Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πάντως ο κουλης προέβλεψε ότι θα αργήσει να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ότι ο γάβρος θα βάλει τόσα γκολ όσους προπονητές άλλαξε φέτος με τους Τούρκους παίξτε κόντρα
Πάντως αν δε περάσει η Σιτυ, θα είναι για κλωτσιές
Επίσης ποντάρω σε Βαρντι δύο γκολ
Δυστυχώς για σένα νεαρέ μου Πέδρο θα περάσουν οι Γάλλοι (οι Άγγλοι είναι περισσότερο losers από τους Γάλλους) και οι έμπειροι Σεβιλιάνοι (ή Σεβιγιάνοι, δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό).
Odi έγραψε:Ρε παίδες ο άλλος πήγε με αβάτζο 4-0 και έφαγε έξι γκολ.Ποιο πέναλτι λέτε τώρα;Εντάξει γραφικά πράγματα.
Ναι μωρε, γραφικα πραγματα. Γραφικο το ανυπαρκτο πεναλτυ το οποιο εκανε το 4-1, 5-1
Καλά dim αν κατέβαινε έτσι ο ΠΑΟΚ με 4-0 και έχανε 6-1 θα έτρεχα να σε μαζέψω από κάθε τόπικ από τα μπινελίκια που θα έριχνες..
Όσο για την Ρεάλ, το να είσαι ΠΑΟΚ και να υποστηρίζεις ομάδα-κράτος είναι αδιανότητο.ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.
Τέλος πάντων,προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το όλο θέμα.Συνεχίστε.
Βλέπεις κάποιον οπαδό της Ρεάλ;
Αλλά το ότι ήταν η ομάδα του Φράνκο δε λέει πολλά, έχει αρκετουτσικα χρόνια που πουθενά ο κύριος αυτός, και μια χαρά "γαύρος" έχει γίνει και η εταιρη ισπανική... Μη σου πω πλέον έχει περισσότερα σκάνδαλα
Ρε παιδιά ποια Ρεάλ κ ποιος Φράνκο κ ποιος Μάνγκο? 2017 έχουμε κ σχολιάζουμε το χθεσινό ματς.
Απαράδεκτη η Παρί, έφαγε 6 γκολ από τη χειρότερη Μπάρτσα της πενταετίας.
Άντε κ το 1 ήταν μούφα, στατιστικά να το δεις στη μπάλα 1 στα 6 μπορεί να είναι και μούφα. Δεν έχουν δικαιολογίες για χθες οι Γάλλοι, λίγοι στην ψυχή.
Προσωπικά μου προκάλεσε αηδία η Μπάρτσα κ δεν μπόρεσα να χαρώ την ανατροπή όχι τόσο λόγω ενός πέναλτι-ουρακοτάγκου στο 90', αλλά λόγω συμπεριφοράς. Πολύ βουτιά ρε φίλε, ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ βουτιά. Αηδία. Σε όλο το μάτς, σε κάθε φάση. Βουτιά κ μίρλα.
Ε sorry δεν μπορώ να γουστάρω με τέτοιες ομάδες.
Το 1ο πέναλτυ μια χαρά δίνεται.
Το 2ο είναι από αυτά που παίρνουν οι ¨μεγάλες ομάδες¨, όταν ο αντίπαλος δώσει δικαίωμα.
Κατά τα άλλα απαράδεκτη η Παρί.
Σα να με λες,να κερδίσω εγώ το γκέι 4-0 στην Τούμπα και να φάω 6 στον επαναληπτικό με αυτόν τον τρόπο κα ινα πω πως με φταίει η διαιτησία. Προφανώς όταν παίζεις με το ρολόι στο γήπεδό σου και γκρινιάζεις όλη την ώρα και προσπαθείς να εκμεταλευτείς τα πάντα. Αλλά πεσίματα αλά Πεφτούνη, Αλεξανδρή δεν είδα. Και δε θα έκανα σημαία φάση στο 90.
Περι ΟΥΕΦΑλόνα: Όταν με Ίντερ τη σφάξανε σε 2 παιχνίδια (γκολ οφσάιντ υπερ της Ίντερ στο Μιλάνο και ακυρωθέν κανονικό γκολ ως οφσάιντ στη Βαρκελώνη) όλοι μίλαγαν για την άμυνα του Μουρίνιο..
Καταλαβαίνω πλήρως το επιχείρημα ότι καθόρισε, με πρόθεση ή όχι δεν μπορώ να αξιολογήσω, ο διαιτητής σε κάποιο σημείο το όλο θέμα. Και γενικότερα δεν εχω συμπάθεια στους χτεσινούς νικητές. Με την καμία!! Αλλά, οκ, δεν είναι δυνατόν ομάδα εκατομμυρίων ευρώ να παρουσιάζει τέτοια εικόνα! Μαλεζα και Γλύκο να είχαν το 2ο δεν το τρώγανε. Έλεος! Και σκοράρεις κιόλας. Και είσαι στο 88 3-1. Και ο άλλος ανενόχλητος σχεδόν κάνει το 6-1 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη! Ε όχι ρε φίλε. Δεν αντέχεται.
Στο 3-1 δεν δινει καθαρο πεναλντι στον Ντι Μαρια(ακομα περιμενουμε το ριπλει) και στο 4-1 με πεντε λεπτα να απομενουν δινει τον ουρακοταγκο του αιωνα.Φυσικα και καθορισε το αποτελεσμα το κορακι.