14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ARMY

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ARMY »

mrpink έγραψε:Παροτι μ ετρωγε το χερι μου να γραψω κι εγω κατι, απλα παρακολουθησα τη συζητηση αυτες τις μερες. Το συμπερασμα ειναι οτι, στην τελικη, αυτοι που θελουν περισσοτερο απ ολους μας την αποχωρηση Σαλπιγγιδη ειναι ο Ντινος και οι αλλοι μοντς.

λες;
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Συμφωνώ με Φρουρό 100%.

[Edited]...
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

guardian4 έγραψε:...
Υ.Γ.4 η μεταγραφικη περιοδος τελειωνει, και αν εχουμε παραμονες θα χουμε κι ανακοινωσεις.
Δεν θα απαντησω σε ολα αυτα τα...υπεροχα και...καθολου υπερβολικα και παντα καλοπροαιρετα που γραφεις σεβομενος τους μοντ που θα γινει παλι εδω μεσα γιαμπαλο.για ενα θελω απαντηση ομως φιλαρακι: τι ειδους απειλη ειναι το υγ4;;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μια καλή ιδέα θα ήταν να αυτοπυρποληθώ, να γλιτώσετε και σεις από μένα.

Έγινε ή δεν έγινε κατανοητό ότι δεν θέλω να μπανάρω τον φρουρό, ότι χαριστικά του άφησα το ποστ και ότι καλό θα ήταν να μην το επαναλάβει κανείς με παράθεση;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ξεκολλάτε ρε παίδες αυγουστιάτικα..
Ελπίζουμε όλοι να καταλάβει ο παίκτης και να τελειώσουν όλα όμορφα κι ωραία.
Αν βγάζουμε εδώ τα λυσσακα μας, ποιον ωφελεί;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Πραγματικα δεν βλεπω κατι μεμπτο στα γραφομενα του Φρουρου,καναμε οι περισσοτεροι τεραστια αναδιπλωση στο θεμα του Σαλπι ακομα μεγαλυτερη υπομονη στο αγωνιστικο.
Δεν εχει δικαιωθει πουθενα.
Το να λεγονται οι αληθειες και να επαναλαμβανονται νομιζω οτι ειναι χρησιμο ως ενα βαθμο,καθως ως λαος εχουμε πολυ κοντη μνημη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gpaok έγραψε:
guardian4 έγραψε:...
Υ.Γ.4 η μεταγραφικη περιοδος τελειωνει, και αν εχουμε παραμονες θα χουμε κι ανακοινωσεις.
Δεν θα απαντησω σε ολα αυτα τα...υπεροχα και...καθολου υπερβολικα και παντα καλοπροαιρετα που γραφεις σεβομενος τους μοντ που θα γινει παλι εδω μεσα γιαμπαλο.για ενα θελω απαντηση ομως φιλαρακι: τι ειδους απειλη ειναι το υγ4;;
θα βγαλει ανακοινωση σαν φρουρος :):)
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Εγώ που δεν έχω πρόβλημα προσωπικό με τον Σαλπιγγίδη , γιατί ΕΙΝΑΙ προσωπικό για πολλούς, δεν ασχολούμαι μαζί του.
Γιατί πολύ απλά σε ένα φόρουμ οι προσωπικές επιθέσεις στο νήμα ενός παίκτη μου φαίνονται αστείες, νομίζετε ότι μπαίνει και τα διαβάζει;
Αν θυμάμαι καλά, ο Ιβάν δεν θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης; Αυτός δεν πληρώνει την "αμπαλίαση¨του;
Οι προπονητές δεν είναι αυτοί που τον χρησιμοποιούν; Αυτοί δεν αναλαμβάνουν το ρίσκο να εκτεθούν με τον πρώην ποδοσφαιριστή;

Το να μας πρήζετε κάθε τρεις και λίγο σε τι αποσκοπεί; Όπως έγραψα και παραπάνω δεν τα διαβάζει.

Αυτό είναι ,εδώ και χρόνια, εμμονή .

Παραίνεση προς τους mod λόγω τις "ιδιαιτερότητας" της περίπτωσης κοντού ,14,28/2 κ.α. να δείξουν μεγαλύτερη σπουδή και να μην αφήνουν τις επιθέσεις αναρτημένες. Μπορεί να banαριστεί κάποιος μόνο από το συγκεκριμένο νήμα;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

nico4 έγραψε:Δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο προστασίας παικτών του ΠΑΟΚ σε αλλά τοπικ.
Να υποθέσω πως το ότι ο Τζαβέλας μασάει τσίχλα και βγάζει σελφι ή ο Λούκας έχει γκόμενο, που έχουν γραφτεί κατά καιρούς είναι ποδοσφαιρική κριτική.

]
Και το χειροτερο απ ολα ειναι οτι προσπαθουν να πησουν οτι κρατανε την ιδια σταση για ολους
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε παιδια αν δε σας κανει το φορουμ και το πως συμπεριφερονται οι mod δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ειτε δε το γραφετε στο σωστο τοπικ,ειτε δεν σταματατε να ασχολειστε με το φορουμ,ειτε στην θετικη περιπτωση ελατε απο την απο εδω μερια...

Δεν ειναι ρομποτ οι Mod και επειδη ειστε παλια μελη θα εκτιμουσα πολυ παραπανω να βοηθαγατε την κατασταση σε καποιες περιπτωσεις παρα να βρισκετε πτυχες των mod και να τις καυτηριαζετε με τον τροπο σας..

nico επειδη μαλλον βλεπεις οσα θες και επειδη δεν ξερεις τι μπορει να εχει γραφτει για τον σαλπι καλυτερα να μην εκφραζεσαι.Ειναι πτεσμα τα οσα γραφονται σε αλλα τοπικ σε σχεση με αυτο.Δεν μπορεις να καταλαβεις.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

24 ωρες μπαν εφαγα γιατι?

σουρμε η διπλη προσωπικη επιθεση στον γκαρντιαν δεν σηκωνει συσταση η μπαν? αν απαντησει ο φρουροσ τι θα γινει?

τα ποστ λογιος δεν σηκωνουν μπαν?

μπροστα σας ειναι

εγω γιατι εφαγα μπαν γαμω το κερατο μου?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Νομιζω σου εξηγησα.Ξεκινησες στο τοπικ του παπαγιανοπουλου να κραζεις παλι τον α.α. και γενικως σε εχω προειδοποιησει πολλες φορες την τελευταια βδομαδα να μην φευγεις οφτοπικ.
marley 4

sourmenetes έγραψε:Νομιζω σου εξηγησα.Ξεκινησες στο τοπικ του παπαγιανοπουλου να κραζεις παλι τον α.α. και γενικως σε εχω προειδοποιησει πολλες φορες την τελευταια βδομαδα να μην φευγεις οφτοπικ.
δεν ειδα καμια εξηγηση ρε φιλε μου ειπεσ κατι που?

η διπλη επιθεση σε προσωπικο επιπεδο σε φρουρο και τα ποστ λογιου με χαρακτηρισμους σε μελη και αλλα φαιδρα
ετσι θα περασουν?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Μπες στο ποστ σου και θα το δεις.
sorry δεν εχω δει τα προηγουμενα ποστ,θα τα ελεγξω και αναλογως θα πραξουμε.
Δεν εχω δωσει ποτε το δικαιωμα οτι υπερασπιζομαι καποια μελη και καποια αλλα τα αδικω.
marley 4

sourmenetes έγραψε:Μπες στο ποστ σου και θα το δεις.
sorry δεν εχω δει τα προηγουμενα ποστ,θα τα ελεγξω και αναλογως θα πραξουμε.
Δεν εχω δωσει ποτε το δικαιωμα οτι υπερασπιζομαι καποια μελη και καποια αλλα τα αδικω.
οκ θα δω (το ειδα καλα εκανες )

να τα δεις γιατι δεν αφορουν σαλπι αλλα προσωπικες επιθεσεις σε μελη κυριως στον φρουρο

καιρος ειναι να προστατευθει και ο φρουρος ειναι αδικο να δεχεται συντονισμενεσ επιθεσεις και να παραμενουν τα ποστ θα ερθει θα κραξει θα φαει μπαν και οι αλλοι πουδρα

δεστο σε παρακαλω ολοι ειμαστε ισοι πρεπει να πεσουν ποινες και στους αλλους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”