Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Καθολου δεν εξαπτωμαι,απλα μου εκανε εντυπωση πως μπορεις να δικαιολογεις μια τετοια υπογραφη.
Τελος απο εμενα.
Τελευταίο: Την δικαιολογώ γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινή-ρεαλιστική, όσο κι αν μας φαίνεται υπερβολικό...

Έγραψα όμως επίσης ότι αν αντί για την ερώτηση στο τέλος της "Εσύ τι είσαι;" έγραφε, π.χ. "Προσοχή" ή "Προσέξτε", το νόημα θα ήταν πανομοιότυπο δίχως να είναι ταυτόχρονα κάτι σαν "άτσαλο" ή έστω λίγο αντιαιασθητικό...

The end...

Υ.Γ. Κ_geo...Το γκολ το έπνιξε μεν, λιγάκι δικαιολογημένα δε, γιατί που να φανταστεί ότι απ τα 10 μέτρα που κατεβαίνει η μπάλα θα πιάσει (εύστοχο μάλιστα) μονοκόματο βολέ το κοντοπουτ@νάκι της "βασίλισσας"... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

obanebane έγραψε:Η υπογραφη του κυριου ταιριαζει γαντι σε αλλοθρησκο,δε λεω οτι ο συγκεκριμενος ειναι αλλα θα επρεπε να το σκεφτει λιγο καλυτερα πριν γραψει αυτη τη μαλακια.
Θα σου απαντουσα ευγενικα οπως πριν στον John4serres και μαλιστα να κατσω να σου αναλυσω τι και ποιους ακριβως εννοω με την υπογραφη μου αλλα νομιζω δεν θα ειχε κανενα νοημα.Το να δειχνεις τοση εμπαθεια στα γραπτα σου για μενα μονο και μονο απο την υπογραφη μου προκαλει τεραστια εντυπωση.Εξαλλου δεν θιγω ΚΑΝΕΝΑΝ αληθινο ΠΑΟΚτση.Οχι δεν υπονοω οτι προερχεται η εμπαθεια σου απο το θεμα με τον Roman...προς Θεου.
Με τον Goran64 αδικα κοντραριζεσαι.Ο ανθρωπος δεν με ξερει ουτε και με ξερουν και καποιοι αλλοι που με υπερασπιστηκαν παλιοτερα.Σε παρεπεμψε στην εξηγηση που εδωσα παραπανω αλλα δεν σου κανει ε?
Δεν ειπες οτι ειμαι αλλοθρησκος.Απλα το υπονοησες ε?
Το να χαρακτηριζει καποιος μαλακεια τα λεγομενα αλλου ειναι ψευτομαγκια.Δε νομιζεις?Αληθεια δεν θεωρειται μεμπτο?Μπορω να βρυζω κι εγω δηλαδη και να αποκαλω τα γραπτα ή υπογραφες αλλων μελων μαλακειες?
Και αφου ζητας μια λογικη εξηγηση για την υπογραφη μου.Δωσε και μια λογικη εξηγηση του χαρακτηρισμου που εδωσες στην υπογραφη μου.Δε νομιζω να ανηκεις στη 2η κατηγορια ΠΑΟΚτσηδων που αναφερει.
Οπως ειπες κι εσυ δεν θιχτηκες.Λες δεν συμφωνεις.Κι εγω σε ρωταω.Δεν υπαρχουν?
Οπως λεω και στην υπογραφη μου...νομιζω ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπαρχουν.
Το να ενοχλουνται καποιοι απο την υπογραφη μου πραγματικα δεν το καταλαβαινω.
Να ενοχλειται καποιος αν νιωθει οτι τον αφορα οκ.Δεκτο.Αν δεν τον αφορα ομως?
Αν οντως ενοχλει πειτε μου να το αλλαξω παιδια.
Νομιζω οτι βρηκα ενα καλο.Αυτο που ακουω σχεδον καθε φορα απο καποιους οταν περναω το κατωφλι της Τουμπας:
ΠΑΟΚ ολε γ@μω τα τουρνικε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

υποκειμενικά δεν με χαλάει, αντικειμενικά είναι όπως είπε ο τζον απο τις σερρες... καπως ...

βαλε τα τουρνικε να μην εχεις μπελα στο κεφαλι σου :mrgreen:

αντε αρχιζει το ματς αν χασω και το 2ο μαυρο φιδι που σας εφαγε!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ειλικρινα δεν εχω κατι μαζι σου ουτε και με κανενα αλλον ειδικα εδω μεσα,προφανως εγραψα οτι εγραψα γιατι δεν με καλυψε η εξηγηση που εδωσες.
ΠΑΟΚ η εισαι η δεν εισαι δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο,το να χαρακτηριζεις @ρχιδι καποιον ΠΑΟΚτση καπου το εχασες και πρεπει να το βρεις.
Σου προτεινα να το σκεφτεις καλυτερα με ολη την καλη διαθεση απεναντι σου.
Ειδα το αφαιρεσες ηδη,μπραβο σου.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

obanebane έγραψε:Ειλικρινα δεν εχω κατι μαζι σου ουτε και με κανενα αλλον ειδικα εδω μεσα,προφανως εγραψα οτι εγραψα γιατι δεν με καλυψε η εξηγηση που εδωσες.
ΠΑΟΚ η εισαι η δεν εισαι δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο,το να χαρακτηριζεις @ρχιδι καποιον ΠΑΟΚτση καπου το εχασες και πρεπει να το βρεις.
Σου προτεινα να το σκεφτεις καλυτερα με ολη την καλη διαθεση απεναντι σου.
Ειδα το αφαιρεσες ηδη,μπραβο σου.
Καταρχην δεν χαρακτηριζω @ρχιδι καποιον ΠΑΟκτση ετσι οπως το εννοεις.
Το "διευθυντης με @ρχιδι@ και το @ρχιδι@ διευθυντης" δεν το χεις ξανακουσει?Εννοω τελος παντων οτι υπαρχουν καποιοι μουφα ΠΑΟΚτσηδες.Και οχι εγω δεν εχω χασει τιποτα αδερφε και δεν εχω να σκεφτω κατι επ αυτου.Μπορει να ακουγεται βαρυ αλλα υπαρχουν ατομα που μπορει να πηγαινουν γηπεδο,εκδρομες κτλπ αλλα εγω δεν τους θεωρω αδερφια μου.
Δεν αξιζω το μπραβο σου δυστυχως.Δεν αλλαξα την υπογραφη μου...ακομη.Αλλα ομολογω το να παρω μπραβο μετα απο χαρακτηρισμους οπως βλακας απο τον Roman,ή μαλακεια η υπογραφη μου και αλλοθρησκος, ειναι μεγαλο δελεαρ.Αστειευομαι :lol:
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Συμφωνω με τον Μπανε εγω. Δηλαδη αμα παω γηπεδο και τρωω πασατεμπο ειμαι @ρχιδι? 'Η αμα τα σπαω γιατι ετσι γουσταρω ειμαι παλι? Στην ενδιαμεση κατασταση παλι? Ειναι πολυ γενικη αυτη η υπογραφη και παιρνει πολλους η μπαλλα. Τιποτα προσωπικο Unpsofable78 μιας και δεν σε ξερω ετσι και αλλιως. Γενικη τοποθετηση ειναι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συγνωμη που το γραφω εδω απλα εχω μια απορια,ειδα ενα ποστ του stephanos πριν λιγο τυχαια και βλεπω οτι εχει να μπει απο τον Μαρτιο εχει προηγηθει κατι που δεν εχω παρακολουθησει;
Αν τον ξερει καποιος προσωπικα ας απαντησει,μου κανει εντυπωση που χαθηκε ετσι ξαφνικα μετα απο τοσα χρονια.
Ελπιζω να ειναι καλα το παιδι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

goran 64 έγραψε:Ο Στέφανος που χάθηκε ρε παιδιά;;; Να είναι καλά το παλικάρι δηλαδή αλλά ανησύχησα...Και ο Τέο απ την Δράμα χάθηκε επίσης, ας είναι καλά κι αυτός...
Από 15 Απριλίου τον ψάχνω και του λόγου μου...Εύχομαι να είναι γερός, ακόμα κι αν μας βαρέθηκε ας πούμε!!!

Υ.Γ. Ο theo-drama εμφανίστηκε λίγες μέρες μετά αλλά...........ξαναχάθηκε κι αυτός... :(
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στέφανε θυμίσου
τα λόγια σου τα θέλουμε
εμείς οι οπαδοί σου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τον πηρε ομηρο ο Αλε αλλα ως αλλος Πουλιδο θ αποδρασει συντομα.

Στεφανε εμφανισου για τι θα σε.... οι συνοπαδοι σου.

ΥΓ Τουλαχιστον πες οτι εισαι καλα βρε που μας αφηνεις ν ανησυχουμε.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όποιος τον ξέρει και απ'έξω, ας ψαχτεί λίγο...

Στέφανε, αν λείπεις λόγω των ανεκδότων μου, τα σταματάω τα ανέκδοτα για δυο μέρες!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι, Στέφανε! Μόνον εγώ θα ποστάρω!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Stephanos, του λόγου μου θα κόψω όχι & εντελώς τα γ@μώτικονς ρε συ..................... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Στεφανε κρατα........................αμυνα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Προς moderators-administrators μιας και δεν ξέρω ποιος θα ήθελε-μπορούσε να το κοιτάξει το θέμα:

Το topic "Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017" κολλάει σε σημείο αγανάκτησης... :shock: :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”