... 

- kataramenos5
Και τι μας νοιαζει?Εμεις Τσ Λ θα παιζουμε.Ο γαυρος ν ανησυχει.ron-swanson έγραψε:Με την κωλοφαρδια που εχει η κουλα φετος, δεν θα μου φανει περιεργο να παρει το κυπελλο Ισπανιας η Σεβιλλη κοντρα στην Μπαρτσελονα για να βγαλει την κουλα απευθειας στους ομιλους του Γιουροπα. Το πιστευω ανετα οτι θα γινει.
-
Σωστος εισαι!
Το μονο θεμα με την κουλα ειναι οτι ο Τζαμπας δεν θα βαλει ευρω απο την τσεπη του. Περιμενει τα λεφτα απο την Ευρωπη για να παρει καναν παιχτη. Χοντρος νο2.

Το μονο θεμα με την κουλα ειναι οτι ο Τζαμπας δεν θα βαλει ευρω απο την τσεπη του. Περιμενει τα λεφτα απο την Ευρωπη για να παρει καναν παιχτη. Χοντρος νο2.
- Μπαρκαρούτσος
Ακόμη γι'αυτούς λέτε;;
Στ'αρχίδια μας κι εμάς,
γαμιέται ο Μπειραιάς!
Στ'αρχίδια μας κι εμάς,
γαμιέται ο Μπειραιάς!
Δεν το ανέφερα υπό τύπου παρατήρησης φυσικά και σε καταλαβαίνω μιας και είμαι μία από τα ίδια με τα "μηχανήματα του διαόλου"!!! Θαρρώ μάλιστα ότι πρόσφατα σε καλωσόρισα κοντά μας και ξέρω ότι είσαι καινούριος στην παρέα μας του PAOKmania forum, αλλά αν τυχόν μου διέφυγε σε καλωσορίζω ξανά!!!Δημητρης17 έγραψε:Φιλε goran ειμαι καινουριος στο φορουμ και ψιλομπερδευομαι. Δεν ειμαι και ασσος στον υπολογιστη... Εγραψα και κατι ακομη, σε συνεχεια του προηγουμενου, αν ανεβει θα δεις ολοκληρωμενη την αποψη μου για τα τρεχοντα της ομαδας μας. Παντως, θα χρειαζομουν λιγη βοηθεια και κατανοηση σε πιθανα λαθη που κανω σχετικα με την λειτουργια και τους κανονες του φορουμ, ωσπου να συνηθησω και να παρω κι εγω την ροη μου κανονικα!!!
Η μικροένσταση μου λοιπόν μιας και Π.Α.Ο.Κ. είμαι, είναι ότι δεν θα ήθελα να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη, ένεκα και τα ιδανικά μας, αλλά ακόμα κι ο ρομαντισμός μας βλέπεις εμάς τους γηραιότερους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες!!!
Ονειρεύομαι λοιπόν, στο Πρωτάθλημα της Ελλάδας να επενδύσουν σε 4-5 ομάδες αντίστοιχοι Κροίσοι, οι οποίοι να μην νοιάζονται για 100 και 200 "ψωροεκατομμύρια" την χρονιά και να τα βλέπουν σαν έναν καφέ που παίζουμε εμείς στοίχημα στις κόντρες στο playstation, οπότε το ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα, την 2η, την 3 κ.ο.κ. θέσεις να είναι απλά ένα παιχνίδι σκέτης καζούρας ανάμεσα τους και τίποτα περισσότερο...

Edit: Ωπ...Τι έγινε ρε παιδιά; Μόλις με πήρε λίγο ο ύπνος και αντί να υπνοβατώ...υπνοπληκτρολογούσα το όνειρο που έβλεπα μάλλον;;;

- Sick Bastard
Έλα ρε κι εσύ, ένα κυπελλάκι ήταν σιγά.Sera4 έγραψε: εχω την αισθηση οτι βρισκομαστε σε εναν ληθαργο μεσα στον οποιο προσπαθουμε να δικαιολογησουμε την ξηρασια μας σε αυτον τον τομεα ιδιως τα τελευταια χρονια της οικονομικης ανεσης...
Μην έχεις την αίσθηση, να έχεις τη βεβαιότητα.
Ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι ο γαύρος δώρισε το κύπελλο στην κούλα, γιατί έτσι περίεργα την είδε
έλα μώρε ποιό κυπελλάκι (αυτό που όταν το σηκώνεις καβλώνεις λιγάκι, που έλεγαν κάτι πεινασμένοι
πριν καμιά 13 ολόκληρα χρόνια)
κι ότι αν αποκλειστούμε -φτου φτου φτου -από κανα ofsside γκολ πριν τους ομίλους του τσάμπιονς
λιγκ θα ήμαστε οι ηθικοί νικητές του θεσμού.
Μιλάμε έχει ξεφύγει η κατάσταση.
προσωπικα δεν εκτιμω τετοιες συμπεριφορες ουτε θα ειμαι απο αυτους που θα μιλανε για ηθικους πρωταθλητες κλπ...ειμαστε περηφανοι, κιμπαρηδες αλλα παντα θα αγωνιζομαστε για την κορυφη και καλο ειναι να μας γινει τροπος ζωης και το τελευταιο κομματι...
τα έλεγε ο Σάντος, λίγοι τα άκουγαν, ακόμα λιγότεροι τα κατάλαβαν.
εγω και τις κουπες και τις περηφανες νικες το ιδιο τις χαρηκα...ιδιως μεσα στη φιλαδελφεια δεν θα ξεχασω ποτε τις στιγμες που εζησα
Προφανώς και δεν τίθεται ζήτημα για το φετινό κύπελλο.
Ο ΠΑΟΚ σωστά έπραξε και σωστά δεν κατέβηκε μιας και έτσι είχε πει ο ιδιοκτήτης του.
Αλλά απ αυτό, μέχρι να πλησιάζουμε τα 15χρονα χωρίς τίτλο και να κάνουμε ότι νταξ δεν τρέχει μία, δεν παίζει.
Τον δικέφαλο αετό έχουμε για σήμα, όχι τη στρουθοκάμηλο.