γαμηθηκαμε ρε.vs40 έγραψε:Και εγώ φέτος Αγγλία είμαι. Ζήτημα να μπορέσω όλη τη χρονιά να δω 2 αγώνες από κοντά
που να φτιαχτεις εδω με κατι αρσεναλ (ποια αρσεναλ?) με κατι τσελσι και κατι κρυσταλ

γαμηθηκαμε ρε.vs40 έγραψε:Και εγώ φέτος Αγγλία είμαι. Ζήτημα να μπορέσω όλη τη χρονιά να δω 2 αγώνες από κοντά
sporos123 έγραψε:Αυτοι περσυ ηθελαν Ζαιρο,μηπως να τους τον δωσουμε να πεσει το κοστος μεταγραφης να γινει το νταλαβερι?
buffalobill4 έγραψε:γαμηθηκαμε ρε.vs40 έγραψε:Και εγώ φέτος Αγγλία είμαι. Ζήτημα να μπορέσω όλη τη χρονιά να δω 2 αγώνες από κοντά
που να φτιαχτεις εδω με κατι αρσεναλ (ποια αρσεναλ?) με κατι τσελσι και κατι κρυσταλ
Σιγα να νην ξανασχοληθουμε,εχει και αλλες πορτοκαλιες.pisakaipoupoula έγραψε:Μια ώρα προσπαθούσα να σ εξηγήσω ότι ο Βαρέλα και καλύτερες προδιαγραφές έχει απ τον Κοντρέρας όταν ήρθε, και καλύτερος παίκτης είναι...στο 1 με 1 είναι περίπου στα ίδια, είναι σίγουρα πιο γρήγορος, αρκετά καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι παρά το 1.83 έχει άλμα, και ξέρει μπάλα, μπορεί να κατεβάσει σούπερ άνετα δηλαδή.paokovios1974 έγραψε:Δε ζητησε κανεις φερντιναντ.
Κοντρερας θελω.
Εστω και απο ρουμανια,αλλα να ειναι κοντρερας.
Το νου σας.
Τώρα αν θα πιάσει κανείς δε ξέρει για κανέναν παίκτη και σε καμία ομάδα, μπορεί να ρθει εδώ να μην του ταιριάξει το πρωτάθλημα, να τον πιάσουν ψυχολογικά ή να του λείπει η μαμά του, χίλια δυό
Με δυο λόγια θα ήταν σούπερ προσθήκη αλλά απ ότι φαίνεται χαλάει γιατί η Στεάουα θέλει τουλάχιστον 1.5 και παίκτη, θα τον πάρουμε του χρόνου ελεύθερο.
ειναι λεει μπροστα το οξω. μεχρι να μιλησει η βασιλισσα την προηγουμενη μερα λεω εγω.che4 έγραψε:buffalobill4 έγραψε:γαμηθηκαμε ρε.vs40 έγραψε:Και εγώ φέτος Αγγλία είμαι. Ζήτημα να μπορέσω όλη τη χρονιά να δω 2 αγώνες από κοντά
το μπρεξιτ πως παει
αν εχει πουληθει μέχρι τότε ο Μακ ή ο Λουκας θα γίνει κι αυτόKostas_Peraia4 έγραψε:Δωσε στην Στεαουα 2,5-3 εκατομμυρια+τον Ζαιρο και παρε πακετο Stanciu Και Varela.
Παρε δανεικο τον Boyko με λογικη οψιον αγορας,φερε και ενα φορ να συμπληρωνει τον Κλαους
και να δεις μετα με λιγο τυχη πως τεντωνει το σεντονι
οχι ομως και εμειςxrisitsapa έγραψε:Χα χα! Όντως ρε φίλε, τι μου θύμισες τώρα. ..!
Μεγάλη τρέλα έχουν με την βασίλισσα!