Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

che4 έγραψε:
tsou έγραψε:όσο περνάν τα χρόνια βλέπω ότι μια μεγάλη πλειοψηφία έχει την τάση να αρειανίζει.
την πέσατε πριν στο παλικάρι που έλεγε για την αγωνιστική ανυπαρξία του ΠΑΟΚ σε τίτλους και διακρίσεις λες και είπε κάνα ψέμα. να εξηγήσω τι εννοώ αρειανίζουμε και εθελοτυφλούμε.
μετά την νίκη μας το χανούμι ήμουν με ένα φίλο μου χανούμι ο οποίος γράφει συνέχεια σε ένα απτα μεγαλύτερα σάιτ τους. έβλεπα τις αντιδράσεις και τα σχόλια των χανουμιών και έτριβα τα μάτια μου βλέποντας το κράξιμο που έριχναν σε όλους, τις απαιτήσεις που είχαν ζητώντας παιχταράδες αντίστοιχους με την 3ετία 93-96 που σήκωναν πρωταθλήματα. υπήρχαν κάνα-δύο που κράζαν τους υπόλοιπους λέγοντας τους μίζερους και γκρινιάρηδες αλλά από τα vote down που έπαιρναν καταλάβαινες ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χανουμιών είχε απαιτήσεις, γκρίνιαζε και κριτίκαρε χωρίς έλεος τον τίγρακο.
σε εμάς αντίστοιχα η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει στην 2η κατηγορία. δικαιολογίες, χαμηλές απαιτήσεις και για όλα φταίει ο κακός λαός που γκρινιάζει.
παρόλα τα χωριά της Γ και της Β, παρόλη την ξεφτίλα που φάγανε και παρόλο που σιχαίνομαι την ομάδα τους σαν σύλλογο οφείλω να παραδεχτώ ότι οι απαιτήσεις τους παραμένουν απαιτήσεις μεγάλη ομάδας πρωταγωνίστριας και αυτό για μένα δείχνει μέταλλο μεγάλης ομάδας.
ήρθαν από τα χωριά, έσπασαν το αήτητο του γκέι, τερμάτισαν 2οι και πήραν κύπελλο και παρόλαυτα πάλι κριτικάρουν.
εμείς αν τα κάναμε αυτά, οποιαδήποτε κριτική θα ισοδυναμούσε με αποστολή αυτοκτονίας.
Διαφωνώ πλήρως.
Η ΑΕΚ έχει φτιάξει μια μέτρια έως καλούτσικη ομάδα. Διασύρθηκε μέσα στο Καραϊσκάκη, όταν εμείς παλέψαμε στα ίσα τον Θρήνο, με μισή ομάδα και κόντρα διαιτησία.
Κόντρα διαιτησία δεν είχε ποτέ η ΑΕΚ. Απλά τώρα αποδεικνύεται ότι ο Μελισσανίδης έκανε υπόγεια συμφωνία με τον Βαγγέλα, και παίρνει δύο νίκες επί του Ολυμπιακού, τόσο στο πρωτάθλημα επί του αδιάφορου γαύρου, με πέναλτυ και δύο αποβολές, όσο και στο κύπελλο που ο Θρήνος αγωνιστικά δεν απείχε από τον Πανθρακικό (θα έλεγα ότι δεν απείχε από τον Λεβαδειακό, αλλά μετά θυμήθηκα ότι οι Λειβαδίτες έχουν 2 νίκες επί της ΑΕΚ).
Δεν ζηλεύω την ΑΕΚ της κακομοιριάς και της συνθηκολόγησης στη διαφθορά. Μπράβο στον Ιβάν που το παλεύει και μακάρι να αντέξει κι άλλο. Δεν θέλω τίτλους σαν τον χθεσινό, που ήταν προφανές ότι ο Θρήνος της τον χάρισε.
Όσοι είστε ρεαλιστές ή πραγματιστές ή δεν ξέρω τι άλλο και μετράτε τη ζωή μόνο από τις επιτυχίες που σημειώνει το διεφθαρμένο σύστημα να το χαίρεστε. Εγώ δεν θα πάρω.
Θέλω την πρωτιά στα p.o. γιατί βλέπω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Θα δεχθούμε επιθέσεις, αλλά δεν μασάμε. Αυτή άλλωστε είναι και η νίκη μας: Το ότι δεν θα σκύψουμε το κεφάλι και δεν θα συνθηκολογήσουμε ποτέ.

Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

eorptol έγραψε:Όπως είπε κάποιος το κύπελο θα τους κλείσει τα μάτια. ...σιγά μην ζήλεψα και θαύμασα την αεκ .....ας πάρω την πρώτη θέση στα play of και οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μου .....ΆΚΟΥ ΜΕΓΆΛΗ ΟΜΆΔΑ Η ΚΟΥΛΑ ΈΧΕΙ ΜΈΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΆΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΗΣ τι άλλο θα διαβάσουμε μια ομάδα του ΠΟΚ είναι με γαβρικη νοοτροπία γιατί όποτε μιλάμε λένε για τίτλους ΜΑ ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΑΠΛΆ ΑΥΤΟΊ ΠΕΡΝΟΎΝ ΤΑ ΨΊΧΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΡΙΤΗ ΟΜΆΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΏΝ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα Πρωταθλήματα του '93-'96 η Κουλίτσα δεν τα πήρε με τους "παιχταράδες" της αλλά με τα πιστόλια του τιγράκου Πεταλουδανίδη πάνω στα γραφεία της επιτροπής ορισμού των κοράκων!!!

Αυτό για να μαθαίνουν κάποιοι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι, όσοι από αυτούς δηλαδή ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ τον λαό της ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, μίας απ τις τρεις σιχαμερές πουστοομ@δες του ΠΟΚ που εδώ και 50 χρόνια τουλάχιστον σφάζουνε όπου τον βρουν μπροστά τους τον Π.Α.Ο.Κ. μας!!!
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Τα χρονια εκείνα ήταν τα πρώτα που θυμάμαι καθαρά. Ήμουν γυμνάσιο προς λύκειο αν και πιο πολύ με συγκινούσε η 'σπυριάρα' παρόλαυτα παρακολουθούσα αρκετα κ ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω λοιπόν τι έκανε παρασκηνιακά ο τίγρης, αυτό που ξέρω είναι οτι η αεκ εκείνης της εποχής έπαιζε σίγουρα το καλύτερο ποδόσφαιρο και φυσικά δεν είχε σε καμία περίπτωση την αισχρή εύνοια που είχε ο ολυμπιακός για την επόμενη εικοσαετία...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όντως είχε πολύ καλή ομάδα και δεν έκανε τα αίσχη των πουστόγ@υρων όταν δεν χρειαζόταν, αφού ο τιγράκος είναι πανέξυπνος κι όχι ούγκανος σαν τον πουστόχοντρο!!!

Όποτε χρειαζόταν όμως έσφαζε στο φτερό ακόμα και τους πουστόγ@υρους και τους πουστοβ@ζελους!!!

Καλά για εμάς δεν το συζητάω καν... :twisted:

Και ήμουν 30+ τότε... ;)

Υ.Γ. Τα περίστροφα του "γκάγκστερ", όπως αποκαλούσαν πριν το πρώτο της Πρωτάθλημα απ τα τρία συνεχόμενα τότε τον μετέπειτα επονομαζόμενο "τίγρη" οι ίδιοι οι χανουμοοπαδοί, είχαν βγει πάνω στο τραπέζι της τότε κεδ, απ την ώρα που είχαν πάρει την Κούλα μαζί με τον Καρά τότε...Ήταν η πρώτη "εξήγα" για το τι θα επακολουθούσε στην συνέχεια αν χρειαζόταν!!! Αυτός δεν ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ διαιτητικές καριέρες αλλά ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!! Γι αυτό τον θεωρώ τον επόμενο χαλίφη στην θέση του Χαλίφη!!! :shock: :shock:

Υ.Γ. 2...Το ονοματεπώνυμο Φίλιππος Μπάκ@ς σας θυμίζει κάτι; Είναι προσωπικός μου γνωστός εδώ και 30 χρόνια!!! Ακόμα και σήμερα στα 60 του κοντά περπατάει κούτσα κούτσα!!! :o
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

ron-swanson έγραψε: Στανταρ αμα το παιρναμε εμεις ετσι θα μαλωναμε μεταξυ μας που "βρηκαμε ψοφιο τον γαυρο και δεν γουσταρω τετοια κυπελλα" :twisted: :twisted: . Ειμαι σιγουρος.
:!: :!: :!: Συμφωνώ και επαυξάνω!
Αδεφέ Ron μεγάλες αλήθειες λες!
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Η αεκ τα τελευταία 5 χρόνια που διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της πήρε 2 κύπελλα. Εμείς διανύουμε ίσως την καλύτερη οικονομικά περίοδο στην ιστορία μας και εδώ και 4 χρόνια είμαστε στα θα και στα αν. Και όσο και να ελέγχουν το σύστημα οι κάτω, αυτό δεν αναιρεί την αγωνιστική ανυπαρξία μας. Έχουμε μικρύνει, όχι γιατί δεν κερδίζουμε τίποτα, αλλά γιατί συνέχεια αρκούμαστε σε δικαιολογίες είτε σοβαρές είτε ανυπόστατες για να καλύψουμε τις αποτυχίες μας.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

κουρασε η χανουμιαδα...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

κοφτε το κουλά 24 το κάνατε έλεος.Η πρώτη θέση πάντως σε ανεβαζει επίπεδο ενώ το κύπελο όχι.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Κανείς δε ζηλεύει την κούλα. Το τρόπαιο ζηλεύω που θα ζήλευα αν το έπαιρνε κ η Τρίπολη, ο Ατρόμητος, η Ξάνθη.

Αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι αν φέτος ήμασταν στη θέση τους (σπάσιμο σε αήττητο γαύρου κ ούτσα στους απόγονους σε τελικό κυπέλλου) θα κυκλοφορούσαμε γυμνοί από χαρά στη Θεσσαλονίκη. Από ηθικές νίκες χορτάσαμε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Tolaros έγραψε:Κανείς δε ζηλεύει την κούλα. Το τρόπαιο ζηλεύω που θα ζήλευα αν το έπαιρνε κ η Τρίπολη, ο Ατρόμητος, η Ξάνθη.

Αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι αν φέτος ήμασταν στη θέση τους (σπάσιμο σε αήττητο γαύρου κ ούτσα στους απόγονους σε τελικό κυπέλλου) θα κυκλοφορούσαμε γυμνοί από χαρά στη Θεσσαλονίκη. Από ηθικές νίκες χορτάσαμε
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αποδείχθηκε ότι ο γαύρος το έδωσε το κύπελλο δώρο στην κούλα γιατί ο Μελλισανίδης συνθηκολόγησε. Φως φανάρι δηλαδή.
Το μόνο κρίμα είναι ότι αυτές οι πληροφορίες, που ξαναλέω αποδεικνύουν, δηλαδή επιβεβαιώνουν την αλήθεια αυτού του πράγματος, κατά τρόπο αναμφισβήτητο, ήρθαν στο φως μετά το τέλος του αγώνα και δεν μπορέσαμε να ποντάρουμε στη σίγουρη νίκη της κούλας, έτσι ώστε το δώρο του γαύρου να το εκμεταλευτούμε κι εμείς, οι απλοί χωρικοί, μπας και το κερδίσουμε στο στοίχημα και βάλουμε κανα φράγκο στην άκρη.
Γαμώτο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

flash4 έγραψε:Η αεκ τα τελευταία 5 χρόνια που διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της πήρε 2 κύπελλα. Εμείς διανύουμε ίσως την καλύτερη οικονομικά περίοδο στην ιστορία μας και εδώ και 4 χρόνια είμαστε στα θα και στα αν. Και όσο και να ελέγχουν το σύστημα οι κάτω, αυτό δεν αναιρεί την αγωνιστική ανυπαρξία μας. Έχουμε μικρύνει, όχι γιατί δεν κερδίζουμε τίποτα, αλλά γιατί συνέχεια αρκούμαστε σε δικαιολογίες είτε σοβαρές είτε ανυπόστατες για να καλύψουμε τις αποτυχίες μας.
Ποιες είναι οι δικαιολογίες φίλε και ποιες οι αποτυχίες μας;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Tolaros έγραψε:Κανείς δε ζηλεύει την κούλα. Το τρόπαιο ζηλεύω που θα ζήλευα αν το έπαιρνε κ η Τρίπολη, ο Ατρόμητος, η Ξάνθη.
Το κυπελλακι ?Με τιποτα .Ομιλοι Τσ Λ. και μονο, ουτε καν το σκ@τοπρωταθλημα τους.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ακούστε σενάριο
Αν η κούλα καταφέρει μέσω Σεβίλης και πάρει το καλό εισιτήριο για EL, θα κάνει δώρο στον Τουίτι την πρώτη θέση στα πλει ωχ !!!

Η κούλα θα είναι κομπλέ, κύπελλο και καλό εισιτήριο στο EL
H ζελα επίσης κομπλέ, CL
Ο gay σε περίπτωση που περάσει ομίλους θα τσεπώσει και τα λεφτά από την σίγουρη αποτυχία της ζέλας.... 8-)

Όλοι οι άλλοι θα πάνε να γ@μηθούν από τον Ιούλιο!!!!! :? :? :? :? :?

ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ LIVERPOOOOLLLL
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εισ ωραιος.

ΠΑΝΤΑ LIVERPOOL
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μα καλά, σε κάποιοα φάση το μότο δεν ήταν, να μην βγούμε ούτε καν Ευρώπη για να μπορέσουμε να χτίσουμε απερίσπαστοι ομάδα, χωρίς άγχος, χωρίς τίποτας;
Όχι;
Α σε άλλο φόρουμ θα ήταν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”