Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Λουτσεσκου βγες και ξανακάνε συνέντευξη!!! Και κράτα 1 ρολό ταμειακής μηχανής

-
Ανήμπορος να αγωνιστεί στο ντέρμπι ο Ισπανός πλάγιος αμυντικός του Παναθηναϊκού, πηγαίνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις μετά την κροτίδα που έπεσε από την κερκίδα.
-
- kataramenos5
Σιγα μωρε..Για μια κροτιδα?Δε κοβει οπως το ..χαρτι.
- Μπαρκαρούτσος
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Να πάει στο cas ο Ολυμπιακός αν αδικείται θα έλεγαν οι κακεντρεχείς
-
- navigator11
Αν δε με απατά η μνήμη μου, πέρσι δεν είχε πέσει στην οπαπκλαρίνα κροτίδα κι είχε σωριαστεί το μπρινιόλι;; Δεν έχω εικόνα για τα σημερινά, μιλάμε για ανάλογη φάση; Ή έπεσε πιο κοντά στον γνωστό θεατρίνο χουανκαρ (γενικώς μιλώντας).
- Kabamaru11
Απ οτι καταλαβα,δεν επεσε πανω του η κροτιδα,αλλα διπλα του.
Τραυματισμος δυσκολα να υπαρχει (αντε κανα ψυχολογικο),γνωστος θεατρινος ο ισπανος.
Οταν μας κοροιδευαν τα βαζελια για το γεματο κουτακι μπυρας ηταν καλα,οταν μας κοροιδευαν οι γαυροι για ενα ρολο χαρτιου ηταν καλα.
Ε ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΠ@ΣΤΑΡΔΟΙ,ΚΑΡΜΑ!
Τραυματισμος δυσκολα να υπαρχει (αντε κανα ψυχολογικο),γνωστος θεατρινος ο ισπανος.
Οταν μας κοροιδευαν τα βαζελια για το γεματο κουτακι μπυρας ηταν καλα,οταν μας κοροιδευαν οι γαυροι για ενα ρολο χαρτιου ηταν καλα.
Ε ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΠ@ΣΤΑΡΔΟΙ,ΚΑΡΜΑ!
Γίνεται να αφανιστούν και τα δύο σιχάματα; -5 και οι 2 και θερμοβαρική βόμβα στις έδρες τους;
"Ο διαιτητής έδωσε το νόημα να βγουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με την Cosmote TV."
Κοίτα που τελικά το ξετυλιγμενο ρολό, κάνει μεγαλύτερη ζημιά από την κροτιδα

Κοίτα που τελικά το ξετυλιγμενο ρολό, κάνει μεγαλύτερη ζημιά από την κροτιδα

Αν ξαναβγουν δινουν σημα οτι δεν τρεχει τιποτα. Πετατε αφοβα οτι θελετε (απο Λαμια και κατω).
- theodorsalonika
Είναι απλά τα πράγματα...τιμωρια έδρας,μείον 1 βαθμός,και μηδενισμό στον αγώνα...από κει και πέρα υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί ο αγώνας στην Τούμπα για να ναι πιο ήρεμα τα πράγματα....
Τι ζούμε ..αυτό που είπε και ό φίλος,να δούμε μείον βαθμό τον γαβρο ..τι άλλο θέλω από την ζωή μου θεέ μου
Η κροτίδα έχει ωστικό κύμα,μπορεί να τον πέταξε δύο μέτρα πιο μακριά..σαν μια ναπαλμ να πούμε...η μπορεί μέσα στην κροτίδα να.περιειχε και σβόλους από αμίαντο,ο οποίος πετάχτηκε και τον χτύπησε στο πόδι...η μπορεί από τον εκκωφαντικό θόρυβο να κουφαθηκε..ποιος ξερει
Τι ζούμε ..αυτό που είπε και ό φίλος,να δούμε μείον βαθμό τον γαβρο ..τι άλλο θέλω από την ζωή μου θεέ μου
Η κροτίδα έχει ωστικό κύμα,μπορεί να τον πέταξε δύο μέτρα πιο μακριά..σαν μια ναπαλμ να πούμε...η μπορεί μέσα στην κροτίδα να.περιειχε και σβόλους από αμίαντο,ο οποίος πετάχτηκε και τον χτύπησε στο πόδι...η μπορεί από τον εκκωφαντικό θόρυβο να κουφαθηκε..ποιος ξερει
Σύμφωνα με την Cosmote αυτος που πέταξε την κροτιδα ήρθε με πτήση από Θεσσαλονίκη, και στο κινητό του έχει τον Λευκό Πύργο ως εικόνα