Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Το ερώτημα που αφορά το τοπικ είναι ποια ήταν η δεύτερη περίπτωση πλην Ουαρντα που φωτογράφισε ο Λουτσεσκου. Χατσεριδη η έκπληξη με Ελ Καντουρι;
Marley4 υπάρχει και το ignore παλικάρι μου.
Το κάνεις, λύνεις το θέμα σου και πάμε όλοι παρακάτω.
Απλά είναι τα πράγματα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά είναι τα πράγματα.
- Mauricio-8-
Βλέπω αν φύγει Ελ κάντουρι Ουαρντα Χατσεριδης Να γυρνάνε Εκτός του Ενρικε και Λάμπρου Χατζηισαιας!
Black--4 έγραψε:Εσυ γιατι ορμας σε οποιος πει κατι για τον ματσο?γενικοτερα γιατι ορμας σε οποιον δεν συμφωνει με την κοσμοθεωρια σου οπως χθες με τον ντερκσαντοου που τον χαρακτηρησες με τροπο που ειναι καταπτυστος?obanebane έγραψε:marley 4 δε ντρεπεσαι λιγο ρε; Εσυ γενικα εχεις δειξει σημαδια σοβαρου ανθρωπου,τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;
Aληθεια θελεις τωρα να ανοιξουμε κουβεντα εμεις οι δυο;
Λάμπρου δε θα με χαλούσε καθόλου...Mauricio-8- έγραψε:Βλέπω αν φύγει Ελ κάντουρι Ουαρντα Χατσεριδης Να γυρνάνε Εκτός του Ενρικε και Λάμπρου Χατζηισαιας!
JohnDag έγραψε:Marley4 υπάρχει και το ignore παλικάρι μου.
Απλά είναι τα πράγματα.
Εσύ αν δε κάνω λάθος το καλοκαίρι είχες ανεβάσει κάτι ωραία ποστ συγκρίνοντας Βερνμπλουμ με τα άλλα χαφ. Παίζει να κάνεις κάτι τέτοιο με Μισιτς?
Μετα το ξαφνικο τραυματισμο Πελκα, θεωρω την πωληση Καντουρι σε αυτο το σημειο αυτοχειρια.
Ειναι πολυ κομβικο σημειο, μας τυχαινουν απροοπτα συνεχως.Μην κανουμε τη κατασταση δυσκολοτερη.
Ειναι πολυ κομβικο σημειο, μας τυχαινουν απροοπτα συνεχως.Μην κανουμε τη κατασταση δυσκολοτερη.
Φίλε μου δεν λειτουργούν έτσι οι δανεισμοι.Mauricio-8- έγραψε:Βλέπω αν φύγει Ελ κάντουρι Ουαρντα Χατσεριδης Να γυρνάνε Εκτός του Ενρικε και Λάμπρου Χατζηισαιας!
Δεν μπορείς οπότε σου καπνίσει να πας να πάρεις δανεικό από ομάδα.
Θα ψάχνεις μετά ομάδα να δανείσεις παίχτη και δεν θα βρίσκεις.
Δεν γίνονται έτσι οι συμφωνίες.
Βλέπεις ότι για να ρθει ο Γιαννούλης δίνουμε Ουαρντα.
Snoufel4 εφόσον ενδιαφέρει θα το κάνω ευχαρίστως!!!
- pagotatzis
Φίλε Macho με το καλό να δεχτείς το νέο παοκσακι !
Όπως είπες αυτοί που δεν θέλουν να διαβάσουν απλά σε προσπερνάνε
Τόσα χρόνια εδώ μέσα έχω δει dj ξαδέρφια του 14 ,ηλεκτρολόγοι που που βγάζαν μεροκάματα σε πρώην στόχους της ομάδας μας και πολλά αλλά
Εσυ έχεις ένα άλλο στιλ ,πιο ήρεμο που κρατάει χαμηλά την μπάλα
Τα έχω διαβάσει οκά και εκτός από το ότι θα έρθει και δεύτερο χάφ όλα θα μπορούσαμε να τα σκεφτούμε και οι ίδιοι μας .( ανανεώσεις ,Καντουρι κτλ )
Γνώμη μου είναι και όπως είπαμε εγώ θα σε διαβάζω
Όπως είπες αυτοί που δεν θέλουν να διαβάσουν απλά σε προσπερνάνε
Τόσα χρόνια εδώ μέσα έχω δει dj ξαδέρφια του 14 ,ηλεκτρολόγοι που που βγάζαν μεροκάματα σε πρώην στόχους της ομάδας μας και πολλά αλλά
Εσυ έχεις ένα άλλο στιλ ,πιο ήρεμο που κρατάει χαμηλά την μπάλα
Τα έχω διαβάσει οκά και εκτός από το ότι θα έρθει και δεύτερο χάφ όλα θα μπορούσαμε να τα σκεφτούμε και οι ίδιοι μας .( ανανεώσεις ,Καντουρι κτλ )
Γνώμη μου είναι και όπως είπαμε εγώ θα σε διαβάζω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Πέμ 17 Ιαν 2019, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mauricio-8-
Θα συμφωνήσω.tzoker έγραψε:Μετα το ξαφνικο τραυματισμο Πελκα, θεωρω την πωληση Καντουρι σε αυτο το σημειο αυτοχειρια.
JohnDag έγραψε:Snoufel4 εφόσον ενδιαφέρει θα το κάνω ευχαρίστως!!!

Καλησπέρα. Κι αν είναι να πωληθεί ο El Kaddouri ας γίνει προς τα τέλη του μήνα, να έχουν ξεκαθαρίσει οι καταστάσεις με Warda, Γιαννούλη, Henrique κι εφόσον όπως είναι το σχέδιο επιστρέψουν οι 2 τελευταίοι να έχουν μπει σε πλήρη ρυθμό προπονήσεων ώστε να μπορούν να παίξουν εφόσον είναι έτοιμοι ή χρειαστεί. Τόσες και τόσες φορές περιμένουμε εμείς μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών ας περιμένει μία φορά κι αυτός στον οποίο πουλάμε. Δεν χρειάζεται κάθε φορά που γίνεται μία πρόταση να βάζουμε αμέσως κορδελάκι στον παίχτη, ας το καθυστερήσουμε κι εμείς μία φορά. Ο προπονητής πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίχτες διαθέσιμους για τα επικείμενα ματς ώστε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες να κάνει τις 4 εντός έδρας συνεχόμενες νίκες.