Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Μακάρι να μην παίξει στον βάζελο...αλλά και ο βάζελος την κράτησε τη πισινή του.
Άμα δει ότι δεν του βγαίνει σιγά μην τον αγοράσει.
Όμως άμα βγει και κάνει ότι έκανε με μας πέρσι ...ποιος θα είναι το πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα αν ο βάζελος καταφέρει και παραμείνει κοντά στον γαύρο??????
Άμα δει ότι δεν του βγαίνει σιγά μην τον αγοράσει.
Όμως άμα βγει και κάνει ότι έκανε με μας πέρσι ...ποιος θα είναι το πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα αν ο βάζελος καταφέρει και παραμείνει κοντά στον γαύρο??????
-
Μαζί σου και εγώ τα ίδια πιστεύω..για 2 το χρόνο ασ πούμε εγώ θα πήγαινα σε σίγουρα πιο γρήγορο χαφ..ο βάζελος αυτή τη στιγμή έχει μόνο ένα γρήγορο τον τσεριν και στα δικά μου μάτια όλοι τους είναι πιο πολύ 6αρια από 8αρια..Eagle1980 έγραψε:Είναι παιχτάρας , αλλά διαλέγει και παιχνίδια δεν ήταν όλα τα παιχνίδια του καλά να το λέμε και αυτο, μετά μεγάλη ηλικία πάει στο συμβόλαιο που του δίνει ο λαγός , μετα ήδαμε και μπακαγιόκο μετα απο χρονια που δεν ήταν ενεργός...ΟΚ προχωράμε με τους δικούς μας στο μέλλον.Dimitrisou έγραψε:Ρε σεις τι φαγωμαρα είναι αυτή με τον ανανά;είστε εσείς που θεωρείτε καλά τα 2 είμαστε εμείς που τα θεωρούμε υπερβολικά..κουβέντα κάνουμε ..συμφωνούμε όλοι ότι είναι παιχταρας...
Φετος δεν προκειται να παιξει.Καθαρα κινηση εντυπωσιασμου.Αν ηταν να ερθει σε εμας να ερχοταν το Καλοκαίρι με προετοιμασία και ολα.
- Amsterdamer_87
Να μην ξαχασω να ευχηθω και καλο κατηφορο στην μεγαλη Αεχαρα..
Εκτος απ τον "Ορεστη Μακρη" ακουω οτι εχει θεμα κι ο Ριμπαλτα,ο CEO κλπ πολλα..
Αρχισαν τα οργανα να παιζουν για τον τραγουδιαρη..
Ελειπα εξω και ειχα δει μονο το δικο μας αγωνα, το πρωτο ημιχρονο. Μετα ειδα τις φασεις. Σημερα ειδα τους αλλους.
Μου κανει εντυπωση που κανενας δεν ειπε για το πεναλτι που εκλεψε ο βαζελος. Μιλαμε για κανονικη βουτια, ουτε που τον ακουμπαει ο τερματας. Και εννοειται του Βιντα ειναι πεναλτι. Χαρηκα βεβαια λιγο, αλλα οι μνημες των Καραγκουνοσαραβακοβαζέχων με επανεφεραν στην αδιαφορια.
Μου κανει εντυπωση που κανενας δεν ειπε για το πεναλτι που εκλεψε ο βαζελος. Μιλαμε για κανονικη βουτια, ουτε που τον ακουμπαει ο τερματας. Και εννοειται του Βιντα ειναι πεναλτι. Χαρηκα βεβαια λιγο, αλλα οι μνημες των Καραγκουνοσαραβακοβαζέχων με επανεφεραν στην αδιαφορια.
Εννόητε θέλουμε το καλό τους...Amsterdamer_87 έγραψε:Να μην ξαχασω να ευχηθω και καλο κατηφορο στην μεγαλη Αεχαρα..

- Montrealiotis
Τον παίκτη τον έχεις πάρει δανεικό, σου βγαίνει ο δανεισμός όντας αν όχι ο καλύτερος ο δεύτερος καλύτερος σου παίκτης και αυτός στο τέλος (μετά από ένα εξάμηνο) καταλήγει σε ανταγωνιστή σου. Αυτό κύριοι ξεκάθαρα λέγεται αποτυχία. Όλα τα άλλα είναι για να χρυσώνουν το χάπι.
Μπορούμε να κάνουμε και συνεργασία με βαζελο. Να δοκιμάζουμε εμείς δανεικούς παίχτες πληρώνοντας το 70% εμείς το 30% αυτοί και αν βγαίνουν η ρήτρα να ισχύει και για τις 2 ομαδες
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- BlackMagicPAOK
Μάλλον παιχνίδια μάνατζερ και Βιτόρο.
Έφερε παίκτη ανενεργό με υπέρογκο ποσό.
Α ρε Αφραγκουζε, έρχεται το ffp....
(ποιος πληρώνει;; Τούρκος;)
Έφερε παίκτη ανενεργό με υπέρογκο ποσό.
Α ρε Αφραγκουζε, έρχεται το ffp....
(ποιος πληρώνει;; Τούρκος;)
- thomas Murg
Πιο πολύ θα αγχόμουν εάν έπαιρνε ο βάζελος τον Μπερνάρ παρά με τον Μειτέ.
- Kabamaru11
Κλεινει παικταρα ο βαζελος,ασυζητητι.....αλλα,εκτος απο το οτι δεν εχει ρυθμο,δεν δινω πολλες πιθανοτητες να τον εκμεταλλευτουν στο 100%.Ο Λουτσε περισυ τον ανεβασε πολυ.Το ιδιο ειχε γινει κ με τον Ιγκανσον,που οσες φορες τον εχει δει στον βαζελο,βαζω τα γελια.Εν κατακλειδι,δυστυχως ο Μειτε εκλεισε στον βαζελο,ευτυχως τελειωσε κ επισημα η παρανοια της Μειτιαδας για εμας κ ευχομαι να πατωσει εκει που θα παει.
Εμεις να δουμε τι 6αρι θα παρουμε.
Εμεις να δουμε τι 6αρι θα παρουμε.
- ΑποστόληςΑ
Ο Meite χρειάζεται τουλάχιστον 1 μήνα για να βρει φυσική κατάσταση, ίσως και 1,5. Καλό Μάρτη δηλαδή, που θα ξεκινήσουν τα play-off.
O Μeite δεν είναι εύκολος παίκτης, με την έννοια πως δεν προσαρμόζεται εύκολα στο στυλ παιχνιδιού της κάθε ομάδας. Όπως συνέβη και με Benfica. Μ' εμάς ταίριαξε, με τον βάζελο όμως δεν είναι σίγουρο. Ο χρόνος θα δείξει.
O Μeite δεν είναι εύκολος παίκτης, με την έννοια πως δεν προσαρμόζεται εύκολα στο στυλ παιχνιδιού της κάθε ομάδας. Όπως συνέβη και με Benfica. Μ' εμάς ταίριαξε, με τον βάζελο όμως δεν είναι σίγουρο. Ο χρόνος θα δείξει.
Ο βαζελος μπορεί να περιμένει 2 μήνες τον Μειτε. Έχει 4 χαφ επιπέδου.
Θα ήταν ωραίο να πάμε εμείς για Μπερνάρ.thomas Murg έγραψε:Πιο πολύ θα αγχόμουν εάν έπαιρνε ο βάζελος τον Μπερνάρ παρά με τον Μειτέ.