obanebane έγραψε:Η υπογραφη του κυριου ταιριαζει γαντι σε αλλοθρησκο,δε λεω οτι ο συγκεκριμενος ειναι αλλα θα επρεπε να το σκεφτει λιγο καλυτερα πριν γραψει αυτη τη μαλακια.
Θα σου απαντουσα ευγενικα οπως πριν στον John4serres και μαλιστα να κατσω να σου αναλυσω τι και ποιους ακριβως εννοω με την υπογραφη μου αλλα νομιζω δεν θα ειχε κανενα νοημα.Το να δειχνεις τοση εμπαθεια στα γραπτα σου για μενα μονο και μονο απο την υπογραφη μου προκαλει τεραστια εντυπωση.Εξαλλου δεν θιγω ΚΑΝΕΝΑΝ αληθινο ΠΑΟΚτση.Οχι δεν υπονοω οτι προερχεται η εμπαθεια σου απο το θεμα με τον Roman...προς Θεου.
Με τον Goran64 αδικα κοντραριζεσαι.Ο ανθρωπος δεν με ξερει ουτε και με ξερουν και καποιοι αλλοι που με υπερασπιστηκαν παλιοτερα.Σε παρεπεμψε στην εξηγηση που εδωσα παραπανω αλλα δεν σου κανει ε?
Δεν ειπες οτι ειμαι αλλοθρησκος.Απλα το υπονοησες ε?
Το να χαρακτηριζει καποιος μαλακεια τα λεγομενα αλλου ειναι ψευτομαγκια.Δε νομιζεις?Αληθεια δεν θεωρειται μεμπτο?Μπορω να βρυζω κι εγω δηλαδη και να αποκαλω τα γραπτα ή υπογραφες αλλων μελων μαλακειες?
Και αφου ζητας μια λογικη εξηγηση για την υπογραφη μου.Δωσε και μια λογικη εξηγηση του χαρακτηρισμου που εδωσες στην υπογραφη μου.Δε νομιζω να ανηκεις στη 2η κατηγορια ΠΑΟΚτσηδων που αναφερει.
Οπως ειπες κι εσυ δεν θιχτηκες.Λες δεν συμφωνεις.Κι εγω σε ρωταω.Δεν υπαρχουν?
Οπως λεω και στην υπογραφη μου...νομιζω ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπαρχουν.
Το να ενοχλουνται καποιοι απο την υπογραφη μου πραγματικα δεν το καταλαβαινω.
Να ενοχλειται καποιος αν νιωθει οτι τον αφορα οκ.Δεκτο.Αν δεν τον αφορα ομως?
Αν οντως ενοχλει πειτε μου να το αλλαξω παιδια.
Νομιζω οτι βρηκα ενα καλο.Αυτο που ακουω σχεδον καθε φορα απο καποιους οταν περναω το κατωφλι της Τουμπας:
ΠΑΟΚ ολε γ@μω τα τουρνικε