Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Το ταβανι του Λουτσεσκου το ξέρουμε στην Ελλαδα.
Αν μεινουν Ντελιας, Κουλιερακης, Αντριγια, αγοραστει ο Μειτε και έρθουν 4-5 μεταγραφες με παικτες στο 1εκ+ η ομαδα του χρονου θα πάει πολυ καλυτερα στην Ελλαδα.
2 στοπερ, 2 χαφ, 2 φορ, 1 εξτρεμοδεκαρι, 1 αριστερο μπακ.
Σαματα, Εκονγκ απο τους παικτες με συμβολαιο πρεπει να απασχολήσουν την διοίκηση το καλοκαίρι.
Ευρωπη δεν ξερω τι θα γινει δυστηχως γιατι αν δεν επανελθει η ομαδα μετα την διακοπη ειναι επικινδυνα τα πραγματα.
Αν μεινουν Ντελιας, Κουλιερακης, Αντριγια, αγοραστει ο Μειτε και έρθουν 4-5 μεταγραφες με παικτες στο 1εκ+ η ομαδα του χρονου θα πάει πολυ καλυτερα στην Ελλαδα.
Σαματα, Εκονγκ απο τους παικτες με συμβολαιο πρεπει να απασχολήσουν την διοίκηση το καλοκαίρι.
Ευρωπη δεν ξερω τι θα γινει δυστηχως γιατι αν δεν επανελθει η ομαδα μετα την διακοπη ειναι επικινδυνα τα πραγματα.
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Πέρυσι τέτοιο καιρό μετά από το διπλό στο Χαριλάου παρότι ήμασταν στο -5 θεωρούσαμε ότι τους έχουμε όλους. Και ήμασταν και 4οι.
Φέτος 2οι στο -2 νιώθουμε χαμένοι.
Αντίστοιχα φέτος αν είχε κερδίσει η άεκ τον άρη και εμείς τον άρη θα ήμασταν πάλι δεύτεροι αλλά σίγουρα θα νομίζαμε ότι τους είχαμε όλους.
Περίεργο πράγμα η ψυχολογία.
Φέτος 2οι στο -2 νιώθουμε χαμένοι.
Αντίστοιχα φέτος αν είχε κερδίσει η άεκ τον άρη και εμείς τον άρη θα ήμασταν πάλι δεύτεροι αλλά σίγουρα θα νομίζαμε ότι τους είχαμε όλους.
Περίεργο πράγμα η ψυχολογία.
Τα παραπάνω που λες θα έπρεπε να τα θεωρούν αυτονόητα είτε προπονητής είναι ο Ραζβαν είτε εγώ.Мир έγραψε:Το ταβανι του Λουτσεσκου το ξέρουμε στην Ελλαδα.
- AlxNeapoli1
Το ροστερ ΔΕΝ ειναι τοσο κακο οσο νομιζουν μερικοι. Προσθεσεις θελει στα χαφ, αριστερο εξτρεμ και φορ. Τιποτα αλλο.
Ελπιζω να ξανασκεφτουν νεο προπονητη πλεον.
Μαρσαντος
perception vs perspective λέγεται
perception vs perspective λέγεται
-
Υπενθυμιζω οτι αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει 3 σεντερ μπακ εκ των οποιων ο ενας ειναι ο ΝασμπεργκAlxNeapoli1 έγραψε:Το ροστερ ΔΕΝ ειναι τοσο κακο οσο νομιζουν μερικοι. Προσθεσεις θελει στα χαφ, αριστερο εξτρεμ και φορ. Τιποτα αλλο.
Υπενθυμιζω οτι ο Κετζιορα εχει παιξει 840 λεπτα τον τελευταιο μηνα και ο Κουλιε 650
Στοιχειωδως σοβαρη ομαδα εχει 4 σεντερ μπακ που μπορουν να παιξουν ανα πασα στιγμη και υπολογιζονται για ΟΛΑ τα ματς + 1 η 2 σεντερ μπακ ροτεισον
Δεν νομιζω οτι θα πρεπει να βασιστουμε σε Ενγκονγκ μετα το φιασκο με την εθνικη. Ασε που και αυτος σε συστημα με 3 στοπερ αναδυκνιεται.
Επισης ο Νασμπεργκ αξιζει να εχει θεση;
Ο Κετζιορας στα στοπερ τίμιος αλλα για εναλλακτικη λυση, οχι για 11ατος γιατι εχει συγκεκριμενες αδυναμιες.
Δεν μπορουμε να κραζουμε Μιχαιλιδη-Κουλ που ειναι ηλικιακα απειροι για την θεση και να μην εχουν διπλα τους εναν ηγετη στοπερ με εμπειρια.
Επισης ο Νασμπεργκ αξιζει να εχει θεση;
Ο Κετζιορας στα στοπερ τίμιος αλλα για εναλλακτικη λυση, οχι για 11ατος γιατι εχει συγκεκριμενες αδυναμιες.
Δεν μπορουμε να κραζουμε Μιχαιλιδη-Κουλ που ειναι ηλικιακα απειροι για την θεση και να μην εχουν διπλα τους εναν ηγετη στοπερ με εμπειρια.
Εν δυνάμει το καλοκαίρι μένουμε με τον εξής ένα στόπερ ... Μιχαηλίδης
Εγώ αδερφέ ζητάω μεταγραφές, είτε μείνει είτε φύγει ο προπονητής και δεν είμαι τρολ τα συμφέροντα του μηχανουργείου μου δεν επηρεάζονται από αυτό και είμαι ΠΑΟΚ από τα 3 μου.Τρόμος έγραψε:Το ότι ο Λουτσέσκου είναι ανίκανος να ενσωματώσει στη μέση της χρονιάς παίκτες δεν το ξέρουμε; Το εάν του φέρναν φορ θα ήταν 4ος στην ιεραρχία και δεν θα έμπαινε ούτε αποστολή το ξέρουμε. Όταν παίξει ο Τζώνης θα κάνουμε την συζήτηση τι θα είχε γίνει εάν.....Όποιος ζητάει μεταγραφές αλλά όχι αλλαγή προπονητή είναι ή τρολ ,ή αλλόπιστος, ή εξυπηρετεί συμφέροντα!!!
Και ζητάω μεταγραφές γιατί θεωρώ πως αν η αεκ μας έδινε δανεικό τον τρίτο της φορ θα έπαιζε σε εμάς βασικός. Ζητάω μεταγραφές γιατί το αριστερό εξτρεμ είναι 37 χρονών και ενώ η θεωρητική αλλαγή του έφυγε τον χειμώνα, στη θέση του δεν ήρθε κανένας. Ζητάω μεταγραφές γιατί οι περισσότεροι συνοπαδοί μου θεωρούν πως ο Σβαμπ ή ο Τσιγγάρας θα έπρεπε να παίζουν βασικοί δίπλα στον Μειτέ και εγώ πιστεύω πως αύριο ως ελεύθερους καμία ομάδα από το ποκ δεν θα τους πλησίαζε ούτε για πέμπτους στην ιεραρχία.
Ζητάω μεταγραφές γιατί ο Κεντζιορα φέτος είναι ο καλύτερος παίκτης στην άμυνά μας που είναι ο ίδιος παίκτης που πέρυσι λέγαμε πως κάναμε χάρη στο Μιρτσέα κλπ. Και τέλος ζητάω μεταγραφές γιατί είναι φως φανάρι πως τα προβλήματα που θα έχει η ομάδα με τις λίστες για Ευρώπη το καλοκαίρι είναι μπροστά μας.
- Metagrafakias
Πιστευω αν σε αυτη την ομαδα οπως ειναι, αν ειχαμε τον Κουλουρη βασικο φορ, η ομαδα στα μισα ντερμπι που εχασε χωρις να κανει και φαση ,δεν θα εχανε,γιατι θα ειχες εναν παικτη μπροστα να ακουμπησεις την μπαλα,να την κατεβασει,να την σπασει,να παρει κεφαλιες και να απασχολει τα μπακ...Ειναι η ωρα να επιστρεχει πισω ,αφου ειμαστε ανικανοι με 1+ μυριο συμβολαιο να βρουμε κανονικο φορ απο εποχης Πριγιο, ας παμε στα σιγουρα τουλαχιστον...Κανει πολυ καλη χορνια στην Πολωνια και γενικα εχει δειξει οτι αν μια ομαδα του δειξει εμπιστοσυνη οπως του εδειξε ο Ατρομητος βγαινει χαλαρα 1ος σκορερ στο ελληγνικο πρωταθλημα....
Μια χαρά παίκτης είναι ο Τσιγγαρας. Ο Άγγελος έκανε παικταρα τον Τσανδαρη, που είναι πολύ χαμηλότερου ταβανιου. Ο Τσιγγαρας φέτος με το Ζβαμπ μας έβγαλαν Ευρώπη. Φυσικά αν μείνει ελεύθερος ο Ζβαμπ, κανείς δεν θα τον θέλει, λόγω ηλικίας, αλλά δε νομίζω το ίδιο για τον Τσιγγαρα που μετά από κάθε προετοιμασία εμφανίζεται βελτιωμένος.
Το ροστερ μας ειχε τρύπες, όμως εφόσον και αν υπάρχει μπατζετ, και οταν θες να παιζεις Ευρώπη πρέπει να υπολογίζεις σε 60 ματς, κάνεις ως προπονητής τους υπολογισμούς σου και για τον αριθμό των παικτών που θες και για τα χαρακτηριστικά. Όπως είχαμε Νταντας, έχουμε φέτος Μ. Αντόνιο. Το να μην έχουμε παίκτες aggressive στο κέντρο είναι δική του επιλογή. Οι μεγάλες δικαιολογίες για τον Ραζβαν ειναι στο Γενάρη που δήλωσε ότι θέλει 3 μεταγραφές και του πήραν μόνο 1, που από ότι φαίνεται, αριστερό μπακ είναι, και ελπίζω να λογίζεται εκει τουχρονου μαζί με το Μπαμπα. Το ρόστερ πλέον, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας του Ραζβαν στην ομάδα, σίγουρα πρέπει να (ή θα έπρεπε να) έχει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί (δε χωράνε δικαιολογίες).
Εγώ περιμένω περισσότερα από τον ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ με τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, που ήδη έβγαλε 3 τοπ ταλέντα σε 4 χρόνια και, ακολουθει λογικα ο Τζιμας ως 4ος. Έχω κουραστεί πραγματικά με τα ίδια πράγματα, την άκυρη στρατηγική στις μεταγραφές.
*Ευχαριστώ για το μπαν που έφαγα, γιατί ήταν δίκαιο. Ξέφυγα από την πίκρα μου και προσέβαλα με το σχόλιό μου.
Η απαρχή του μεγάλου ΠΑΟΚ και το χτίσιμο της μεγάλης ομάδας έγινε από τον Ιβιτς. Έκανε βασικά ολες τις μεταγραφές πλην του Βιεϊρινια, που τον ήθελε, αλλά περιμέναμε μια χρονιά. Ναι έχει πολλά καλά ο Ραζβαν, και το πώς κρατάει τα αποδυτήρια, την ψυχολογία, αλλά για μεταγραφές, την επιλογή χαρακτηριστικών, με έχει πείσει ότι δεν κάνει. Οι ανανεώσεις των παλαιμάχων, η μεταγραφή Τζιοβινκο που επιθυμούσε διακαώς... Πραγματικά δεν περιμένω πολλά πλέον. Οι ακαδημίες σου έβγαλαν Τζιωλη, Ντελια, Κουλιερακη και Τζιμα. Τι άλλο θες;
Εγώ ξέρω τι θέλω και αυτός είναι ο Ιβιτς. Να πάρει τα κλειδιά, να κάνει μεταγραφές να μπούμε πάλι σε μια νέα 5ετια τίτλων. Δεν είναι θέμα ποιος είναι καλύτερος προπονητής στην προπόνηση ή στην τακτική, αλλά στη δημιουργία ομάδας με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές. Εναλλακτικά, μου αρέσει πολύ ο Πογιέτ, αν και η καψούρα μου είναι ο Φερνάντο Σαντος, ένας προπονητής που ξεκάθαρα ξέρει τι θέλει και γιατί το θέλει. Μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο, έκανε με πρόεδρο Ζαγορακη, ομαδα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, παρά το μικρό μπατζετ. Το έκανε φυσικά και στην αεκ. Ξανά και ξανά. Ούτε δικαιολογίες ούτε δράματα. Όταν ξες τι ψάχνεις, το βρίσκεις...
Το ροστερ μας ειχε τρύπες, όμως εφόσον και αν υπάρχει μπατζετ, και οταν θες να παιζεις Ευρώπη πρέπει να υπολογίζεις σε 60 ματς, κάνεις ως προπονητής τους υπολογισμούς σου και για τον αριθμό των παικτών που θες και για τα χαρακτηριστικά. Όπως είχαμε Νταντας, έχουμε φέτος Μ. Αντόνιο. Το να μην έχουμε παίκτες aggressive στο κέντρο είναι δική του επιλογή. Οι μεγάλες δικαιολογίες για τον Ραζβαν ειναι στο Γενάρη που δήλωσε ότι θέλει 3 μεταγραφές και του πήραν μόνο 1, που από ότι φαίνεται, αριστερό μπακ είναι, και ελπίζω να λογίζεται εκει τουχρονου μαζί με το Μπαμπα. Το ρόστερ πλέον, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας του Ραζβαν στην ομάδα, σίγουρα πρέπει να (ή θα έπρεπε να) έχει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί (δε χωράνε δικαιολογίες).
Εγώ περιμένω περισσότερα από τον ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ με τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, που ήδη έβγαλε 3 τοπ ταλέντα σε 4 χρόνια και, ακολουθει λογικα ο Τζιμας ως 4ος. Έχω κουραστεί πραγματικά με τα ίδια πράγματα, την άκυρη στρατηγική στις μεταγραφές.
*Ευχαριστώ για το μπαν που έφαγα, γιατί ήταν δίκαιο. Ξέφυγα από την πίκρα μου και προσέβαλα με το σχόλιό μου.
Η απαρχή του μεγάλου ΠΑΟΚ και το χτίσιμο της μεγάλης ομάδας έγινε από τον Ιβιτς. Έκανε βασικά ολες τις μεταγραφές πλην του Βιεϊρινια, που τον ήθελε, αλλά περιμέναμε μια χρονιά. Ναι έχει πολλά καλά ο Ραζβαν, και το πώς κρατάει τα αποδυτήρια, την ψυχολογία, αλλά για μεταγραφές, την επιλογή χαρακτηριστικών, με έχει πείσει ότι δεν κάνει. Οι ανανεώσεις των παλαιμάχων, η μεταγραφή Τζιοβινκο που επιθυμούσε διακαώς... Πραγματικά δεν περιμένω πολλά πλέον. Οι ακαδημίες σου έβγαλαν Τζιωλη, Ντελια, Κουλιερακη και Τζιμα. Τι άλλο θες;
Εγώ ξέρω τι θέλω και αυτός είναι ο Ιβιτς. Να πάρει τα κλειδιά, να κάνει μεταγραφές να μπούμε πάλι σε μια νέα 5ετια τίτλων. Δεν είναι θέμα ποιος είναι καλύτερος προπονητής στην προπόνηση ή στην τακτική, αλλά στη δημιουργία ομάδας με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές. Εναλλακτικά, μου αρέσει πολύ ο Πογιέτ, αν και η καψούρα μου είναι ο Φερνάντο Σαντος, ένας προπονητής που ξεκάθαρα ξέρει τι θέλει και γιατί το θέλει. Μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο, έκανε με πρόεδρο Ζαγορακη, ομαδα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, παρά το μικρό μπατζετ. Το έκανε φυσικά και στην αεκ. Ξανά και ξανά. Ούτε δικαιολογίες ούτε δράματα. Όταν ξες τι ψάχνεις, το βρίσκεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 13 Μαρ 2024, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ. Καμία σχέση ποδοσφαιρικά ο Τσιγγάρας που και τρεξίματα έχει και πίεση μπορεί να βάλει στα αντίπαλα χαφ, με τον Σβαμπ που μεγάλωσε και έγινε ακόμη πιο αργός.vs40 έγραψε:Μια χαρά παίκτης είναι ο Τσιγγαρας. Ο Άγγελος έκανε παικταρα τον Τσανδαρη, που είναι πολύ χαμηλότερου ταβανιου. Ο Τσιγγαρας φέτος με το Ζβαμπ μας έβγαλαν Ευρώπη. Φυσικά αν μείνει ελεύθερος ο Ζβαμπ, κανείς δεν θα τον θέλει, λόγω ηλικίας, αλλά δε νομίζω το ίδιο για τον Τσιγγαρα που μετά από κάθε προετοιμασία εμφανίζεται βελτιωμένος.
Το ασχημο ειναι οτι παιζει ο Μαρκο Αντονιο π καλυτερο απο τον Τσιγγαρα δεν τον λες με τιποτα
Εκτος του οτι το καλοκαιρι θα φυγει σιγουρα κατα την αποψη μου, γιατι ουτε τη ρητρα του προκειται να πληρωσουμε, ουτε ανανεωση δανεισμου να ζητησουμε κ να πληρωνουμε το μεγαλο συμβολαιο π εχει στη Λατσιο
Το κακο ειναι οτι την ασχημη εμφανιση με τον βαζελο στο κυπελλο στην Τουμπα, την πληρωσε μόνο ο Τσιγγαρας, π δεν ειχε κ αγωνιστικο ρυθμο
Ο Ιβιτς εκτος του οτι ειναι πανακριβος πλεον, δυσκολα θα ξαναερχοταν στον ΠΑΟΚ
Η οικογενεια του εδω ειναι βεβαια, αλλα κ παλι αυτη τη στιγμη, ειναι επιτυχημένος εκει π ειναι
Ισως στο μελλον κ υπο προϋποθεσεις
Εκτος του οτι το καλοκαιρι θα φυγει σιγουρα κατα την αποψη μου, γιατι ουτε τη ρητρα του προκειται να πληρωσουμε, ουτε ανανεωση δανεισμου να ζητησουμε κ να πληρωνουμε το μεγαλο συμβολαιο π εχει στη Λατσιο
Το κακο ειναι οτι την ασχημη εμφανιση με τον βαζελο στο κυπελλο στην Τουμπα, την πληρωσε μόνο ο Τσιγγαρας, π δεν ειχε κ αγωνιστικο ρυθμο
Ο Ιβιτς εκτος του οτι ειναι πανακριβος πλεον, δυσκολα θα ξαναερχοταν στον ΠΑΟΚ
Η οικογενεια του εδω ειναι βεβαια, αλλα κ παλι αυτη τη στιγμη, ειναι επιτυχημένος εκει π ειναι
Ισως στο μελλον κ υπο προϋποθεσεις
- Amsterdamer_87
Τον Τσιγγαρα παντως οποτε παιζει τα 2/3 του φορουμ τον κραζουν και δεν τους αρεσει..
Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ γιατι ειναι ταχυδυναμικος..
Οσο για τον Ιβιτς ειναι προπονηταρα και τωρα θα τον παρουν στην Μοσχα..
Οπου παει κανει ομαδαρες..
Κριμα που δεν του εδωσε αυτα που εδωσε στον Λουτσε ο Ιβαν..
Τωρα πια ειναι απιαστο ονειρο για μας,εχει ξεφυγει..
Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ γιατι ειναι ταχυδυναμικος..
Οσο για τον Ιβιτς ειναι προπονηταρα και τωρα θα τον παρουν στην Μοσχα..
Οπου παει κανει ομαδαρες..
Κριμα που δεν του εδωσε αυτα που εδωσε στον Λουτσε ο Ιβαν..
Τωρα πια ειναι απιαστο ονειρο για μας,εχει ξεφυγει..
Υπάρχει κάποια φήμη για Φορτούνη και Μασουρα;
Ακούγονται διαφορά στη πιάτσα και στα καφενεία .
Ακούγονται διαφορά στη πιάτσα και στα καφενεία .