Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nikos123 έγραψε:Εκτός ελέγχου βγαίνει πλέον το άνοιγμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ζαγοράκης
Εκτός ελέγχου βγαίνει πλέον το άνοιγμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ζαγοράκης δεν κρύβει πλέον τον προβληματισμό του για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα του. Το βασικότερο από όλα είναι ότι λείπουν χρήματα αφού κανείς δεν έχει διάθεση να βάλει ρευστό ώστε να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν. Ο Ζαγοράκης είναι δεδομένο ότι ψάχνει πια την ευκαιρία για να αποχωρήσει αφού καταλαβαίνει ότι παλεύει μόνο του πλέον. Ποιός τον κρατά στη θέση του ; Ο Χάβος. Και ο Ποικιλίδης. Οι καλύτεροι και πιο πιστοί φίλοι του. Αν κάτι δεν αλλάξει με τρόπο θεαματικό για τον ΠΑΟΚ, θα κλείσει τη σεζόν με χασούρα 6.000.000 ευρώ. Μεγάλο ποσό για να καλυφθεί….
balleto.gr
Καλά εντάξει...
θα γουσταρατε ρε κουφαλες να αποχωρησει ε ....τρωτε απο τον μεγαλο ΠΑΟΚ την μια σφαλιαρα μετα την αλλη και
νομιζετε οτι βρηκατε τροπο να τον τρυπησετε ....ΡΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ......
ΟΟΟΟΟΟλως τυχαιως το " οικονομικο ανοιγμα " της ΠΑΕ , βγηκε αμεσως μετα το κλαρινο του π@υστγαυρου και ενω ακολουθει το παιχνιδι με τους λαγους ...
Ενω π.χ εχθες δεν ειχαμε ανοιγμα , το ανακαλυψαν σημερα και μαλιστα με τασεις φυγης του Ζαγορακη ... Εχθες ειχαμε πλεονασμα και σημερα εχουμε χρεη ...
Τα γνωστα αμορφωτα ασπονδυλα της δημοσιογραφιας του κ@λου , ξαναχτυπησαν ...
DC έγραψε:Είναι όπως τα λέει ο μπάνε, γκίκα.
Ο Ζ, αυτήν την στιγμή είναι καβάλα στο άλογο, με την ομάδα σε 3 διοργανώσεις. Φεβρουάριο.
Δεν διαφωνώ. Και όλα όσα είπατε με καλύπτουν. Το σάιτ είναι αντι-ΠΑΟΚ και κάνει μπαμ. Απλά κάποια πράγματα που αναφέρονται αυτό σε υπερβολικό βέβαια βαθμό, ισχύουν.
Τσομπανο-σκυλε...τωρα που'σαι καβαλα στο αλογο, απαιτω να βρεθει το προβατο που αυνανιστηκε προχθες αγριως στις πλατες του αετου (ξανα)!
Δεν θελω προφανως να ακολουθησεις τα βηματα του γητευτη του γυπαετου του λυκαβηττου και να τον παραδωσεις στους λυκους, θα θελα ομως πολυ να μην τον εβλεπα να ξαναπερασει ουτε εξω απο τα βοσκοτοπια μας, κατι αναλογο μ'αυτα που γινονται φυσιολογικα και στα χαιλαντς οταν εχουν να κανουν με τετοιου ειδους ζωα.
Εφοσον το επιθυμει μπορει να επισκεπτεται τα σκουλικιασμενα χωραφια στα ανατολικα για κτηνοβασιες, οχι ομως τα ιερα μας χωματα.
Τελικά σαν λαός έχουμε πολύ φάση... Απαιτούμε προπονηταρά αλλά θέλουμε να κάνει τα γούστα της κερκίδας και να πανυγηρίζει τα γκολ πιο πολύ απο μας. Ξεχνάμε βεβαίως πως κανένας σοβαρός προπονητής δεν τα κάνει αυτά...
Ζητάμε παιχταράδες αλλά πετάμε και το μπουκάλι στον αντίπαλο,έτσι επειδή είμαστε πιο πολύ ΠΑΟΚ απο τους υπόλοιπους...Θέλουμε να βγάζουμε ΠΑΟΚτσάκια απ τις ακαδημίες αλλά πέφτουμε να τους φάμε στην πρώτη κακή εμφάνιση...Μας κακοφαίνεται όταν χάνουμε μες τον "Ναο" που όλοι γονατίζουν κλπ. κλπ. αλλά μας κακοφαίνεται ακόμη περισσότερο άμα μας σπρώξουν σε κάνα "αμπαλαέα" ή αμα δεν έχει μαξιλαράκι και καρεκλίτσα να κάτσουμε...Διαδίδουμε πως εμπιστευόμαστε 100% τον Ζαγοράκη αλλά αυτός πρέπει κάθε μέρα να μας αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας... Ζήταμε ομάδα που θα χτυπάει πρωτάθλημα αλλά αν κάποιος κράξει που στην προετοιμασία τρώμε τρίμπαλα απο ομάδες γ' εθνικής, είναι κομπλεξικός....
Όταν αρχές Σεπτέμβρη, ειπώθηκε το "Πάμε για πρωτάθλημα" με προπονητή τον Δερμιτζάκη τότε( ),
αρχές Οκτώβρη ανακαλείς, λέγοντας ότι εξαπατήθηκες από την ομάδα, στηρίζοντας παράλληλα τον τότε προπονητή που σε έφτασε 14ο (άλλο αν αναγκάστηκες αργότερα να τον απολύσεις),
ποιός μου εγγυάται ότι μετά από πιθανή κατάκτηση του κυπέλλου, θα προσληφθεί προπονητής
Αυτό είναι και το πιο ανησυχητικό. Αδυναμία εκτίμησης της ποδοσφαιρικής κατάστασης, προφανώς επειδή έχουν χαθεί τα τεχνοκρατικά στηρίγματα.
ρε paok87 ποια αδυναμια εκτιμησης?τι λες?
ο πανιωνιος με ομαδα φταγμενη απο τεχνοκρατη(κιντη)κοντευει να πεσει κατηγορια.
η βαζελα με τον τεχνοκρατη φρειτας ειναι δεκα βαθμους κατω απο το γαυρο.
ο γαυρος με χρυσικοπουλο εκανε μεταγραφες.εκανε και το παχυδερμο που καθισε στο σβερκο του κρατους δυο δωρακια στο βαλβιδα και αυτο ηταν ολο.παει για μουφα πρωταθλημα και εχει ξεφτιλιστει σε ολες τις αλλες διοργανωσεις.
ποια τεχνοκρατια.τεχνοκρατια μονο στα οικονομικα και στα της οργανωσης χρειαζεται.στο ποδοσφαιρικο κομματι ποδοσφαιρικη ευφυια χρειαζεται.και αυτην δεν την εχουν οι τεχνοκρατες.και αν υπαρχουν τετοιοι τεχνκρατες ειναι μετρημενοι και τους εχει η μπαρτσα και η αρσεναλ.
αν μου βρεις και αλλες ομαδες που με τα πενιχρα οικονομικα του ΠΑΟΚ εχει καταφερει περισσοτερα και εχει κανει λιγοτερα λαθη εγω παω πασο.
και οσο για το χαβο και το αν θα φυγει τι σε χαλαει δεν μπορω να καταλαβω.ασχημα τα παει?αλλο αν περιμεναμε οτι φετος θα παιρναμε πρωταθλημα.ε τελειωσε αυτο απο το σεμπτεμβρη.ειναι γερασμενη ομαδα και τρια καρπουζια κατω απο την ιδια μασχαλη δεν μπορεσε να βαλει.δεν εχει και την εμπειρια και την υποδομη και τους πορους.ο χαβος με αυτα τα δεδομενα τα παει πολυ καλυτερα απο οποιονδηποτε βαλβιδα φερειρα φτουσαν και κουπερ.τι σκαλωμα και αυτο με τον ξενο προπονητη δεν μπορω να καταλαβω.εκτος και αν πιστευεις οτι θα ερθει ο χιτζφελτ ο αντβοκαατ η ο τραπατονι με 450 χιλιαρικα.
εγω βλεπω οτι οι επιλογες ειναι απο τις καλυτερες δυνατες.η ομαδα ειναι ενωμενη παρα τα 10000 προβληματα.οι παικτες σεβονται το χαβο και ο χαβος δεν κανει τακτικες τρελες.προπονει την ομαδα σωστα και οι αλλαγες του ειναι κατα κανονα σωστες.ο ξενος τι παραπανω θα εκανε?
και στο κατω κατω αν δεν ηταν ο ζαγορακης ολο αυτο το διαστημα με τα πολλα του λαθη ο ΠΑΟΚ μπορει και να μην υπηρχε.γιατι ολοι κοιτουν μπροστα και δεν κοιτουν κ λιγο πισω δεν καταλαβαινω.ξεχρεωσαμε και δεν το εμαθα?γιναμε ομαδα παρασκηνιου και δεν το εμαθα?αρχισε να μας κανει τα χατηρια το κρατος και δεν το εμαθα?
και τελος για τη μη προστασια της ομαδας που μιλουν μερικοι εγω να χεσω το 50-50 μεσω παρασκηνιου.εγω με αλλον ΠΑΟΚ μεγαλωσα.με αυτον που τον σφαζουν μονο με τις πλατες του κρατους.αυτον που βλεπαν στους εφιαλτες τους.αυτο που ο γαυρος εστηνε διαιτητες μεσα στην τουμπα και ο γαυρος παρ'ολα αυτα εχανε απο τα τεμπη απο το φοβο του.αυτον που ειχε να κερδισει 15 χρονια ακομα και οταν ηταν για φουντο.ε εγω προτιμω να σφαζομαι και να μην παιρνω πρωταθλημα παρα να γινω γαυρος.
δε γουσταρω καμια εκπροσωπηση του ΠΑΟΚ στα σιχαμενα οργανα του ποδοσφαιρου.
δε γουσταρω καμια εκπροσωπηση σε επο.
καμια εκπροσωπηση σε σουπερ λιγδα.
καμια εκπροσωπηση σε οποιο αλλο ποδοσφαιρκο η κρατικοδιαιτο οργανο.
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι νικες και χαρουμενες φατσουλες.
ο ΠΑΟΚ ειναι πικρα και εφιαλτης του κατεστημενου.
ο ΠΑΟΚ ειναι ηττα και γεματο γηπεδο.ο ΠΑΟΚ ειναι και νικη και το γηπεδο το ιδιο γεματο.
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ανταρτης μεσω ανακοινωσεων.ειναι βια κατα της βιας.ειναι ο εφιαλτης της βιας.
ειναι η ομαδα που το κρατος δοκιμαζει τις δυναμεις του με 3000 ματ και ελικοπτερα σε παιχνιδι χωρς κοσμο.
μην ξεχασουμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ για ενα κωλοπρωταθλημα.για μια κωλοευρωπη.
το δογμα της χουντας αρτος και θεαματα-ποδοσφαιρο οπιο του λαου πετυχε σε ολες τις ομαδες εκτος απο τον ΠΑΟΚ.φιδι στον κορφο τους εγινε.που να φανταστουν.εστειλαν πυρηνικα εστειλαν καρκινο(εγκαθετους προεδρους,στημενα παιχνιδια,κυνηγητα και τα βρηκαν μπροστα τους.
ξεφυγα.
Ίσως να μην χρησιμοποίησα τη σωστή έκφραση και δεν έγινα αντιληπτός.Όταν τα προηγούμενα χρόνια είχες ένα άρτια στημένο ποδοσφαιρικό μηχανισμό με απτά αποτελέσματα και το καλοκαίρι, όλο αυτό, κατά έναν ανεξήγητο για εμένα λόγο, καταρρέει, οφείλεις, ΑΝ έχεις κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο στην Ελλάδα κάνεις πρωταθλητισμό χωρίς χρήματα και χωρίς διαιτησία, να ακολουθήσεις την πεπατημένη οδό. Από το καλοκαίρι και έπειτα αποκλειστικά υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος έχει τεθεί ο Ζαγοράκης. Η εντύπωση που μου δημιουργείται, τόσο με τις αστοχίες και προχειρότητες στο θέμα προπονητή ( όπου φάνηκε και το κριτήριο επιλογής του Σάντος ) , αλλά πολύ περισσότερο με την πίστωση χρόνου που συνεχώς θέτει ως άλλοθι ( άλλοθι για μια ομάδα έτοιμη το καλοκαίρι να πάρει το πρωτάθλημα... ) είναι ότι η ομάδα έχει μεγάλωσει αγωνιστικά περισσότερο από ότι ο ίδιος νομίζει. Ακόμα και ο θιγμένος του εγωισμός λειτουργεί προς τη λανθασμένη κατεύθυνση: Όταν αρχές Οκτώβρη δεν αντιλαμβάνεσαι το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας και τα ρίχνεις στους παίκτες, ε τότε ναι υπάρχει ζήτημα. Όταν την κριτική την εκλαμβάνεις ως απόπειρα εκδιωγμού σου ("Τι θέλετε? Να φύγω?"), τότε υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.
Στα του Χάβου, πιστεύεις ότι υπάρχει έλληνας προπονητής με υποδομή τέτοια ώστε να χτίζει ομάδα πρωταθλητισμού ? Πράγματι, ο προπονητής Χάβος προσπάθησε δεν έκανε τα καραγκιοζιλίκια του Δερμιτζάκη, ωστόσο σε έχει εμπνεύσει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος του ΠΑΟΚ των τελευταίων δύο ετών ? Γιατί αν πρόκειται για τον ΠΑΟΚ του 2010-2011, που δεν διεκδικεί τον τίτλο από τον Οκτώβρη, τότε ναι ο Χάβος είναι μια καλή, οικονομική λύση.
Όσον αφορά το οικονομικό, άλλωστε έχει αναλυθεί από αρκετά μέλη του φόρουμ ότι το χτίσιμο μιας νέας ομάδας ξεκινάει από τον προπονητή, στον οποίο δεν χωρά καμία έκπτωση. Κόβεις από παντού αλλού, στον προπονητή όμως όχι. Έτσι διδάσκει το παρελθόν. Ο καρπουζάς με Αναστασάκο σε έβγαλε 2ο.
Είναι εξ΄ ορισμού παράταιρο λοιπόν να λες ότι πας για πρωτάθλημα την νέα σεζόν (2011-2012) με τον υπάρχοντα ποδοσφαιρικό σκελετό (Χάβος - Κωνσταντινίδης) ξέχωρα από το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει κορεσμένη ηλικιακά και η ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό είναι προ των πυλών.
Όσον αφορά τα οικονομικά, δεν μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι την πρώτη χρονιά, με την τότε σύνθεση της διοίκησης, παρουσίασαμε κέρδη ~400.000 ενώ τις υπόλοιπες όχι μόνο παρουσιάζουμε έλλειμα αλλά πολύ χειρότερα δίνουμε την εντύπωση ότι επικρατεί μια ασάφεια στα οικονομικά τεκταινόμενα με τις ανεπαρκείς συνεντεύξεις τύπου. Παραδείγματα πάμπολλα.
Πραγματικά είμαστε μ@λ@κες... Εμείς φταίμε ρεεεε...
Και πιο πολύ από όλους εσύ!!!
ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟ ΝΑΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ.
ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΣΑΑΚ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ.
ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
Τι κάναμε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις; Ένσταση... Ησυχία τις προηγούμενες μέρες, μη σηκώσουμε και τους τόνους, και μετά ένσταση. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
Τώρα με το Χάβο...
Και πάλι διαβάζω, θα κάνουμε ένσταση και βλέπουμε... Τι βλέπουμε ρε;; Κάντα όλα πουτάνα και μετά πες ότι ακόμα δεν είδατε τίποτα. Τιμωρήστε τον και θα δείτε εσείς.
Χτύπα ρε πούστη μου το χέρι στο τραπέζι.
1.000.000 κόσμο έχεις πίσω σου.
Συνενοήσου με τους συνδέσμους όπως πρέπει και οργανωθείτε!!!
Γαμώ την τρέλα μου!!!
ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ. Για αυτούς δουλεύεις, στα συμβούλια τους είσαι και δεν αντιδράς που σε γαμάνε;;; Ενώ θα έπρεπε να σε παρακαλάνε!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΛΕΓΑΝΕ ΘΟΔΩΡΑΚΗ. ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑ.
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ.