Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Σαράτση γενίτσαρε αν εσύ είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ εγώ είμαι αστροναύτης.
Ψησε καμιά μπρετζολα και μην πιάνεις τον ΠΑΟΚ στο στόμα σου τον λερώνεις
γεια σου ρε σαράτση ΠΑΟΚτσή, που εσύ δεν ήξερες, αλλά το παχύδερμο ήξερε που ερχόταν. Πάρε ρε έναν τύπο που ήταν στο ΔΣ του ΠΑΟΚ και εμείς θέλαμε ρεβολούσια τότε
- bersekeros
renegade έγραψε:Σαράτση γενίτσαρε αν εσύ είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ εγώ είμαι αστροναύτης.

Από τη συνέντευξη Σαράτση, στο σάιτ / ράδιο που φαίνεται.
Προσέξτε πώς το γράψανε.
Δεν είναι δικό μου μοντάζ.
Χωρίς σχόλια. Λανθάνουσα γλώσσα ή δαίμων του τυπογραφείου ;
Για μένα όχι.
Αντικατοπτρίζει την αλήθεια.
Σκεφτείτε ότι αυτός ήταν στο ΔΣ του ΠΑΟΚ επί Ζαγόρ και έφυγε κακήν κακώς από τον ΠΑΟΚ, όταν ήρθε ο μεγάλος Ιβάν Σαββίδης.
Για τον Ιβάν, δεν έχει πει και λίγα ο εν λόγω.
Κοιτάξτε, κι εμένα σαν προσωπικότητα ο Σαράτσης μου φαίνεται γλοιώδης. Δηλαδή από τη φάτσα τον κόβεις ότι δεν είναι ντόμπρος και σπαθί, είναι του φαίνεσθαι αρκετά.
ΟΜΩΣ.. αν μπείτε λίγο στη θέση του, θα καταλάβετε ότι αν πει στο χοντρό δε δέχομαι να έρθεις στο μαγαζί, την άλλη μέρα δε θα έχει μαγαζί.
Δεν τον ξεπλενω, αλλά έτσι είναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΟΜΩΣ.. αν μπείτε λίγο στη θέση του, θα καταλάβετε ότι αν πει στο χοντρό δε δέχομαι να έρθεις στο μαγαζί, την άλλη μέρα δε θα έχει μαγαζί.
Δεν τον ξεπλενω, αλλά έτσι είναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
elvetos giatros έγραψε:Στο μαγαζί στην Πολίχνη έχω πάει και φάει πολλές φορες
Καλο φαγητό κι εξυπηρέτηση
Δεν αντιλαμβάνομαι τι θέλουν μερικοί, να κυνηγάμε τον Μαρινάκη να τον δείρουμε
Τι μαλακίες είναι αυτές;
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ;
Το ότι είναι αρχιμαλακας και προσπαθεί να εξουσιάζει τα πάντα το γνωρίζουμε
Μονο που έτσι είναι δομημένο το ελληνικό κράτος
Κι αυτό για να αλλάξει..... θέλει δουλειά πολλή....
όχι ξύλο, αλλα ψήφο στα σωστά άτομα - και στην τοπική αυτοδιοίκηση
και να πάρουμε ευθύνη ως πολίτες
Άσε που μπορεί να είναι εκεί και κανένας το κόμματος και να τον πάρει κι αυτόν η μπάλα. Για τέτοια είμαστε τώρα;
Εξάλλου, ο χριστουλης είπε να γυρνάμε και το άλλο μάγουλο.
ΥΓ. Το πρόβλημα δεν είναι πως είναι αρχιμαλακας και θέλει να εξουσιάζει τα πάντα. Το πρόβλημα είναι πως πουλάει πρέζα και δολοφονεί μάρτυρες.
- V-olakiotis
Ρε παιδιά ο Δον Βάγγο μπήκε μέσα στην εκκλησία στον Γαλατά για την κηδεία του Μικη λέγοντας απλά το όνομα του, το οποίο δεν ήταν στη λίστα όσων επιτρέπονταν να παραβρεθουν στην τελετή και κάθισε πίσω από τον Κούλη και την προεδρία της Δημοκρατίας, τους δύο κορυφαίους πολιτειακούς παραγοντες της Ψωροκώσταινας.
Στου Σαράτση δεν θα πήγαινε;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Στου Σαράτση δεν θα πήγαινε;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- PAOK_Antarctica
Μα ο Κούλης είναι το πουτανακι του.
Από "ΠΑΟΚτση" περίμενες άλλη συμπεριφορά.
Από "ΠΑΟΚτση" περίμενες άλλη συμπεριφορά.
κι αντί να το βουλώνει, αυτός βγαίνει την επόμενη και πουλάει τρέλα και την επαρχιωτικη βλαχιά ότι "τον προτιμάνε επισκέπτες από την Αθήνα".
- invincible
Συμβολικό ήταν αυτό που έκανε ο Μαρινάκης και η ιδέα ήταν 100% του Καρυ. Είναι αυτό που είπε ο Καραπαπαρας ξέρω 10 και λέω 2. Τι έδειξε ο Μαρινάκης ? ότι από την εποχή Ζαγοράκη είχε σχέση με παλιά στελέχη και ότι ψάχνει για ραφιάνους στην πόλη συνέχεια. Μην ξεχνάς την φάση με τον Σιαμπάνη με παλιό στέλεχος του ΠΑΟΚ την έστησε. Γενικά η μέθοδος του Μαρινάκη είναι να ψάχνει για ρουφιάνους στην Θεσσαλονίκη για τρύπημα . Με αυτή την μέθοδο τι κερδίζει ? Πίεση και άγχος στον Ιβαν που δεν εμπιστεύεται κανένα. Είναι σαν να του λέει ότι μιλάω και ψάχνω είμαι στην Θεσσαλονική ενώ εσύ δεν είσαι. Εντελώς συμβολικά όλα. Και όλα μαζί με τον πρωθυπουργό , βουλευτές , Καρυ και ΑΡΔ.
Ρε φούστη Ζαγοράκη,όλοι ένας και ένας στην διοίκηση που έφτιαξες.
Παπαδόπουλος
Σαράτσης
Βιολιδης
Αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που πέρα από ποδόσφαιρο και μπουζούκια δεν ήξερε τίποτα άλλο.
Ακόμα και για σύντροφο,ενώ θα μπορούσαες να είχες σχεδόν όποια θα ήθελες,επέλεξες μια πρώην βι..του.
Παπαδόπουλος
Σαράτσης
Βιολιδης
Αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που πέρα από ποδόσφαιρο και μπουζούκια δεν ήξερε τίποτα άλλο.
Ακόμα και για σύντροφο,ενώ θα μπορούσαες να είχες σχεδόν όποια θα ήθελες,επέλεξες μια πρώην βι..του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 10 Σεπ 2021, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο μεταξύ ρε Σαράτση, τώρα το σκέφτηκα.
Πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις ότι ένα γκαρσονι έχει θετικό self test ρε πουστη μου. Καπάκι λουκέτο για μια μέρα όλο το μαγαζί.
Κι ας μην ανοίξεις ένα βράδυ να πα να γαμηθει.. θα στα άφηνε μπουρμπουαρ τη χασουρα ο Γιώργης όταν ερχόταν..
Τελικά λίγο έξυπνοι σα λαός εδώ πάνω δεν είμαστε.
Φυσικά αυτό εκτός από λίγο εξυπνάδα, απαιτεί και να μη θες "απροσκλητους" στο μαγαζί.
Πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις ότι ένα γκαρσονι έχει θετικό self test ρε πουστη μου. Καπάκι λουκέτο για μια μέρα όλο το μαγαζί.
Κι ας μην ανοίξεις ένα βράδυ να πα να γαμηθει.. θα στα άφηνε μπουρμπουαρ τη χασουρα ο Γιώργης όταν ερχόταν..
Φυσικά αυτό εκτός από λίγο εξυπνάδα, απαιτεί και να μη θες "απροσκλητους" στο μαγαζί.
έλα ρε parole τώρα, είναι γλυκό το χρήμα και τα πάρε δώσε με το αφεντικό..
Κάθε σεπτέμβρη τέτοιες μέρες, αυτή η πόλη μας ντροπιάζει. Στο ίδιο έργο θεατές. Οι ντόπιοι να γλύφουν τους από κάτω, ενώ όλο τον υπόλοιπο χρόνο πουλάνε ΠΑΟΚτσηδιλίκι και πρόλογο.
Κάθε σεπτέμβρη τέτοιες μέρες, αυτή η πόλη μας ντροπιάζει. Στο ίδιο έργο θεατές. Οι ντόπιοι να γλύφουν τους από κάτω, ενώ όλο τον υπόλοιπο χρόνο πουλάνε ΠΑΟΚτσηδιλίκι και πρόλογο.
μόνο ο ποικιλίδης ήταν παλικάριrenegade έγραψε:Ρε φούστη Ζαγοράκη,όλοι ένας και ένας στην διοίκηση που έφτιαξες.
Παπαδόπουλος
Σαράτσης
Βιολιδης
Έλα τι να περιμένεις από κάποιον που πέρα από ποδόσφαιρο και μπουζούκια δεν ήξερε τίποτα άλλο.
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Ακριβώς αν δεν θελεις να του πεις στα ισα οτι το μαγαζι για τους γνωστούς λόγους δεν μπορει να σε δεχτεί, δήλωσε μια επαφή υπαλληλου με κρουσμα και κλειστο.Parolos έγραψε:Στο μεταξύ ρε Σαράτση, τώρα το σκέφτηκα.
Σικε παοκαρχης