Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
xrisitsapa

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από xrisitsapa »

@ Μπαρκαρουτσος

Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος περιορισμος στον Ιβαν οταν κατεβαινει κατω, ουτε θα μπορουσαν αλλωστε.
Ολοι αυτοι κυκλοφορουν με φουσκωτους κτλ κτλ.

Πιθανον να το εχει κανει και ο Ιβαν και ο Γιωργης και να μην το μαθαμε γιατι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια.

Αν θες την αποψη μου, κανενας ΠΑΟΚτσης δεν πρεπει να καθεται στο ιδιο τραπεζι με το κητος.
Αν ομως καποιοι το κανουν, ή ειναι ξεπουλημενοι και κανουν μπιζνες μαζι του, γιατι αυτο ειναι ηττα για τον ΠΑΟΚ;

Ουτε εχουν καμια δουλεια να πανε 500 ατομα εξω απο το μαγαζι ενος επιχειρηματια. Απλα του αφαιρεις σαν λαος την ιδιοτητα του ΠΑΟΚτση ( απο την οποια κερδιζει) και δεν ξαναπατας.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ο Ιβαν ποτέ δεν πήγε σε επιχείρηση πρώην στελεχών ΠΑΕ ΟΣΦΠ και αν πήγαινε δεν θα το γνώριζε... αλλά αυτά τα πρώην στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί εποχής Ζαγοράκη είχαν σχέσεις επι Ζαγοράκη με τον Χοντρό και άλλες εταιρείες . Το ΜουγγοΘόδωρος βγήκε επί περίοδο Ζαγοράκη γιατί δεν μιλούσε και γιατί δεν έβγαζε ανακοινώσεις αν θυμάται κανείς από την εποχή που ερχότανε στην Τούμπα με ελικόπτερα και έκανε επίδειξη δύναμης ο χοντρός.

Αυτοί δεν πήγαν τυχαία εκεί πέρασαν και μπήκαν. Έκλεισαν τραπέζι.
xrisitsapa

invincible έγραψε:Ο Ιβαν ποτέ δεν πήγε σε επιχείρηση πρώην στελεχών ΠΑΕ ΟΣΦΠ και αν πήγαινε δεν θα το γνώριζε... αλλά αυτά τα πρώην στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί εποχής Ζαγοράκη είχαν σχέσεις επι Ζαγοράκη με τον Χοντρό και άλλες εταιρείες . Το ΜουγγοΘόδωρος βγήκε επί περίοδο Ζαγοράκη γιατί δεν μιλούσε και γιατί δεν έβγαζε ανακοινώσεις αν θυμάται κανείς από την εποχή που ερχότανε στην Τούμπα με ελικόπτερα και έκανε επίδειξη δύναμης ο χοντρός.

Αυτοί δεν πήγαν τυχαία εκεί πέρασαν και μπήκαν. Έκλεισαν τραπέζι.

1. Δεν ξερεις αν το εκανε.
2. Οι πραξεις αυτων των "στελεχων" χαρακτηριζουν τους ιδιους. Ο ΠΑΟΚ και ο λαος του τι εχει να κανει με αυτους;
Να τρεχουν στα αυτοφωρα οι δικοι μας γιατι ο Ζαγορακης ή ο Σαρατσης ας πουμε ειναι γενιτσαρος;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

υπάρχει λόγος που είναι πρώην. Αφου είναι πρώην , ότι κάνουν εκθέτει μόνο την πάρτη τους και δεν έχει σχέση με την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η διαφορά είναι ότι ο Ιβάν και όλος ο ΠΑΟΚ τους έχει χεσμενους και δεν έχει καμία ανάγκη να κάνει επίδειξη δυναμης.

Ο χοντρός φονιάς είναι τόσο προβληματικό άτομο και τόσο ψεύτικη η ισχύς του ώστε ψάχνει επιβεβαίωση και μαγκιά σε μαλακιες

Κοταρες

Υγ. Άλλωστε στην Πολίχνη φαίνεται ότι κάνουν όλες τις δουλειές τους εσχάτως. Μια στο μικελ, μια στις ταβερνες
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

WestBlock4 έγραψε:
icue έγραψε:Ρε παιδια οκ μαγαζι εχει, δεν εχει συνδεσμο. Τι θα εκανε; Θα τους εδιωχνε; 'Η μηπως εσεις πατε να φατε καπου επειδη ειναι ΠΑΟΚ αυτος που το εχει και οχι επειδη εχει καλο φαγητο.

Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα το που πηγε και εφαγε και οχι οι τεμεναδες και οι υποκλισεις που θα του κανουν ολες οι πολιτικες μαριονετες που εχουμε εδω πανω.
Ακου φιλε μου δεν είναι ταβερνάκι που πας ξαφνικά κ αράζει. Μιλάμε για 2 σκουπίδια με 10 μπράβους που ο κύριος σε εισαγωγικά παοκτσης το ήξερε ότι θα πανε από μερες. Δεν είναι το ίδιο με το να πάμε εμείς.
Εγώ νομίζω ότι ο χοντρός κάνει απλά επείδηξη δύναμης.

Την μία μέρα βγάζουν οι δικοί μας στη φόρα το θέμα Ρόουζ και τις αλλαξοκωλιές Μαρινάκη - Καρυπίδη, και την άλλη μέρα αυτοί οι δύο πάνε σε μία ΠΑΟΚτσήδικη γειτονιά, σε ένα μαγαζί που το έχει ΠΑΟΚτσάκι (με τα καλά και τα στραβά του) και που έχει συνδεθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με την ομάδα μας.

Επίτηδες πήγαν εκεί, για να γίνει θέμα. Ούτε το καλύτερο μαγαζί της πόλης είναι, ούτε κανένα νταλκά είχε κάποιος από τους δύο να δοκιμάσουν την πικάνια του μαγαζιού.

Απλά σου λένε στα μούτρα σου, ότι δεν πα να φωνάζεις, δεν πα να μαζεύεις αποδείξεις, δεν πα να νομίζεις ότι μας ξεμπρόστιασες. Στα @@ μας. Βγαίνουμε και μόνοι μας στη φόρα και δεν μας αγγίζει κανείς.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

WestBlock4 έγραψε:
jibbie έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Θέλω τώρα μα βγουν αυτοι οι έξυπνοι που όταν κραζαμε τον Λίλη λεγανε οι σύνδεσμοι κάνουν κακό κ ειμαστε κομπλεξικοί.
μαν, χωρις διαθεση για κριτικη κι επειδη καταλαβαινω οτι ανηκεις στον πυρηνα των συνδεσμων, δωσε λιγο τα φωτα σου. εχει βγει η ΠΑΕ για το θεμα του γηπεδου κι εχει δωσει ΝΔ στα ισα. οι συμπολιτες εχουν γαμηθει στις κινητοποιησεις για ενα -6 που ειναι εντελως εφημερο. εμεις, για ενα θεμα τοσο στρατηγικο οπως ειναι το γηπεδο, και με την ΠΑΕ να μας λεει στην ουσια οτι μας εχουν γραμμενους/βαζουν εμποδια, τι κανουμε; ποια ειναι η αποψη και η σταση των συνδεσμων και με ΔΕΘ να ερχεται; επειδη και γω στα νιατα μου περασα απο το κινημα και το εκτιμω ιδιαιτερα, μου καθεται λιγο καπως να τους βλεπω να τα βαζουν με την ΠΑΕ για μεταγραφες και να μενουν αμετοχοι στον πολεμο που δεχομαστε για ενα τοσο στρατηγικο θεμα.

τι παιζει;
Εγω αυτο που έμαθα και ας με διαψεύσουν όσοι ξέρουν καλύτερα από μένα.
Όσο αναφορά το γηπεδικό υπάρχει στασιμότητα κ ειναι επειδη το θέλει ο ιβαν κ η παε. Δε ξερω αν το κάνουν λόγω κυβέρνησης ή κάτι άλλο .
κακο αυτο, ελπιζω να στα χουν πει λαθος :cry:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

WestBlock4 έγραψε:
jibbie έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Θέλω τώρα μα βγουν αυτοι οι έξυπνοι που όταν κραζαμε τον Λίλη λεγανε οι σύνδεσμοι κάνουν κακό κ ειμαστε κομπλεξικοί.
μαν, χωρις διαθεση για κριτικη κι επειδη καταλαβαινω οτι ανηκεις στον πυρηνα των συνδεσμων, δωσε λιγο τα φωτα σου. εχει βγει η ΠΑΕ για το θεμα του γηπεδου κι εχει δωσει ΝΔ στα ισα. οι συμπολιτες εχουν γαμηθει στις κινητοποιησεις για ενα -6 που ειναι εντελως εφημερο. εμεις, για ενα θεμα τοσο στρατηγικο οπως ειναι το γηπεδο, και με την ΠΑΕ να μας λεει στην ουσια οτι μας εχουν γραμμενους/βαζουν εμποδια, τι κανουμε; ποια ειναι η αποψη και η σταση των συνδεσμων και με ΔΕΘ να ερχεται; επειδη και γω στα νιατα μου περασα απο το κινημα και το εκτιμω ιδιαιτερα, μου καθεται λιγο καπως να τους βλεπω να τα βαζουν με την ΠΑΕ για μεταγραφες και να μενουν αμετοχοι στον πολεμο που δεχομαστε για ενα τοσο στρατηγικο θεμα.

τι παιζει;
Εγω αυτο που έμαθα και ας με διαψεύσουν όσοι ξέρουν καλύτερα από μένα.
Όσο αναφορά το γηπεδικό υπάρχει στασιμότητα κ ειναι επειδη το θέλει ο ιβαν κ η παε. Δε ξερω αν το κάνουν λόγω κυβέρνησης ή κάτι άλλο .
Αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Το μόνο που δεν εχει προχωρήσει αφορά στους όρους χρήσης του Καυταντζογλείου.
Τα υπόλοιπα πχ Προεδρικό Διάταγμα, εξελίσσονται εντος χρονοδιαγράματος

Αυτά που γράφετε τα είπε ο Σιμόπουλος κι εγινε χαμός.
Τί είναι αυτά που γράφετε εδώ μέσα??
Αν δεν ξέρετε, τουλάχιστον, μη αναπαράγετε τη γραμμή των σιχαμάτων.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δεν ξέρω κανένα σιμοπουλο κ δεν γράφω κάτι από τέτοιες πληροφορίες. Κ εδω μεσα ότι γράφω δεν είναι από ράδια κ σκουπίδια της Αθήνας. Αν θέλεις το κρατάς αυτό που λέω αν δεν θέλεις το προσπερνάς. Ο χρόνος θα δείξει άλλωστε , εσύ μπορείς να μείνεις σ αυτά που βγάζει η παε εγω θα κρατήσω τις δικές μου πληροφορίες κ μακαρι να διαψευστω
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Μην γράφετε ΜΠΟΥΡΔΕΣ για στασιμότητα με υπαίτιο οποιονδήποτε εντός ΠΑΟΚ.
Νισάφι πια με τις ανακυκλωμενες μπούρδες που κυκλοφορούν λόγω αφέλειας.
Έχει γίνει μόδα η μιρλα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

gika έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:
icue έγραψε:Ρε παιδια οκ μαγαζι εχει, δεν εχει συνδεσμο. Τι θα εκανε; Θα τους εδιωχνε; 'Η μηπως εσεις πατε να φατε καπου επειδη ειναι ΠΑΟΚ αυτος που το εχει και οχι επειδη εχει καλο φαγητο.

Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα το που πηγε και εφαγε και οχι οι τεμεναδες και οι υποκλισεις που θα του κανουν ολες οι πολιτικες μαριονετες που εχουμε εδω πανω.
Ακου φιλε μου δεν είναι ταβερνάκι που πας ξαφνικά κ αράζει. Μιλάμε για 2 σκουπίδια με 10 μπράβους που ο κύριος σε εισαγωγικά παοκτσης το ήξερε ότι θα πανε από μερες. Δεν είναι το ίδιο με το να πάμε εμείς.

Την μία μέρα βγάζουν οι δικοί μας στη φόρα το θέμα Ρόουζ και τις αλλαξοκωλιές Μαρινάκη - Καρυπίδη, και την άλλη μέρα αυτοί οι δύο πάνε σε μία ΠΑΟΚτσήδικη γειτονιά, σε ένα μαγαζί που το έχει ΠΑΟΚτσάκι (με τα καλά και τα στραβά του) και που έχει συνδεθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με την ομάδα μας.

Επίτηδες πήγαν εκεί, για να γίνει θέμα. Ούτε το καλύτερο μαγαζί της πόλης είναι, ούτε κανένα νταλκά είχε κάποιος από τους δύο να δοκιμάσουν την πικάνια του μαγαζιού.

Απλά σου λένε στα μούτρα σου, ότι δεν πα να φωνάζεις, δεν πα να μαζεύεις αποδείξεις, δεν πα να νομίζεις ότι μας ξεμπρόστιασες. Στα @@ μας. Βγαίνουμε και μόνοι μας στη φόρα και δεν μας αγγίζει κανείς.

Καιρός κάποιος να τους αγγίξει. Και καλό θα ήταν να τους αγγίξει μία φορά, ώστε να μην χρειαστεί δεύτερη.
xrisitsapa

gika έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:

Συμφωνω. Αλλα αυτο μαλλον αδυναμια δειχνει.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Για το γήπεδο περιμένουμε το προεδρικό διάταγμα. Έχουν γίνει από εμάς αυτά που έπρεπε.
Επίσης υπάρχει πρόταση για Καυτατζόγλειο, για την οποία μάθαμε ότι καθυστερεί να απαντήσει ο Αυγενακης
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

WestBlock4 έγραψε:Δεν ξέρω κανένα σιμοπουλο κ δεν γράφω κάτι από τέτοιες πληροφορίες. Κ εδω μεσα ότι γράφω δεν είναι από ράδια κ σκουπίδια της Αθήνας. Αν θέλεις το κρατάς αυτό που λέω αν δεν θέλεις το προσπερνάς. Ο χρόνος θα δείξει άλλωστε , εσύ μπορείς να μείνεις σ αυτά που βγάζει η παε εγω θα κρατήσω τις δικές μου πληροφορίες κ μακαρι να διαψευστω

Αφού λοιπόν εχεις πληροφορίες και δεν μασάς, όπως εγώ, τον σανό που μας μοιράζει η ΠΑΕ, παρακαλώ να αναφέρεις τις πηγές σου, ωστε να αξιολογήσει το κάθε μέλος την αξιοπιστία τους.

Σημ. Αυτά, πάντως, που γράφεις τα διαδίδουν οι αντίπαλοί μας.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Macho έγραψε:Μην γράφετε ΜΠΟΥΡΔΕΣ για στασιμότητα με υπαίτιο οποιονδήποτε εντός ΠΑΟΚ.
Νισάφι πια με τις ανακυκλωμενες μπούρδες που κυκλοφορούν λόγω αφέλειας.
Έχει γίνει μόδα η μιρλα
Η στασιμότητα δεν εχει να κανει μπνο με το αν φταίει κάποιος από τη Παε η απλα υπάρχει γιατί ξέρουν ότι τα εμπόδια που υπάρχουν κ ο πόλεμος δε θα σταματήσει με αυτή τη κυβέρνηση. Μπούρδες ξε μπουρδες τα γραπτά μένουν κ θα δειξει ο χρόνος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”