Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από WestBlock4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Δεν ξέρω κανένα σιμοπουλο κ δεν γράφω κάτι από τέτοιες πληροφορίες. Κ εδω μεσα ότι γράφω δεν είναι από ράδια κ σκουπίδια της Αθήνας. Αν θέλεις το κρατάς αυτό που λέω αν δεν θέλεις το προσπερνάς. Ο χρόνος θα δείξει άλλωστε , εσύ μπορείς να μείνεις σ αυτά που βγάζει η παε εγω θα κρατήσω τις δικές μου πληροφορίες κ μακαρι να διαψευστω

Αφού λοιπόν εχεις πληροφορίες και δεν μασάς, όπως εγώ, τον σανό που μας μοιράζει η ΠΑΕ, παρακαλώ να αναφέρεις τις πηγές σου, ωστε να αξιολογήσει το κάθε μέλος την αξιοπιστία τους.

Σημ. Αυτά, πάντως, που γράφεις τα διαδίδουν οι αντίπαλοί μας.
Ε μάλλον είμαι γαυρος κατάσκοπος που σε τρολαρει. Μπράβο το βρήκες
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Στο μαγαζί στην Πολίχνη έχω πάει και φάει πολλές φορες
Καλο φαγητό κι εξυπηρέτηση
Δεν αντιλαμβάνομαι τι θέλουν μερικοί, να κυνηγάμε τον Μαρινάκη να τον δείρουμε
Τι μαλακίες είναι αυτές;
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ;
Το ότι είναι αρχιμαλακας και προσπαθεί να εξουσιάζει τα πάντα το γνωρίζουμε
Μονο που έτσι είναι δομημένο το ελληνικό κράτος
Κι αυτό για να αλλάξει..... θέλει δουλειά πολλή....
όχι ξύλο, αλλα ψήφο στα σωστά άτομα - και στην τοπική αυτοδιοίκηση
και να πάρουμε ευθύνη ως πολίτες
trouman

Δημοσίευση από trouman »

ΠΑΟΚ είναι όλα αυτά τα διαφορετικά μαζί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 10 Σεπ 2021, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

WestBlock4 έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Δεν ξέρω κανένα σιμοπουλο κ δεν γράφω κάτι από τέτοιες πληροφορίες. Κ εδω μεσα ότι γράφω δεν είναι από ράδια κ σκουπίδια της Αθήνας. Αν θέλεις το κρατάς αυτό που λέω αν δεν θέλεις το προσπερνάς. Ο χρόνος θα δείξει άλλωστε , εσύ μπορείς να μείνεις σ αυτά που βγάζει η παε εγω θα κρατήσω τις δικές μου πληροφορίες κ μακαρι να διαψευστω

Αφού λοιπόν εχεις πληροφορίες και δεν μασάς, όπως εγώ, τον σανό που μας μοιράζει η ΠΑΕ, παρακαλώ να αναφέρεις τις πηγές σου, ωστε να αξιολογήσει το κάθε μέλος την αξιοπιστία τους.
Σημ. Αυτά, πάντως, που γράφεις τα διαδίδουν οι αντίπαλοί μας.
Γήπεδο με κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν γίνεται! Όσο πιο γρήγορα το συνηδειτοποιησουμε (ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθησεων) τόσο καλύτερα θα μπορεί να κινηθεί η ΠΑΕ και να κρίνουμε εμείς. Οποιοσδήποτε μηχανικός θα σου πει ότι το όλο project (γήπεδο, εμπορικοί χώροι, περιβάλλον χώρος) θα φτάσει στα 150 εκ. ευρώ. ΚΑΝΕΝΑ τέτοιο έργο δεν γίνεται μόνο με ιδιωτικά κεφάλαια χωρίς τη συμμετοχή του ταμείου ανάκαμψης και ο κουμπάρος του χοντρού θα σου δώσει το ταμείο της μουτζας
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Από την φωτό βλέπω ότι έχει βγει και το αμάξι που ήταν παρκαρισμένο στην ταράτσα.

Ε ρε τι γίνεται αν φεύγεις στην ξενιτιά.

Πριν μερικά χρόνια με τον σύνδεσμο που είχε στην Πολίχνη αλλά και με του Μπέλου που ήταν στα 500 μέτρα, ούτε η σφαίρες θα προλάβαιναν να βγουν από τα περίστροφα των μπράβων.

ΥΓ. Τους κλείσαμε τους συνδέσμους Πολιχνη/Νεάπολη;

Sent from my iPhone using Tapatalk
elvetos giatros

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Мир έγραψε:Από την φωτό βλέπω ότι έχει βγει και το αμάξι που ήταν παρκαρισμένο στην ταράτσα.

Ε ρε τι γίνεται αν φεύγεις στην ξενιτιά.

Πριν μερικά χρόνια με τον σύνδεσμο που είχε στην Πολίχνη αλλά και με του Μπέλου που ήταν στα 500 μέτρα, ούτε η σφαίρες θα προλάβαιναν να βγουν από τα περίστροφα των μπράβων.

Τώρα είναι σοβαρά πράγματα αυτά
Να απειλούμε τη ζωή άλλων;
Σε ποιον αιώνα ζούμε είπαμε;
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δεν χρειάζεται να απειλείς απαραίτητα, τους λες «πολιτισμένα» να πανε σε κανένα σκουλικομαγαζο να φανε, στη χαριλάου ή όπου αλλου γουστάρουν.

Τους τα δίνεις πακέτο τα σουβλακια.

Στην τελική μιλάς για έναν άνθρωπο που έχει βάλει τους μπράβους του να απαγάγουν δημοσιογράφους, εχει μεταναστεύσει εισαγγελείς στην Αμερικη, κατηγορουμενο για τόνους ασπρη σκονη και δεν συμμαζεύεται.

Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

tzelas έγραψε:
Kostas_g4 έγραψε:Γεύμα Παλέτα με Ευτραφή σε εστιατόριο "παοκτση" πρωην μελους του ΔΣ της ΠΑΕ στην Πολίχνη; Ρε μάγκες εχουμε λαλησει τι ζούμε; Έχω χάσει επεισόδια; Τι ακριβώς γίνεται; Ας μας πει κάποιος αν γνωρίζει τι και πώς.
κι όμως.... αλλαζονεία; βλακεία; αλλά μόλις κατέρριψε ο χοντρός και το τελευταίο επιχείρημα τους στην υπόθεση σιαμπάνη ότι τον πλησίασαν άνθρωποι που κάποτε είχαν οποιαδήποτε σχέση με την ομάδα μας. Εδώ αποδεικνύει ότι έχει το θράσος να τα προσεγγίζει ο ίδιος και έχει την άνεση να ντερλικώνει με τέτοια άτομα στα μαγαζιά τους άρα γιατί να μην είναι κατηγορούμενος και για την στημένη του υπόθεση; Φαίνεται λοιπόν πως μπορεί να έχει βάση να είναι στημένη η υπόθεση και αν είναι έτσι πρέπει να τους κυνηγήσουμε για την σκευωρία τους με μηνύσεις σε όσους εμπλέκουν το όνομα μας και να κάτσουν οι ίδιοι στο σκαμνί και όσοι μαζί τους την στήσανε.
Για να το επεκτείνω το παραπάνω σκεπτικό του θράσους και της ευχέρειας που είχε η απέναντι πλευρά να στήνει υποθέσεις και να τις φορτώνει σε άλλους, εσείς θα είχατε εμπιστοσύνη να πάτε να φάτε σε μαγαζί που γνωρίζετε ότι ο ιδιοκτήτης του τρέφει φανατικό μίσος απέναντι σας; Από την άλλη που την βρήκε τόση άνεση ο χοντρός;

Ο μεγαλύτερος φόβος των αυτοκρατόρων στην αρχαιότητα δεν ήταν το φαγητό; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Παρ 10 Σεπ 2021, 15:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Plot twist: Τροφική δηλητηρίαση ο Gordo, άμεσα εκδίδεται ένταλμα σύλληψης εις βάρος Σαράτση, ο οποίος είναι άφαντος και εμφανίζεται μέσω βίντεο μια βδομάδα μετά, από τα υπόγεια της ελληνικής πρεσβείας στη Ρωσία, όπου έχει βρει άσυλο. Ο Ιβάν Σαββίδης τον παρουσιάζει σαν τον επόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Σαράτσης δεν μπορεί να επιστρέψει Ελλάδα γιατί θα συλληφθεί και οι επόμενες μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι μόνο από Ρωσία. Ο λαός του ΠΑΟΚ κράζει για τον πρώην ήρωα, νυν απών πρόεδρο που διοικεί μέσω Zoom.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εγώ δυστηχως βλέπω στο πρόσωπο του τον επόμενο Νώντα.

Αραγε ο γνωστός ποινικός από το Ωραιοκαστρο ήταν στην παρέα;

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Plot twist: Τροφική δηλητηρίαση ο Gordo, άμεσα εκδίδεται ένταλμα σύλληψης εις βάρος Σαράτση, ο οποίος είναι άφαντος και εμφανίζεται μέσω βίντεο μια βδομάδα μετά, από τα υπόγεια της ελληνικής πρεσβείας στη Ρωσία, όπου έχει βρει άσυλο. Ο Ιβάν Σαββίδης τον παρουσιάζει σαν τον επόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Σαράτσης δεν μπορεί να επιστρέψει Ελλάδα γιατί θα συλληφθεί και οι επόμενες μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι μόνο από Ρωσία. Ο λαός του ΠΑΟΚ κράζει για τον πρώην ήρωα, νυν απών πρόεδρο που διοικεί μέσω Zoom.
Είσαι εντελως βλαμμένος
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αυτό που λέει ο Τζελας βασικά.

Κάπως έτσι εμφανίζονται περίεργα συμπτώματα που δεν εξηγούνται ποτε. Νεφρά σε 4-5 χρόνια και πολλά άλλα.

Αν ήμουν Σαββίδης δε θα έτρωγα ποτέ των ποτών έξω για παράδειγμα. Καλά για Αθήνα δεν το συζητάω καν.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τώρα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ρωτάω: πόσο άνετα μπορεί να κυκλοφορεί στο ελλαντα κάποιος όταν έχει στοχοποιηθει από την πρεσβεία τη γνωστή? Που έχει πρόσβαση στις μυστικές υπηρεσίες και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Έλα παιδιά καλησπέρα σας.. ένα φρέντο καπουτσίνο γλυκό με κανέλα.Εικόνα

ΥΓ: Για όποιον δεν κατάλαβε είναι από σήμερα η φωτογραφία από καφετέρια της Θεσσαλονίκης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Παρ 10 Σεπ 2021, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

εμενα αυτα μου προκαλουν ανησυχια
ζουμε στο βασιλειο του παραλογου κ το παρε δωσε γινεται τοσο απροκαλυπτα που πραγματικα αποτελει ενα θλιβερο δεικτη κοινωνικης πολιτικης εγρηγορσης
Οι στημενοι κ τα μουλωχτα παρε δωσε ολη η συγχρονη ιστορια μας πλεον δε κρυβονται καν
τι και ποιον ν φοβηθουν
καμια πετρουλα θα επρεπε ν πεσει ισα ισα για τον σφυγμο
καποτε περνουσε το λεωφορειο της ομαδας τ ολυμπιακου απο την τσιμισκη κ η πετρα βροχη απο τους περαστικους
πρωθυπουργος ειναι ο χοντρος κ εναι εδω ολο το σιχαμερο υπηρετικο προσωπικο πολιτικο η οχι
τωρα εφαγε σε μαγαζι πρωην μελουσ με τη κολλητη υπηρετρια κ σιγουρα τα σχεδια π απεργαζεται κ επιβαλλει στην αστεια μαριονετα το κουλι δεν ειναι αθωα κ σιγουρα εναντιον της ομαδασ κ του ιβαν
το βαθος του πηγαδιου της αθλιοτητας τους ειναι απατο κ περα της φαντασιας
αυτο το κουλι το ανεπαναληπτο αρλεκινοειδες ανδρεικελο
οσο για το θοδωρα απο τοτε που παντρευτηκε τη πλαστικη βιζιτοπλειμειτ εδειξε το ανυπαρκτο επιπεδο του ωστε ν εχω απαιτησεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”