Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ράζβαν είσαι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ.

Ανακάτεψες όλη την άμυνα λόγω αναγκαστικής αλλαγής και η άμυνα έγινε καλύτερη!
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Έλα οκ, τους αδίκησα, ξύπνησαν.
Ως γνήσια προσφυγική ομάδα αποφεύγουμε την κλάψα που για κάποιους έχει γίνει δευτέρα φύση. Υπερασπιζόμαστε με πάθος την ομάδα μας, και φυσικά πληρώνουμε τα λάθη μας και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας τη υποκριτική θυματοποίηση. Συστήνουμε σε όλους να χρησιμοποιούν με σύνεση τον όρο «πρόκληση» από την αρχή της ιστορίας κι όχι από το βολικό τους επεισόδιο.

Έχουμε κάνει τιτάνια υπομονή με την a la cart αγιοποίηση των αντιπάλων μας και την μόνιμη δαιμονοποίηση του κορυφαίου προπονητή στη χώρα, που μόνο επειδή σε κάθε τόνο υπενθυμίζει τη δική του άποψη, είναι επί 90 λεπτά στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια.

ΥΓ. Από την πλευρά μας ζητούμε να μην κληθεί σε απολογία ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που πέταξε τα αντικείμενα στον Ραζβάν Λουτσέσκου γι αυτό και δεν τον κατονομάζουμε. Τον προτιμούμε στους αγωνιστικούς χώρους.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

πολυ καλη ανακοινωση τους σφαζει με το γαντι
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Πορνες της αθηνας,διπλη μουτζα ρε Ραζβαν.
Αυτα που γραφαν και την τεχνητη ενταση που βγαζαν σε ολα τα κ@λοσαιτ των χαβουζαιων ολη τη βδομαδα,απο τα πληρωμενα ανθρωπακια τυπου γκαζετοτσακιρη -γλυψε,θα σε παρει ο ραλιστας - τους γυρισε πισω.

Ο Ελιτ διατητης φταιει,που δε θελαμε -οπως γραφατε- που δε νικησατε ? Κιλοτες
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μπράβο ρε Κυριάκο
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Με Μεϊτέ και με έναν φορ να σου κάνει τη δουλειά, το πρωτάθλημα θα είχε τελειώσει από τώρα - μεγάλη κουβέντα, ξέρω, αλλά...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Είσαι ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ μας.
Respect
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ξεκίνησα να γράφω για τον υπέροχο τρόπο που έστησες την ομάδα, για το ποσο φάνηκε οτι είχες δουλέψει κάθε λεπτομέρεια του αγώνα, πηγα να γράψω και για την ένσταση που είχα για τον Κεντζιόρα κάτι που ολη την εβδομάδα εξεφραζα καθώς το Λοβρεν - Κολλευ απεναντι στον Πιερο μάλλον θα έφερνε το διπλό.
Ξαφνικά βλέπω τις δηλώσεις σου και τα σβήνω όλα.
Ορισμένα πράγματα δε μπορούν να τα νικήσουν οι αριθμοί. Ορισμένα πράγματα είναι πολύ πιο πάνω από το σε ποιο λεπτό κάνεις τις αλλαγές, πόσα ντέρμπι έχεις κερδίσει, πόσα πρωταθλήματα έχεις πάρει και έχεις χάσει.
Όλα αυτά είναι αριθμοί.
Οι δηλώσεις που έκανες σήμερα, με τον τρόπο που τις έκανες, στο μερος που τις έκανες είναι πολύ πιο πάνω από αγωνιστικές επιτυχίες ή αποτυχίες.
Ότι έγραψε στην ψυχή σου το 18 έχει γράψει και στη δική μας ψυχή Ρασβάν. Και δεν είναι μόνο το 18. Είναι από όταν γεννηθήκαμε και πρωτοψελισσαμε ΠΑΟΚ.
Μόνο με σένα έχω νιώσει να εκφράζεται η έννοια ΠΑΟΚ σε όλα τα μέρη αυτής της χώρας. Με σένα νιώθω να παίρνουν ρεβάνς τα παιδικά μου κλάματα. Με σένα μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω να ξαναγινω έστω και νοητά παιδί που θα μπορώ να πηγαίνω στο σχολείο με ψηλά το κεφάλι κι όχι εκείνο το μικροκαμωμενο παιδάκι που το περίμεναν 200 άτομα σε προαυλια της Αθηνας κάθε Δευτέρα για να χλευασουν.
Ξέρω ότι δε θα ξαναγινω παιδί. Αύριο θα ξυπνήσω και θα έχω τις ίδιες αγωνίες. Το ποδόσφαιρο θα μπει σε δεύτερη μοίρα και οι έγνοιες για την οικογένεια μου θα πρωταγωνιστουν.
Κάπου όμως μέσα μου είναι κρυμμένο αυτό το παιδί. Αυτό το παιδί σήμερα πήρε ρεβάνς. Αυτό το παιδί αποψε μπορεί να κοιμηθεί ήρεμο περιμένοντας πως και πως να πάει αύριο στο σχολείο.
Ρασβάν σε ευχαριστώ που είσαι στον ΠΑΟΚ.
Σε ευχαριστώ που ξαναγυρισες στον ΠΑΟΚ.
Σε ευχαριστώ που το δικό μου παιδί χάρη και σε σένα ζει εναν άλλον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Να είσαι καλά φίλε, με εκφράζει απόλυτα αυτό που έγραψες.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι η αιτία του συνθηματος "όλη η Αθήνα ενωμέενη κι απ' τον ΠΑΟΚ νικημέενη"
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Συνεχιζουμε σαν γροθια κοουτς. Το τρενο παιρνει μπρος, ειμαστε μαζι σου
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Οσο κι αν σιχαινομαι τα ΠΑΟΚομετρα, οποιος βριζει αυτον τον ανθρωπο, για μενα δεν αγαπαει τον ΠΑΟΚ πραγματικα, αλλα απλα βλεπει τον ΠΑΟΚ ως ενα μεσο για να βγαζει τα ψυχολογικα του στη φορα και να εκτονωνεται.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ :pano:
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Έτσι να τους θυμίζεις πάντα τις βρωμιές τους ΣΤΡΑΤΗΓΕ
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Γλέντα τους κι άλλο, τους έχεις δημιουργήσει ψυχολογικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πόσοι πλανήτες ευθυγραμμιστικαν για να βρεθείς στον δρόμο μας και πέρα από προπονηταρας να εκφράζεις μέσα στα μούτρα τους ότι είχαμε στην ψυχή μας χρόνια;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 21 Οκτ 2024, 09:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Γλενταει κόσμο και κοσμάκη. Αφριζουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”