Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από theo-drama »

sic-4 έγραψε:παντως προσωπικα εμενα, πριν καμια 10αρια χρονια αν μου ελεγες "τι ΠΑΟΚ θελεις δηλαδη" και μου περιεγραφες την σημερινη κατασταση, θα σου ελεγα "ενταξει, ας μην ειμαστε και υπερβολικοι, αυτα δεν γινονται ουτε στα κιενζικα παραμυθια". Και τωρα που αυτα συμβαινουν και τα ζουμε, καποιοι εχουν ξινιλες και "αλλον ΠΑΟΚ ονειρευομαι εγω". Σε βαθμο που αν παρουμε το europa αυτοι θα ειναι σε στυλ "ενταξει δεν πηραμε και το ChL, αλλον ΠΑΟΚ ονειρευομαστε".
++
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Τελικά τι ποσό τον κλείσαμε τον Henrique;
Επειδή γίνεται πανικός με αυτό το θέμα άλλος λεεί 800χιλ, άλλος 1.3χαρτιά, άλλος 1.5χαρτιά, άλλοι σε site 1.5 και 150.000 οφειλόμενα που είχε η Ρέν τα δώσαμε εμείς..
<Πιάσε το αυγό και κούρευτο με λίγα λόγια>
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Παρ 27 Ιαν 2017, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Εχεις μεγαλο δικιο sic,η κατασταση ομως ειναι αυτη που ειναι πλεον,το να αποζητας παντα την προοδο δε νομιζω οτι ειναι μεμπτο.
Καποιοι πιτσιρικαδες (βραζει το αιμα τους) η αληθεια ειναι μετα απο αυτον τον βομβαρδισμο ποδοσφαιρου την τελευταια 15ετια,κανουν συγκρισεις του ΠΑΟΚ με οικονομικους Κολοσσους,τα εχουν μπερδεψει λιγο στο μυαλο τους τα πραγματα.
Μη ξαναλεμε τα ιδια,η ελλειψη τιτλων φταιει για τα περισσοτερα που ακουμε και διαβαζουμε.
Ειμαστε στο σωστο δρομο να ερθουν και οι τιτλοι,τοτε να δεις που ολα θα ειναι υπεροχα.
Προσωπικά αμφιβάλλω ιδιαίτερα έντονα ότι αυτό που περιγράφεις αφορά πρωτίστως σε μικρούς σε ηλικία οπαδούς. Από αλλού γίνεται η ... ζημιά. Και, δε μιλάω τώρα για το να επιζητείται πρόοδος, είναι μη τιμητικό για αρκετούς να βγάζουν τέτοιες κομπλες. Και ασφαλώς δεν είναι ... προνόμιο μόνο στον ΠΑΟΚ αυτό το θλιβερό φαινόμενο.
aeloto

Δημοσίευση από aeloto »

καλησπερα παιδια πρωτη φορα γραφω στο φορουμ, αλλα εχω να πω ενα οτι το 90% αυτον που διαβαζω με βρισκουν συμφωνω σε ολα
πιστευω με διαφορα ειστε το ποιο υγειες ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ σαιτ που υπαρχει!
μεταγραφαρες καναμε για τα δεδομενα της ελληνικης πραγματικοτητας
και παρολα αυτα παντου(φεισμπουκ,σαιτ αθληιτικα)κυριαρχει η μιζερια και η μιρλα ,απαξιωνουν καθε τι καλο γινετε! μπραβο και παλι μπραβο σε ολους εδω μεσα
χαιρετισματα απο Ροδο
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

- "κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι λαθος", "εγω πιστευω οτι ειναι λαθος", "λαθος του Ιβιτς", "λαθος του Μιχελ"...
- "Ωπα ρε μεγαλε, 30 λαθη ειπες, κανα σωστο δε βρηκες;"
- "Ναι, αλλα τα λαθη πρεπει να επισημαινουμε για να διορθωνονται"
- "Ναι ρε, εσενα περιμεναμε να τα επισημαινεις 17 φορες τη μερα για να τα διορθωσουμε, αλλιως που... Και αντε τα επισημανες μια και ξερεις καλυτερα ως γνωστον και τους αλλους δεν τους κοβει. Πες το μια, μη το λες 17. ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΜΤ ΜΟΥ. Εστω για το ξεκαρφωμα."
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι να σου πω ρε πλοηγε,θεωρω οτι οσοι ζησαμε τον ΠΑΟΚ του Βουλινου του Γουμενου του Ορφανου του Καλυβα και λοιπων πτηνων,βλεπουμε λιγο διαφορετικα τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

συγγνώμη που συνεχίζω το οφτόπικ

Κώδικας: Επιλογή όλων

κάποτε είχα ανοίξει ένα θέμα που δεν μακροημέρευσε, με τίτλο "ποια η απόσταση του ΠΑΟΚ από το ΠΟΚ" ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς. Δεν ξέρω αν το έχει επισημάνει κανείς αλλά τα τελευταία 1-2 χρόνια, αντί για "το πρώην ΠΟΚ" ακούμε και για τους "big-4" 
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

sic-4 έγραψε:παντως προσωπικα εμενα, πριν καμια 10αρια χρονια αν μου ελεγες "τι ΠΑΟΚ θελεις δηλαδη" και μου περιεγραφες την σημερινη κατασταση, θα σου ελεγα "ενταξει, ας μην ειμαστε και υπερβολικοι, αυτα δεν γινονται ουτε στα κιενζικα παραμυθια". Και τωρα που αυτα συμβαινουν και τα ζουμε, καποιοι εχουν ξινιλες και "αλλον ΠΑΟΚ ονειρευομαι εγω"".

Τα ΕΙΠΕΣ ολα αδερφε!!!!! Πριν 10 χρονια απλα θελαμε να βγουμε 4-5 και απο ευρωπη..... μια αρσεναλ θυμομασταν για μια δεκαετια!!!! Να μην πω για πριν που δεν υπηρχε η ιδεα της ευρωπης!!! Νομιζω η ομαδα ειναι σε υψηλο πλεον επιπεδο αλλα κυριως δινει οραμα!!!!!! Και μαλιστα σε πολυ πολυ δυσκολες εποχες
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

paok x.m. έγραψε:
sic-4 έγραψε:παντως προσωπικα εμενα, πριν καμια 10αρια χρονια αν μου ελεγες "τι ΠΑΟΚ θελεις δηλαδη" και μου περιεγραφες την σημερινη κατασταση, θα σου ελεγα "ενταξει, ας μην ειμαστε και υπερβολικοι, αυτα δεν γινονται ουτε στα κιενζικα παραμυθια". Και τωρα που αυτα συμβαινουν και τα ζουμε, καποιοι εχουν ξινιλες και "αλλον ΠΑΟΚ ονειρευομαι εγω"".

Τα ΕΙΠΕΣ ολα αδερφε!!!!! Πριν 10 χρονια απλα θελαμε να βγουμε 4-5 και απο ευρωπη..... μια αρσεναλ θυμομασταν για μια δεκαετια!!!! Να μην πω για πριν που δεν υπηρχε η ιδεα της ευρωπης!!! Νομιζω η ομαδα ειναι σε υψηλο πλεον επιπεδο αλλα κυριως δινει οραμα!!!!!! Και μαλιστα σε πολυ πολυ δυσκολες εποχες
να τα λέμε αυτά
πραγματικά αλλάξαμε επίπεδο και πιστεύουμε οτι μετά απο τόσες πίκρες οι μέρες χαράς στον ΠΑΟΚ έρχονται
:pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλως τον ροδιτη,αφου εκανες την αρχη συνεχισε να ποσταρεις.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

aeloto έγραψε:καλησπερα παιδια πρωτη φορα γραφω στο φορουμ, αλλα εχω να πω ενα οτι το 90% αυτον που διαβαζω με βρισκουν συμφωνω σε ολα
και παρολα αυτα παντου(φεισμπουκ,σαιτ αθληιτικα)κυριαρχει η μιζερια και η μιρλα ,απαξιωνουν καθε τι καλο γινετε! μπραβο και παλι μπραβο σε ολους εδω μεσα
χαιρετισματα απο Ροδο
++
Καλως μας ηρθες.
Οσο μπορεις αν και εισαι μακρια,αν μπορεις αυτους,να μην τους ακους πολυ.
Κι αν τους ακους φιλτραρε τα λιγα καλα που θα πουν.
Εγω παντως κατ αναγκην τους ακουω παρα-παρα πολυ σπανια.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

aeloto έγραψε:καλησπερα παιδια πρωτη φορα γραφω στο φορουμ, αλλα εχω να πω ενα οτι το 90% αυτον που διαβαζω με βρισκουν συμφωνω σε ολα
χαιρετισματα απο Ροδο

Καλησπέρα και καλώς όρισες αδερφέ! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην ασπρόμαυρη Ρόδο, κάντε αύριο Παλατάκι το Βενετόκλειο!
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

χαιρετισματα απο Ροδο
καλώς το παλικάρι χαιρετισμους απο την Σαλόνικα εχεις
ζήτω η ασπρόμαυρη Ρόδος :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Γεια σου ρε Ροδος, καλως ηρθες!
Καλα που δεν διαβαζω φειςμπουκ και σαιτ δηλαδη... θα ειχα ζωστει με εκρηκτικα στην Αριστοτελους :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

χαιρετισματα απο Ροδο
Καλώς τον έτσι θετική ενέργεια καί αγάπη γιά τήν ομάδα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”