Θεόδωρος Ζαγοράκης
- nick_shortjohn
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Θόδωρε πεινάω! Φτιάξε μου να φάω!
Θόδωρε θέλω μπουζούκια! Πάνε με!
Θόδωρε πονάει το ριπαπά μου! Κάνε κάτι επιτέλους!
Θόδωρε θέλω μπουζούκια! Πάνε με!
Θόδωρε πονάει το ριπαπά μου! Κάνε κάτι επιτέλους!
δεν του ζητισε κανεις να κανει κατι οταν ποναει το ριπαπα μας φιλε.....
ζηταμε το αυτονοιτο.
τον εχουν πει κατσε σαν γατουλα και απλα στηνε κωλο παραπανω γιατι θα σου φαμε την οικογενια?
να ξερω αν ειναι ετσι οκ.
μας την περναν καθημερινα πισω-μπρος και εμεις ξυνόμαστε.......
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ..... ποιος ο λογος να σπαταλας λεφτα σε παραβολα?εεεεεεεεε?????????
πια ενασταση...ζουμε στο πιο διεφθαρμενο κρατος του κοσμου, το πιο ξεπλημενο γλυοδες συστημα, στους υπουργους που τους ψηφιζουν τα ζωα τους και μετα κλαιγοντε....
ρε βγαλε μια ανακοινωση ολοι στους δρομους και αν την επομενη μερα δεν θα εχει η θεσσαλονικη 30.000 ΠΑΟΚΙΑ για 1 μηνα μεσα στους δρομους θα αλλαξω ομαδα.
σε λιγο θα βγαλουν αποφαση να απαγορευετε το κλασιμο στην τουμπα γιατι ο γαυρος δεν μπορει να παιξει.
ζηταμε το αυτονοιτο.
τον εχουν πει κατσε σαν γατουλα και απλα στηνε κωλο παραπανω γιατι θα σου φαμε την οικογενια?
να ξερω αν ειναι ετσι οκ.
μας την περναν καθημερινα πισω-μπρος και εμεις ξυνόμαστε.......
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ..... ποιος ο λογος να σπαταλας λεφτα σε παραβολα?εεεεεεεεε?????????
πια ενασταση...ζουμε στο πιο διεφθαρμενο κρατος του κοσμου, το πιο ξεπλημενο γλυοδες συστημα, στους υπουργους που τους ψηφιζουν τα ζωα τους και μετα κλαιγοντε....
ρε βγαλε μια ανακοινωση ολοι στους δρομους και αν την επομενη μερα δεν θα εχει η θεσσαλονικη 30.000 ΠΑΟΚΙΑ για 1 μηνα μεσα στους δρομους θα αλλαξω ομαδα.
σε λιγο θα βγαλουν αποφαση να απαγορευετε το κλασιμο στην τουμπα γιατι ο γαυρος δεν μπορει να παιξει.
τεο γινε χοντρος και βαλε μουσια
το βρωμοποδοσφαιρο εγινε το παιχνιδακι των μπομπων
βρωμιαρηδες μεσα στο σκατο χωμενοι
ουστ στο διαολο μαλακες
ουτε στο ταβλι τοσο κλεψιμο!!
το βρωμοποδοσφαιρο εγινε το παιχνιδακι των μπομπων
βρωμιαρηδες μεσα στο σκατο χωμενοι
ουστ στο διαολο μαλακες
ουτε στο ταβλι τοσο κλεψιμο!!
Οτι ακριβως ακουω στα ραδιοφωνα!!!!
Βγαινει ο καθε πικραμενος και ζηταει απο οιονδηποτε αλλον να δραστηριοποιηθει.
Εδω εχει ερθει η Τροικα μας εχει Γ@ΜΗΣΕΙ, ξεπουλαμε την χωρα μας , οι Τουρκοι αλωνιζουν στο Αιγαιο και δεν κουνιεται φυλλο!!!!
Και εσυ ζητας απο τον Προεδρο μιας Π.Α.Ε. να βγαλει τον κοσμο στον δρομο, χωρις να συνειδητοποιεις την ευθυνη του ολου εγχειρηματος.
Σε αλλο θεμα, των συνδεσμων, που ειχαμε παλι μια αντιδικια περι δραστηριοποιησης μας φανηκε ξεκαθαρα η ελλειψη συσπειρωσης - συνεννοησης μεταξυ των συνδεσμων και ως προς το προσωπο του προεδρου.
Πλανασται εαν πιστευετε οτι ετσι και παει να χτυπησει το χερι στο τραπεζι ο Ζαγορακης θα αλλαξει κατι.
Στην Κερατεα με το θεμα του Χ.Υ.Τ.Υ. και τον ξεσηκωμο των κατοικων με την συμπαρασταση και των τοπικων αρχοντων το μονο που δεν ακουσα απο τα Μ.Μ.Ε. ειναι οτι ειναι τρομοκρατες. Και ολα αυτα για να μην θιγουν τα συμφεροντα του εθνικου εργολαβου Μπομπολα.
Στην τελικη δεν λεω να κατσουμε να την φαμε αλλα η αντιδραση μας πρεπει να ειναι ετσι οργανωμενη και με τετοια συσπειρωση που δεν θα δοθει το δικαιωμα σε κανεναν να μας προβοκαρει.
Βγαινει ο καθε πικραμενος και ζηταει απο οιονδηποτε αλλον να δραστηριοποιηθει.
Εδω εχει ερθει η Τροικα μας εχει Γ@ΜΗΣΕΙ, ξεπουλαμε την χωρα μας , οι Τουρκοι αλωνιζουν στο Αιγαιο και δεν κουνιεται φυλλο!!!!
Και εσυ ζητας απο τον Προεδρο μιας Π.Α.Ε. να βγαλει τον κοσμο στον δρομο, χωρις να συνειδητοποιεις την ευθυνη του ολου εγχειρηματος.
Σε αλλο θεμα, των συνδεσμων, που ειχαμε παλι μια αντιδικια περι δραστηριοποιησης μας φανηκε ξεκαθαρα η ελλειψη συσπειρωσης - συνεννοησης μεταξυ των συνδεσμων και ως προς το προσωπο του προεδρου.
Πλανασται εαν πιστευετε οτι ετσι και παει να χτυπησει το χερι στο τραπεζι ο Ζαγορακης θα αλλαξει κατι.
Στην Κερατεα με το θεμα του Χ.Υ.Τ.Υ. και τον ξεσηκωμο των κατοικων με την συμπαρασταση και των τοπικων αρχοντων το μονο που δεν ακουσα απο τα Μ.Μ.Ε. ειναι οτι ειναι τρομοκρατες. Και ολα αυτα για να μην θιγουν τα συμφεροντα του εθνικου εργολαβου Μπομπολα.
Στην τελικη δεν λεω να κατσουμε να την φαμε αλλα η αντιδραση μας πρεπει να ειναι ετσι οργανωμενη και με τετοια συσπειρωση που δεν θα δοθει το δικαιωμα σε κανεναν να μας προβοκαρει.
-
mpafos4 έγραψε:
Οσο για το 1000000 ΠΑΟΚτσηδες............αληθεια......που ηταν στον επαναληπτικο με τον gayρο?......
Για μένα ήταν σωστό που δεν μαζευτήκαμε απ'έξω γιατί όλοι ξέρουμε ότι θα τους δίναμε πάτημα να μας ξεσκίσουν τελείως και να ανοίξουν οι πόρτες της Τούμπας μετά από αρκετό καιρό...Δεν συμφωνείς?
Logios:
Θα πας σύμφωνα με τους κανόνες τους;
Αν ναι: Τότε θα κάνεις ένσταση θα την ξανα-φας και θα τους ξανα-κλάσεις τα αρχίδια. Μετά θα τους κάνει ο Ζαγόρ και μια πίπα στην επόμενη συνεδρίαση της σούπαλιγκ για ευχαριστώ και όλα οκ.
Θα πας να παίξεις αλήτικα;
Αν ναι: Τότε κατεβάζεις για δέκα μέρες κάθε μέρα 10.000 κόσμο στο κέντρο της πόλης, πορείες, τα σπας όλα, κάθε μέρα οι μπάτσοι έξω να πετάνε χημικά, γίνεται η πόλη μπουρδέλο και ότι θέλει ας γίνει μετά. Τουλάχιστον θα τους έχεις δείξει τη δύναμη σου.
Θα πας να παίξεις πούστικα όπως αυτοί;
Κάνουμε έναν έρανο, βάζουμε όλοι όσοι πάμε γήπεδο με Τσεσεκά 20 €, μαζεύονται 600.000 ευρώ και τα δίνουμε στον δικαστή..
Τι προτιμάς; Εγώ επειδή ούτε πούστης είμαι, ούτε μ@λ@κ@ς διαλέγω το δεύτερο.
Θα πας σύμφωνα με τους κανόνες τους;
Αν ναι: Τότε θα κάνεις ένσταση θα την ξανα-φας και θα τους ξανα-κλάσεις τα αρχίδια. Μετά θα τους κάνει ο Ζαγόρ και μια πίπα στην επόμενη συνεδρίαση της σούπαλιγκ για ευχαριστώ και όλα οκ.
Θα πας να παίξεις αλήτικα;
Αν ναι: Τότε κατεβάζεις για δέκα μέρες κάθε μέρα 10.000 κόσμο στο κέντρο της πόλης, πορείες, τα σπας όλα, κάθε μέρα οι μπάτσοι έξω να πετάνε χημικά, γίνεται η πόλη μπουρδέλο και ότι θέλει ας γίνει μετά. Τουλάχιστον θα τους έχεις δείξει τη δύναμη σου.
Θα πας να παίξεις πούστικα όπως αυτοί;
Κάνουμε έναν έρανο, βάζουμε όλοι όσοι πάμε γήπεδο με Τσεσεκά 20 €, μαζεύονται 600.000 ευρώ και τα δίνουμε στον δικαστή..
Τι προτιμάς; Εγώ επειδή ούτε πούστης είμαι, ούτε μ@λ@κ@ς διαλέγω το δεύτερο.
Διαφωνω,monopaokre.
Το να πας,οπως εγω,εξω απο το γηπεδο δεν σημαινει πως πρεπει να κανεις και επεισοδια.Και οσο περισσοτεροι ειναι σε τετοιες φασεις,σαν και μενα,τοσο περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να συμμαζεψουμε τους "ανυσηχους".
Το να πας,οπως εγω,εξω απο το γηπεδο δεν σημαινει πως πρεπει να κανεις και επεισοδια.Και οσο περισσοτεροι ειναι σε τετοιες φασεις,σαν και μενα,τοσο περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν να συμμαζεψουμε τους "ανυσηχους".
Μέσα στην ζάλη μου και τον εκνευρισμό μου από τα γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και βιώνουμε όλοι μας, προσπαθώ να μείνω ήρεμος και να σκεφτώ με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, γιατί τότε είναι θα τα κάνω όλα π@@@@να.
Όλα δείχνουν αδέρφια μου, ότι στόχος των από κάτω δοσίλογων, είναι ο Πρόεδρός μας. ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!
Γιατί μπόρεσε να συσπειρώσει έναν επαναστάτη λαό, μια δύναμη η οποία μπορεί να πετύχει πολλά όταν είναι ενωμένη κι επιπλέον έφτιαξε μια ομάδα που μπορει να τους κοιτάει στα μάτια, μπορεί να τους κοντράρει στα ίσια και να τους πάρει πρωταθλήματα και συνάμα εκατομμύρια ευρουλάκια που τα έχουν πάντα σίγουρα αυτοί, αυτοί οι λίγοι!!!
Προσπαθούν να πολεμήσουν ότι πολυτιμότερο έχουμε στην ομάδα μας ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. Πρέπει να προστατεύσουμε τον Πρόεδρό μας, που βάλλεται από παντού, να τον στηρίξουμε και να είμαστε μαζί του στις αντιδράσεις που πιστεύω πως πρέπει να κάνει και να ξεσηκωθεί επιτέλους. Να ξερει ότι θα είμαστε μαζί του και θα τον υποστηρίζουμε, ενάντια σε όλους και όλα.
Θόδωρε, μην σαπίσεις μέσα στη βρωμιά τους, ξεκίνα την επανάσταση και θα έχεις όλον τον λαό του ΠΑΟΚ μαζί σου, δίπλα σου, ενάντια στη σαπίλα!!!!!
Όλα δείχνουν αδέρφια μου, ότι στόχος των από κάτω δοσίλογων, είναι ο Πρόεδρός μας. ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!
Γιατί μπόρεσε να συσπειρώσει έναν επαναστάτη λαό, μια δύναμη η οποία μπορεί να πετύχει πολλά όταν είναι ενωμένη κι επιπλέον έφτιαξε μια ομάδα που μπορει να τους κοιτάει στα μάτια, μπορεί να τους κοντράρει στα ίσια και να τους πάρει πρωταθλήματα και συνάμα εκατομμύρια ευρουλάκια που τα έχουν πάντα σίγουρα αυτοί, αυτοί οι λίγοι!!!
Προσπαθούν να πολεμήσουν ότι πολυτιμότερο έχουμε στην ομάδα μας ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. Πρέπει να προστατεύσουμε τον Πρόεδρό μας, που βάλλεται από παντού, να τον στηρίξουμε και να είμαστε μαζί του στις αντιδράσεις που πιστεύω πως πρέπει να κάνει και να ξεσηκωθεί επιτέλους. Να ξερει ότι θα είμαστε μαζί του και θα τον υποστηρίζουμε, ενάντια σε όλους και όλα.
Θόδωρε, μην σαπίσεις μέσα στη βρωμιά τους, ξεκίνα την επανάσταση και θα έχεις όλον τον λαό του ΠΑΟΚ μαζί σου, δίπλα σου, ενάντια στη σαπίλα!!!!!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
αυτό ξαναπέστο Αδερφέ. ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ με τον gay?mpafos4 έγραψε:....Οσο για το 1000000 ΠΑΟΚτσηδες............αληθεια......που ηταν στον επαναληπτικο με τον gayρο?......
Μας βίασαν οι βρωμόμπατσοι του μαρινάκη μέσα στην ίδια μας την πόλη και κάναμε μώκο.
και όλα αυτά για την πρόκριση. Ε και? Πήραμε κανένα κύπελλο και δεν το ξέρω?
Σιγά το ένα...Μη το άλλο....Οχι αυτό...Δεν πρέπει έτσι...Δεν πρέπει αλλιώς.....
Αει σιχτίρ ρε! Πολύ αδερφίστικη συνπεριφορά!
Ακόμα και οι emo πιο ζόρικοι είναι.
Πολύ στη light επανάσταση όλοι από τα Τ-shirts και τα πληκτρολόγια. Με τα λόγια δεν κάνουμε τίποτα.
Οι πράξεις έχουν αποτέλεσμα. Πολύ στη θεωρία την έχουμε ρίξει όλοι.
αυτά για κάποιους μπαρμπαθωμάδες ΠΑΟΚτσήδες που φοβούνται ακόμα και ένα
ΜΠΑΤΣΟΙ_ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ_ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ να φωνάξουν.....ενώ παραδίπλα, τους αδέρφους τους τους σαπίζουν στο ξύλο και στο χημικό.
πεστα ρε οπλαρχηγε αντε μαθατε ολοι βγαλε μας στους δρομους ζαγορακη λες και ειμαστε τπτ παιδακια και μας παει ο πατερουλης βολτα...γιατι χρειαζεται να το πει ο ζαγορακης???για να παρει την ευθυνη η παε μετα??που ησασταν με τον γκευ???ποιοι θα βγειτε???στα λογια παλι και στο πληκτρολογια και της π@υτανας θα τα κανουν αυτοι οι ΠΑΟΚτσηδες παλι που να παμε τωρα κατσε να το απολαυσουμε απο καμια τιβι ιντερνετ???
Σέρα, Γκας, οπλαρχηγε,
υπάρχουν καμια 1000 άτομα αυτη τη στιγμή που θα βγούν με το παραμικρό έξω. Υπάρχουν άλλες δύο τρεις χιλιάδες που δεν τους αρκεί κάποια συνδεσμιακή ανακοίνωση αλλά το θέλουν γραμμένο σε φυλλάδες για να πάνε. Πέρα από αυτούς ΌΛΟΙ οι υπόλλοιποι θέλουν το Ζαγοράκη να τους σπρώξει. Και αυτό φάνηκε και τόσα χρόνια. Ποιος άλλος είχε τόση στήριξη όση ο Ζαγόρ;
υπάρχουν καμια 1000 άτομα αυτη τη στιγμή που θα βγούν με το παραμικρό έξω. Υπάρχουν άλλες δύο τρεις χιλιάδες που δεν τους αρκεί κάποια συνδεσμιακή ανακοίνωση αλλά το θέλουν γραμμένο σε φυλλάδες για να πάνε. Πέρα από αυτούς ΌΛΟΙ οι υπόλλοιποι θέλουν το Ζαγοράκη να τους σπρώξει. Και αυτό φάνηκε και τόσα χρόνια. Ποιος άλλος είχε τόση στήριξη όση ο Ζαγόρ;
Και ποιο ήταν το τελευταίο πετυχημένο συλλαλητήριο; Εκείνο στην Καμάρα που μίλησε και ο Ζαγόρ...
Ζαγορακη,ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ.......καλεσε τον Πλατινι να ερθει την Πεμπτη στο γηπεδο,να ετοιμασουμε και δυο-τρια πανο για να τα διαβασει..........Μπορεις?.....ΚΑΝΤΟ!
ΥΓ.Φιλοι μου,η μαγκια χαθηκε απο το δρομο γιατι εχει παει στο.........internet!
ΥΓ.Φιλοι μου,η μαγκια χαθηκε απο το δρομο γιατι εχει παει στο.........internet!