(Πάντως το βίντεο δεν φαινόταν στο ταπακολκ και απο το σχόλιο του back in black κατάλαβα τι σήκωσες).
Εμείς είμεθα chic τύποι πάντως...
Πού το βρήκες ρε θηρίο!!! Αισθητική συναφής με αυτή του το Salò, or the 120 Days of Sodom του Pasolini αν και ανετα θα μπορούσε να ήταν promo video για το Eyes Wide Shut του Stanley Kubrictolis01 έγραψε:Και για να ανεβαίνουμε με μουσική, το βίντεο της δεκαετίας από έναν παλαβό Γάλλο!
[dailymotion]xq4vpl_cochon-ville_webcam[/dailymotion]
Προσοχή που θα το δείτε, αλλά δείτε το!!!
Ε ρε γλέντια!!!
Τέτοια κάνετε βρε Ευθύμη στα πριβέ;;;
+1...Ωραίες παρομοιώσεις...back in black έγραψε:Πού το βρήκες ρε θηρίο!!! Αισθητική συναφής με αυτή του το Salò, or the 120 Days of Sodom του Pasolini αν και ανετα θα μπορούσε να ήταν promo video για το Eyes Wide Shut του Stanley Kubrictolis01 έγραψε:Και για να ανεβαίνουμε με μουσική, το βίντεο της δεκαετίας από έναν παλαβό Γάλλο!
Ε ρε γλέντια!!!
Καλα αυτο δεν υπαρχει!Που το βρηκες??tolis01 έγραψε:Και για να ανεβαίνουμε με μουσική, το βίντεο της δεκαετίας από έναν παλαβό Γάλλο!
Ε ρε γλέντια!!!
Efthimi το εχω βαλει να το ακουσω αρκετες φορες και δεν ειναι απλα πολυ καλο.Ειναι εξαιρετικοefthimis_paok έγραψε:Live @room34 oct 2016
Αμ δεν το εβαλες μονο για το τραγουδιtolis01 έγραψε:Παίδες, εγώ το έβαλα για το τραγούδι!! Φοβερός ρυθμός!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Sebastien Tellier δεν παίζεται, δεν υπάρχει. Κυκλοφορούν και κλιπς από λάιβ που μόνο πάρτυ με ούζα δε γίνονται επί σκηνής.
Φιλαράκι που πήγε σε πριβέ στο Cap d’Agde με το είπε. Περισσότερα δε μπορώ να πω.. Απλά Σόδομα και Γόμορρα.
Γενικά οι Γάλλοι το έχουν το βιτσιόζικο. Να και κάτι πιο σύγχρονο –ίσως έχετε ακούσει το ομολογουμένως ωραίο tune- όχι τόσο προκλητικό, αλλά πάλι...
Άντε γειάααα!
[youtube]iZAqaykiS70[/youtube]
Καλή σας μέρα!
Λακεδαιμόνιε, η γουνίτσα του Βλάση όλα τα λεφτά. ΕΜένα από Όμηρο με άρεσε και αυτό με τη Νεφέλη.. Ωραίο στόρυ!![]()
![]()
![]()
Σ´ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου. Πραγματικα.Lacedaemonian έγραψε:Efthimi το εχω βαλει να το ακουσω αρκετες φορες και δεν ειναι απλα πολυ καλο.Ειναι εξαιρετικοefthimis_paok έγραψε:Live @room34 oct 2016
Τρέχω να το δω και στο λέω in advance ότι θα παρεξηθώ, προσβληθώ και λοιπά παρόμοια (κλπ).tolis01 έγραψε:Συνονόματε ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες για το ποστ στο τοπικ ¨Κινηματογράφος¨![]()