Ποιος Ντουρασελ; Πού παίζει αυτός, δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω....abc_o_ karpouzas έγραψε:Ντουρασελ.......
Δεν μας σταματάει τίποτα..... :lol:

Ποιος Ντουρασελ; Πού παίζει αυτός, δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω....abc_o_ karpouzas έγραψε:Ντουρασελ.......
Δεν διαφωνώ. Τους ήθελε στην Ολλανδία όμως. Αυτός τα είπεgeorge188 έγραψε:Ντάξει χωρίς να θέλω να στην πω αλλά είπες την μισή αλήθεια με τους παίκτες που παρέθεσες. Με μεταγραφή ήρθαν καλοί πέρυσι και κάποιοι όχι τόσο.nunies4 έγραψε:Γιατί δεν βολεύει στο επιχείρημα μου. Για αυτό. Αυτό δεν ήθελες να ακούσεις;Ο ορισμός της προπαγάνδας για μια ομάδα που είχε 7/11 στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.
Γιατί δεν γράφεις για κοταρσκι, μπάμπα, κετζιορα,μεϊτέ,σβαμπ, οσντοεφ,σαστρε, Τάισον,ζίφκο, ντεσποντοφ...αυτοί σε άλλη ομάδα παίζουν?
Έχει γίνει το φόρουμ σκατα μελάτα για δύο προσθήκες που δεν έχουν γίνει 17 μέρες μετά το άνοιγμα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου
Οι ίδιοι κ οι ίδιοι ,τα ίδια και τα ίδια
Δεν κατανοώ την πρεμουρα σας να παραδεχτείτε ότι υπάρχει αυτό το τοοοοοοοσο μικρό ενδεχόμενο να μην γίνονται όλα τέλεια.
Εξάλλου τι παραπάνω να προσθέσω εγώ ο προπαγανδιστής όταν τα έχει πει 10 φορές τις τελευταίες 10 μέρες ο ίδιος ο προπονητής;
Φέτος ο ραζβαν θέλει τρεις κατά βάση, όχι τρομερές αλλαγές
Κανένα αρδ δε πίνει καφέ, κάθε φορά γράφει μόλις βγάζει ο άλλος στο twitter κάτι.zoomgr έγραψε:εγώ θα σε στείλω 20 ευρώ να κεράσεις και τα αρδ που πίνεις καφέPAOK1LIFE έγραψε:Λοιπόν αύριο αν έρθει ο Μειτε δεν δέχομαι καμία συγνώμη αν έρθει θέλω να μου στείλετε όλοι με PayPal από πέντε ευρώ θα τα στείλω στο παοκμανια για έξοδα διατήρησης του σέρβερ από εδώ και στο εξής αφού βγούνε οι μεταγραφές μου θα δουλέψουμε επαγγελματικά μόνο με λεφτά το τσάμπα πέθανε. Τσάμπα έχει τον Πριστ και τον Κυρι εγώ θα την ψωνίσω τόσο πολύ που θα ζητάω μετά λεφτά
Οι επόμενες 7 μισή ώρες θα είναι κρίσιμεςpotamda έγραψε:Ποιος Ντουρασελ; Πού παίζει αυτός, δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω....abc_o_ karpouzas έγραψε:Ντουρασελ.......
Όπως το επικό με τον Σαουθγκειτ της Αγγλίας: the German policeman does not look like Southgate, Southgate looks like the policeman.Blackgr4 έγραψε:PAOK1LIFE
Έχεις γίνει σελέμπριτι μεγάλε! Κάτω από το τελευταίο ποστάρισμα του Kyri, τον ρωτάνε αν είναι ο PAOK1LIFE.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προφανώς δεν μας κάνει.tsario73 έγραψε:Ας ρίξουμε κανένα όνομα μπας και αλλάξει το κλίμα...
Αυτόν τον Ruben Vargas που κοιτάει ο Παο, εμείς δεν μπορούμε να τον κοιτάξουμε; Ή δεν μας κάνει;
Και ο prist γραφικός σαν εσένα είναι ουσιαστικά, αλλά είναι περσόνα, fun και δεν σπάει @@. Το ίδιο και ο θεούλης ΠΟΡΚΥ. Μάθε μπαλίτσα από τους άρχοντες αντί να συγκρίνεσαι κομπλεξικά μαζί τους.PAOK1LIFE έγραψε:Στον Πριστ και τον τουιτακια για κάτι ΤΤ και Σκανδιναβούς κτλ παπάδες που δεν βγήκαν γιατί δεν τους δώσατε καμία διορία.
Magpies4 έγραψε:Πάντως η Record στην Πορτογαλία μόλις έβγαλε άρθρο για τον Μεϊτέ, βάσικα την συνεντευξη του Λουτσέσκου και το οτι θέλει τον Γάλλο στον ΠΑΟΚ.
Νομίζω κάτι ψήνεται ...