Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Μακάρι! Αλλά στη Γαλλία του δεν έκανε καριέρα. Έχει και συμβόλαιο μέχρι το 2020. Αν έρθει πάντως θα συνεχίσουμε να έχουμε 4 'ξένους". Μήπως να μας ξανάρθει ο Ενρίκε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 19 Ιαν 2018, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SplashBro22
τώρα αυτές τις μαλακίες για Ολυμπιακό ότι πλήρωσε την Ιντερνασιονάλ και ότι έβαλε Βούκιτς/Στανόγεβιτς να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ, όσοι τα πιστεύουν νομίζω πως δε γίνεται να είναι και ΠΑΟΚ. Ένα από τα δύο.
- ΑποστόληςΑ
- SplashBro22
αυτό εννοείται ότι το λέω και για μένα. Αν κάποτε πειστώ ότι συνέβησαν/συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην ομάδα που υποστηρίζω αυτόματα θα σημάνει ότι δεν έχω πλέον λόγο να ασχολούμαι με το αντικείμενο.
-
Ksenitemenos4
παντως το οτι η ιντερνασιοναλ, η οποια δεν εχει χρημα αποσο ξερω και η οποια εχει προσυμφωνο με τον παικτη και θα τον ειχε το καλοκαιρι κατα πασα πιθανοτητα (η λογικα θα επρεπε να της πληρωθει καποια ρητρα αν ερχοταν σε εμας), ανεβασε την προσφορα της (αν ισχυει) ξαφνικα...ε ειναι λιγο περιεργο...
splashbro εδω μιλαμε για μαφιοζους και πρεζεμπορες και εγκληματικες οργανωσεις, το να σου κανουν τετοια πουστια θα σου εκανε εντυπωση?
splashbro εδω μιλαμε για μαφιοζους και πρεζεμπορες και εγκληματικες οργανωσεις, το να σου κανουν τετοια πουστια θα σου εκανε εντυπωση?
- SplashBro22
όχι δε θα μου έκανε καμία εντύπωση απλά δεν βρίσκω το λόγο κάποιος που είναι πεπεισμένος για αυτό να συνεχίσει να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο νευριάζοντας και χαλώντας τη μέρα του καθημερινά.Ksenitemenos4 έγραψε:
-
Ksenitemenos4
ε τοτε επρεπε να το ειχαμε παρατησει το αθλημα δεκαετιες τωρα με αυτα που εχουν γινει... 
- SplashBro22
- efthimis_paok
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180119/b6da70c09cbb1c34d9965bdae684823e.jpg[/img]
Πάει ο ένας στόχος....
Πάει ο ένας στόχος....
- SplashBro22
Μην ψαρώνεις. Τον πήρε στη Ροστόφ για να τον δώσει δανεικό στον ΠΑΟΚ και να γλιτώσει την εφορία.efthimis_paok έγραψε: Πάει ο ένας στόχος....
Απ την μία σκέφτομαι ότι απαντάς με μεγαλύτερη υπερβολή στην υπερβολή, αλλά απ την άλλη δεν γίνεται να το αφήσω...Πολύ μεγάλες και βαριές κουβέντες (οι τονισμένες), αλλά ίσως να μην γνωρίζεις καλά την Ιστορία μας!!!!SplashBro22 έγραψε:τώρα αυτές τις μαλακίες για Ολυμπιακό ότι πλήρωσε την Ιντερνασιονάλ και ότι έβαλε Βούκιτς/Στανόγεβιτς να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ, όσοι τα πιστεύουν νομίζω πως δε γίνεται να είναι και ΠΑΟΚ. Ένα από τα δύο.
Αλήθεια δεν σε δίδαξε κανένας ότι στον Π.Α.Ο.Κ. δεν χαρίστηκε ποτέ τίποτε και ότι μας έχουν κλαπεί άπειρα, παίχτες, τίτλοι, στελέχη, ακόμα και προπονητές, με κάθε "θεμιτό" αλλά και με πολλούς αθέμιτους τρόπους?
Αν ίσχυε λοιπόν, με τους περισσότερους μας, τώρα και παλιά, αυτό (το τονισμένο) που γράφεις στο πάνω post σου και που στο παρακάτω το συνεχίζεις (πάλι με τα τονισμένα) με πολλή, υποκειμενική (ευτυχώς σ αυτό) σιγουριά...
...τότε ο Π.Α.Ο.Κ. θα είχε ήδη φτάσει να είναι σήμερα (οπαδικά) Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης ή Απόλλων Πόντου...SplashBro22 έγραψε:αυτό εννοείται ότι το λέω και για μένα. Αν κάποτε πειστώ ότι συνέβησαν/συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην ομάδα που υποστηρίζω αυτόματα θα σημάνει ότι δεν έχω πλέον λόγο να ασχολούμαι με το αντικείμενο.
Ευτυχώς οι περισσότεροι σκέφτονται "ανάποδα", συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο και γεννιούνται νέα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!
Όσοι λοιπόν ξέρουν όσα στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε κάποιοι (έστω σαν ισχυρισμό) μέσα στο μυαλό μας και παραμένουν δίπλα στην ομάδα, στην κερκίδα αλλά και όπου χρειάζεται, είναι όσο πιο Π.Α.Ο.Κ. γίνεται να είναι...
Υ.Γ. Με κάθε φιλική διάθεση, δίχως καμιά τέτοια να σε "διδάξω", ούτε και για να αλλάξω τις επιλογές που έκανες...
Να ειμαι ειλικρινης περιμενα οτι θα καταληξουμε στον Σιγκουρτσον,περιεργο που πηγε Ροστωφ.Τωρα αυτος ο Ντι Μαιο περιεργη περιπτωση,αποκτηθηκε μολις το καλοκαιρι με 2 μυρια,χλωμο το βλεπω να κανουμε προταση για αγορα εκτος και αν ψαχνουμε κατι σε δανεικο μεχρι το καλοκαιρι οταν και θα ερθει αν θα ερθει ο Χατσεριδης.
- ΑποστόληςΑ
Αν είναι να έρθει σίγουρα ο Χατς γιατί κάναμε πρόταση 2,5 ετών στον Μολέντο;
Να ειμαι ειλικρινης δεν μου κανει ιδιαιτερο γκελ ο Γαλλοιταλος.Το περιεργο φυσικα θα ηταν να μου εκανε...