Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημα μας είναι ότι μπορούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και ρόλο σε παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο, που έχουν συμβόλαιο στην ομάδα τους, αλλά δεν υπολογίζονται.
Οι καλοί ελεύθεροι ποδοσφαιριστές έχουν ακόμα επιλογές.
giliopoulos έγραψε:Ηρθε η ωρα να δουλευτει ο σαματα στοπερ
Τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να μπει ούτε κατά λάθος αυτογκόλ :D
Για τον Σαμάτα πάντως πραγματικά πιστεύω πως ίσως πρέπει να δοκιμάσει και ο ίδιος να παίξει σε άλλη θέση, γιατί γενικά έχει καλά στοιχεία εκτός περιοχής.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

embuji έγραψε:Σε θεωρητικο επιπεδο.... Εαν σας ελεγε καποιος, παιδια τα λεφτα του Κουλιε δε θα γινουν μεταγραφες και θα μπουν ολα για να τρεξει το προπονητικο.

Το υπογραφατε;
Όχι. Το προπονητικό είναι μια επένδυση που αν σε παίρνει την κανείς ειδάλλως μένεις εκεί που είσαι (δικιά μας είναι η Μεσημβρια)
Τα λεφτά της μεταγραφής πρέπει να παραμείνουν σε ρόστερ κ προπονητικό τιμ.
Γνώμη μου φυσικά.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Ο μόνος τρόπος να βγάζεις με μεγαλύτερη συχνότητα Κουλιεράκηδες, Ντέλιες και Τζίμες είναι να κάνεις το καλύτερο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων και αυτός νομίζω πως είναι και ο στόχος μας.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

theo86 έγραψε:
embuji έγραψε:Σε θεωρητικο επιπεδο.... Εαν σας ελεγε καποιος, παιδια τα λεφτα του Κουλιε δε θα γινουν μεταγραφες και θα μπουν ολα για να τρεξει το προπονητικο.

Το υπογραφατε;
Όχι. Το προπονητικό είναι μια επένδυση που αν σε παίρνει την κανείς ειδάλλως μένεις εκεί που είσαι (δικιά μας είναι η Μεσημβρια)
Γνώμη μου φυσικά.

Θα ελεγα οτι οι εγκαταστασεις για τους ποδοσφαιριστες παιζουν τεραστιο ρολο. Η μεσημβρια κακα τα ψεματα δεν ειναι για το επιπεδο που θελουμε να βρεθουμε. Θεωρω οτι ενα ΚΑΛΟ προπονητικο κεντρο θα δελεασει περισσοτερο καποιους παικτες που θα θελαμε να φερουμε. Με αυτην την λογικη το εβαλα το ερωτημα.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

theo86 έγραψε:

Το υπογραφατε;
Γνώμη μου φυσικά.
Σαν να εχεις ενα γκαραζ γεματο με supercars αλλα εξω δεν εχει δρομο/ πιστα να τα τρέξεις....χωρις υποδομες δεν υπαρχει αναπτυξη και αυτο ισχυει σε ολους τους τομείς μιας οικονομιας.....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γενικα παντως στοπερ να περισσευουν σε ροστερ δεν υπαρχουν πολλα ,χαφ περισσοτερα. Δεν ειναι ευκολη η υποθεση.Εγω θα κοιτουσα για ελευθερους και θα πονταρα σε κατι απο Ρωσικη αγορα.Βασικα εγω θα επαιρνα τον Μαρλον.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ο Μάρλον έχει υπογράψει στην Αλ Αίν, αλλά νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου ότι κόπηκε στα ιατρικά.
Το προπονητικό κέντρο εφόσον δεν υπάρχουν άλλα εγγυημένα έσοδα για αυτό, μπορεί να καθυστερήσει έναν χρόνο, οι μεταγραφές δεν θα έπρεπε να επηρεαστούν στην συγκυρία που βρισκόμαστε.
Με έτοιμη στρωμένη ομάδα, ακόμα και τώρα να πάρεις έναν καλό χαφ και έναν καλό σέντερ μπακ, έχεις αυξημένες πιθανότητες να κάνεις το back to back και να βγεις το επόμενο καλοκαίρι προκριματικά CL με καλύτερες προϋποθέσεις.

Πάντως σήμερα μέχρι στιγμής, δεν έχει βγει κάτι προς τα έξω ως προς τις κινήσεις που θα κάνει ή δεν θα κάνει η ομάδα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Daskalos_4 έγραψε:Μου... θυμιζουμε κατι τυπους που στο πρωτο τους ραντεβου τη βγαζουν με σπορια στο παγκακι και αναρωτιούνται γιατι εμειναν στην καληνυχτα. :mrgreen:
Στην ομάδα μας θέλω να έρχονται παίκτες που πραγματικά γουστάρουν.

Υ.γ.
Υπάρχει κ ο Τσαούσης, που θεωρώ ότι δεν υστερεί
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αν καταλαβαινω ψαχνουμε στοπερ για βαθος παγκου και οχι για βασικο που θα αντικαταστησει καποιον εκ των κολεϋ κετζιορα.Αν αυτο ειναι το σκεπτικο 1000 φορες καποιο παιδι απο τις ακαδημιες.οχι αλλους ξενους των 10 ματς.δεν εχεις να κερδισεις τιποτα απο αυτους.ουτε βαθος, ουτε υπεραξια, ουτε ασφαλεια.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όχι, ψάχνουμε αξιόπιστο στόπερ να παίζει βασικός τις Κυριακές όταν χρειάζεται, για βάθος είναι ο Θυμιάνης
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μεταγραφή (1) θα γίνει πιστεύω μόνο και όταν φύγει ο Σαματά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν εχουν μυαλο, ψαχνουμε στοπερ να κανει διδυμο με τον Κεντζιορα ισαξιο αυτου που υπαρχει αριστερα. Που εν δυναμει και οι 4 θα παιζουν ανα πασα στιγμη
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

barlow4 έγραψε:αν καταλαβαινω ψαχνουμε στοπερ για βαθος παγκου και οχι για βασικο που θα αντικαταστησει καποιον εκ των κολεϋ κετζιορα.Αν αυτο ειναι το σκεπτικο 1000 φορες καποιο παιδι απο τις ακαδημιες.οχι αλλους ξενους των 10 ματς.δεν εχεις να κερδισεις τιποτα απο αυτους.ουτε βαθος, ουτε υπεραξια, ουτε ασφαλεια.
Θεωρητικά δεν ψάχναμε αυτό.

Οι τελευταίες κινήσεις (Χατζηδιακος, Βιετεσκα) έδειξαν ότι ψάχνουμε στόπερ στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που έχουμε (και αγωνιστικά και μισθολογικά) ώστε να κάνουμε το φυσιολογικό για μια ομάδα πρωταθλητισμού που παίζει σε τρεις διοργανώσεις. Να έχουμε 4 στόπερ ποιότητας ετοιμοπόλεμα.

Πλέον δεν ξέρω τι ψάχνουμε και αν ψάχνουμε. Και όπως προείπαμε κάποιοι εδώ μέσα πλέον τα ρόστερ των ομάδων είναι οριστικοποιημένα και οι επιλογές ελάχιστες.

Έτσι που έγιναν τα πράγματα ας πάρει ματς ο Θυμιανης και ας ανεβάσουν και έναν πιτσιρίκο από την Β’ ομάδα.

Από το να ρθει κάποιος μέτριος μόνο για να ρθει καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

WeWillRockYou έγραψε:Ο Μάρλον έχει υπογράψει στην Αλ Αίν, αλλά νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου ότι κόπηκε στα ιατρικά.
Το προπονητικό κέντρο εφόσον δεν υπάρχουν άλλα εγγυημένα έσοδα για αυτό, μπορεί να καθυστερήσει έναν χρόνο, οι μεταγραφές δεν θα έπρεπε να επηρεαστούν στην συγκυρία που βρισκόμαστε.
Με έτοιμη στρωμένη ομάδα, ακόμα και τώρα να πάρεις έναν καλό χαφ και έναν καλό σέντερ μπακ, έχεις αυξημένες πιθανότητες να κάνεις το back to back και να βγεις το επόμενο καλοκαίρι προκριματικά CL με καλύτερες προϋποθέσεις.

Πάντως σήμερα μέχρι στιγμής, δεν έχει βγει κάτι προς τα έξω ως προς τις κινήσεις που θα κάνει ή δεν θα κάνει η ομάδα.
https://x.com/alainfcae_en/status/1812243698773631183
Το post της Αλ Αιν πριν τα ιατρικα.....Ο παικτης εχει προβλημα στο γονατο
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Επιλογές δανεικών, έστω και ελεύθερων θα υπάρχουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Προσωπική μου άποψη, παίρνεις έναν από τα παραπάνω, με στόχο την άμεση βοήθεια στο πρωτάθλημα. Και αν βγουν, θα είναι άμεσα διαθέσιμοι για να δηλωθούν τον Γενάρη, αν είμαστε και εμείς ακόμα στο παιχνίδι της Ευρώπης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”