Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από mbison »

Και γιατι να μην παρουμε Σερτζιο Ολιβειρα που κάνει για 2?
Όπως η Κωνσταντοπούλου που κανει για 100.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Έτσι μπράβο
Σερτζιο Ολιβέιρα Οζντοεφ και Πελκας και είσαι τοπ !
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Οχι, εννοούσα μονο Σερτζιο λόγω περιορισμένου μπάτζετ.
Υ.γ
Δεν ξερω αν το καταλάβατε, ο Βιειρινια θα ειναι του χρονου ΤΔ.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε:Συμφωνω και επαναλαμβανω οτι προσωπικα Σβααμπ υπο αυτες τις καιρικες συνθηκες 2 90λεπτα σε 7 ημερες ειναι μεγαλο ρισκο.
Και εγω αν ημουν προπονητης της Μπειταρ η εντολη θα ηταν σημαδεψτε τον και βγαλτε του τα συκωτια.
Περα ομως απο αυτο, ελπιζω να μην υπαρχει το κλασικο στον πλανητη ΠΑΟΚ "παυση εργασιων" πριν τα ματς. Οχι τιποτα αλλο αλλα αυτα τα "πριν" στον πλανητη ΠΑΟΚ αποκτουν αλλη χρονικη διασταση. Μπορει να εχουν και ενα +-10μερες...
Με τον τρόπο που παίζουμε έχει θέμα ο σβαμπ και φανερώνονται οι αδυναμίες του .γιατί με τέτοια ζέστη έκανε επικές ματσαρες όταν ήρθε στα προκριματικά . Γενικά η τοποθέτηση της ομάδας στο γήπεδο είναι καυλα όταν έχεις παιχταράδες είναι επιφοβοι όταν έχεις μέτριους παίκτες . Πχ αν είχε έναν κανιας πίσω του να τα σκουπίζει όλα μια χαρά θα ήταν ο Αυστριακός . Όπως και έναν κρεσπο πιο πίσω να τα σκουπίζει και να τα καθαρίζει όσα αφήνει ο άλλος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τσορμπατζογλου και Κόλκας εδώ και τρεις εβδομάδες μιλάνε για κλεισμένο παίκτη από τοπ5 πρωτάθλημα που κάνει έκπληξη ότι θέλει να έρθει να παίξει για τον ΠΑΟΚ και ότι προσπαθεί να πείσει την ομάδα του να δεχτεί πρόταση που ΘΑ κάνει ο ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα Βασιλόπουλος και Τσαλγατιδης, που δουλεύουν στον ίδιο σταθμό και στην ίδια εφημερίδα με τους άλλους, επιμένουν ότι ο Οζντοεφ είναι η μόνη περίπτωση κεντρικού μέσου που είναι σχεδόν έτοιμος να κλείσει ο ΠΑΟΚ και απλά υπάρχει ένα πλάνο β που δεν έχει όμως δουλευτεί πολύ

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε δύο χαφ, ο ένας πιο αγκρεσιβ αμυντικογενης και ο άλλος ο Οζντοεφ (ή ενας παρόμοιος).

Το τι προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ αμφιβάλλω αν το ξέρει ούτε ο ίδιος ο Σαββίδης
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Με βάση όσα είδαμε τη περσινή χρονιά, σε συνδυασμό με αυτά που είδαμε τώρα στα φιλικά, το χαφ - παρτενέρ του Ντόουγκλας, που είναι να φέρουμε, πρέπει να είναι ultra ταχυδυναμικό, έτσι ώστε να καλυφθεί η τεράστια τρύπα που έχουμε στην αμυντική μετάβαση.
Ούτε Σέρτζιο Ολιβέιρα, ούτε Μίσιτς, (τους οποίους θεωρώ και παιχταράδες). Αυτοί θα μπορούσαν να παίξουν ως αντί-Ντόουγκλας, όχι να πάρουν το ρόλο του αθλητικού οχταριού.
Για μένα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν Καμαβινγκά.
Στο Ελληνικό πρωτάθλημα το πιο κοντινό που θυμάμαι να έχω δει σε τέτοιο στιλ παίκτη, ήταν ο Καμαρά του γαύρου που αν δεν κάνω λάθος είναι πλέον στη Ρόμα.
Να έχει 3 πνευμόνια, να μπορεί να καλύψει τους χώρους που αφήνει και ο Ντόουγκλας, αλλά να μπορεί να προωθήσει και το παιχνίδι νορμάλ. Τα νούμερα δεν είναι απαραίτητα.
Αν έρθει ένας τέτοιος και ένας αριστερός μεσοεπιθετικός τανκς όπως ο Καρασκάλ, τότε θα συζητάμε κάτω από διαφορετική βάση για τους στόχους μας.

Ο Βιγιάρ κατά την άποψη μου, είναι πιο κοντά σε αυτό το στιλ , απ' ότι είναι ο Οζντόεφ.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μάλιστα.....
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Να πω και γω λιγο τι ξερω χωρις πολλα πολλα..δουλευουμε ταυτοχρονα δυο περιπτωσεις,χωρις η μια να δεσμευει την αλλη ..η μια μαλιστα ειναι σε αρκετα προχωρημενο επιπεδο ..τωρα τι θα γινει ..θα δουμε ..παντως ρειν ο κλοκας την ξερει την προχωρημενη περιπτωση 100% ..και οχι επειδη εψαξε κλπ ..απλα του ηρθε sms ..αυτα μεσα στις ακρες ..
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Κατά τον Τοσκιτση: Η μεταγραφή του Καρασκάλ στον ΠΑΟΚ δεν είναι πιθανή. Ντιναμό Μόσχας και Ζενιτ έχουν περισσότερες πιθανότητες αναφέρει ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Του Γκουντ του μπι τρου
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@Rain, ίσως να έχουν δίκιο Κόλκας και Τσορμπατζόγλου (σοκ), διότι και ο Ρενε μιλάει για περίπτωση χαφ που δε θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης.
@Λογιστή, άρα δεν το λέει αυτό Τοσκίτσης, αλλά ένας Ρώσος δημοσιογράφος. Όχι τίποτα, είναι ικανός να τα βγάζει για δικά του αυτός.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μακάρι να ισχύουν και τα δύο

Ο ένας να είναι πιο πίσω στο γήπεδο ο άλλος πιο μπροστα

Τότε βάζουμε πλώρη για πολλα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Οι ενδείξεις της ΕΜΥ λένε πως ο αγώνας της μεθεπόμενης Πέμπτης ενδέχεται να γίνει εν μέσω νέου καύσωνα οπότε τον Σβαμπ κλάψτε τον μετά το 45΄. Αν δεν έλθει αύριο-μεθαύριο χαφ με 3 πνεύμονες και 2 καρδιές και σαγόνια που θα καταπίνουν τους αντιπάλους, δεν ξέρω πως θα την βγάλουμε. Επίσης δεν ξέρω τι στην ευχή κάνουν στην ΠΑΕ. Για διαφορετικών χαρακτηριστικών χαφ μιλάμε, αν όχι εδώ και ένα χρόνο, κατ' ελάχιστον από το βράδυ του χαμένου τελικού του κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Τα έχω ακούσει και εγώ αυτά από Τσορμπατζογλου και Κόλκα ,που γράφει ο rain, δεν ξέρω αν ισχύουν.
Έχουν πει ότι πιέζει την ομάδα όπως εμάς ο Ίνγκασον και ότι δεν τον λες αργό.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

rainmaker έγραψε:Τσορμπατζογλου και Κόλκας εδώ και τρεις εβδομάδες μιλάνε για κλεισμένο παίκτη από τοπ5 πρωτάθλημα που κάνει έκπληξη ότι θέλει να έρθει να παίξει για τον ΠΑΟΚ και ότι προσπαθεί να πείσει την ομάδα του να δεχτεί πρόταση που ΘΑ κάνει ο ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα Βασιλόπουλος και Τσαλγατιδης, που δουλεύουν στον ίδιο σταθμό και στην ίδια εφημερίδα με τους άλλους, επιμένουν ότι ο Οζντοεφ είναι η μόνη περίπτωση κεντρικού μέσου που είναι σχεδόν έτοιμος να κλείσει ο ΠΑΟΚ και απλά υπάρχει ένα πλάνο β που δεν έχει όμως δουλευτεί πολύ

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε δύο χαφ, ο ένας πιο αγκρεσιβ αμυντικογενης και ο άλλος ο Οζντοεφ (ή ενας παρόμοιος).

Το τι προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ αμφιβάλλω αν το ξέρει ούτε ο ίδιος ο Σαββίδης
οποτε οτι κ να γινει το ειχαν πει στο σταθμο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”