Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- ΑποστόληςΑ
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Βασικά εγώ για αρχή θέλω άμεσο ξήλωμα στους χλοοτάπητες στη Μεσήμβρια και χτίσιμο στα γρήγορα ΟΣΟ καλύτερων υποδομών γίνεται μέχρι τον Ιούλιο, ώστε όποια παιχτάρα κι αν έρθει να μη κάνουμε το σταυρό μας κάθε μέρα...
Για το θέμα των τραυματισμών αρκούμαι στον Πορτογάλο γυμναστή που φαίνεται ότι έρχεται πακέτο με προπονητή.
- desperando
- Επικοινωνία:
σόρρυ ρε rainmaker αλλά εσυ τον έφαγες τον παππάrainmaker έγραψε:Βασικά εγώ για αρχή θέλω άμεσο ξήλωμα στους χλοοτάπητες στη Μεσήμβρια και χτίσιμο στα γρήγορα ΟΣΟ καλύτερων υποδομών γίνεται μέχρι τον Ιούλιο, ώστε όποια παιχτάρα κι αν έρθει να μη κάνουμε το σταυρό μας κάθε μέρα...
Να ξηλωθούν οι τάπητες για να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος παπάς.
Μάλλον αυτό εννοεί ο Ρέιν.

Μάλλον αυτό εννοεί ο Ρέιν.
- desperando
- Επικοινωνία:
Αν και το ρεπορτάζ δεν έχει ολοκληρωθεί και συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας προς Γερμανία πλευρά, έχουμε πληροφορηθεί πως στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνουν προσπάθεια να φέρουν πίσω στον ΠΑΟΚ τον Στέλιο Μαλεζά! Μπορεί Βρύζας και Τσιστιακόφ να βρίσκονται στην Γερμανία για να κλείσουν τον Ντομίνγκος αλλά οι πληροφοριες αναφέρουν πως ως το βράδυ ίσως υπάρξει θετική εξέλιξη και στο θέμα του Μαλεζά. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία όπου μια ομάδα μπορεί να δώσει 550.000 ευρώ στην Φορτούνα και να αποκτήσει τον παίκτη!
παοκρεβολουσιον
παοκρεβολουσιον
Δεν ειμαι υπερ πισωγυρισματων πλην ισως μονο για εξαιρετικες περιπτωσεις...βεβαια αν γινεται γιατι δε θα χουμε ελληνες..οκ..
- Maximus
Να γυρίσει και ο Κοντρέρας πίσω! (εντάξει, μην βαρατε) 

Ο Ελ Ζάρ τί απέγινε;; Θα είναι καλή εναλλακτική πίσω από Μπαρμπόσα και Κουαρέσμα...
Με δέλεαρ τον Ντομίνγκος επίσης ας γίνει μια προσέγγιση - διερεύνηση για Κριστιάνο Μοράες. Πολύ πιθανό να τον ψήσουμε!!
Με δέλεαρ τον Ντομίνγκος επίσης ας γίνει μια προσέγγιση - διερεύνηση για Κριστιάνο Μοράες. Πολύ πιθανό να τον ψήσουμε!!
- paoki_sweden
As far as I know Elmander from Galata will brake his contract and be able to sign wherever he wants. I believe a good solution for our attacking line.
ουτε γω ψηνομαι για πρωην, εκτος Αντελινο βεβαια..και Σορλεν.
...παντος την αναφορα για Καραμπελα την περασα στο φορουμ με τα ανεκδοτα. εδω ντρεπομουν να το ποσταρω...
ρεεεεεεε ΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΔΔΔΔΔΔ...
αφηστε το @@ το παραπανω και το μ@@νι της Χαιδος για φορουμ αλλων ομαδων...
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

ρεεεεεεε ΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΔΔΔΔΔΔ...
αφηστε το @@ το παραπανω και το μ@@νι της Χαιδος για φορουμ αλλων ομαδων...
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!