Μην ειστε μηδενιστες........Συμφωνω οτι οι περισσοτεροι ειναι για γελια αλλα υπαρχουν και καποιοι καλοι......Ειδικα απο το ρεπορταζ του μπασκετικου ΠΑΟΚ μου ερχονται ο Χαλβατσιωτης κι ο Βοιτσιδης......Μου εχουν δειξει στο παρελθον οτι οταν δουν κατι κακο το λενε στον κοσμο και δεν το βουλωνουν σαν τους συναδελφους τους μετα απο ενα τραπεζωμα.......Κι ο Λαγογιαννης με τον Καμορα απο εκει και περα,αν θεωρηθουν δημοσιογραφοι,δε νομιζω οτι δε θελουν το καλο του ΠΑΟΚ........Μην τα ισοπεδωνουμε ολα επειδη οι πιο πολλοι δημοσιογραφοι ειναι απαραδεκτοι...........Kolokotronis_4 έγραψε:ΠΑΟΚ και δημοσιοβλάχοι, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ Τα χνώτα τους, μην την ψάχνεις.giapas έγραψε:Από περιέργεια μόνο ρε παίδες: Ποιός δημοσιογράφος ΔΕΝ είναι γραφικός και δε θέλει το κακό του ΠΑΟΚ?
Σε όσα άρθρα έχετε παραθέσει και αφορούν την ομάδα μας , σε ΟΛΑ κάνετε αρνητικά σχόλια για αυτόν που τα γράφει.
Σίγουρα κάποιες φορές έχετε δίκιο. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ
Δεν είναι δυνατόν όλοι να θέλουν το κακό μας και όλοι να εξυπηρετούν ένα αόρατο - σατανικό σχέδιο εξόντωσής μας.
όλοι τους είναι για ένα καράβι, και φούντο!
οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζί τους.
σχετικά με τον δραγώγια...σε παραπέμπω στα άρθρα του την περίοδο του καλοκαιριού μετά τον αποκλεισμό από την χέρενφειν. τότε που εκθείαζε το ωραίο ποδόσφαιρο του σκουληκιού και τη δυναμική της γριάς και χλέυαζε με το βαμβάκι την φιλοσοφία Σάντος και την λειτουργία του ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Μπορείς να μου γράψεις τρεις δημοσιοβλάχους που θέλουν το καλό μας?
Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Πέμ 25 Φεβ 2010, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
εγώ είμαι της λογικής,
όταν βγάζεις λεφτά από τον ΠΑΟΚ, στο φινάλε δεν νοιάζεσαι για τον ΠΑΟΚ αλλά για την πάρτη σου.
όταν βγάζεις λεφτά από τον ΠΑΟΚ, στο φινάλε δεν νοιάζεσαι για τον ΠΑΟΚ αλλά για την πάρτη σου.
ποιος καμορα τωρα της συνομοταξιας του ζαγορα ειναι .....νικολαου ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ και δεν κανει πλατες στον
μετρουλακη οταν ο λαγογιαννης για τους δικους του λογους επιτηθεται συχνα πυκνα στην διοκηση και καλοπιανει
το αφεντικο του τον μετρουλακη.....
μετρουλακη οταν ο λαγογιαννης για τους δικους του λογους επιτηθεται συχνα πυκνα στην διοκηση και καλοπιανει
το αφεντικο του τον μετρουλακη.....
Εγω απορω πως συνεργαζονται Πετρουλακης και Λαγογιαννης αφου πριν λιγα χρονια βριζονταν.......Αλλα στα δυσκολα χρονια ο Λαγογιαννης κυνηγουσε το Γουμενο και ισως ηταν ο μοναδικος....Και εγω ξενερωνω παντως που μπαινει στο τρυπακι του ανταγωνισμου με τους αλλους σταθμους.....Ολοι οι διευθυντες ραδιοφωνικων σταθμων για εμενα ειναι για γελια αλλα αυτο δε σημαινει οτι στους σταθμους δεν υπαρχουν αξιολογοι δημοσιογραφοι....Τεσπα ο καθενας εχει την αποψη του.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Πέμ 25 Φεβ 2010, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kai ο γρηγοριαδης αδερφε πως εχει τωρα αγκαλιτσες με τον μετρουλακη ? αυτοι ειχαν κανει ενα σωρο μυνησεις
ο ενας τον αλλο.....

ο ενας τον αλλο.....

Καλα αυτο δεν υπαρχει.......Τωρα περιμενω και το Σαουριδη στον 103

Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos ειναι το τοπικ.... Καλώς ή κακώς, έχουμε μπόλικα για δημοσιοκάφρους, οπότε... 

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
novito έχεις δίκιο. ήθελα να γράψω και άλλα. καλύτερα όμως να μεταφερθεί εκεί η κουβέντα.
shark4 και eorpol συμφωνώ με αυτά που γράφετε.
Ελ Μεκάνικο Αρχηγέ μου ανυπομονώ να δω την ενδεκάδα που θα κατεβάσεις στο σκοντογήπεδο.
shark4 και eorpol συμφωνώ με αυτά που γράφετε.
Ελ Μεκάνικο Αρχηγέ μου ανυπομονώ να δω την ενδεκάδα που θα κατεβάσεις στο σκοντογήπεδο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
http://www.metrosport.gr/o-fernanto-san ... metropolis
Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε αποκλειστικά στο «Αθλητικό Metropoliς» και στον Χρήστο Παυλίδη για τον φετινό ΠΑΟΚ. Μεταξύ των άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου ανέφερε:
- «Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε μέσα στους στόχους του πλάνου. Η ομάδα έχει ανοδική πορεία, αφού αυτό που καταφέραμε και είναι σημαντικό, είναι ότι πλέον όλοι σέβονται τον ΠΑΟΚ και τον θεωρούν μεγάλη ομάδα. Πριν λίγα χρόνια δεν μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ θεωρούνταν μεγάλη ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Το έχουμε αλλάξει αυτό και είμαστε ικανοποιημένοι».
- «Είμαι ικανοποιημένος για αυτό που έχω πετύχει, για αυτό αισθάνομαι καλά με τον ίδιο μου τον εαυτό».
- «Πρώτα από όλα είμαστε αουτσάιντερ για τον τίτλο, κάτι που σημαίνει ότι στην έναρξη δεν ξεκινήσαμε με τις ίδιες συνθήκες και την ίδια αφετηρία με τους άλλους. Το πρωτάθλημα δεν ήταν ο στόχος από την αρχή της σεζόν, οπότε εμείς απλώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Να παίζουμε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Δεν θα αλλάξουμε την φιλοσοφία μας»
- «Δεν θα έλεγα ότι ήταν κακή στιγμή ο αποκλεισμός από την Χέρενφεν, είχαμε προβλήματα σε εκείνα τα παιχνίδια, δεν ήμασταν απόλυτα έτοιμοι, ενώ ήμασταν και άτυχοι. Εδώ στην Ελλάδα σύντομα καταδικάζουμε μια ομάδα και σύντομα θριαμβολογούμε υπέρ της».
- «Το παιχνίδι του κυπέλλου ήταν ένα μεμονωμένο παιχνίδι που τίποτα δεν πήγε καλά από την αρχή».
-«Νιώθω ικανοποιημένος για την βράβευση, ως τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς, γιατί είναι ένα βραβείο που έρχεται από τον κόσμο, που με έχει δεχθεί πολύ καλά. Με έκαναν να νιώσω και σε μένα και στην οικογένεια μου σαν Έλληνας. Νιώθω Έλληνας που δουλεύω στην Ελλάδα. Με τον κύριο Ζαγοράκη στοιχηματίσαμε σε αυτό το πλάνο, το στηρίξαμε και πάντα είναι καλό κι ευχάριστο τα πράγματα να πηγαίνουν καλά και η ομάδα να έχει επιτυχία. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για να πάει ακόμη πιο ψηλά ο ΠΑΟΚ. Είναι όμως κι άλλοι που συμβάλουν σε αυτή την επιτυχία και έχουν και αυτοί μερίδιο στην προσπάθεια που γίνεται».
- «Το τριετές πλάνο το έχουμε κερδίσει, κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε τώρα για την ανανέωση του συμβολαίου μου».
Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε αποκλειστικά στο «Αθλητικό Metropoliς» και στον Χρήστο Παυλίδη για τον φετινό ΠΑΟΚ. Μεταξύ των άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου ανέφερε:
- «Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε μέσα στους στόχους του πλάνου. Η ομάδα έχει ανοδική πορεία, αφού αυτό που καταφέραμε και είναι σημαντικό, είναι ότι πλέον όλοι σέβονται τον ΠΑΟΚ και τον θεωρούν μεγάλη ομάδα. Πριν λίγα χρόνια δεν μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ θεωρούνταν μεγάλη ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Το έχουμε αλλάξει αυτό και είμαστε ικανοποιημένοι».
- «Είμαι ικανοποιημένος για αυτό που έχω πετύχει, για αυτό αισθάνομαι καλά με τον ίδιο μου τον εαυτό».
- «Πρώτα από όλα είμαστε αουτσάιντερ για τον τίτλο, κάτι που σημαίνει ότι στην έναρξη δεν ξεκινήσαμε με τις ίδιες συνθήκες και την ίδια αφετηρία με τους άλλους. Το πρωτάθλημα δεν ήταν ο στόχος από την αρχή της σεζόν, οπότε εμείς απλώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Να παίζουμε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Δεν θα αλλάξουμε την φιλοσοφία μας»
- «Δεν θα έλεγα ότι ήταν κακή στιγμή ο αποκλεισμός από την Χέρενφεν, είχαμε προβλήματα σε εκείνα τα παιχνίδια, δεν ήμασταν απόλυτα έτοιμοι, ενώ ήμασταν και άτυχοι. Εδώ στην Ελλάδα σύντομα καταδικάζουμε μια ομάδα και σύντομα θριαμβολογούμε υπέρ της».
- «Το παιχνίδι του κυπέλλου ήταν ένα μεμονωμένο παιχνίδι που τίποτα δεν πήγε καλά από την αρχή».
-«Νιώθω ικανοποιημένος για την βράβευση, ως τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς, γιατί είναι ένα βραβείο που έρχεται από τον κόσμο, που με έχει δεχθεί πολύ καλά. Με έκαναν να νιώσω και σε μένα και στην οικογένεια μου σαν Έλληνας. Νιώθω Έλληνας που δουλεύω στην Ελλάδα. Με τον κύριο Ζαγοράκη στοιχηματίσαμε σε αυτό το πλάνο, το στηρίξαμε και πάντα είναι καλό κι ευχάριστο τα πράγματα να πηγαίνουν καλά και η ομάδα να έχει επιτυχία. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για να πάει ακόμη πιο ψηλά ο ΠΑΟΚ. Είναι όμως κι άλλοι που συμβάλουν σε αυτή την επιτυχία και έχουν και αυτοί μερίδιο στην προσπάθεια που γίνεται».
- «Το τριετές πλάνο το έχουμε κερδίσει, κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε τώρα για την ανανέωση του συμβολαίου μου».
Αυτος ο ανθρωπος εχει δημιουργησει μια ομαδα που πλεον ,οχι μονο κυνηγαει το αποτελεσμα αλλα ξερει να το διαχειριστει σωστα , ανεβαζοντας και κατεβαζοντας ταχυτητες..Προοδος 100% , ειναι αυτο μιας και η σοβαροτητα , η πειθαρχια και ο χαρακτηρας αυτης της ομαδας θα παραμεινει αναλλοιωτος ακομα και αν κερδισουμε την μπαρτσελονα..
Καποτε για να βαλουμε ενα γκολ ,φτυναμε αιμα, σημερα μετα τα χρονια δουλειας του Μηχανικου, η ομαδα πετυχαινει τον στοχο της με ουσια και χωρις πολλα πολλα ...
Το οτι θα δωσει χωρο στον αντιπαλο, και θα κανει ενα 5λεπτο ξεσπασμα για να πετυχει γκολ δειχνει οτι πλεον εχουμε αλλαξει επιπεδο κατα πολυ...
ΥΓ. Ακομα αργει η ανανεωση...?
ΥΓ. Σορρυ που διαταραξα την "ησυχια" του πιο ρομαντικου και ειδυλιακου τοπικ....ΠΛΕΟΝ
Καποτε για να βαλουμε ενα γκολ ,φτυναμε αιμα, σημερα μετα τα χρονια δουλειας του Μηχανικου, η ομαδα πετυχαινει τον στοχο της με ουσια και χωρις πολλα πολλα ...
Το οτι θα δωσει χωρο στον αντιπαλο, και θα κανει ενα 5λεπτο ξεσπασμα για να πετυχει γκολ δειχνει οτι πλεον εχουμε αλλαξει επιπεδο κατα πολυ...
ΥΓ. Ακομα αργει η ανανεωση...?
ΥΓ. Σορρυ που διαταραξα την "ησυχια" του πιο ρομαντικου και ειδυλιακου τοπικ....ΠΛΕΟΝ
αλλη μια σαντισια νικη...πνιξιμο αντιπαλου και παμε για το επομενο ματς
- abc_o_ karpouzas
και σαν γνήσιο σαντόσκυλο και για να φαινόμαστε...επιτέλους .....πολλαπλάσιοι απο τους κολοτούμπες τα σέβη μου και πάλι στον τεράστιο δον Φερνάνδο Σάντος ,το όμομα του οποίου θέλουμε ...μερικοί...δεν θέλουμε θα μπεί μαζί με αυτά των Λές Σάννον - Γκιούλα Λόραντ.
Δέν έχεις να πάς πουθενά λέμε ...το ταξίδι τώρα ξεκινάει
και το μιαλό μου πονάει οπωσ τότε μετά το γκόλ του Ράντε Πάπριτσα.....
και στου Νέτο Γκουερίνο τον ίδιο πόνο είχε αλλα τότε είμουν μικρός και επιδή μεγάλωσα το ξέχασα
ΣΕ ΛΕΩ
Δέν έχεις να πάς πουθενά λέμε ...το ταξίδι τώρα ξεκινάει

Και για να τα λαιμαι ολα ,δικαιωθηκαν οσοι τον υποστηριζαν το καλοκαιρι και οχι μονο....Οι υπολοιποι αρκουνται στο " Ο Π.Α.Ο.Κ ειναι ομαδα του προπονητη του"...