Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Δηλαδη...οταν εγω αηδιαζω με τα γιουβαρλακια....αηδιαζουν κι αυτα με μενα?....... 
- Sick Bastard
Σόρρυ για την καθαρά ποδοσφαιρική παρέμβαση, αφήνω αυτό εδώ, είναι οι σωστές πάσες της PSG απ το 85' και μετά:

Οι 3/4 είναι είναι η σέντρα μετά τα γκολ.
Παρακαλώ συνεχίστε.

Οι 3/4 είναι είναι η σέντρα μετά τα γκολ.
Παρακαλώ συνεχίστε.
- Sick Bastard
-
black death
Εδώ είσαι:nothu έγραψε:Σικ δωσε μας λιγο και τα νουμερα της μπαρτσα απ το πρωτο ματς.

https://www.whoscored.com/Matches/1152946/Live
Εδώ και χρόοονια, μία ομάδα υπάρχει παγκοσμίως που προσπαθεί να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως μέρας και αντιπάλου.
Την είπα γαύρο της Ισπανίας; Uefalona την είπα, και νομίζω δεν είναι άδικος χαρακτηρισμός... Ούτε η Ρεάλ πάει πίσω. Ούτε η Μπάγερν στη Γερμανία αν και θεωρώ σε μικρότερο βαθμό. Ούτε θα γυρίσω ποτέ να πω "πω πω 3 ρίξαμε στην Άρσεναλ" όταν φέτος Στο πρώτο γκολ ο άλλος πάει να του ανοίξει το κεφάλι με τον αγκώνα του... Δε θυμάμαι και ποιος ήταν τώρα
Ούτε θεωρώ τον Πεδρο, τον οποίο σιχτιριζω 7 χρόνια τώρα, ξαφνικά παιχτουρα ούτε τον Κόστα ψυχούλα γιατί βάζει γκολ, ούτε ούτε ούτε. Οι ομάδες μου, είτε είναι ο ΠΑΟΚ, είτε είναι η Πάρμα, είτε η κάτω ραχούλα θέλω να κερδίζουν δίκαια 100%. Άλλο να γίνει ένα λάθος απλό/εύκολο, άλλο κατά συρροήν. Δε θα πεις τον ΠΑΟΚ κατεστημένο για ένα οφσάιντ με τον Ηρακλή αλλά δε θα πανηγυρίσεις νίκη με τέτοιο γκολ γιατί ΠΑΟΚ είσαι...
Και ούτε η Μπαρτσελόνα έχει να αποδείξει το οτιδήποτε, και αν έχανε τη πρόκριση με το 4-1 κανείς δε θα έλεγε τίποτα. Ούτε είχα κάνα καημό αν θα περάσει η όχι, στην Ευρώπη η Κίεβο να χάνει και για όλες τις άλλες χ@στηκα, Εγώ στον τρόπο χαλαστηκα. Και δεν είναι πρώτη φορά..
(Για τα γλαροσουπα κτλ, για την Αποστόλη ήταν προφανώς, όχι γιατί πίστευα πως αυτή η Παρι στο 3-0 στο 48 υπάρχει περίπτωση να περάσει πχ.. Αλλά έκανε μια φάση ένα γκολ έστω και έτσι, και περνούσε...)
Ούτε θεωρώ τον Πεδρο, τον οποίο σιχτιριζω 7 χρόνια τώρα, ξαφνικά παιχτουρα ούτε τον Κόστα ψυχούλα γιατί βάζει γκολ, ούτε ούτε ούτε. Οι ομάδες μου, είτε είναι ο ΠΑΟΚ, είτε είναι η Πάρμα, είτε η κάτω ραχούλα θέλω να κερδίζουν δίκαια 100%. Άλλο να γίνει ένα λάθος απλό/εύκολο, άλλο κατά συρροήν. Δε θα πεις τον ΠΑΟΚ κατεστημένο για ένα οφσάιντ με τον Ηρακλή αλλά δε θα πανηγυρίσεις νίκη με τέτοιο γκολ γιατί ΠΑΟΚ είσαι...
Και ούτε η Μπαρτσελόνα έχει να αποδείξει το οτιδήποτε, και αν έχανε τη πρόκριση με το 4-1 κανείς δε θα έλεγε τίποτα. Ούτε είχα κάνα καημό αν θα περάσει η όχι, στην Ευρώπη η Κίεβο να χάνει και για όλες τις άλλες χ@στηκα, Εγώ στον τρόπο χαλαστηκα. Και δεν είναι πρώτη φορά..
(Για τα γλαροσουπα κτλ, για την Αποστόλη ήταν προφανώς, όχι γιατί πίστευα πως αυτή η Παρι στο 3-0 στο 48 υπάρχει περίπτωση να περάσει πχ.. Αλλά έκανε μια φάση ένα γκολ έστω και έτσι, και περνούσε...)
Αυτό δεν είναι από το τέλος του αγώνα που λέειblack death έγραψε:Εδώ είσαι:nothu έγραψε:Σικ δωσε μας λιγο και τα νουμερα της μπαρτσα απ το πρωτο ματς.
Εδώ και χρόοονια, μία ομάδα υπάρχει παγκοσμίως που προσπαθεί να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως μέρας και αντιπάλου.
(Βέβαια από άνθρωπο που λέει τα 4 (ΤΈΣΣΕΡΑ) πέναλτι ακούσια χέρια, τι περιμένεις;
Βλεπεις καμια αλλη ομαδα στην ευρωπη; ΓΙατι αν παρακολουθησεις θα δεις οτι υπαρχουν παρα πολλες ομαδες που παιζουν ποδοσφαιρο. Και με λιγοτερα πεναλτι στα κρισιμα σημεια.black death έγραψε:Εδώ είσαι:nothu έγραψε:Σικ δωσε μας λιγο και τα νουμερα της μπαρτσα απ το πρωτο ματς.
-
black death
Ε δεν φταίω εγώ που βαριέσαι να μπεις στο λινκ να τα δεις. Ωρίστε, να βοηθήσω...pgetsos έγραψε: Αυτό δεν είναι από το τέλος του αγώνα που λέει
(Βέβαια από άνθρωπο που λέει τα 4 (ΤΈΣΣΕΡΑ) πέναλτι ακούσια χέρια, τι περιμένεις;)
85' και μετά:

Τώρα εντάξει, 4 πέναλτι στις βουτιές του αβατάρ σου, ούτε ο Αμπράμοβιτς δεν θα έδινε...
Ξαναδιάβασε τι έγραψα γιατί κάπου το έχασες.nothu έγραψε: Βλεπεις καμια αλλη ομαδα στην ευρωπη; ΓΙατι αν παρακολουθησεις θα δεις οτι υπαρχουν παρα πολλες ομαδες που παιζουν ποδοσφαιρο. Και με λιγοτερα πεναλτι στα κρισιμα σημεια.
η πρόκριση παίχτηκε σε 180' αγώνα- όχι σε 5' - και το τελικό σκορ ήταν 6-5 όχι 6-1
επίσης κάποιοι δεν είδαν καν τον πρώτο αγώνα
εγω έχοντας δει και τους δυο αγώνες είδα πολύ ανώτερη την ΠΣΖ στον πρώτο αγώνα με μια φοβερή εμφάνιση ωραίο ποδόσφαιρο με την Μπαρτσελόνα κάποιες στιγμές να προκαλεί θυμηδία, χτες επίσης ανώτερη Μπαρτσελόνα χωρίς κάτι το εντυπωσιακό, με την ΠΣΖ να εχει τρικυμία εν κρανίω με την αναλαμπή στα μέσα του β'
α και η ΠΣΖ παρακαλείται να κάνει ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές
επίσης κάποιοι δεν είδαν καν τον πρώτο αγώνα
εγω έχοντας δει και τους δυο αγώνες είδα πολύ ανώτερη την ΠΣΖ στον πρώτο αγώνα με μια φοβερή εμφάνιση ωραίο ποδόσφαιρο με την Μπαρτσελόνα κάποιες στιγμές να προκαλεί θυμηδία, χτες επίσης ανώτερη Μπαρτσελόνα χωρίς κάτι το εντυπωσιακό, με την ΠΣΖ να εχει τρικυμία εν κρανίω με την αναλαμπή στα μέσα του β'
α και η ΠΣΖ παρακαλείται να κάνει ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές
Ξέρεις, πέρα από το βαριέμαι υπάρχει το δε μπορώ...
Τεσπα. Κάτσε παπαγαλιζε για μούφα πέναλτι, όλη η Ευρώπη τα είδε εκτός από σένα και τον ντεσπε...
Τεσπα. Κάτσε παπαγαλιζε για μούφα πέναλτι, όλη η Ευρώπη τα είδε εκτός από σένα και τον ντεσπε...
-
black death
Ok, περαστικά σε εσένα και στους υπόλοιπους αντι-Μπαρτσελονικούς. Έτσι κι αλλιώς χώμα είναι φέτος, κάποιος θα βρεθεί να την πετάξει έξω με λίγο ταμπούρι, τύχη κλπ και θα την πάρετε τη χαρά σας. 
- NapolitanosG4
Παιδια μεχρι χθες ειχα την εντυπωση πως το μονο σοβαρο λαθος του διαιτητη ηταν το δευτερο πεναλτι. Αν ηταν μονο αυτο θα μπορουσα να το δεχτω και να θαυμασω την μεγαλη Μπαρτσελονα. Βλεποντας το βιντεο της φασης του Ντι Μαρια ομως δεν μπορουμε να μιλαμε για επος αλλα για σφαγη. Εστω και αν η Μπαρτσα το πιστευε, εστω και αν η Παρι ηταν χεσμενη, αυτη η φαση ηταν ολο το ματς. Πεναλτι αποβολη και γεια σας. Φυσικα στην ιστορια, ειδικα μετα απο μερικα χρονια, θα μεινει μοναχα η ανατροπη...
Ετσι οπως εγινε νομιζω πως αφηνει γλυκοπικρη γευση για τους ποδοσφαιροφιλους αλλα τουλαχιστον μας πληρωσε..
Υ.γ. Παρολα αυτα...βρε Γαλλιδες αντι να παρει ο τερματας καμια καρτα για καθυστερηση, αντι να βαλετε κανενα ακομα μπακ δωσατε δικαιωμα!
Ετσι οπως εγινε νομιζω πως αφηνει γλυκοπικρη γευση για τους ποδοσφαιροφιλους αλλα τουλαχιστον μας πληρωσε..
Υ.γ. Παρολα αυτα...βρε Γαλλιδες αντι να παρει ο τερματας καμια καρτα για καθυστερηση, αντι να βαλετε κανενα ακομα μπακ δωσατε δικαιωμα!