Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Δεν ειπα οτι ειναι αλλοθρησκος απλα επρεπε να το σκεφτει λιγο παραπανω πριν το γραψει,ουτε να την αφαιρεσει ζητησα ουτε τιποτα σχετικο.
Αν εσενα σε εκφραζει αυτο που γραφει δικαιωμα σου,εγω απαγορευεται να διαφωνω;
Φυσικά και δεν απαγορεύεται ρε συ Μπάνε...Το χαρακτηρίζεις όμως "μαλακία"...Θεωρώ λοιπόν πως είσαι τουλάχιστον υπερβολικός, ασχέτως φυσικά αν εκφράζει εμένα ή τον οποιονδήποτε άλλον... :shock: :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 12 Ιουν 2016, 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

obanebane έγραψε:
RoMaN έγραψε:Εσύ καταδέχτηκες κουνιάδο με διαρκείας στο γαύρο, οπότε ψάξου λίγο... :twisted: :mrgreen:
Μου εχει γλυτωσει κανα δυο φορες στο μπατζινγκ του ισθμου,που θα μου παει ομως. 8-)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γκοραν οταν θεωρω κατι μαλακια το λεω,οταν καποιος γραφει κατι τετοιο σε ΠΑΟΚτσηδικο φοτουμ πρεπει να ειναι ετοιμος να δεχτει κριτικη.
Η λεξη μαλακια ειναι οτι πιο σοφτ σκεφτηκα μολις διαβασα το συγκεκριμενο μαργαριταρι,τωρα εσυ δε μπορω να καταλαβω γιατι αντιδρας.
Στα 38 μου νομιζω οτι δεν χρειαζομαι κανεναν να με νουθετησει ουτε να με επαναφερει στην ταξη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο.Κ. !!!

Πάντως κριτική αποτελεί και το "δεν το βρίσκω προσωπικά σωστό"...

Δίχως καμιά διάθεση νουθεσίας παλικάρι μου, αλλά περισσότερο γιατί μόλις προϋπήρξε άλλο θέμα με τον Unpsofable, στο οποίο μάλιστα δεν είδα να έχεις την οποιαδήποτε κριτική άποψη...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δε γινεται να εχω αποψη για ολα ειδικα για πραγματα τα οποια δεν εχω παρακολουθησει,απλα ειδα τον σνουφελ να γραφει για την υπογραφη και την διαβασα,και αυτο κακο;
Δε μου αρεσει να τσακωνομαι με ΠΑΟΚτσηδες το εχω γραψει πολλακις εδω μεσα,απλα υπογραμμιζω αυτα που κατα τη γνωμη μου δε ταιριαζουν σε ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ.
Δωστε μου εσεις μια λογικη εξηγηση γιαυτο που γραφει ο φιλος και εγω θα ζητησω συγνωμη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν θεωρεί κανένας ότι θα έπρεπε να ζητήσεις και συγγνώμη επειδή διαφωνείς με την υπογραφή του ανθρώπου ρε συ Μπάνε, γιατί το πας εκεί;

Λιγάκι πιο cool αν ήσουν όμως, δίχως π.χ. τον χαρακτηρισμό "μαλακία", θα ήταν ανέφικτο δηλαδή;

Πολύ λογική (προσωπικά πάντα, έτσι;) μου φαίνεται η εξήγηση που δίνει ο ίδιος ο Unpsofable γράφοντας ότι "είμαι λίγο απογοητευμένος τελευταία απ τον λαό του Π.Α.Ο.Κ., για χάρη του οποίου μάλιστα μικρός έγινα Π.Α.Ο.Κ.τσής"...

Τέσπα, τέλος από μένα και μην εξάπτεσαι με την καλοπροαίρετη κριτική μου, για την οποία μάλιστα εσύ ο ίδιος έγραψες πριν λίγο, ότι όποιος γράφει σε δημόσιο forum πρέπει να είναι έτοιμος να την δέχεται... 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Καθολου δεν εξαπτωμαι,απλα μου εκανε εντυπωση πως μπορεις να δικαιολογεις μια τετοια υπογραφη.
Τελος απο εμενα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει. υπερβολικός και εσύ μπάνε ξέρεις ότι μπορείς να βάλεις άλλη λέξη, πιο... cool. τεσπα. θα ήθελα να μπει ένα τέλος εδω ρε παιδιά.

δλδ απο το πουθενά άντε πάλι να έχουμε τα προσωπικά μας; :)

υγ: έχασα και το γκολ παναθεμα σας! :twisted:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Γκεο εσυ πως θα το χαρακτηριζες αυτο που γραφει;
Δηλαδη τωρα σοβαρα δεχεστε αυτο το αχαρακτηριστο και μου λετε εμενα οτι επρεπε να ειμαι πιο ευγενικος;
Δε τοσυνεχιζω κουραστηκα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

obanebane έγραψε:Καθολου δεν εξαπτωμαι,απλα μου εκανε εντυπωση πως μπορεις να δικαιολογεις μια τετοια υπογραφη.
Τελος απο εμενα.
Τελευταίο: Την δικαιολογώ γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινή-ρεαλιστική, όσο κι αν μας φαίνεται υπερβολικό...

Έγραψα όμως επίσης ότι αν αντί για την ερώτηση στο τέλος της "Εσύ τι είσαι;" έγραφε, π.χ. "Προσοχή" ή "Προσέξτε", το νόημα θα ήταν πανομοιότυπο δίχως να είναι ταυτόχρονα κάτι σαν "άτσαλο" ή έστω λίγο αντιαιασθητικό...

The end...

Υ.Γ. Κ_geo...Το γκολ το έπνιξε μεν, λιγάκι δικαιολογημένα δε, γιατί που να φανταστεί ότι απ τα 10 μέτρα που κατεβαίνει η μπάλα θα πιάσει (εύστοχο μάλιστα) μονοκόματο βολέ το κοντοπουτ@νάκι της "βασίλισσας"... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

obanebane έγραψε:Η υπογραφη του κυριου ταιριαζει γαντι σε αλλοθρησκο,δε λεω οτι ο συγκεκριμενος ειναι αλλα θα επρεπε να το σκεφτει λιγο καλυτερα πριν γραψει αυτη τη μαλακια.
Θα σου απαντουσα ευγενικα οπως πριν στον John4serres και μαλιστα να κατσω να σου αναλυσω τι και ποιους ακριβως εννοω με την υπογραφη μου αλλα νομιζω δεν θα ειχε κανενα νοημα.Το να δειχνεις τοση εμπαθεια στα γραπτα σου για μενα μονο και μονο απο την υπογραφη μου προκαλει τεραστια εντυπωση.Εξαλλου δεν θιγω ΚΑΝΕΝΑΝ αληθινο ΠΑΟΚτση.Οχι δεν υπονοω οτι προερχεται η εμπαθεια σου απο το θεμα με τον Roman...προς Θεου.
Με τον Goran64 αδικα κοντραριζεσαι.Ο ανθρωπος δεν με ξερει ουτε και με ξερουν και καποιοι αλλοι που με υπερασπιστηκαν παλιοτερα.Σε παρεπεμψε στην εξηγηση που εδωσα παραπανω αλλα δεν σου κανει ε?
Δεν ειπες οτι ειμαι αλλοθρησκος.Απλα το υπονοησες ε?
Το να χαρακτηριζει καποιος μαλακεια τα λεγομενα αλλου ειναι ψευτομαγκια.Δε νομιζεις?Αληθεια δεν θεωρειται μεμπτο?Μπορω να βρυζω κι εγω δηλαδη και να αποκαλω τα γραπτα ή υπογραφες αλλων μελων μαλακειες?
Και αφου ζητας μια λογικη εξηγηση για την υπογραφη μου.Δωσε και μια λογικη εξηγηση του χαρακτηρισμου που εδωσες στην υπογραφη μου.Δε νομιζω να ανηκεις στη 2η κατηγορια ΠΑΟΚτσηδων που αναφερει.
Οπως ειπες κι εσυ δεν θιχτηκες.Λες δεν συμφωνεις.Κι εγω σε ρωταω.Δεν υπαρχουν?
Οπως λεω και στην υπογραφη μου...νομιζω ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπαρχουν.
Το να ενοχλουνται καποιοι απο την υπογραφη μου πραγματικα δεν το καταλαβαινω.
Να ενοχλειται καποιος αν νιωθει οτι τον αφορα οκ.Δεκτο.Αν δεν τον αφορα ομως?
Αν οντως ενοχλει πειτε μου να το αλλαξω παιδια.
Νομιζω οτι βρηκα ενα καλο.Αυτο που ακουω σχεδον καθε φορα απο καποιους οταν περναω το κατωφλι της Τουμπας:
ΠΑΟΚ ολε γ@μω τα τουρνικε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

υποκειμενικά δεν με χαλάει, αντικειμενικά είναι όπως είπε ο τζον απο τις σερρες... καπως ...

βαλε τα τουρνικε να μην εχεις μπελα στο κεφαλι σου :mrgreen:

αντε αρχιζει το ματς αν χασω και το 2ο μαυρο φιδι που σας εφαγε!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ειλικρινα δεν εχω κατι μαζι σου ουτε και με κανενα αλλον ειδικα εδω μεσα,προφανως εγραψα οτι εγραψα γιατι δεν με καλυψε η εξηγηση που εδωσες.
ΠΑΟΚ η εισαι η δεν εισαι δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο,το να χαρακτηριζεις @ρχιδι καποιον ΠΑΟΚτση καπου το εχασες και πρεπει να το βρεις.
Σου προτεινα να το σκεφτεις καλυτερα με ολη την καλη διαθεση απεναντι σου.
Ειδα το αφαιρεσες ηδη,μπραβο σου.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

obanebane έγραψε:Ειλικρινα δεν εχω κατι μαζι σου ουτε και με κανενα αλλον ειδικα εδω μεσα,προφανως εγραψα οτι εγραψα γιατι δεν με καλυψε η εξηγηση που εδωσες.
ΠΑΟΚ η εισαι η δεν εισαι δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο,το να χαρακτηριζεις @ρχιδι καποιον ΠΑΟΚτση καπου το εχασες και πρεπει να το βρεις.
Σου προτεινα να το σκεφτεις καλυτερα με ολη την καλη διαθεση απεναντι σου.
Ειδα το αφαιρεσες ηδη,μπραβο σου.
Καταρχην δεν χαρακτηριζω @ρχιδι καποιον ΠΑΟκτση ετσι οπως το εννοεις.
Το "διευθυντης με @ρχιδι@ και το @ρχιδι@ διευθυντης" δεν το χεις ξανακουσει?Εννοω τελος παντων οτι υπαρχουν καποιοι μουφα ΠΑΟΚτσηδες.Και οχι εγω δεν εχω χασει τιποτα αδερφε και δεν εχω να σκεφτω κατι επ αυτου.Μπορει να ακουγεται βαρυ αλλα υπαρχουν ατομα που μπορει να πηγαινουν γηπεδο,εκδρομες κτλπ αλλα εγω δεν τους θεωρω αδερφια μου.
Δεν αξιζω το μπραβο σου δυστυχως.Δεν αλλαξα την υπογραφη μου...ακομη.Αλλα ομολογω το να παρω μπραβο μετα απο χαρακτηρισμους οπως βλακας απο τον Roman,ή μαλακεια η υπογραφη μου και αλλοθρησκος, ειναι μεγαλο δελεαρ.Αστειευομαι :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”