Ο κόσμος παίζει μπάλα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευση από Gimnistis »

Tolaros έγραψε:Ρε παιδιά ποια Ρεάλ κ ποιος Φράνκο κ ποιος Μάνγκο? 2017 έχουμε κ σχολιάζουμε το χθεσινό ματς.

Απαράδεκτη η Παρί, έφαγε 6 γκολ από τη χειρότερη Μπάρτσα της πενταετίας.
Άντε κ το 1 ήταν μούφα, στατιστικά να το δεις στη μπάλα 1 στα 6 μπορεί να είναι και μούφα. Δεν έχουν δικαιολογίες για χθες οι Γάλλοι, λίγοι στην ψυχή.
Προσωπικά μου προκάλεσε αηδία η Μπάρτσα κ δεν μπόρεσα να χαρώ την ανατροπή όχι τόσο λόγω ενός πέναλτι-ουρακοτάγκου στο 90', αλλά λόγω συμπεριφοράς. Πολύ βουτιά ρε φίλε, ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ βουτιά. Αηδία. Σε όλο το μάτς, σε κάθε φάση. Βουτιά κ μίρλα.
Ε sorry δεν μπορώ να γουστάρω με τέτοιες ομάδες.

Αυτό ακριβώς.

Sent from my iPhone using Tapatalk
dtown

Δημοσίευση από dtown »

και το κερασακι στην τουρτα..βρεθηκαν επιτελους τα ριπλει της φασης Μασερανο-Ντι Μαρια(που ο Καταλανος σκηνοθετης ειχε εξαφανισει χτες)

https://streamable.com/tf7kb

τα λογια πλεον ειναι περιττα.Ο Οβερμπο μπορει να κοιμαται ησυχος.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Καλα δεν εδωσε αυτο και εδωσε το αλλο στον σουαρες; Και μου λετε μετα να ντρεπονται οι παιχτες της παρι και ιστοριες;
black death

Δημοσίευση από black death »

Τι γίδι αυτός ο Μασεράνο... Απ' τους πιο υπερτιμημένους παίχτες.

Πάντως ο άλλος έχει σουτάρει ήδη όταν γίνεται η επαφή. Έχουμε δει άπειρα τέτοια να μην δίνονται.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

dtown έγραψε:και το κερασακι στην τουρτα..βρεθηκαν επιτελους τα ριπλει της φασης Μασερανο-Ντι Μαρια(που ο Καταλανος σκηνοθετης ειχε εξαφανισει χτες)

https://streamable.com/tf7kb

τα λογια πλεον ειναι περιττα.Ο Οβερμπο μπορει να κοιμαται ησυχος.

Καλά μαρς κόκκινη.

Ντροπή να υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες και να είναι με τη Barcelona στο χθεσινό και να χαίρονται και πωπωπω μπαλάρα. Αν είναι δυνατόν. Άντε μη πω τίποτα άλλο τώρα που είμαι όπως είμαι από το μπάσκετ, μαζεύομαι.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Μα δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις που αρνειται οτι η Μπαρτσα χθες ευνοηθηκε απο την διαιτησια ( ακομη κι οι παικτες της το παραδεχτηκαν).

Εγω ,κι άλλα παιδια, σχολιασαμε αυτο που ειπε (νομιζω ο pgetsos ) οτι η Μπαρτσα ειναι ο γαβρος της Ισπανιας, που κατα την γνωμη μου δεν ισχυει. Ναι ευνοειται καποιες φορες απο την ουεφα , αλλά ολες οι μεγαλες ομαδες του τσ.λ το κανουν .... Στο κατω-κατω προκειται για μια ομαδα που εχει αλλαξει τον τροπο που παιζεται το ποδοσφαιρο τα τελευταια 20+ χρονια κι εχει κατακτησει δικαιως 5 τσ.λ. (προσωπικη αποψη εκφραζω).

ΥΓ. Βεβαιως και χθες το βραδυ επεσε λιγο πειραγμα ( εξ ου και τα πολλα εμοτικονς ) στον pgetsos,που φανηκε να νευριαζει με την νικη της μπαρτσα, . :) ;)
ο pgetsos το πηρε μια χαρα παντως.

Οποιος παρολα αυτα αηδιαζει ή αηδιασε μ οσα γραφτηκαν , να τονισω οτι η αηδια ειναι ενα συναισθημα που συνηθως ειναι αμοιβαιο
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δηλαδη...οταν εγω αηδιαζω με τα γιουβαρλακια....αηδιαζουν κι αυτα με μενα?....... 8-)
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ποιος αηδιασε και σ εκανε και σενα να αηδιασεις δηλαδη;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σόρρυ για την καθαρά ποδοσφαιρική παρέμβαση, αφήνω αυτό εδώ, είναι οι σωστές πάσες της PSG απ το 85' και μετά:
Εικόνα

Οι 3/4 είναι είναι η σέντρα μετά τα γκολ.

Παρακαλώ συνεχίστε.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Σικ δωσε μας λιγο και τα νουμερα της μπαρτσα απ το πρωτο ματς.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν τα χω πρόχειρα, αλλά παίζει να είναι το ίδιο άσχημα
black death

Δημοσίευση από black death »

nothu έγραψε:Σικ δωσε μας λιγο και τα νουμερα της μπαρτσα απ το πρωτο ματς.
Εδώ είσαι:
Εικόνα

https://www.whoscored.com/Matches/1152946/Live

Εδώ και χρόοονια, μία ομάδα υπάρχει παγκοσμίως που προσπαθεί να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως μέρας και αντιπάλου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Την είπα γαύρο της Ισπανίας; Uefalona την είπα, και νομίζω δεν είναι άδικος χαρακτηρισμός... Ούτε η Ρεάλ πάει πίσω. Ούτε η Μπάγερν στη Γερμανία αν και θεωρώ σε μικρότερο βαθμό. Ούτε θα γυρίσω ποτέ να πω "πω πω 3 ρίξαμε στην Άρσεναλ" όταν φέτος Στο πρώτο γκολ ο άλλος πάει να του ανοίξει το κεφάλι με τον αγκώνα του... Δε θυμάμαι και ποιος ήταν τώρα

Ούτε θεωρώ τον Πεδρο, τον οποίο σιχτιριζω 7 χρόνια τώρα, ξαφνικά παιχτουρα ούτε τον Κόστα ψυχούλα γιατί βάζει γκολ, ούτε ούτε ούτε. Οι ομάδες μου, είτε είναι ο ΠΑΟΚ, είτε είναι η Πάρμα, είτε η κάτω ραχούλα θέλω να κερδίζουν δίκαια 100%. Άλλο να γίνει ένα λάθος απλό/εύκολο, άλλο κατά συρροήν. Δε θα πεις τον ΠΑΟΚ κατεστημένο για ένα οφσάιντ με τον Ηρακλή αλλά δε θα πανηγυρίσεις νίκη με τέτοιο γκολ γιατί ΠΑΟΚ είσαι...

Και ούτε η Μπαρτσελόνα έχει να αποδείξει το οτιδήποτε, και αν έχανε τη πρόκριση με το 4-1 κανείς δε θα έλεγε τίποτα. Ούτε είχα κάνα καημό αν θα περάσει η όχι, στην Ευρώπη η Κίεβο να χάνει και για όλες τις άλλες χ@στηκα, Εγώ στον τρόπο χαλαστηκα. Και δεν είναι πρώτη φορά..

(Για τα γλαροσουπα κτλ, για την Αποστόλη ήταν προφανώς, όχι γιατί πίστευα πως αυτή η Παρι στο 3-0 στο 48 υπάρχει περίπτωση να περάσει πχ.. Αλλά έκανε μια φάση ένα γκολ έστω και έτσι, και περνούσε...)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

black death έγραψε:
Εδώ είσαι:
Εικόνα

Εδώ και χρόοονια, μία ομάδα υπάρχει παγκοσμίως που προσπαθεί να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως μέρας και αντιπάλου.
Αυτό δεν είναι από το τέλος του αγώνα που λέει

(Βέβαια από άνθρωπο που λέει τα 4 (ΤΈΣΣΕΡΑ) πέναλτι ακούσια χέρια, τι περιμένεις; :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

black death έγραψε:
Εδώ είσαι:
Εικόνα

Βλεπεις καμια αλλη ομαδα στην ευρωπη; ΓΙατι αν παρακολουθησεις θα δεις οτι υπαρχουν παρα πολλες ομαδες που παιζουν ποδοσφαιρο. Και με λιγοτερα πεναλτι στα κρισιμα σημεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”