Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

angelheart έγραψε:1 Φανταστείτε απλά τι θα γίνονταν έξω απ' την Τούμπα, αν είχε γίνει αυτό σε μας. Όχι μόνο πέρυσι (που ούτε θέλω να το σκέφτομαι) αλλά ΚΑΙ φέτος.
τοντορης ζαγορακης «Ο Βιεϊρίνια έχει ρήτρα 15 εκατομμύρια. Με 12-13 το συζητάμε.»

ΠΑΟΚ-βολφσμπουργκ 0-1 :mrgreen:

κωνσταντινιδης για αποχωρηση βιτολο:<<εφυγε για να μην εχουμε προβληματα με τις πληρωμες των παιχτων>>

παιχτες του ΠΑΟΚ 1 χρονο απληρωτοι,αποχωρηση κοντρερας βιερινια δεκεμβρη

ενταξει και εμεις δεν παμε πισω... 8-)
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

:lol:
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Εγω ενα εχω να πω.
Αυτη η χρονια θα βγει κερδισμενος ο μονοφθαλμος αναμεσα στους τυφλους.

τοσο απλα.
εχουμε φυσικα τα προβληματα μας, δημιουργουν ζητηματα ορισμενα σοβαρα,αλλα δεν ειναι και ζητημα ζωης ή θανατου προς το παρον.εμεις αγορασαμε το χρονο μας,εστω και με μετρα μη δημοφιλη.
κρατιεται η ομαδα μας πανω-κατω στα περσυνα επιπεδα,με καποιες απωλειες φυσικα.Αντιθετα,οι ομαδες του ''πρωτου πινακα'' της βαθμολογιας,εχουν σχεδον ολες τους τρομερα προβληματα,οχι μονο αγωνιστικα που φυλλορροουν,αλλα και βαθυτερα οικονομικα που πιθανον να τους στοιχισει και απωλειες κατηγοριας...

Αυτο που πρεπει να καταλαβει ο μεσος ΠΑΟΚτσης ειναι οτι φετος το πρωταθλημα θα ειναι ενας αγωνας δρομου ελαχιστοποιησης του αγωνιστικου (και οχι μονο) κοστους μεταξυ σχεδον ολων των ομαδων.ο ΠΑΟΚ σε αυτο τον αγωνα,θα ειναι απο τους κεδρισμενους.Αν καταφερουμε να περιορισουμε και τα περσυνα λαθη και αδυναμιες,νομιζω οτι φετος θα εχουμε αγωνιστικα ευχαριστες για εμας εκπληξεις,και δυσαρεστες εως σοκαριστικες για τους οπαδους καποιων αλλων...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Argonaut4 έγραψε:Με βαρείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στους ανθρώπους του Άρη ο Τόνι Κάλβο, υποστηρίζοντας σε κυπριακά Μέσα ότι κάποιοι θα τον γαμ..., χωρίς ωστόσο να πει ονόματα!

Μιλώντας για τα 3,5 χρόνια που πέρασε στους «κίτρινους», ο άσος της Ανόρθωσης δήλωσε στο «balla.com»: «Η αλήθεια είναι ότι το απόλαυσα πάρα πολύ, έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Πρέπει να πω ότι η διοίκηση μου φέρθηκε πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα. Ειδικά μετά από όσα έδωσα στην ομάδα. Οι μεγάλες αναμνήσεις που έχω από εκεί είναι οι φίλαθλοι, οι συμπαίκτες και οι προπονητές που είχα.

Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θα έπρεπε να φύγουν από τη διοίκηση της ομάδας, γιατί της κάνουν και θα της κάνουν ζημιά. Είναι πολλοί αυτοί που αγαπάμε αυτή την ομάδα. Αλλά αυτοί οι συγκεκριμένοι θα γαμ... την ομάδα. Θα την γαμ...».

Όσο για το ποιοι είναι αυτοί, είπε πως: «Δεν θέλω να πω... Δεν θέλω να έχω προβλήματα...».

γαζζέλα

Μεγάλα ΠΑΟΞάκια Σκόρδας ,Κόντης και Αθανασιάδης.
Πρέπει να τα κάνουμε επίτιμα μέλη Θύρας 4, φάση Κορνήλιου.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Παιδιά δείτε εδώ: http://www.transfermarkt.de/de/super-le ... b_GR1.html είναι η κατα προσέγγιση αξία των ομάδων της Super League...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

IKARIA_4 έγραψε: εχουμε φυσικα τα προβληματα μας, δημιουργουν ζητηματα ορισμενα σοβαρα,αλλα δεν ειναι και ζητημα ζωης ή θανατου προς το παρον.εμεις αγορασαμε το χρονο μας,εστω και με μετρα μη δημοφιλη.

Τα ξαναλέμε από Οκτώβριο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Φετος ή μαλλον και φετος ο γαβρος παιζει μονος του....

Ο βαζελος ειναι καλυτερος απο μας....εχει 2 ζευγαρια εξτρεμ - μεσοεπιθετικων που ακομα κια ο τελευταιος τους ειναι καλυτερος απο τους δικους μας...Μαυριας Σισοκο λαζαρος Λετο φορναρολι τωρα και Μπαρμπαρουσης..
εχει πραμα...και στα χαφ με βιτολο ,σο κατσουρ ζεκα καρα ειναι γεματοι..και πισω με μπουμσογκ και πιντο ειναι καλα...Γενικα εινια γεματοι...και καλοι ποιοτικα...

Στην αεκ πλεον εχει μεινει ο σιαλμας και ο μπουγαιδης.

ο ατρομητος εχει πεσει και αυτος....αλλα ειναι μια μετρια ομαδα...που σε σζεση με τα γενικοτερα χαλια ειναι καλα...και ο αστερα ειναι σε οκ επιπεδο...απο κει μαλλον το χαος....ο αρης εχει καλους νεους...και ισως κρατηθει ετσι..
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Όλα τα λεφτά :opaokara:

[youtube]v-uqTAkFB_g&NR=1[/youtube]
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:D :lol: μακαρι να μην τους βγει,....γιατι τετοια προπαγανδα για οτι κανει ο βαζελος ν απρουσιαζεται τοσο εξαιρετικο χρονια ειχα να δω..
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
IKARIA_4 έγραψε: εχουμε φυσικα τα προβληματα μας, δημιουργουν ζητηματα ορισμενα σοβαρα,αλλα δεν ειναι και ζητημα ζωης ή θανατου προς το παρον.εμεις αγορασαμε το χρονο μας,εστω και με μετρα μη δημοφιλη.

Τα ξαναλέμε από Οκτώβριο.
Ειπα ''προς το παρον'' αδερφε...
απλα αν εμεις ειμαστε στο ''παρα πεντε'', οι υπολοιποι ειναι στο ''και πεντε''....
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Sera4 έγραψε:
angelheart έγραψε:1 Φανταστείτε απλά τι θα γίνονταν έξω απ' την Τούμπα, αν είχε γίνει αυτό σε μας. Όχι μόνο πέρυσι (που ούτε θέλω να το σκέφτομαι) αλλά ΚΑΙ φέτος.
τοντορης ζαγορακης «Ο Βιεϊρίνια έχει ρήτρα 15 εκατομμύρια. Με 12-13 το συζητάμε.»

ΠΑΟΚ-βολφσμπουργκ 0-1 :mrgreen:

κωνσταντινιδης για αποχωρηση βιτολο:<<εφυγε για να μην εχουμε προβληματα με τις πληρωμες των παιχτων>>

παιχτες του ΠΑΟΚ 1 χρονο απληρωτοι,αποχωρηση κοντρερας βιερινια δεκεμβρη

ενταξει και εμεις δεν παμε πισω... 8-)

[youtube]3WcH9L_wvik[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Sladjan Spasić έγραψε:

H συνέντευξη αυτή έγινε στις 10/12/2009 ,λίγο μετά την αποχώρηση Ζαγοράκη και πλέον, πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,ήταν ο Βρύζας.
Η μεταγραφή του Βιειρίνια στην Βόλφσμπουργκ ήρθε 2 (ΔΥΟ) χρόνια και 1 (ΕΝΑΝ) μήνα αργότερα ,δηλαδή τον Ιανουάριο του 2012.

Αν και όποτε θέλεις, αναλύουμε για ποιους λόγους έγινε η μεταγραφή και τι άλλαξε μέσα σε 2 χρόνια.
Να θεωρείς όμως τον Βρύζα ανακόλουθο στην υπόθεση πώλησης Βιερίνια ,είναι κομματάκι αφελές.
Όχι ότι έχω κανά κέρδος να κάνω τον συνήγορο του Βρύζα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ ένα ξέρω

[youtube]Y3qNstjnHBo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Sladjan Spasić έγραψε:

H συνέντευξη αυτή έγινε στις 10/12/2009 ,λίγο μετά την αποχώρηση Ζαγοράκη και πλέον, πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,ήταν ο Βρύζας.
Η μεταγραφή του Βιειρίνια στην Βόλφσμπουργκ ήρθε 2 (ΔΥΟ) χρόνια και 1 (ΕΝΑΝ) μήνα αργότερα ,δηλαδή τον Ιανουάριο του 2012.

Αν και όποτε θέλεις, αναλύουμε για ποιους λόγους έγινε η μεταγραφή και τι άλλαξε μέσα σε 2 χρόνια.
Να θεωρείς όμως τον Βρύζα ανακόλουθο στην υπόθεση πώλησης Βιερίνια ,είναι κομματάκι αφελές.
Όχι ότι έχω κανά κέρδος να κάνω τον συνήγορο του Βρύζα.
Έχεις δίκιο,γιατί έτσι όπως τοποθέτησα το video έμοιαζε σαν συνέχεια όσων έγραψε ο Sera4.
Δε θεωρώ τον Βρύζα ανακόλουθο στην υπόθεση πώλησης του Vieirinha,αλλά τον θεωρώ σίγουρα συνυπεύθυνο,για τα όσα μας οδήγησαν σε αυτή την πώληση.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εδω ο βρυζας εβαζε υπογραφες σε πρακτικα γενικα συνελευσεων που ηταν απων και εσεις κολλατε σε μια πωληση?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”