Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Duke_Rolson
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Ιβάν μου, αν ήμουν στην θέση σου πάντως, θα έμπαινα στα γραφεία με τις κλωτσιές.. Σφαλιάρα, σούκα μπλιατ και ξανά σφαλιάρα
- john4serres
Αν κανεις καμια μακακια και διαλυσεις τα παντα και φετος τοτε για μενα θα εισαι η επικινδυνος η υποπτος,μπορει και τα δυο.
1...Σύνελθε και τήρησε σαν άντρας την συμφωνία που έκανες το καλοκαίρι που όπως μας έλεγες τότε με υπερηφάνεια είναι για τρία χρόνια...
2...Μην μασάς από κ@λοάρδ και το "συνάφι" τους μέσα κι έξω απ την ομάδα...Απομόνωσε τους...
3...Το ρόστερ (ποδοσφαιρικό και διοικητικό) χρειάζεται κι άλλο "ζιζανιοκτόνο" για "ψοφήσουν τα παράσιτα"...
4...Ρίξε και κανένα πρόστιμο...Οι παίχτες (που κάποιους τους έχετε κάνει οικογενειακώς "κολλητάρια" σας) παίζουν μπάλα σαν δημόσιοι υπάλληλοι κι όχι ο προπονητής κι ο Τ.Δ. σου...
5...Ρίξε και κανένα euro για να κάνουμε ομάδα επιτέλους...Με πορδές δεν βάφεις αυγά λένε στο χωριό μου...
2...Μην μασάς από κ@λοάρδ και το "συνάφι" τους μέσα κι έξω απ την ομάδα...Απομόνωσε τους...
3...Το ρόστερ (ποδοσφαιρικό και διοικητικό) χρειάζεται κι άλλο "ζιζανιοκτόνο" για "ψοφήσουν τα παράσιτα"...
4...Ρίξε και κανένα πρόστιμο...Οι παίχτες (που κάποιους τους έχετε κάνει οικογενειακώς "κολλητάρια" σας) παίζουν μπάλα σαν δημόσιοι υπάλληλοι κι όχι ο προπονητής κι ο Τ.Δ. σου...
5...Ρίξε και κανένα euro για να κάνουμε ομάδα επιτέλους...Με πορδές δεν βάφεις αυγά λένε στο χωριό μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 21 Ιαν 2016, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσα ++++++++++++++++ θέλεις καρντάση!!!!goran 64 έγραψε:1...Σύνελθε και τήρησε σαν άντρας την συμφωνία που έκανες το καλοκαίρι που όπως μας έλεγες τότε με υπερηφάνεια είναι για τρία χρόνια...![]()
2...Μην μασάς από κ@λοάρδ και το "συνάφι" τους μέσα κι έξω απ την ομάδα...Απομόνωσε τους...![]()
3...Το ρόστερ (ποδοσφαιρικό και διοικητικό) χρειάζεται κι άλλο "ζιζανιοκτόνο" για "ψοφήσουν τα παράσιτα"...![]()
Δεν μπορεις να κανεις ομαδα δεν θα κανεις ομαδα ποτε οσο δν υπαρχει σωστη λειτουργια στν ΠΑΕ κ σωστη λειτουργια στν παε θα υπαρχει μονο αν ερθεις απο κοντα κ εισαι εσυ προεδρος αλλιως καθε χρονο τα ιδια θα εχεις πολυ απλα για μενα δν φταιει κανεις αλλος εκτος απο σενα κ φετος 5οι θα βγουμε κ δν το λεω τωρα π φεραμε χ απο τν αρχη το λεω αν εσυ κυριε σαββιδη πιστευεις οτι μπορεις να κανεις ομαδα απο τν ρωσια καπου κανεις λαθος οσους κ να φερεις που ακουστηκε στον κοσμο 6μελης επιτροπη για μεταγραφες ειναι δυνατον?? δν εχω οραμα δν εχω ελπιδα δν εχω τιποτα πραγματικα δν θα ξαναδω ματς φετος ουτε θα ασχοληθω ξανα με σιτε καλη τυχη παιδια να εισται καλα για τν παρεα
Άσε μας ρε ιβαν που ζητάς εξηγήσεις γιατι χάσαμε τους πόντους... Ας βρεθεί ένας να του απαντήσει "επειδή φάγαμε γκολ στο 91" να τελειώνουμε!
Μαλωμένος με το άθλημα και την υπομονη εισαι!
Sent from my mind using boobs power
- buffalobill4
- Sick Bastard
Να γίνει άμεσα μια υποεπιτροπή επεξήγησης απώλειας βαθμών!Thanix έγραψε:Άσε μας ρε ιβαν που ζητάς εξηγήσεις γιατι χάσαμε τους πόντους... Ας βρεθεί ένας να του απαντήσει "επειδή φάγαμε γκολ στο 91" να τελειώνουμε!
οταν αποφασισεις νΑ ριξεις χρημα να γινουμε ΟΜΑΔΑΡΑ ριξε ενα σφυριγμα..μεχρι τοτε μη ζητας πολλα.3-4ος θα εισαι...
Ναι η αεκ και ο βαζελος ρίξανε τρελό χρημα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk