Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από teod1980 »

Βλάνταν προχωρά κ δούλεψε.
Πολύ πολύ ν χάσεις τη θέση από τον φουκοντρου4 του παοκμανια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χμμμ αστειισμο απο ατομο που παρεξηγησε το "φιλε" και απαντησε δεν ειμαι φιλος σου.
Μπα... εσυ προς εμενα μονο ειρωνεια θα εγραφες γιατι δεν παιζει χαβαλε παρα μονο συνυπαρξη εδω μεσα.
Στα του τοπικ, για το καλο ολων... κανε μαγικα βλανταν... πριγιο κλαους ενρικε κλπ κλπ καντους να φτυσουν αιμα
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

πολλα λαθη σημερα
μας καταπιαν στα χαφ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε:Χμμμ αστειισμο απο ατομο που παρεξηγησε το "φιλε" και απαντησε δεν ειμαι φιλος σου.
Μπα... εσυ προς εμενα μονο ειρωνεια θα εγραφες γιατι δεν παιζει χαβαλε παρα μονο συνυπαρξη εδω μεσα.
Α καλα :lol:

Πιο πριν εγραφες στον Γκοραν οτι δε θες φιλιες και τετοια μαζι του. Εκει αναφεροταν αλλα νταξει, ο καθενας μεταφραζει καθε τι οπως γουσταρει

Κατσε εσυ βλεπε ειρωνεια και να ψαχνεσαι σε καθε ποστ μη σου την ειπε κανενας και ειδικα ΜΟΝΤ (με κεφαλαια, βεβαιως βεβαιως), δε πειραζει ρε ντιμ... :roll:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ετσι... που να δεχτεις οτι εισαι λαθος ε? Πεταμε ενα γκοραν στη μεση μπας και αποπροσανατολιστει ο αλλος αλλα μπααα... για τ φιλε μου την ειπες οποτε ψαχνεις...
Εγω φυσικα τ ειπα για τον γκοραν και το τηρω... εσυ αυτο το διπλευρο ρε συ, πως τ παλευεις?
Oh well... σημεια των καιρων του φορουμ
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ρε μλκς ελεος. Δεν εχετε βαρεθει να μαλωνετε;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Βλάνταρε, δεν με νοιάζει αν έκανες λάθη, αν προσέγγισες λάθος το παιχνίδι ή αν δεν έκανες σωστές αλλαγές...

Με νοιάζει στον επόμενο αγώνα μ αυτούς (δεύτερο ημίχρονο για έναν ημιτελικό) να βρεις τρόπο να προκριθούμε...

Με νοιάζει να προετοιμάσεις τους παίχτες μας να μπουν μέσα στον αγώνα με θολό-γυαλιστερό μάτι, τόσο που των σιχαμερών βρωμοβ@ζελων το σκατό να φτάσει στην κάλτσα απ το 1ο λεπτό ως το 90'+ και την λήξη του αγώνα!!!!

Με νοιάζει να δω στο γήπεδο 11 Π.Α.Ο.Κ.-βότανα που θα γιατρέψουν τις ψυχάρες 30.000 ατόμων στην Τούμπα!!!!

Με νοιάζει να προκριθώ απέναντι στον σιχαμερό μουχλοπράσινο δυνάστη του ποδοσφαίρου για το μεγαλείο μας!!!!

Βλάντο, με νοιάζει να κοιτάξεις να κάνεις τον Π.Α.Ο.Κ. ξανά ΜΕΓΑΛΟ!!!!
Φέτος, του χρόνου, του παραχρόνου, ΜΕΓΑΛΟ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΕΓΙΣΤΟ!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Βλάντο σε πάω και σε γουστάρω αλλά πρώτος εσύ μικραίνεις τον ΠΑΟΚ.
ΕΝΑ, όχι δύο, ΕΝΑ ματς περιμένω που να κρίνει στόχο και να κατεβάσεις την ομάδα όπως της αρμόζει. Δεν θέλω να κερδίζεις την γαμημένη την Φιορεντίνα, θέλω να παίρνεις την Καραμπάχ μέσα-έξω. Τόσο γαμημένα δύσκολο είναι γαμώτο;

Ο Βλάνταν κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει καλός προπονητής. Δεν είναι ακόμα όμως. Και σίγουρα δεν είναι έτοιμος να κουμαντάρει ομάδα της τάξεως του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγει. Εδώ που φτάσαμε, θα μάθει κι αυτός στου κασίδη το κεφάλι και σε ένα-δυο χρόνια θα έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Μέχρι τότε υπομονή.

Μόνο να υπήρχε μια ιδιοφυία εκεί στην ΠΑΕ, να προτείνει να πάει ο Βλάνταν σε ομάδα της Σουπερ Λιγκ για κανά δυο χρόνια, να κάνει προετοιμασίες, να παίξει ντέρμπι και κρίσιμους αγώνες και μετά να μας έρθει έτοιμος. Αλλά που.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gman90 έγραψε:Παραιτήσουυυυυ ,τα έχεις κάνει άντε να μην πω ,20+ μύρια μπατζετ έχεις μάστορα και σε γλενταει ο κουτρουμπης αΜε στο καλο
Επεειδη απο την ωρα που εληξε το ματς εισαι εκτος εαυτου κατσε και συ στον παγκο.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

goran 64 έγραψε:Βλάνταρε, δεν με νοιάζει αν έκανες λάθη, αν προσέγγισες λάθος το παιχνίδι ή αν δεν έκανες σωστές αλλαγές...

Με νοιάζει στον επόμενο αγώνα μ αυτούς (δεύτερο ημίχρονο για έναν ημιτελικό) να βρεις τρόπο να προκριθούμε...

Με νοιάζει να προετοιμάσεις τους παίχτες μας να μπουν μέσα στον αγώνα με θολό-γυαλιστερό μάτι, τόσο που των σιχαμερών βρωμοβ@ζελων το σκατό να φτάσει στην κάλτσα απ το 1ο λεπτό ως το 90'+ και την λήξη του αγώνα!!!!

Με νοιάζει να δω στο γήπεδο 11 Π.Α.Ο.Κ.-βότανα που θα γιατρέψουν τις ψυχάρες 30.000 ατόμων στην Τούμπα!!!!

Με νοιάζει να προκριθώ απέναντι στον σιχαμερό μουχλοπράσινο δυνάστη του ποδοσφαίρου για το μεγαλείο μας!!!!

Βλάντο, με νοιάζει να κοιτάξεις να κάνεις τον Π.Α.Ο.Κ. ξανά ΜΕΓΑΛΟ!!!!
Φέτος, του χρόνου, του παραχρόνου, ΜΕΓΑΛΟ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΕΓΙΣΤΟ!

:nairepaok:
Αμην και πότε... :opaokara:
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Από χθές δεν μπορώ να ηρεμήσω...Όχι για το αποτέλεσμα απλά δεν θέλω λόγω του τόσο κακού στησίματος να θολώσει ο Πρόεδρος και να σε διώξει...Γιατί σε πιστεύω πάρα πολύ...Πίστεψε και εσύ παραπάνω στην δουλειά σου...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σε κρέμασαν οι παίχτες σου και τους κρέμασες με τις ακατανόητες επιλογές σου.
Ναι, εσύ είσαι ο προπονητής κι εσύ ξέρεις καλύτερα γενικά, αλλά αυτά που έγιναν χτες, δεν έχουν κανένα νόημα και φάνηκε στο χορτάρι πεντακάθαρα.
Το θέμα είναι, να μην κρυφτείς πίσω από δικαιολογίες, όπως η διαιτησία κι άλλα τέτοια κουφά, να δουλέψετε όλοι μαζί για τη ρεβάνς για να μας δώσετε μια χαρά που αξίζουμε.
Γιατί Βλάνταν μου, υπομονή κάνουμε και τέτοια, αλλά καταφέρατε να μας ξενερώσετε (και) χθες με τέτοιο τρόπο που σχεδόν αναιρεί ότι καλό έχετε πετύχει φέτος.

Αν είσαι και του χρόνου εδώ, πρέπει να καταλάβεις κι εσύ και όλοι, ότι για του χρόνου τα ''δεν πειράζει'', ''η ομάδα φτιάχνεται'' και τέτοια, τελειώνουν, μαχαίρι. Του χρόνου ή πρωτάθλημα ή φεύγεις κι έρχεται άλλος.
Έτσι θα κριθείτε του χρόνου. Δεν έχει ούτε ''αρχή είναι θα στρώσει η ομάδα'', ούτε ''στήριξη κι υπομονή'' ούτε ''εμείς ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους''.
Και καλό θα ήταν τα θεμέλια να μπουν από φέτος.

Εσείς, εσύ κι οι παίχτες φέρατε την ομάδα χωρίς να χρειάζεται, χωρίς να το αξίζει, σε μία κατάσταση που δεν της αρμόζει, έχω την απαίτηση να την βγάλετε στο σωστό δρόμο.

Μπορείτε. Κάντε το.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σωστότατος.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Αυτο το 'πρωταθλημα ή φευγεις' ειναι αρρωστημενη νοοτροπια κατά πολλους.Και μετα ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει που στα κρισιμα ματς τρωμε αγωνιστικες φαπες χωρις καμια αντιδραση.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

έτσι είναι φίλε, εδώ έχουμε απαιτήσεις.
δεν έχουμε πολλούς παίκτες game changers 3,4 είναι, και τον μόνο υγιή απ αυτούς τον αφήνεις εκτός για να έχεις στην αποστολή τον εγχειρισμένο Πρίγιο και τον χτυπημένο όπως λες Τσίμιροτ?βγάζεις καμια άκρη με τη χθεσινή διαχείριση?
@τάνα όλα χθες ανευ λόγου και αιτίας αλλά οκ ένα παιχνίδι ήταν ο προπονητής ξέρει εμείς είμαστε του καφενείου πάμε παρακάτω, δεν το λέω ειρωνικά εννοείται από μας ξέρει πολλά παραπάνω.
'Εχει ν ανταγωνιστεί δυο ομάδες με προπονητή 4 μηνών η μία και 2 μηνών η άλλη με μνημονιακό μπάτζετ και οι δύο κ αυτός με όποιον παίκτη ζητήσει....2 μύρρια μεταγραφή κ 1 μύρριο συμβόλαιο?κανένα πρόβλημα πάρτον Βλάνταν.
και τα κατάφερε να χάσει κατα 80% λέω εγώ έναν απ τους δύο στόχους, αν δεν καταφέρει και πρωτιά στα πλει οφ δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να συνεχίσει μαζί μας και μετά τον Μάιο, όχι του χρονου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”