Διαφωνώ πλήρως.che4 έγραψε:tsou έγραψε:όσο περνάν τα χρόνια βλέπω ότι μια μεγάλη πλειοψηφία έχει την τάση να αρειανίζει.
την πέσατε πριν στο παλικάρι που έλεγε για την αγωνιστική ανυπαρξία του ΠΑΟΚ σε τίτλους και διακρίσεις λες και είπε κάνα ψέμα. να εξηγήσω τι εννοώ αρειανίζουμε και εθελοτυφλούμε.
μετά την νίκη μας το χανούμι ήμουν με ένα φίλο μου χανούμι ο οποίος γράφει συνέχεια σε ένα απτα μεγαλύτερα σάιτ τους. έβλεπα τις αντιδράσεις και τα σχόλια των χανουμιών και έτριβα τα μάτια μου βλέποντας το κράξιμο που έριχναν σε όλους, τις απαιτήσεις που είχαν ζητώντας παιχταράδες αντίστοιχους με την 3ετία 93-96 που σήκωναν πρωταθλήματα. υπήρχαν κάνα-δύο που κράζαν τους υπόλοιπους λέγοντας τους μίζερους και γκρινιάρηδες αλλά από τα vote down που έπαιρναν καταλάβαινες ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χανουμιών είχε απαιτήσεις, γκρίνιαζε και κριτίκαρε χωρίς έλεος τον τίγρακο.
σε εμάς αντίστοιχα η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει στην 2η κατηγορία. δικαιολογίες, χαμηλές απαιτήσεις και για όλα φταίει ο κακός λαός που γκρινιάζει.
παρόλα τα χωριά της Γ και της Β, παρόλη την ξεφτίλα που φάγανε και παρόλο που σιχαίνομαι την ομάδα τους σαν σύλλογο οφείλω να παραδεχτώ ότι οι απαιτήσεις τους παραμένουν απαιτήσεις μεγάλη ομάδας πρωταγωνίστριας και αυτό για μένα δείχνει μέταλλο μεγάλης ομάδας.
ήρθαν από τα χωριά, έσπασαν το αήτητο του γκέι, τερμάτισαν 2οι και πήραν κύπελλο και παρόλαυτα πάλι κριτικάρουν.
εμείς αν τα κάναμε αυτά, οποιαδήποτε κριτική θα ισοδυναμούσε με αποστολή αυτοκτονίας.
Η ΑΕΚ έχει φτιάξει μια μέτρια έως καλούτσικη ομάδα. Διασύρθηκε μέσα στο Καραϊσκάκη, όταν εμείς παλέψαμε στα ίσα τον Θρήνο, με μισή ομάδα και κόντρα διαιτησία.
Κόντρα διαιτησία δεν είχε ποτέ η ΑΕΚ. Απλά τώρα αποδεικνύεται ότι ο Μελισσανίδης έκανε υπόγεια συμφωνία με τον Βαγγέλα, και παίρνει δύο νίκες επί του Ολυμπιακού, τόσο στο πρωτάθλημα επί του αδιάφορου γαύρου, με πέναλτυ και δύο αποβολές, όσο και στο κύπελλο που ο Θρήνος αγωνιστικά δεν απείχε από τον Πανθρακικό (θα έλεγα ότι δεν απείχε από τον Λεβαδειακό, αλλά μετά θυμήθηκα ότι οι Λειβαδίτες έχουν 2 νίκες επί της ΑΕΚ).
Δεν ζηλεύω την ΑΕΚ της κακομοιριάς και της συνθηκολόγησης στη διαφθορά. Μπράβο στον Ιβάν που το παλεύει και μακάρι να αντέξει κι άλλο. Δεν θέλω τίτλους σαν τον χθεσινό, που ήταν προφανές ότι ο Θρήνος της τον χάρισε.
Όσοι είστε ρεαλιστές ή πραγματιστές ή δεν ξέρω τι άλλο και μετράτε τη ζωή μόνο από τις επιτυχίες που σημειώνει το διεφθαρμένο σύστημα να το χαίρεστε. Εγώ δεν θα πάρω.
Θέλω την πρωτιά στα p.o. γιατί βλέπω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Θα δεχθούμε επιθέσεις, αλλά δεν μασάμε. Αυτή άλλωστε είναι και η νίκη μας: Το ότι δεν θα σκύψουμε το κεφάλι και δεν θα συνθηκολογήσουμε ποτέ.