Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dimpaok4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από dimpaok4 »

DimitrisS έγραψε:
dimpaok4 έγραψε:Μπορει καποιος να μου βρει μια ομαδα απο ολο τον κοσμο που εχει 3 σεντερ φορ και δεν ξερει τι μπορει να δωσει ο καθενας τους και μια ομαδα (ακομα και την ιδια) που εχει 3 σεντερ φορ που και των τριων ληγει το συμβολαιο την επομένη χρονια?
H ανταπαντηση στο πρωτο σκελος της ερωτησης σου ειναι ο Αντονιο Τσολακ. Ο ΠΑΟΚ εσκασε 3+ μυρια για τον Τσολακ και ολοι μας πιστεψαμε οτι ειχαμε εναν πολυ καλο επιθετικο και στανταρ καμια 15αρια + γκολ. Δεν τον ειχαμε δει τον Τσολακ να παιζει με την φανελα του ΠΑΟΚ αλλα το πιστεψαμε βασει και του παρελθοντος του. Η σχυνεχεια γνωστη.

Αντιστοιχα δεν εχουμε δει ουτε τον Ολιβειρα, ουτε τον Μπραντον και ουσιαστικα ουτε τον Κουτσια.
Οποτε μηπως να τους δουμε πρωτα;
φιλε επιλεγεις να κρινεις με την προσδοκια και οχι με τα δεδομενα αλλα και την λογικη, ο κουτσιας δεν λεω οτι δεν εχει το ταλεντο αλλα δεν εχει τωρα ολο το πακετο για να παιξει και να σε βοηθησει εκτος αν παιζει 9αρι και δεν μας νοιαζουν οι αριθμοι ,να κανουμε και αυτη την πρωτοτυπια,ο τομας εκανε πριν 6 χρονια career high με 12 γκολ και περσι ειχε 9(5 πεναλτι) στην λα λιγκα 2 (πανω κατω ιδιο επιπεδο με εμας) σε ενα πρωταθλημα ομως διαφορετικου στυλ πιο τεχνικη λιγοτερο ξυλο ,δεν λεω οτι δεν θα τραβηξει αλλα δεν περιμενω και πολλα και ο ολιβειρα ειναι ερωτηματικαρα πλεον, δεν πιστευω οτι μπορει να βοηθησει πολυ αλλα και να ειναι παρων με καλη αποδοση οπως απαιτει ακομα και το υψος του συμβολαιου που του δοθηκε αλλα και απο το βιογραφικο του.

φυσικα και θα τους δουμε αλλα δεν ελπιζω σε πολλα μακαρι να διαψευστω και απο τους 3 αλλα ακομη και απο 1 ,δυσκολα ομως να ξερεις.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν διαφωνουμε. Ουτε εγω ελπιζω σε πολλα, με εναν αστερισκο μεγαλο οσον αφορα τον Ολιβειρα τον οποιο τον πιστευω και μου αρεσει παρα πολυ.

Και το θεωρω τον αστερισκο σημαντικο, καθως με λιγα ματς πλεον μεσα στην σεζον, αν ειναι καλα ο Ολιβειρα, δεν νομιζω να εχουμε θεματα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Καταρχήν αυτά που λέει ο Ginola είναι απολύτως λογικά και φυσιολογικά.

Κάποιοι από εμάς άλλωστε τα λέγαμε εδώ και καιρό χωρίς να έχουμε απαραίτητα inside info.

Αν ξέρεις να διαβάζεις τα δεδομένα και αφήσεις στην άκρη το "ελπίζω πως" κάποια πράγματα είναι φως φανάρι.

Τα ίδια λένε και οι δημοσιογράφοι την τελευταία εβδομάδα βέβαια. "Μία κίνηση και αν".

Όταν βεβαια μεταφέρουν αυτά που μας αρέσουν είναι καλοί και έχουν non paper από την ΠΑΕ, όταν μεταφέρουν αυτά που δεν μας αρέσουν γίνονται ΑΡΔ και τα βγάζουν από το κεφάλι τους.

Αφήνοντας, λοιπόν, αυτά στην άκρη ας πάμε μια ακόμα φορά στην ουσία του πράγματος.

Η ομάδα έχει τεράστιο ποιοτικο κενό σε 3 θέσεις.

Στόπερ, Μεσοεπιθετικους και φορ.

- Στα στόπερ είναι ξεκάθαρο ότι ευχή όλων είναι ο Νορβηγός να είναι το λιγότερο αξιοπρεπής αλλιώς σφιξαμε. Σε περίπτωση δε μακροχρόνιας απώλειας του Ινγκι (φτου, φτου) κάνουμε όλοι μαζί τον σταυρό μας και ζητάμε έλεος Θεού.

- Στους μεσοεπιθετικους βλέπω Ζιβκο δεξιά και Ναραι αριστερά βασικούς και αναντικαταστατους. Ευχή να αρχίσει να δείχνει πράγματα ο Κουαλιατα αλλιώς πάμε για Μπισε/Καντουρι βασικούς όσο αντέχει ο καθένας. Και επειδή το Μαροκινό άτι δεν αντέχει και ιδιαίτερα η λογική λέει 40-50 ματς ο Μπισε.

- Στους φορ έχουμε το πιο μεγάλο πρόβλημα. Εδώ δεν ξέρεις καν αν οι προσευχές μπορούν να βοηθήσουν. Έχεις το βασικό σου φορ που τις τελευταίες 365 μέρες με τον ένα ή άλλο τρόπο είναι εκτός τις 300.
Έχεις τον Beverly Hills ο οποίος δεν είναι καν φορ περιοχής και γενικά με το γκολ ποτε δεν το είχε.
Και έχεις ένα τεράστιο (;;;) ταλέντο το οποίο όσες ευκαιρίες και αν πήρε δεν έδειξε ποτέ τίποτα.

Προσωπικά εγώ με αυτά τα δεδομένα να με συμπαθάτε αλλά δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος για την φετινή χρονιά.

Τέλος, η ανωτερω ανάλυση αποτελεί καταγραφή της πραγματικότητας αγαπητοί μου φίλοι.

Δεν είναι ούτε γκρινια, ούτε μιζέρια, ούτε δημιουργία αρνητικού κλίματος.

Το να μην θέλουν κάποιοι να την δούνε είναι δικαίωμα τους.

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι παραμένει πραγματικότητα.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tα χαφ τα ξεχασες? Κουρτιτς και Αγκουστο δεν ειναι δυνατον να υπολογιζονται...Θα βγαλουμε τη χρονια με τον τζιτζικοφτερο βασικο στο 6? Ουτε στην Τοντελα...Αμαρτια για το ιδιο το παιδι τετοιο βαρος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 09 Αύγ 2022, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

GINOLA έγραψε:Δλδ μέχρι το " στην συνέχεια .." που προφανώς πιστευε θα έχει ομίλους το 7-8 δεν σου βγαίνει;

Βιερινια,καργας,ναρει,Ρικάρντο,μπισεσβαρ,κοταρσκι,
Μπράντον,Νταντας ειναι 8.

Ομολογώ πως υπήρχε μια τάση για ακόμα ένα στοπερ αλλά μέρα προέκυψε πίστη στον κουλιερακη.
Καλά ναι αν προσπαθήσεις πολύ, μπορείς να δεις τα πάντα όπως θέλεις.
Για παράδειγμα, στους 7-8 παίκτες, δεν ξέρουμε αν εννοούσε και ανανεώσεις.
Όπως επίσης μέχρι το "στην συνέχεια..." δεν αναφέρει φορ, αλλά πήρε τον Μπράντον.
Τέλος δεν γίνεται αυτοί που ανέφερες να ανήκουν σε 2 κατηγορίες. Είπε και ακραίους επιθετικούς και δεκάρι.
Ποιος είναι τέλος πάντων το δεκάρι; Γιατί έπαιζε ο Ντάντας τη θέση και όχι το δεκάρι που και καλά φέραμε;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν τα ξέχασα, τα άφησα επίτηδες εκτός συζήτησης γιατί αν αρχίσω να λέω και για τα χαφ θα γίνω πολύ εριστικός και δεν το θέλω.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κούρτιτς και Αουγκούστο είναι οι αγαπημένοι του Λούτσε. Αποκλείεται να θέλει να φύγουν. Βασικοί θα είναι εκτός αν τους έχει κόψει ο ίδιος ο Σαββίδης.

Σιγά μην αφήσουν τα συμβόλαιά τους.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αν ο Λουτσέσκου ήθελε Κούρτιτς, θα ζητούσε επέκταση συμβολαίου. Όπως είδες, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, όταν αναφέρθηκε στον Κούρτιτς και το πρόβλημά του έκανε το κορόιδο.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μια διαπιστωση. Που μπορει να ειναι και ον τοπικ. Βοηθηστε με αν κανω λαθος.

Τις τελευταιες αρκετες μερες που εγιναν και διπλες προπονησεις, δεν εχω δει πουθενα τον Βιειρινια.
Δεν ειναι ουτε στα βιντεο της προπονησης, ουτε στις εικονες προπονησης, ουτε υπαρχει καποια αναφορα για το αν ακολουθει ειδικο προγραμμα ή εχει καποιο θεμα.

Ξερει καποιος κατι;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Καμία σχέση. Ο Λουτσέσκου τον θέλει για φέτος. Χωρίς προετοιμασία τον έβαλε βασικό στην ρεβάνς με Λέφσκι. Αυτό λέει πολλά.

Φυσικά και δεν αποκλείεται να ζήτησε επέκταση, όπως και για τον Κρέσπο. Το τί θέλει η διοίκηση δεν είναι απαραίτητα ταυτόσημο με του Λουτσέσκου (εννοώ οτι στο οικονομικό κολλάνε όλες οι υποθέσεις στον ΠΑΟΚ).
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

DimitrisS έγραψε:Μια διαπιστωση. Που μπορει να ειναι και ον τοπικ. Βοηθηστε με αν κανω λαθος.

Τις τελευταιες αρκετες μερες που εγιναν και διπλες προπονησεις, δεν εχω δει πουθενα τον Βιειρινια.
Δεν ειναι ουτε στα βιντεο της προπονησης, ουτε στις εικονες προπονησης, ουτε υπαρχει καποια αναφορα για το αν ακολουθει ειδικο προγραμμα ή εχει καποιο θεμα.

Ξερει καποιος κατι;
Δεν γνωρίζω κάτι αλλά είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ποτέ πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Όπως κ αν λέγεται αυτός.

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

omerta76 έγραψε:
GINOLA έγραψε:Για 1 κίνηση λοιπόν μίλησα και εγώ και μίλησα στο ποστ για τον μποτο.

Ο λουτσεσκου προφανώς έχει μιλήσει πολλάκις για ενίσχυση.

Μακάρι να τα γνωρίζω λάθος παίδες, εμένα πάνω από 1 κίνηση(για 10 μιλαμε) θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη.
1 κίνηση = καμία, ας το κλείσουν το μαγαζί για φέτος.
Απ' ότι φαίνεται το έχουν κλείσει απλώς εμείς οι απλοί οπαδοί αρνούμαστε να το παραδεχθούμε(αν και κατά βάθος το ξέρουμε)Μετά από τόσες μεταγραφές (σε ποσότητα γιατί από ποιότητα.......) καταφέραμε να έχουμε περισσότερα κενά από πρίν! Πάθαμε το κάζο της χρονιάς με Levski και μηδέν αντίδραση & παλμός (την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι σε παρόμοιο κάζο κοντεύουν να ξηλώσουν και τα πλακάκια).Απλώς κοιτάμε "τ'άλλα τρένα να περνούν " και μια ακόμα χρονιά να χάνεται στην λήθη.....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Tα χαφ τα ξεχασες? Κουρτιτς και Αγκουστο δεν ειναι δυνατον να υπολογιζονται...Θα βγαλουμε τη χρονια με τον τζιτζικοφτερο βασικο στο 6? Ουτε στην Τοντελα...Αμαρτια για το ιδιο το παιδι τετοιο βαρος...

Δηλαδή αν μείνουν στην ομάδα οι Κουρτιτς ,Αγκουστο δεν πρέπει να υπολογίζονται, γιατί;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

DimitrisS έγραψε:Μια διαπιστωση. Που μπορει να ειναι και ον τοπικ. Βοηθηστε με αν κανω λαθος.

Ξερει καποιος κατι;

Το παρατήρησα και εγώ, επειδή όμως δεν ήμουν σίγουρος, δεν έγραψα κάτι.
Αν ισχύει, όντως δεν υπάρχει καμία αναφορά της ΠΑΕ γι'αυτό το γεγονός,πράγμα που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 09 Αύγ 2022, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Magpies4 έγραψε:Καμία σχέση. Ο Λουτσέσκου τον θέλει για φέτος. Χωρίς προετοιμασία τον έβαλε βασικό στην ρεβάνς με Λέφσκι. Αυτό λέει πολλά.

Φυσικά και δεν αποκλείεται να ζήτησε επέκταση, όπως και για τον Κρέσπο. Το τί θέλει η διοίκηση δεν είναι απαραίτητα ταυτόσημο με του Λουτσέσκου (εννοώ οτι στο οικονομικό κολλάνε όλες οι υποθέσεις στον ΠΑΟΚ).
Μέχρι στιγμής, ο παίχτης ψάχνεται να φύγει και κανένα ρεπορτάζ δεν λέει ότι ο Λουτσέσκου απαιτεί να μείνει, όπως είχε γίνει επί νταμπλ με Καντουρί και Σάχοφ τον χειμώνα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”