οντως αλλα με Ποδεκτη ποιον?απλως θα φυγει η μονη υγειης δυνατη ομαδαAlastor έγραψε:και μετα κατηγορειται καποιοι τον Αναστασιαδη που μιλαει για Παναγιες και Χριστους.Δεν μπορειται να καταλαβετε οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να παρει πρωταθλημα μονο αν υπαρχει θεικη παρεμβαση?
Εγω το χω ξαναδηλωσει οτι η αποχωρηση του ΠΑΟΚ απ'το πρωταθλημα θα ειναι ενα απτα πιο ηχηρα μηνυματα που χουμε δωσει ποτε.
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
αντι να γκρινιαζουμε ας κανουμε δαιτητες που να κερδανε και τις ομαδες.
Σιγά ρε μαέστρο περέιρα, θα σε κανουν και σενα προπονηταρά μεχρι να σε κλασουν!
Σημ. Ο επόμενος που θα αποβληθεί είναι ο Καλτσάς.
Σημ. Ο επόμενος που θα αποβληθεί είναι ο Καλτσάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 01 Φεβ 2015, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν γίνεται να βλέπεις τέτοιο διαιτητικό κρεσέντο!!!
Χάρμα οφθαλμών!!!
Τι αστέρια είναι αυτά!
Χάρμα οφθαλμών!!!
Τι αστέρια είναι αυτά!
-
black death
Μπορούν άραγε να χάσουν βαθμούς πάλι με 100-0 διαιτησία; Όλα να τα περιμένεις απ' την εγκληματική οργάνωση.
- paokovios1974
Η βεροια οσο μπορει το παλευει παντως,μεχρις στιγμης.
Εγω για την εικονα του γηπεδου ντρεπομαι,πρωτη φορα βλεπω τοσο γαυρο σε μια ασπρομαυρη πολη.
Καρυπιδη γμιεσε
Εγω για την εικονα του γηπεδου ντρεπομαι,πρωτη φορα βλεπω τοσο γαυρο σε μια ασπρομαυρη πολη.
Καρυπιδη γμιεσε
Το ασπρόμαυρο σε λίγο καιρό θα είναι παρελθόν παντού.
Αν λάβω υπόψη ότι στο σχολείο του γιου μου είναι 10 γαύροι και μόνο 5 ΠΑΟΚ...
Τα παιδάκια υποστηρίζουν την ομάδα που κερδίζει. Όσο εσύ δεν κερδίζεις... Θα χάνεις σε όλα τα επίπεδα
Αν λάβω υπόψη ότι στο σχολείο του γιου μου είναι 10 γαύροι και μόνο 5 ΠΑΟΚ...
Τα παιδάκια υποστηρίζουν την ομάδα που κερδίζει. Όσο εσύ δεν κερδίζεις... Θα χάνεις σε όλα τα επίπεδα
Για όσους δε θυμούνται τον Ιωαννίδη , είχε σφυρίξει πέρυσι το ΠΑΟΚ-τρίπολη στις πρώτες αγωνιστικές και τα σφύριζε 80-20 την τρίπολη , μάλιστα διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι κάπου στο '30 γιατί το γήπεδο εν χορώ του έβριζε τη μάνα. Πιστό κόκκινο στρατιωτάκι
- paokovios1974
- paokovios1974
Θα δώσει πέναλτι και θα πουν ότι έπρεπε να δώσει και το άλλο νωρίτερα που έτυχε δώσει κόρνερ.
Είναι επιστήμονες!!!
Είναι επιστήμονες!!!
- paokovios1974
Κακως το βλεπουμε παιδες.
Θα παρουμε μεγαλη πικρα και απο δω.
Μοιαζει σαν προδιαγεγραμενο σεναριο που πρωτα ξερεις το τελος και μετα παρακολουθεις την ταινια.
Θα παρουμε μεγαλη πικρα και απο δω.
Μοιαζει σαν προδιαγεγραμενο σεναριο που πρωτα ξερεις το τελος και μετα παρακολουθεις την ταινια.
-
pavelc1971
Εγω ενα εχω να σας πω με σιγουρια(λογω της σχεσης μου με την ιατρικη),η προσωπικοτητα του χοντρου περιεχει πολυ μα παρα πολυ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ.Ο ανθρωπος θελει να ειναι πρωτος με καθε μεσο και παραμυθιαζει τον εαυτο και τους γυρω οτι ολα γινονται αξια και καθαρα.ΝΟΜΙΖΕΙ οτι οι γυρω του δεν καταλαβαινουν τι γινεται αφου ολοι των γλυφουν και αυτος το απολαμβανει,κοινως βεβαια τον φτυνουν και αυτος νομιζει οτι ψιχαλιζει..
Η δευτερη μανια του τα τελευταια 3 χρονια ειναι να διωξει τον Σαββιδη...πιστευω ο Ρωσος να εχει καταλαβει οτι ολα γινονται για αυτο και οχι ακομα για ενα ψωροπρωταθλημα...
Πρωσωπικα τις τελευταιες αγωνιστικες βλεπω την ομαδα,πικραινομαι η χαιρομαι κοιταω σε ποια θεση ειμα και δεν ενδιαφερομαι ποιος εινια πανω η κατω....ετσι θα παω μεχρι τελους
Η δευτερη μανια του τα τελευταια 3 χρονια ειναι να διωξει τον Σαββιδη...πιστευω ο Ρωσος να εχει καταλαβει οτι ολα γινονται για αυτο και οχι ακομα για ενα ψωροπρωταθλημα...
Πρωσωπικα τις τελευταιες αγωνιστικες βλεπω την ομαδα,πικραινομαι η χαιρομαι κοιταω σε ποια θεση ειμα και δεν ενδιαφερομαι ποιος εινια πανω η κατω....ετσι θα παω μεχρι τελους
Είμαι τηλεκριτικός διαιτησίας Χαχαχαχα.
Είναι μια διαδικασία αγχολυτικου και ψυχανάλυση για να μάθεις τα όρια σου
Είναι μια διαδικασία αγχολυτικου και ψυχανάλυση για να μάθεις τα όρια σου