Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ο Ερυθρος Αστερας,εχει σιγουρη συμμετοχη στους ομιλους του Τσου Λου,αν δεν κανω λαθος δηλαδη.
Και παραπανω λεφτα μπορει να δωσει κ πιο ευκολα να πεισει καποιον να παει εκει,λογω διοργανωσης/βιτρινας.
Και παραπανω λεφτα μπορει να δωσει κ πιο ευκολα να πεισει καποιον να παει εκει,λογω διοργανωσης/βιτρινας.
Αρνητική ήταν η απάντηση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι στην πρόταση του ΠΑΟΚ για 2+1 έτη με τον Ιταλό φορ να μένει ανένδοτος στα «θέλω» του ζητώντας κλειστό τριετές. Μένει να φανεί πλέον η στάση και η αντίδραση του Δικεφάλου μετά από αυτή την εξέλιξη.
Ανένδοτος στα «θέλω» του είναι ο 31χρονος φορ της Σαμπντόρια που επιμένει στο κλειστό τριετές συμβόλαιο, παρά την εξαιρετικά δελεαστική πρόταση του ΠΑΟΚ για 2+1 χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκ. ευρώ.
Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, έχοντας στα χέρια του και την πρόταση της Κάλιαρι, δεν δείχνει πρόθεση - μέχρι στιγμής - να αλλάξει στάση, παρά το γεγονός πως για τον ίδιο ο όρος του συν ένα που του βάζει ο Δικέφαλος είναι ιδιαίτερα εφικτός, αφού για να ενεργοποιηθεί αρκεί να παίξει στο 50% των αγώνων.
Πλέον, αναμένεται η τελική στάση του ΠΑΟΚ που εξετάζει τα νέα δεδομένα όπως αυτά έχουν προκύψει και μένει να φανεί αν κάνει αντιπρόταση ή εν τέλει στραφεί σε άλλες λύσεις και πάλι από το πάνω ράφι, δείγμα του ότι θέλει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπόθεση της απόκτησης του βασικού επιθετικού για τη νέα σεζόν.
Δεν έχει καμιά σίγουρη συμμετοχή ο Αστέρας στους ομίλους του Τσου Λου.
Το γεγονός ότι ο Κρασό έκλεισε στον Ερυθρό Αστέρα (άρα προφανως θα ήταν και σε μας προσιτός) θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας στις μεταγραφές...
Το γεγονός ότι ο Κρασό έκλεισε στον Ερυθρό Αστέρα (άρα προφανως θα ήταν και σε μας προσιτός) θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας στις μεταγραφές...
- john4serres
Σε βάθος πενταετίας είναι μεγαλύτερο μέγεθος o Ερυθρός Αστέρας, πως να το κάνουμε.
Ιδανικός προορισμός για έναν ξένο να πάει να κάνει μια εύκολη σεζόν στο πρωτάθλημα και να δείξει ότι μπορεί στο Champions league/Europa league
Ιδανικός προορισμός για έναν ξένο να πάει να κάνει μια εύκολη σεζόν στο πρωτάθλημα και να δείξει ότι μπορεί στο Champions league/Europa league
- TylerDurden
Πάλι καλά που το πήρε πάνω του ο Ιταλός και μας έριξε χυλόπιτα.
Από το να περιμένουμε άλλους 2-3 μήνες με γελοία και καλά "deadline", χίλιες φορές αυτό, όσο και να με έψησε η περίπτωση του.
Άντε να δούμε τι σκατά θα δούμε.
Από το να περιμένουμε άλλους 2-3 μήνες με γελοία και καλά "deadline", χίλιες φορές αυτό, όσο και να με έψησε η περίπτωση του.
Τον εξτρέμ τον είχε κλείσει μήνες πριν. Και είναι όντως παικτούρα.Napoli4 έγραψε:Και νωρίς, έτσι;Demir έγραψε:Ο ΚΡΑΣΣΟ στον ερυθρο αστερα..
Επίσης ο ερυθρός Αστέρας πήρε τον αρχηγό της Σλάβια, ένα μαυρουλη αριστερό εξτρέμ που παίζει και φορ... Ελεύθερος, 27 χρόνων και παικταρας.
- john4serres
Φίλε Ετιέν φέτος ο Ερυθρός είναι ήδη στους ομίλους και μάλιστα στο 3ο γκρουπ δυναμικότηταςEttien26 έγραψε:Δεν έχει καμιά σίγουρη συμμετοχή ο Αστέρας στους ομίλους του Τσου Λου.
sn0ufel4 έγραψε:Αρνητική ήταν η απάντηση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι στην πρόταση του ΠΑΟΚ για 2+1 έτη με τον Ιταλό φορ να μένει ανένδοτος στα «θέλω» του ζητώντας κλειστό τριετές. Μένει να φανεί πλέον η στάση και η αντίδραση του Δικεφάλου μετά από αυτή την εξέλιξη.
Ανένδοτος στα «θέλω» του είναι ο 31χρονος φορ της Σαμπντόρια που επιμένει στο κλειστό τριετές συμβόλαιο, παρά την εξαιρετικά δελεαστική πρόταση του ΠΑΟΚ για 2+1 χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκ. ευρώ.
Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, έχοντας στα χέρια του και την πρόταση της Κάλιαρι, δεν δείχνει πρόθεση - μέχρι στιγμής - να αλλάξει στάση, παρά το γεγονός πως για τον ίδιο ο όρος του συν ένα που του βάζει ο Δικέφαλος είναι ιδιαίτερα εφικτός, αφού για να ενεργοποιηθεί αρκεί να παίξει στο 50% των αγώνων.
Πλέον, αναμένεται η τελική στάση του ΠΑΟΚ που εξετάζει τα νέα δεδομένα όπως αυτά έχουν προκύψει και μένει να φανεί αν κάνει αντιπρόταση ή εν τέλει στραφεί σε άλλες λύσεις και πάλι από το πάνω ράφι, δείγμα του ότι θέλει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπόθεση της απόκτησης του βασικού επιθετικού για τη νέα σεζόν.
Επιτέλους!

Αντε γιατί σήριαλ κατάντησε.
Ας κοιτάξουν να φέρουν 2 κανονικούς φορ και ένα χαφ σε πρώτη φάση και ας αφήσουν τα ψηλά ράφια.
Αυτό που ξέρω είναι ότι όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει.
οφτοπικ αλλα παιδια οι σερβοι και ειδικα οι κοκκινοι παιρνουν παιχτες σε μπασκετ και ποδοσφαιρο ,δημιουργουν χρεη και τα πληρωνει το κρατος ,ειναι λιγο διαφορετικο αν καταλαβαινεται τι συμβαινει,οκ δεν παιρνουν το μεσι και τον καρι αντιστοιχα αλλα παιρνουν παιχτες που δεν μπορουν να πληρωσουν και φεσωνουν και εν τελει πληρωνει το κρατος.
Τόσο ψηλά είναι η Σερβία στην γενική κατάταξη ? :ugeek:john4serres έγραψε:Φίλε Ετιέν φέτος ο Ερυθρός είναι ήδη στους ομίλους και μάλιστα στο 3ο γκρουπ δυναμικότηταςEttien26 έγραψε:Δεν έχει καμιά σίγουρη συμμετοχή ο Αστέρας στους ομίλους του Τσου Λου.
Νομίζω πως ισχύει η εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους
Αλλά όπως γράφει και ο φιλος, τον εξτρέμ τον είχε κλείσει από Γενάρη
Δεν νομίζω στα συμβόλαια να έδωσε πάνω από 800Κ στον καθένα, ίσως λέω και πολλά.
Ειλικρινά, έχει κουράσει αυτό το πράγμα.
1.5 χαρτί για striker... Και έχεις τον Μπράντον με 500... τι να πω ρε μάγκες, όσο και να θέλω να δικαιολογήσω και να στηρίξω κάποια πράγματα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της ομάδας
Αλλά όπως γράφει και ο φιλος, τον εξτρέμ τον είχε κλείσει από Γενάρη
Δεν νομίζω στα συμβόλαια να έδωσε πάνω από 800Κ στον καθένα, ίσως λέω και πολλά.
Ειλικρινά, έχει κουράσει αυτό το πράγμα.
1.5 χαρτί για striker... Και έχεις τον Μπράντον με 500... τι να πω ρε μάγκες, όσο και να θέλω να δικαιολογήσω και να στηρίξω κάποια πράγματα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της ομάδας
Δεν νομίζω οτι ο Ιταλός έριξε χυλόπιτα. Οι μάνατζέρ του χρησιμοποιούν την πρόταση του ΠΑΟΚ για να ζητήσουν περισσότερα από την Κάλιαρι. Ποτέ δεν σκέφτηκε να έρθει στον ΠΑΟΚ, οπότε ζήτησε ένα συμβόλαιο που δεν πρόκειται κανένας να του δώσει. Ούτε ο ΠΑΟΚ.TylerDurden έγραψε:Πάλι καλά που το πήρε πάνω του ο Ιταλός και μας έριξε χυλόπιτα.
- Kabamaru11
Ε σιγα,οταν αυτα τα εκανε ο ολυμπιακος του Κοσκωτα,αυτοι τρωγανε απο τα δεντρα! 

-
Κάποιοι αν διαβάζεις καλά απορρίπτουμε το τριετές κλειστό με 5 εκ σε έναν τέτοιον παίκτη. Ο Γκαμπιαντίνι είναι ένας πολύ καλός τεχνίτης φορ αλλά όχι κίλερ. Για τα ελληνικά δεδομένα είναι παικταράς. Όπως παικταράς ήταν και ο Ολιβέιρα πριν τον τραυματισμό του. Και αν μου πεις Ολιβέιρα πριν τον τραυματισμό ή Γκαμπιαντίνι θα δυσκολευτώ να επιλέξω. Όσο για Μποτέιμ και Κράσο βρίσκω πιο ελκυστικό το πακέτο ηλικία και ταλέντο που διαθέτουν. Καλώς ή κακώς είναι η άποψή μου.Blackgr4 έγραψε:makispaspartou έγραψε:Δηλαδή ένας παίκτης κρίνεται από μία χρονιά? Παικταράς ο Γκαμπιαντίνι αλλά φίλε μου στα 32 προς 33 δεν είμαι υπέρ του τριετούς κλειστού. Προτιμώ να αγοράσεις την προοπτική του Botheim ή του Krasso με τα ίδια λεφτά.Blackgr4 έγραψε:[quote="makispaspartou"
Παικταράς ο Botheim με 1 γκολ πέρσι και 32 γκολ καριέρας, αλλά Ιταλός Ολιβέιρα ο Γκαμπιαντίνι που τον Σεπτέμβριο έπαιζε εθνική Ιταλίας; Πες πως τρολάρεις.
Πρώτον είναι 31 στα 32. Γεννήθηκε 26 Νοεμβρίου το 1991.
Δεύτερον πως γίνεται στο πρώτο σχόλιο να τον αποκαλείς Ιταλό Ολιβέιρα και στο δεύτερο να τον αποκαλείς παικταρά;
Τρίτον συμφωνώ απόλυτα πως δεν μπορεί να κριθεί ένας παίκτης με βάση μόνο μια χρονιά, ΓΙΑ ΑΥΤΌΝ ακριβώς τον λόγο, απορούσα με όσους χτυπιόσασταν για παίκτες όπως ο Κράσσο και ο Μποτέιμ και άλλοι παρόμοιοι, ενώ απορρίπτετε με τεράστια ευκολία παίκτες όπως ο Γκαμπιαντίνι και ο Πούκι που έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια την αξία τους.