Ηρθες ειδες και απηλθες...Το θεμα ειναι να παρθηκαν και οι απαραιτητες αποφασεις
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Ζωαρα κανεις ρε Ιβαν
Συνεχεια στα γουστα και τα ταξιδια εισαι
Ηρθες ειδες και απηλθες...Το θεμα ειναι να παρθηκαν και οι απαραιτητες αποφασεις
Και το άρθρο τιτλοφορείται "Έφυγε ο Ιβάν Σαββίδης". Μη γράφετε τέτοιους τίτλους που είναι συνύφασμένοι με άλλου είδους "αναχωρήσεις". Ασταδιάλα!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Επιτροπή…μεταγραφών στον ΠΑΟΚ
Αυτοί αποφασίζουν για τις μεταγραφές
PAOKVoice
Μετά το σημερινό διοικητικό συμβούλιο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέληξε στη δημιουργία τεσσάρων διοικητικών επιτροπών με τους Μίχελ και Βεζυρτζή να είναι τα δυο νέα πρόσωπα.
Η πρώτη θα αποτελείται από τους Άρνεσεν, Αγγελίδη, Βεζυρτζή, Κούδα και Μίχελ κάτι το οποίο διαψεύδει όλα όσα γράφτηκαν πως ο πρώην διαιτητής θα αναλάμβανε πόστο που θα είχε να κάνει με τις διεθνείς σχέσεις.
Οι τέσσερις άντρες σε συνεργασία με τον Ιγκόρ Τούντορ θα αποφασίζουν για το μεταγραφικό σχεδιασμό στο «Δικέφαλο»...
Είναι κανένας απ τους
Υ.Γ. "Ρίχτα" Ιβάν να δούμε καμιά μεγάλη χαρά και να "γκρεμίσουμε" Ο.Α.Κ.Α. και Λευκό Πύργο με την σειρά !!!
- Aureliano Buendia
Αυτά με τις πολυμελείς επιτροπές μεταγραφών είναι κάπως αστεία όμως βρε άνθρωπε.
Τέσσερις νοματαίοι που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο κι ένας που είναι η δουλειά του και ο οποίος υποτίθεται προσελήφθη για αυτό το πράγμα το καλοκαίρι. Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό.
Τέσσερις νοματαίοι που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο κι ένας που είναι η δουλειά του και ο οποίος υποτίθεται προσελήφθη για αυτό το πράγμα το καλοκαίρι. Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό.
Κοίτα θα μιλήσουν όλοι τελευταίος ο Φρανκ και θα πουν οι υπόλοιποι συμφωνούμε με τον Αρνεσεν απλά τα πράγματα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνία ιβαν καμένου για εικοσαετή παραχώρηση του χώρου περιμετρικά της Τούμπας εκείνο το πολιτιστικό κέντρο στην στομάχι μου κάθεται τούμπα σκεπαστη σαράντα να μην φεύγει έξω ούτε λέξη φανταστικό. ...αντε ιβαναρε προχωρά το
- Kostas_Peraia4
να κανει παρκινγκ μαγαζια κλπ. και καλα κανει και το θελει .....επρεπε να το εχουμε παρει εδω και χρονια ....nickzark έγραψε:τι τον θελει τον χωρο αληθεια γυρω απο το γηπεδο??ξερει κανεις???
ο γριακλης λενε οτι θα αντιδραση στην παραχωρηση του καυταντζογλειου για ενα χρονο σε μας .....
:)
Ω ναι.συμφωνω με τα χιλια σε αυτο.πολυ καλη ιδεαeorptol έγραψε:να κανει παρκινγκ μαγαζια κλπ. και καλα κανει και το θελει .....επρεπε να το εχουμε παρει εδω και χρονια ....nickzark έγραψε:τι τον θελει τον χωρο αληθεια γυρω απο το γηπεδο??ξερει κανεις???