Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- The_Stalker
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Καλώς ήρθες aeloto.
Μεγάλη δουλειά η Ρόδος στο να διδάσκει ΠΑΟΚ και να δημιουργεί ΠΑΟΚτσάκια.
Μεγάλη δουλειά η Ρόδος στο να διδάσκει ΠΑΟΚ και να δημιουργεί ΠΑΟΚτσάκια.
Καποτε οταν γινοταν κουβεντα για μεταγραφες, ελεγαν οι αλλοι θα παρουμε τον εναν, τον αλλον.....εμεις σκυβαμε το κεφαλι....
Ορμουσε ο καπετανιος να παρει οτι κσλυτερο, ο γσβρος η αεκ επισης, εμεις τα απομειναρια....αδειαζε ο καπετανιος τη Δοξα Δραμας, γ.χ., γ.σ., δ.σ κλπ, εμεις πηγαιναμε τελευταιοι να παρουμε τον Χιονα ( να ναι καλα το παλικαρι)
''Ο Π.Α.Ο.Κ. θελει μεταγραφες, κι οχι καφενεια, να τα πληρωνουμε''
Οι καιροι αλλαξαν, πλεον ακους πως μονον ο Π.Α.Ο.Κ αγοραζει....γλυκια εκδικηση
Οσο να ναι , το σηκωσαμε το κεφαλι, εγω τουλαχιστον, αν και πλεον δεν εχω την υπομονη να συζηταω με αλλοθρησκους...
Ειμαστε σε καλο δρομο, αλλοι θα μας βγουν, αλλοι οχι....κλαιν...δεν χαλασε ο κοσμος
Ανεβαινουμε, αυτο φαινεται
Ορμουσε ο καπετανιος να παρει οτι κσλυτερο, ο γσβρος η αεκ επισης, εμεις τα απομειναρια....αδειαζε ο καπετανιος τη Δοξα Δραμας, γ.χ., γ.σ., δ.σ κλπ, εμεις πηγαιναμε τελευταιοι να παρουμε τον Χιονα ( να ναι καλα το παλικαρι)
''Ο Π.Α.Ο.Κ. θελει μεταγραφες, κι οχι καφενεια, να τα πληρωνουμε''
Οι καιροι αλλαξαν, πλεον ακους πως μονον ο Π.Α.Ο.Κ αγοραζει....γλυκια εκδικηση
Οσο να ναι , το σηκωσαμε το κεφαλι, εγω τουλαχιστον, αν και πλεον δεν εχω την υπομονη να συζηταω με αλλοθρησκους...
Ειμαστε σε καλο δρομο, αλλοι θα μας βγουν, αλλοι οχι....κλαιν...δεν χαλασε ο κοσμος
Ανεβαινουμε, αυτο φαινεται
καλως σας βρηκα!!!!!
ειναι απιστευτο αυτο που γινεται με την μιζερια εχοντας περασει και γω καποια χρονια πανω με γηπεδα κτλ
αλλα συνεχιζοντας οσο μπορω (περιπου 2 με 3 παιχνιδια τον χρονο) αυτο που συμβαινει επι Σαββιδη ειναι απεριγραπτο
ποιος να μου το λεγε οτι θα ερχοτανε γεναρης και θα σκαγα 300000 στην γρια 1.500.000 στην πολωνια αλλα τοσα στην γαλλια και με ενδεχομενο αλλα τοσα καπου αλλου, αλλα παρολα αυτα να κανει λαθος ο μιχελ και ο ιβιτς οι ''λιγοι'' κτλ.....
ΠΑΟΚ και μονο ΠΑΟΚ
ειναι απιστευτο αυτο που γινεται με την μιζερια εχοντας περασει και γω καποια χρονια πανω με γηπεδα κτλ
αλλα συνεχιζοντας οσο μπορω (περιπου 2 με 3 παιχνιδια τον χρονο) αυτο που συμβαινει επι Σαββιδη ειναι απεριγραπτο
ποιος να μου το λεγε οτι θα ερχοτανε γεναρης και θα σκαγα 300000 στην γρια 1.500.000 στην πολωνια αλλα τοσα στην γαλλια και με ενδεχομενο αλλα τοσα καπου αλλου, αλλα παρολα αυτα να κανει λαθος ο μιχελ και ο ιβιτς οι ''λιγοι'' κτλ.....
ΠΑΟΚ και μονο ΠΑΟΚ
και το ξεκαθάρισμα του Βλάντο συνεχίζεται. Άλλοι 3 παίκτες που δεν είναι "δικοί του" (Τζάβε, Σκόνδρας, Γιαννούλης) μας χαιρετάνε. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε του χρόνου τέτοια εποχή ποιοι θα έχουν "επιζήσει".
Δεν εχει δικοί του και δικοί μου ...εχει κάνουν η δεν κάνουν στο πλάνο της αλεπούς... και ειναι ποδοσφαιριστές η κατι άλλο (σαν τον αραουχο που πηρε η κουλά...) .. επειδή ο Ίβιτς ειναι αλεπού και ξέρει τα πάντα δεν θα γλιτώσει κανεις που δεν συμμορφώνεται ... ελπιζω γενικα να χαιρετήσουν άλλοι 2-3 το καλοκαιρι και να έρθουν 3-4 τοπ παίκτες ...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο σιμπα κάποιες σελίδες πίσω. Αν κάνεις τον κόπο θα το βρεις. 40 λεπτά βίντεοteod1980 έγραψε:Videaki απο πεδρο ενρικε εχουμε;
Φτανειsic-4 έγραψε:- "κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι λαθος", "εγω πιστευω οτι ειναι λαθος", "λαθος του Ιβιτς", "λαθος του Μιχελ"...
- "Ωπα ρε μεγαλε, 30 λαθη ειπες, κανα σωστο δε βρηκες;"
- "Ναι, αλλα τα λαθη πρεπει να επισημαινουμε για να διορθωνονται"
- "Ναι ρε, εσενα περιμεναμε να τα επισημαινεις 17 φορες τη μερα για να τα διορθωσουμε, αλλιως που... Και αντε τα επισημανες μια και ξερεις καλυτερα ως γνωστον και τους αλλους δεν τους κοβει. Πες το μια, μη το λες 17. ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΜΤ ΜΟΥ. Εστω για το ξεκαρφωμα."
Εδω μιλαμε για μεταγραφες, 20 φορες τα ειπες, ακουστηκες ρε αδερφε... Κουραστικο κατανταει
- Aureliano Buendia
Όταν κάτι είναι δομικά σωστό, το επικροτούμε.
Τώρα το αν θα κάτσει η μπίλια, είναι πολυπαραγοντικό ζήτημα.
Παίκτης από πρωτάθλημα επί της ουσίας ισότιμο με το ελληνικό, που έπαιζε στην πρωταθλήτρια ομάδα, στο πικ της πορείας του, με 4,5 χρόνια συμβόλαιο; Έξελεντ
Παίκτης από προηγημένο πρωτάθλημα σε ομάδα χαμηλού βεληνεκούς, σε τέλεια ηλικία, που έγραφε συμμετοχές σε μία χρονιά όπου τα δύο άκρα της ομάδας του ήταν παικταράδες; Βέρι νάις
Παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα που έχει δείξει καλά στοιχεία και στον οποίο δεν θα βασίσεις και πάρα πολλά άμεσα τουλάχιστον; Νάις
Παίκτης νεαρής ηλικίας που έδειξε πολλά καλά στοιχεία και ο οποίος είναι μια επένδυση του τύπου "κι αν σου κάτσει;" και κάνει ταυτόχρονα τις γριές να χωλοσκάνε; Νάις
Αδυναμία να κρατήσουμε παίκτη τύπου Ροντρίγκεζ για ένα ακόμη γαμημένο εξάμηνο; Νοτ γκουντ, σουντ ντου μπέτερ.
Μη απόκτηση Ανσαριφάρντ ενώ τον θέλαμε; Θενκ Γκοντ και μακριά από βλαχό-πλειστηριασμούς των ελληνικών ομάδων
Σκεφτόμουν, πάντως, βλέποντας τη φετινή ομάδα που είναι ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, το πόσες φορές έχουμε πλανηθεί λόγω της κάψας μας να δούμε μεγάλη ομάδα. Πέρσι, ας πούμε, είχαμε δεξί μπακ τον φιλότιμο Κίτσιου (εγώ τον θεωρώ μια χαρά για αναπληρωματικό) και τον Κων/νιδη, ενώ φέτος έχουμε τον Μάτος.
Στα σέντερ μπακ έπαιζε ο Βίτορ που κλωτσούσε την μπάλα σαν πεπόνι, ενώ τώρα έχουμε τον Κρέσπο των μηδενικών λαθών και τον Βαρέλα των αρκετών λαθών, αλλά και των πολλών προτερημάτων.
Στο κέντρο, έπαιζε ο Τζιόλης ως παρτερνέρ του Τσίμιροτ κι όταν μπήκε ο Χαρισης το θεωρήσαμε τρελή αναβάθμιση.
Τώρα, ο Τζιόλης προπονείται μόνος του και ο Χαρίσης είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας.
Κι όμως, και πέρσι θεωρούσαμε ότι έχουμε υπερομάδα. Βέβαια, είχε βοηθήσει στην τύφλωσή μας και ο εύλογος ενθουσιασμός με Μπερμπάτοφ.
Τώρα το αν θα κάτσει η μπίλια, είναι πολυπαραγοντικό ζήτημα.
Παίκτης από πρωτάθλημα επί της ουσίας ισότιμο με το ελληνικό, που έπαιζε στην πρωταθλήτρια ομάδα, στο πικ της πορείας του, με 4,5 χρόνια συμβόλαιο; Έξελεντ
Παίκτης από προηγημένο πρωτάθλημα σε ομάδα χαμηλού βεληνεκούς, σε τέλεια ηλικία, που έγραφε συμμετοχές σε μία χρονιά όπου τα δύο άκρα της ομάδας του ήταν παικταράδες; Βέρι νάις
Παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα που έχει δείξει καλά στοιχεία και στον οποίο δεν θα βασίσεις και πάρα πολλά άμεσα τουλάχιστον; Νάις
Παίκτης νεαρής ηλικίας που έδειξε πολλά καλά στοιχεία και ο οποίος είναι μια επένδυση του τύπου "κι αν σου κάτσει;" και κάνει ταυτόχρονα τις γριές να χωλοσκάνε; Νάις
Αδυναμία να κρατήσουμε παίκτη τύπου Ροντρίγκεζ για ένα ακόμη γαμημένο εξάμηνο; Νοτ γκουντ, σουντ ντου μπέτερ.
Μη απόκτηση Ανσαριφάρντ ενώ τον θέλαμε; Θενκ Γκοντ και μακριά από βλαχό-πλειστηριασμούς των ελληνικών ομάδων
Σκεφτόμουν, πάντως, βλέποντας τη φετινή ομάδα που είναι ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, το πόσες φορές έχουμε πλανηθεί λόγω της κάψας μας να δούμε μεγάλη ομάδα. Πέρσι, ας πούμε, είχαμε δεξί μπακ τον φιλότιμο Κίτσιου (εγώ τον θεωρώ μια χαρά για αναπληρωματικό) και τον Κων/νιδη, ενώ φέτος έχουμε τον Μάτος.
Στα σέντερ μπακ έπαιζε ο Βίτορ που κλωτσούσε την μπάλα σαν πεπόνι, ενώ τώρα έχουμε τον Κρέσπο των μηδενικών λαθών και τον Βαρέλα των αρκετών λαθών, αλλά και των πολλών προτερημάτων.
Στο κέντρο, έπαιζε ο Τζιόλης ως παρτερνέρ του Τσίμιροτ κι όταν μπήκε ο Χαρισης το θεωρήσαμε τρελή αναβάθμιση.
Τώρα, ο Τζιόλης προπονείται μόνος του και ο Χαρίσης είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας.
Κι όμως, και πέρσι θεωρούσαμε ότι έχουμε υπερομάδα. Βέβαια, είχε βοηθήσει στην τύφλωσή μας και ο εύλογος ενθουσιασμός με Μπερμπάτοφ.
Η ομάδα "κόβει&ράβει" το καλοκαίρι που θα φύγουν 3-4 και έρθουν 3 ποιοτικοί παίχτες η ομάδα θα κάνει παπάδες.
Εγινε φιλε. Να μην σας κουραζω αλλο. Θλιβομαι με την ευθιξια που εσπευσες να επιδειξεις στην δικη μου επαναληψη εν αντιθεσει με αλλου ειδους επαναληψεις, αλλα δικαιωμα σου φυσικα. Καλα να περνατε.
edit: αναγνωριζω οτι ειμαι οφφ-τοπικ, αλλα αναλογισου και ποσο off-site (οχι side) ειναι καποιες τασεις σε εναν τοπο που φερει το ονομα ΠΑΟΚ στον τιτλο του
edit: αναγνωριζω οτι ειμαι οφφ-τοπικ, αλλα αναλογισου και ποσο off-site (οχι side) ειναι καποιες τασεις σε εναν τοπο που φερει το ονομα ΠΑΟΚ στον τιτλο του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Παρ 27 Ιαν 2017, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Αρα αυτο που λες δειχνει,οτι μεγαλωνει σταδιακα η ομαδα,με σταθερα βηματα καθε χρονο,στο μεταγραφικο τομεα κυριως,Aureliano Buendia.
-
mbison
Το 1,4 η' το 1,5 δεν το πιστευω, αφου αρχικα οι απαιτησεις τους ηταν 1 με 1,2, οπως γραφτηκε. Θα το πιστεψω αν δεν υπαρχει καθολου ποσοστο μεταπωλησης. Παντως βαρεθηκα να ασχολουμαι με νουμερα, ας απολαυσουμε τους παικτες ανεξαρτητου κοστους και ας ελπισουμε να γινεται καλη διαχειριση για να μην εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις στο μελλον ( καηκαμε μια φορα με τα χρεη).Erebus έγραψε:Τελικά τι ποσό τον κλείσαμε τον Henrique;
Επειδή γίνεται πανικός με αυτό το θέμα άλλος λεεί 800χιλ, άλλος 1.3χαρτιά, άλλος 1.5χαρτιά, άλλοι σε site 1.5 και 150.000 οφειλόμενα που είχε η Ρέν τα δώσαμε εμείς..
<Πιάσε το αυγό και κούρευτο με λίγα λόγια>
Δεν κανεις συζητηση ομως. Προσωπικη επιθεση κανεις ξεκαθαρα, και δε το εκανες σε ενα ποστ μονο, το εκανες πολλακις. Θες να παρεξηγηθεις, παρεξηγησου. Δε μπορω να το αποτρεψω. Αλλα ευθιξιες και τετοια αλλου, οχι σε μενα, γιατι καμια ευθιξια δεν υπαρχει, νομιζω ειναι λογικο και επισης νομιζω καταλαβαινεις και γιατι σου ζητησα να σταματησειςsic-4 έγραψε:Εγινε φιλε. Να μην σας κουραζω αλλο. Θλιβομαι με την ευθιξια που εσπευσες να επιδειξεις στην δικη μου επαναληψη εν αντιθεσει με αλλου ειδους επαναληψεις, αλλα δικαιωμα σου φυσικα. Καλα να περνατε.
Οχι, δεν κανω καμια προσωπικη επιθεση γιατι δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα και οσα αναφερω δεν τα κανει μονο ενας. Επιτιθεμαι σε μια ταση και οπως διαπιστωνω δεν ειμαι ο μονος. Πραγματι δεν κανω συζητηση, αλλα και η ταση στην οποια αναφερομαι δεν κανει συζητηση αλλα επιθεση κατα της ομαδας. Πραγματι το εκανα πολλακις, αλλα οχι 20 φορες... Αντιθετως, συχνα συναντωνται επαναλαμβανομενες αποψεις μιρλας ή "κριτικης" αν προτιμας που ξεπερνουν και τις 20 επαναληψεις, εκει ομως δεν ειδα να δηλωνεις κουρασμενος οποτε θα σου μιλησω για ευθιξια και τα "αλλου", αλλου φιλε μου, οχι σε μενα, για να χρησιμοποιησω τη φραση σου.pgetsos έγραψε:Δεν κανεις συζητηση ομως. Προσωπικη επιθεση κανεις ξεκαθαρα, και δε το εκανες σε ενα ποστ μονο, το εκανες πολλακις. Θες να παρεξηγηθεις, παρεξηγησου. Δε μπορω να το αποτρεψω. Αλλα ευθιξιες και τετοια αλλου, οχι σε μενα, γιατι καμια ευθιξια δεν υπαρχει, νομιζω ειναι λογικο και επισης νομιζω καταλαβαινεις και γιατι σου ζητησα να σταματησεις
Σκεφτομαι λοιπον να μην παρεξηγηθω αλλα να συνεχισω να κουραζω ετσι ωστε με το φτωχο μυαλο μου να εξισορροπησω οσο γινεται την κουραση της μιρλας. Μπαναρετε με για οφφ-τοπικ αν θελετε, τυπικοι και δικαιοι θα εισαστε, δεν θα εχετε αδικο.
Οσον αφορα την "κριτικη", εχω να πω πως στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ειμαστε, οχι στο "η μαγεια του ποδοσφαιρου". Ας ωραιοποιησουμε και λιγο την ομαδα και τους παικτες μας. Συνηθιζεται αυτο απο οπαδους. Κι αν για καποιους ειναι τοσο δυσκολο να την ωραιοποιησουν, τους παρακαλω τουλαχιστον να μην την υποβαθμιζουν.