Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο ίδιο επίπεδο λοιπόν είμαστε. Το σχέση έχει το Ρουμανικό πρωτάθλημα αν οι Ευρωπαϊκές μας πορείες είναι παρεμφερείς; Σίγουρα έχουν κάποιους παίκτες καλύτερους και κάποιους χειρότερους.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

paokovios1974 έγραψε:Bill γ@μω την αντικειμενικοτητα.
Ο Π.Α.Ο.Κ ειναι φτιαγμενος απο ενα κραμα μεταλου που δεν υπαρχει αλλου στο συμπαν, και απο ονειρα προγονων που παλεψαν με το αδυνατο.
Μαζι σου ρε αδερφε μου. Δεν διαφωνω σε αυτο. Ο ΠΑΟΚτσης ομως δεν ηταν ποτε φαφλατας και πολυλογας και πολυνικης στα λογια. Παντα οτι εκανε το κανε στα εργα.

Επειδη τα τελευταια χρονια κουραστηκα στα θα και θα (να ακουω και να λεω. Μην παρεξηγηθω) ας ειναι αυτη μια χρονια με λιγα λογια και πολλα εργα. Η διοικηση ως τωρα με καλύπτει απολυτα σε αυτο. Λιγα λόγια πολλα εργα.

Γενικότερα ας κατανοησουμε παντως οτι σε μια μεταγραφικη περιοδο ειναι καλο να κλεινεις τους πρωτους στοχους σου. Μεχρι τωρα νομιζω εχει συμβει. Πιστευω πρωτος στοχις ειναι και ο βαρελα μποικο. Μακαρι να τους κλεισουμε
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

thanos-xanthi έγραψε:τα φιδια θα με ζωσουν μονο αν φτασει 15αυγουστος και δε βλεπω δεκαρι... :mrgreen:
ενταξει στοπερ θα παρουμε, οτι κι αν παρουν εχει γινει σκαουτινγκ, εμπιστευομαι οτι δε πανε στα τυφλα, υπαρχει προεργασια καλη
2 πραγματα τα βασικοτατα για να μας κανουν ομαδα ενα επιπεδο τουλαχιστον πανω
αμυντικο χαφ σκυλο
δεκαρι με καθετη και σουτ
πες μου τα χαφ σου να σου πω τι ομαδα εχεις
Θ ελεγα πες μου τον αξονα σου ,να σου πω τι ομαδα εχεις.Τεσπα,καλη λυση ειναι ο Βαρελα,μια χαρα παικτης ειναι και με χαρακτηριστικα που (μαλλον) ψαχνουν Μιχελ κια Ιβιτς.Η κουβεντα περι επιπεδου Στεαουα κτλ αστεια και βαρετη.Καθεφτης ειναι το γηπεδο,για οσους φιλους δεν τους αρεσει η μεταγραφη.Ειδαμε και με Μπερμπα τι συνεβη φετος.Κανεις δεν εγγυαται οτι ο παικταρας θα σου παιξει.Απλως με ενα πολυ καλο βιογραφικο μειωεις το ρισκο ναμην σου βγει ο παικτης.Κατα τα αλλα,το χορτο θα ειναι ο κριτης.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

buffalobill4 + dimitriss έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Ποιο ειναι το αντικειμενικο επιπεδο του Π.Α.Ο.Κ.
Ε τι ποιο ειναι.

2ο3ο 4ος στην ελλαδα
Ομιλοι ουεφα με ταβανι 32
Καμια παρουσια στο τσουλου.

Και με τρελους οπαδους.

Αυτο θα δει ο Βαρελα, ο Γκανσο, ο Γκαστον, ο Βελοσο κτλ οταν θα αναζητησουν τι εστι ΠΑΟΚ.
Επισης να προσθεσω οτι θα διαβασουν ή θα τους πουν για τη σαπιλα του ελληνικου πρωκταθλήματος, τον διορισμενο,τα σκανδαλα, τα αδεια κ αθλια γηπεδα, τις μπουκες-επεισοδια..

Παίκτες π προτιμουν να πανε σε μικρομεσαιες ισπανιας-αγγλιας μπας κ τους δουν ματια κ παρουν υπεραξια παρα να ερθουν εδω κ ναναι "βασιλιάδες" κ να παιζουν γιουροπα..
Δες λουκας, δες γκουντμουνσον π πηγε τσαμπιονσιπ, δες τοιβονεν στη σαντερλαντ ν σκουπιζει παγκο, δες τον αλλο τον παντόφλα το ρουντνεβς, που ουτε ο πολυς Φρανκ δν καταφερε να τους πεισει..

Και να προσθεσω κ καποια στοιχεία π αντικατοπτρίζουν το αντικειμενικο επιπεδο μας..
Τα τελευταία 4 χρονια, δν υπαρχει παίκτης π να παιρνει πανω απο 750 χιλιαρικα, περα απο ενα γουστο του προεδρου..
Πολλοι δε θα επιλεξουν ευλογα τουρκια-ρωσια κλπ?

Το ρεκορ αγορας παικτη εγινε μολις περσι με τα 1.3 μυρια (κ συνολικα 4.5 μυρια) π δοθηκαν, κατι π σε συνδυασμο με τα αποτελεσματα κ το στοίχημα Ιγκορ, αποτελεσε τον κυριο λογο της αποπομπης του Φρανκ..

Οποτε καλο θαταν να μην ονειροβατουμε κ να μη συγχεουμε το πως εχουμε την ομαδα μας στο μυαλο μας με το πως τη βλεπουν οι ξενοι ή με το που αντικειμενικα βρισκεται..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Το πως βλεπει την ομαδα ενας ξενος μπορει να βοηθησουν τα λεφτα του Ιβαν.
Γι αυτο και καποιες μεταγραφες θα γινουν αργοτερα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Αν πω οτι φετος θα παλεψω για πρωταθλημα, ονειρευομαι?
Αντικειμενικα γι αυτο θα παλεψουμε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παικτικα οχι δν ονειρευεσαι (με 10αρι,στοπερ,φορ κλασης, βασει εξαγγελιών ), παρασκηνιακα ναι..

Αν αρχισει το πρωταθλημα :|
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

buffalobill4 έγραψε:
Ο Π.Α.Ο.Κ ειναι φτιαγμενος απο ενα κραμα μεταλου που δεν υπαρχει αλλου στο συμπαν, και απο ονειρα προγονων που παλεψαν με το αδυνατο.
Μαζι σου ρε αδερφε μου. Δεν διαφωνω σε αυτο. Ο ΠΑΟΚτσης ομως δεν ηταν ποτε φαφλατας και πολυλογας και πολυνικης στα λογια. Παντα οτι εκανε το κανε στα εργα.

Επειδη τα τελευταια χρονια κουραστηκα στα θα και θα (να ακουω και να λεω. Μην παρεξηγηθω) ας ειναι αυτη μια χρονια με λιγα λογια και πολλα εργα. Η διοικηση ως τωρα με καλύπτει απολυτα σε αυτο. Λιγα λόγια πολλα εργα.

Γενικότερα ας κατανοησουμε παντως οτι σε μια μεταγραφικη περιοδο ειναι καλο να κλεινεις τους πρωτους στοχους σου. Μεχρι τωρα νομιζω εχει συμβει. Πιστευω πρωτος στοχις ειναι και ο βαρελα μποικο. Μακαρι να τους κλεισουμε
Ο Ιβιτς με ενα ροστερ που ειχε απαξιωθει που ηταν γεματο τραυματισμους που ειχαμε μειον 2 βαθμους που παιζαμε κεκλεισμενων των θυρων,μας εφτασε στο πρωτο σκαλοπατι(πλην γαυρου) φετος με Σαφως καλυτερο ροστερ οπως ολα δειχνουν με τον γαυρο να μην εχει εξασφαλισμενους τους ομιλους(αληθεια ποσες μεταγραφες εκανε)με το προστιμο 22 εκατομυριων να κρεμετε πανω απο τα κεφαλια τους, με το πιθανο γκρεμισμα τις επο,πες μου εμενα οτι δεν θα διεκδικισω το πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

simba έγραψε:Παικτικα οχι δν ονειρευεσαι (με 10αρι,στοπερ,φορ κλασης, βασει εξαγγελιών ), παρασκηνιακα ναι..

Αν αρχισει το πρωταθλημα :|
Γινεται καλη δουλεια και παρασκηνιακα.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

paokovios1974 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:

Ο Ιβιτς με ενα ροστερ που ειχε απαξιωθει που ηταν γεματο τραυματισμους που ειχαμε μειον 2 βαθμους που παιζαμε κεκλεισμενων των θυρων,μας εφτασε στο πρωτο σκαλοπατι(πλην γαυρου) φετος με Σαφως καλυτερο ροστερ οπως ολα δειχνουν με τον γαυρο να μην εχει εξασφαλισμενους τους ομιλους(αληθεια ποσες μεταγραφες εκανε)με το προστιμο 22 εκατομυριων να κρεμετε πανω απο τα κεφαλια τους, με το πιθανο γκρεμισμα τις επο,πες μου εμενα οτι δεν θα διεκδικισω το πρωταθλημα.
Ξεκινας και με -3 μην το ξεχνα ς αυτο..ενα στραβοπατημα και θα βλεπεις την κορυφη με -6 απο σεπτεμβρη...δυστυχως

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σοβαρά τώρα υπάρχει κάποιος που δεν είναι ενθουσιασμένος με το να πάρουμε τον αρχηγό της Στεάουα? Εδώ μας βγήκε από το Βοσνιακό πρωτάθλημα ο Τσίμιροτ. Ο παίκτης έχει και Πορτογαλική τακτική παιδεία και όλοι λένε ότι παίζει με μυαλό και είναι γρήγορος. Ακριβώς αυτό που θέλουμε δηλαδή. Μετά βάζει και πολλά γκολ και έχει καλή τεχνική. Όσο για το Ζάιρο που διαβάζω, μια χαρά κίνηση ήταν και δε θα έλεγα δε μας βγήκε. Το παλικάρι είχε 4 τραυματισμούς. Έπαιξε 10 παιχνίδια και στα 2 βγήκε MVP, ενώ πάλεψε για MVP σε άλλα 3. Είναι και μόλις 24 ετών. Νομίζετε ότι ο βάζελος έχει καλύτερο εξτρέμ από το Ζάιρο πλην του Λέτο? Πρέπει να πιστέψουμε στο υλικό μας που είναι καλό και σε πολύ καλή ηλικία. Είχαμε ανάπηρο προπονητή, πραγματικά ότι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου, που μας έκανε να υποτιμήσουμε όσο δεν πάει το υλικό μας.

Ήδη φέτος κλείσαμε τη 1 από τις 2 μεγαλύτερες τρύπες που ήταν το δεξί μπάκ, όπου έλλειψε η ποιότητα. Μένει στη θέση 10. Στις υπόλοιπες θέσεις θα έχουμε μικροβελτιώσεις και ποιοτικότερο ροτέισον. Στην άμυνα με Ίβιτς είχαμε μια χαρά παθητικό, όπου ο Τζαβέλλας έχει κάνει καταπληκτηκή χρονιά MVP σεζόν και γενικά δουλεύει πολύ και έχει πλέον δέσει καλά με την ομάδα. Τώρα αν έρθει και αυτός ο παίκταράς και αρχηγός της πρωταθλήτριας Στεάουας πάμε πάρα πολύ καλά.

Εντάξει στο 10άρι και εγώ ζητάω μια υπέρβαση, και θα γούσταρα πολύ τον νέο Χάτζι της Στεάουα, αλλά φέτος δε ξενερώνω με τίποτα. Πραγματικά είστε τυχεροί όσοι θα μπορείτε να δείτε φέτος τον ΠΑΟΚ. Πολύ τυχεροί!

Υγ: Ο Πέλκας θα έχει εξέλιξη πιστεύω. Το σώμα του (+mentality) ακόμη είναι ανώριμο. Σε 2 χρόνια θα τον κρίνω τον Πέλκα που περιμένω να δουλέψει και να βελτιωθεί, με ένα κόουτς που ξέρει τι θέλει από τον καθένα στο γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 16 Ιουν 2016, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

vs40 έγραψε:Σοβαρά τώρα υπάρχει κάποιος που δεν είναι ενθουσιασμένος με το να πάρουμε τον αρχηγό της Στεάουα? Εδώ μας βγήκε από το Βοσνιακό πρωτάθλημα ο Τσίμιροτ. Ο παίκτης έχει και Πορτογαλική τακτική παιδεία και όλοι λένε ότι παίζει με μυαλό και είναι γρήγορος. Ακριβώς αυτό που θέλουμε δηλαδή. Μετά βάζει και πολλά γκολ και έχει καλή τεχνική. Όσο για το Ζάιρο που διαβάζω, μια χαρά κίνηση ήταν και δε θα έλεγα δε μας βγήκε. Το παλικάρι είχε 4 τραυματισμούς. Έπαιξε 10 παιχνίδια και στα 2 βγήκε MVP, ενώ πάλεψε για MVP σε άλλα 3. Είναι και μόλις 24 ετών. Νομίζετε ότι ο βάζελος έχει καλύτερο εξτρέμ από το Ζάιρο πλην του Λέτο? Πρέπει να πιστέψουμε στο υλικό μας που είναι καλό και σε πολύ καλή ηλικία. Είχαμε ανάπηρο προπονητή, πραγματικά ότι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου, που μας έκανε να υποτιμήσουμε όσο δεν πάει το υλικό μας.

Ήδη φέτος κλείσαμε τη 1 από τις 2 μεγαλύτερες τρύπες που ήταν το δεξί μπάκ, όπου έλλειψε η ποιότητα. Μένει στη θέση 10. Στις υπόλοιπες θέσεις θα έχουμε μικροβελτιώσεις και ποιοτικότερο ροτέισον. Στην άμυνα με Ίβιτς είχαμε μια χαρά παθητικό, όπου ο Τζαβέλλας έχει κάνει καταπληκτηκή χρονιά MVP σεζόν και γενικά δουλεύει πολύ και έχει πλέον δέσει καλά με την ομάδα. Τώρα αν έρθει και αυτός ο παίκταράς και αρχηγός της πρωταθλήτριας Στεάουας πάμε πάρα πολύ καλά.
πες τα ρε ακμετ δε τεροριστ.

πες τα και εχω κατακαυλωσει φετος που ειμαι αγγλια. και πέρυσι βασικα φουλ ψημενος ημουνα μεχρι το γεναρη που εφυγα και δεν εχασα ματς νομιζω
Εντάξει στο 10άρι και εγώ ζητάω μια υπέρβαση, και θα γούσταρα πολύ τον νέο Χάτζι της Στεάουα, αλλά φέτος δε ξενερώνω με τίποτα. Πραγματικά είστε τυχεροί όσοι θα μπορείτε να δείτε φέτος τον ΠΑΟΚ. Πολύ τυχεροί![/quote]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Πέμ 16 Ιουν 2016, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εγω ξερω πως αν ερωτηθουν 100 ευρωπαιοι:

Σεντερ μπακ απο την Στεαουα Βουκουρεστιου ή απο τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονικης ;
Οι περισσοτεροι θα πουν απο την Στεαουα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

paokovios1974 έγραψε:Δε ζητησε κανεις φερντιναντ.
Κοντρερας θελω.
Εστω και απο ρουμανια,αλλα να ειναι κοντρερας.
Το νου σας.
Μια ώρα προσπαθούσα να σ εξηγήσω ότι ο Βαρέλα και καλύτερες προδιαγραφές έχει απ τον Κοντρέρας όταν ήρθε, και καλύτερος παίκτης είναι...στο 1 με 1 είναι περίπου στα ίδια, είναι σίγουρα πιο γρήγορος, αρκετά καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι παρά το 1.83 έχει άλμα, και ξέρει μπάλα, μπορεί να κατεβάσει σούπερ άνετα δηλαδή.
Τώρα αν θα πιάσει κανείς δε ξέρει για κανέναν παίκτη και σε καμία ομάδα, μπορεί να ρθει εδώ να μην του ταιριάξει το πρωτάθλημα, να τον πιάσουν ψυχολογικά ή να του λείπει η μαμά του, χίλια δυό

Με δυο λόγια θα ήταν σούπερ προσθήκη αλλά απ ότι φαίνεται χαλάει γιατί η Στεάουα θέλει τουλάχιστον 1.5 και παίκτη, θα τον πάρουμε του χρόνου ελεύθερο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Και εγώ φέτος Αγγλία είμαι. Ζήτημα να μπορέσω όλη τη χρονιά να δω 2 αγώνες από κοντά :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”