Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Equalizer »

Τα δύο ποστ απαντήσεις στο δικό μου ομολογώ δεν τα καταλαβα

Ούτε ξέρουμε με ποιον και αν μιλάμε, ούτε ξέρουμε τι έχει ειπωθεί με Ραζβαν

Όλα όσα κυκλοφορούν είναι περισσότερο εικασίες και συμπερασματα.
These users thanked the author Equalizer for the post:
Nassos
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Demir έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:59
aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:49 Τζόρμπα: δεν πιστεύω ότι 16 Μαΐου ο ΠΑΟΚ ήθελε να αλλάξει προπονητή. Μετα τον βάζελο ξεκίνησε. Απίστευτα πράματα, μηδέν προγραμματισμός, μηδέν προετοιμασία.
σορρυ αλλα φετος μας καταδικασε ο ραζβαν .. εχασε κυπελλο (ξεφτιλα μεγαλη) , εχασε καλο εισητηριο για γιουροπα και σιγουρη θεση στο κονφερενσ(μινιμουμ 13εκ ευρω) και μετα με βαζελο χασαμε την θεση στο τσ λ και σιγουρη παλι θεση ευρωπη..
εβαλε δυσκολα στην ομαδα και δεν αποκλειεται με τις κληρωσεις που εχουμε να μην μπουμε ουτε ευρωπη...
τα πηρε κρανιο ο ιβαν και δεν ειναι παραλογο..
το γεγονος ειναι οτι στα χερια του ραζβαν η ομαδα κατερρευσε.. περσι δικαιολογηθηκε γιατι δεν ηταν καλο το ροστερ κτλ αλλα φετος γι αυτη την εικονα αποδομησης δεν υπαρχει δικαιολογια
μεσα σε ολα εχουμε και 3 χαμενους τελικους σε 5 χρονια... 4 κακες χρονιες στις 5..
και τα λεω εγω που τον λουτσε τον θεωρω τοπ.. αλλα πλεον υπαρχει πατημα για την αντιθετη αποψη
Ε διώξτον τι κάθεσαι;;; 11 Ιουνίου έχουμε
These users thanked the author aivas19 for the post:
Montrealiotis
Demir

Δημοσίευση από Demir »

gk.box16 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 19:03 Είμαι διευθυντής στον Μασούτη έχω συμβόλαιο ,την ομάδα εργασίας μου ,και παρόλες τις επιτυχίες μου παλαιότερα τα τελευταία δύο χρόνια δεν πήγε το μαγαζί όσο καλά ήθελε η διοίκηση.
Θέλουν να με διώξουν αλλά πώς;
Με φωνάζουν και μου λένε πως απολυομαι μαζί με την ομάδα μου,αλλά δεν θα πάρω αποζημίωση κάποια εκατομμύρια γιατί τα Lidl με θέλουν και δίνουν και 2 εκατομμύρια στον Μασούτη .

Εσείς τι θα κάνατε;
δεν ειναι το ιδιο.. ο ανθρωπος αυτος εχει μια σχεση 10 χρονια με τον ΠΑΟΚ.. εχει παρει καμια 15 εκ ευρω.. δεν νομιζω να θελει 1-2 εκ αποζημειωση και εχει πει δημοσια αν δεν με θελουν φευγω
These users thanked the author Demir for the post:
anaximandros4
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Μην τρελαίνεστε ένας προπονητής μπορεί να διεκδικήσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του πληρωμένο σε δόσεις αντίστοιχες με το εάν δούλευε. Το συμβόλαιο του Λουτσέσκου είναι για άλλον ένα χρόνο και εάν πιάσει δουλειά αλλού πριν τελειώσει ο χρόνος το ποσό αφαιρείται. Δηλαδή εάν παίρνει 2 μύρια και κάτσει έξι μήνες και μετά υπογράψει για 1;5 εκατομμύριο το χρόνο τότε θα πάρει 1 εκατομμύριο για το πρώτο εξάμηνο και 1 - 750.000 για το δεύτερο .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:52 Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα ή θα ανακοινωθεί νέος ή θα βγει ανακοίνωση στήριξης στον Λούτσε. Ρε με τις μεταγραφές τι θα γίνει;

ΥΓ: είπε πάλι ο Τζόρμπα αν δεν κλείσει προπονητής ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ πριν κλείσει ο προπονητής…
Αδερφέ, με κάθε σεβασμό και αγάπη. Μην ασχολείσαι. Οι τύποι αυτοί έχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, όχι μιά, δυό ή πέντε, ασπρόμαυρα μεσάνυχτα. Κι εγώ που δεν έχω την παραμικρή ιδέα του τι στον πούτσο γίνεται τέτοιες ... ασφαλείς σοφιστείες μια χαρά μπορώ να τις ξεφουρνίζω 😂
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

navigator11 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 19:13
aivas19 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:52 Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα ή θα ανακοινωθεί νέος ή θα βγει ανακοίνωση στήριξης στον Λούτσε. Ρε με τις μεταγραφές τι θα γίνει;

ΥΓ: είπε πάλι ο Τζόρμπα αν δεν κλείσει προπονητής ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ πριν κλείσει ο προπονητής…
Αδερφέ, με κάθε σεβασμό και αγάπη. Μην ασχολείσαι. Οι τύποι αυτοί έχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, όχι μιά, δυό ή πέντε, ασπρόμαυρα μεσάνυχτα. Κι εγώ που δεν έχω την παραμικρή ιδέα του τι στον πούτσο γίνεται τέτοιες ... ασφαλείς σοφιστείες μια χαρά μπορώ να τις ξεφουρνίζω 😂
Αυτό περιμένω φίλε, να τους διαψεύσει ο Ιβάν και ο Ραζβάν
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
Kabamaru11, navigator11, leomatos88
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

1 φορά στις 180 μπορεί και να μην τους διαψεύσουν. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει αποδειχθεί αμετάκλητα ότι πρόκειται για ανίκανους να φέρουν τον τίτλο του ρεπόρτερ.
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

Dimitrisou έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:34
anaximandros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:25 θα συνεχίζονταν οι διαψεύσεις , αν δεν υπήρχε θέμα.

Κ πέρυσι μιλούσαν με τον Νίκολιτς, όπως αποκαλύπτεται σιγά σιγά και σχεδόν είχε κλείσει.
Αυτό πάλι που αποκαλύφθηκε;
ερώτηση προς δημοσιογράφο της ομάδας για να σχολιάσει Μιχάλη Τσόχο που ξεφούρνησε την είδηση , όχι μόνο το παραδέχθηκε αλλά επιβεβαίωσε οτι με Νίκολιτς είχε φτάσει ένα βήμα πριν κλείσει.
These users thanked the author anaximandros4 for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την έμπρακτη ενασχόληση με τα διοικητικά του Άγγελου, οι δημοσιογράφοι ενημερώνονται είτε από φήμες από το Twitter, είτε από όσα ακούνε από ατζεντηδες στην Αθήνα, ή από το viber της ομάδας. Βάλτε YouTube premium ή Spotify στα αυτοκίνητα σας να ηρεμήσουν οι ψυχές σας.
Asimos_Reload

Δημοσίευση από Asimos_Reload »

Βλέπω δεν αλλαξανε και πολλα πράγματα όσο καιρό λείπω, ίδια είναι πάνω κάτω η λογική που κρίνουμε ανθρώπους και ας πηγαίνουμε από κουβά σε κουβά.

Φέτος το ερώτημα δεν είναι γιατί κατέρρευσε ο ΠΑΟΚ αλλά γιατί κατέρρευσε τόσο αργά. Δεν είναι θέμα προπονητή αλλά οπτικής. Δεν είναι θέμα ποσοτικό αλλά ποιοτικό. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων και αντίληψης αλλά τι βλέπει το μάτι όταν γυρνάει το κεφάλι στον πάγκο.

Κι αν κάτι φοβούνται στην απομάκρυνση Ρατσβαν είναι πως η πολυεπίπεδη αποδυνάμωση δεν θα αναπληρωθεί από τον αντικαταστάτη του ούτε εύκολα, ούτε γρήγορα.

Κι αυτό το ξέρει οποίος εμβιος οργανισμός αναπνέει οξυγόνο.

Το τέλος αυτής της σχέσης θα έρθει κάποια στιγμή. Ύστερα να μας δω.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

gk.box16 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:33
renegade έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:14
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 17:24 Ο Λουτσέσκου κοιτάει το συμφέρον του, την τσέπη του, και την καριέρα του. Δεν φταίει αυτός αν 1) Η διοίκηση πάει και χαρίζει τριετή συμβόλαια σε παίκτες και προπονητές έτσι επειδή ενθουσιάστηκε κάποιος στην διοίκηση με ένα αποτέλεσμα, 2) Ορισμένοι νομίζουν ότι ο κάθε Λουτσέσκου, Σαββίδης, Γιαννούλης, Χ, Ψ, κάθεται και σκέφτεται με όρους συνδεσμίτη. Κι αυτός, κι ο Μουργκ, και όλοι, θα διεκδικήσουν ότι μπορούν βάσει των νόμων. Μπινιά, και μάλιστα τεράστια, θα παίξει αν πάρει αποζημίωση, και μετά πάει στην Αλ Μπάντι πως την λένε αυτήν.
Έτσι ακριβώς είναι αλλά δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά στην όποια κρίση μας.
Δεν γίνεται στην περίπτωση του κάθε μουργκ που απορρίπτει προτάσεις που φέρνουν χρήματα στην ΠΑΕ να πέφτουν γαμωσταυρίδια και στην περίπτωση του λουτσέσκου να λέμε " οκ άστον ελεύθερο να πάει όπου θέλει"
Ο Μουργκ ήταν ένα λάθος και αν ειμασταν μάγκες θα το πληρώναμε από την αρχή . Άντε αγόρι μου τον πούλο παρε τα λεφτά σου και στο καλό. Εμείς τον κρατήσαμε για να τα δίνουμε λίγα λίγα.
Ξεχνας ομως οτι τον Μουργκ τον ανανεωσε και τον ξαναφορτωσε ο Ραζβαν στην ομαδα !!!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

anaximandros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 19:25
Dimitrisou έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:34
anaximandros4 έγραψε: Πέμ 11 Ιουν 2026, 18:25 θα συνεχίζονταν οι διαψεύσεις , αν δεν υπήρχε θέμα.

Κ πέρυσι μιλούσαν με τον Νίκολιτς, όπως αποκαλύπτεται σιγά σιγά και σχεδόν είχε κλείσει.
Αυτό πάλι που αποκαλύφθηκε;
ερώτηση προς δημοσιογράφο της ομάδας για να σχολιάσει Μιχάλη Τσόχο που ξεφούρνησε την είδηση , όχι μόνο το παραδέχθηκε αλλά επιβεβαίωσε οτι με Νίκολιτς είχε φτάσει ένα βήμα πριν κλείσει.
Την θυμαμαι την περσινη φαση με τον Νικολιτς..
Μαλακια μεγαλη που δεν τον εκλεισαν..
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν πιστεύω ότι θα φύγει. Θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του.
Θα του φέρουν και 4-5 παίκτες, ελεύθερους ή δανεικούς δεν έχει σημασία, και θα προχωρήσει η ομάδα.
Εδώ που φτάσαμε κάτι είναι κι αυτό.
Και εις άλλα με υγεία.
Άβαταρ μέλους
Jamaican

Δημοσίευση από Jamaican »

Αν θέλεις να διώξεις τον Ραζβαν, το κάνεις ΠΑΟΚτσηδικα και στα ίσια, ενημερώνεις τον ίδιο και τον κόσμο, να φύγει όπως του αξίζει.
Δεν ψαχνεις πίσω από την πλάτη του, ενώ βάζεις τα τσουτσέκια σου να γράφουν ανυπόγραφα άρθρα δολοφονία χαρακτήρα.
Εμείς θα στηρίξουμε όποιος και να είναι ο προπονητής, αλλά αυτές οι συμπεριφορές είναι απαράδεκτες.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ποιος κάνει δολοφονία χαρακτήρα; Το να πει κάποιος ότι απέτυχε είναι γεγονός .. κάτι άλλο δεν μπορεί έχει ειπωθεί . Εκτός αν για σένα το να χάνεις κύπελλο από ΟΦΗ και 2η θέση όπως την έχασες είναι επιτυχία ..
στα άλλα συμφωνώ ..
These users thanked the author Demir for the post (total 3):
TasosDuss, paoki19, smoothcriminal1926
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”