Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Darkm4n »

5μέρες μείναν για να καθοριστούν όλα και Μεταγραφές ερχόμενες και πωλήσεις!

Υπομονή....!
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Πόσο σίγουρος είσαι ότι και να περάσουμε θα γίνουν οι κινήσεις που θέλουμε;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Παίδες μιά χαρά ειναι το ρόστερ για να περάσει σε ομίλους Γιουρόπα. Απλά η κλήρωση έβγαλε και πάλι πολύ καλό αντίπαλο.

Το πρόβλημα είναι ΚΑΘΑΡΑ τα έσοδα. Δεν υπάρχουν εγγυημένα έσοδα στον ορίζοντα, αλλά μόνον πιθανά έσοδα. Τηλεοπτικά, διαρκείας, χωρηγοί, είναι όλα στο μπορεί. Το έχω ξαναγράψει και πολύς κόσμος διαφωνεί, αλλά το πώς κινείται η ομάδα το επιβεβαιώνει. Προτεραιότητα είναι να φύγουν τα βαριά συμβόλαια. Αρα δεν θα γίνουν καινούρια βαριά συμβόλαια πρίν περάσουμε σε ομίλους. Το άν αυτό είναι η σωστή στρατηγική κανείς δεν ξέρει, είναι σίγουρα η πιό συντηρητική.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

laska4 έγραψε:Πόσο σίγουρος είσαι ότι και να περάσουμε θα γίνουν οι κινήσεις που θέλουμε;
Γιατί τέτοιο κράξιμο από σένα ρε laska; Η ομάδα είναι σε οριακή φάση οικονομικά. Το ρόστερ είναι τεράστιο.
Μη βγάζουμε συμπτώματα νεοπλουτισμού, μετά από μια κακή χρονιά να τα ισοπεδώνουμε όλα και να ζητάμε παιχταράδες. Είδαμε τους τίτλους, έφυγε η ψύχωση του πρωταθλήματος, είναι πλέον καιρός να φτιαχτεί ομάδα με σωστή δομή και μέλλον.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Magpies4 έγραψε:Παίδες μιά χαρά ειναι το ρόστερ για να περάσει σε ομίλους Γιουρόπα. Απλά η κλήρωση έβγαλε και πάλι πολύ καλό αντίπαλο.

Το πρόβλημα είναι ΚΑΘΑΡΑ τα έσοδα. Δεν υπάρχουν εγγυημένα έσοδα στον ορίζοντα, αλλά μόνον πιθανά έσοδα. Τηλεοπτικά, διαρκείας, χωρηγοί, είναι όλα στο μπορεί. Το έχω ξαναγράψει και πολύς κόσμος διαφωνεί, αλλά το πώς κινείται η ομάδα το επιβεβαιώνει. Προτεραιότητα είναι να φύγουν τα βαριά συμβόλαια. Αρα δεν θα γίνουν καινούρια βαριά συμβόλαια πρίν περάσουμε σε ομίλους. Το άν αυτό είναι η σωστή στρατηγική κανείς δεν ξέρει, είναι σίγουρα η πιό συντηρητική.
Συμφωνώ. Με την υποσημείωση πως η συντηρητική στρατηγική είναι ο μόνος δρόμος, έτσι όπως το βλέπω εγώ. Αν μπεις κι άλλο μέσα οικονομικά, η αγορά το ξέρει. Και ο Γιαννούλης όχι 5 δε θα πιάνει, ούτε 3. Αυτό γι'αυτούς που θέλουν πρώτα επενδύσεις και μετά πωλήσεις.

Πάντως μην ανησυχείτε. Η οικογένεια μπορεί να έχει κάνει λάθη αλλά ποτέ δεν έχει αφήσει την ομάδα γυμνή.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Napoli4 έγραψε:
laska4 έγραψε:Πόσο σίγουρος είσαι ότι και να περάσουμε θα γίνουν οι κινήσεις που θέλουμε;
Γιατί τέτοιο κράξιμο από σένα ρε laska; Η ομάδα είναι σε οριακή φάση οικονομικά. Το ρόστερ είναι τεράστιο.
Μη βγάζουμε συμπτώματα νεοπλουτισμού, μετά από μια κακή χρονιά να τα ισοπεδώνουμε όλα και να ζητάμε παιχταράδες. Είδαμε τους τίτλους, έφυγε η ψύχωση του πρωταθλήματος, είναι πλέον καιρός να φτιαχτεί ομάδα με σωστή δομή και μέλλον.
Δεν το λέω για να κραξω απλά λόγω των καταστάσεων δεν ξέρω αν και πάλι μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε ....μια ερώτηση να σε κάνω ...εσύ μπορει να έχεις την Χ ενημέρωση , εγω έχω την y από τα σαιτς , τα υπόλοιπα έχουν την δική τους ...γιατί να μην βγει η ίδια η ΠΑΕ να πει ότι κινούμαστε έτσι και να κάνουμε θεωρίες συνωμοσιολογιες αν περάσουμε θα πάρουμε κλπ .δεν είναι σύμπτωμα νεόπλουτισμου απλά ξεκινάει από τη κεφαλή και καταλήγει ο πρόβληματισμος στους οπαδούς...πιστεύω αν βγαίναν και μιλούσαν θα ήταν διαφορετικά...σ αυτό είναι απογοητευμένος...εγώ στο ρόστερ πιστεύω και στον προπονητή που είμαι από τους λίγους
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Napoli4 έγραψε: ...η συντηρητική στρατηγική είναι ο μόνος δρόμος, έτσι όπως το βλέπω εγώ. Αν μπεις κι άλλο μέσα οικονομικά, η αγορά το ξέρει. Και ο Γιαννούλης όχι 5 δε θα πιάνει, ούτε 3. Αυτό γι'αυτούς που θέλουν πρώτα επενδύσεις και μετά πωλήσεις...
Όλο το νόημα αυτής της μεταγραφικής...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

laska4 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
Δεν το λέω για να κραξω απλά λόγω των καταστάσεων δεν ξέρω αν και πάλι μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε ....μια ερώτηση να σε κάνω ...εσύ μπορει να έχεις την Χ ενημέρωση , εγω έχω την y από τα σαιτς , τα υπόλοιπα έχουν την δική τους ...γιατί να μην βγει η ίδια η ΠΑΕ να πει ότι κινούμαστε έτσι και να κάνουμε θεωρίες συνωμοσιολογιες αν περάσουμε θα πάρουμε κλπ .δεν είναι σύμπτωμα νεόπλουτισμου απλά ξεκινάει από τη κεφαλή και καταλήγει ο πρόβληματισμος στους οπαδούς...πιστεύω αν βγαίναν και μιλούσαν θα ήταν διαφορετικά...σ αυτό είναι απογοητευμένος...εγώ στο ρόστερ πιστεύω και στον προπονητή που είμαι από τους λίγους
Σε αυτό έχεις δίκιο. Κι εγώ θεωρώ το επικοινωνιακό ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της παε αυτή τη στιγμή, αν όχι το μεγαλύτερο. Και δεν είναι μόνο που δεν βγαίνουν να μιλησουν. Είναι πως στο ξεκάρφωτο πετάει ο Γιώργης ένα "χτίζεται ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος" και γεννά προσδοκίες. Ακόμα και σε μένα που θεωρώ τις μέχρι τώρα κινήσεις μας σωστές.

Κατά τ'άλλα, μένω στο τελευταίο που λες. Πίστη στο ρόστερ και στον προπονητή. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ σημαντικό ματς και αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα ούτε για γκρίνια, ούτε για διχασμό, ούτε για μεταγραφολαγνεία. Θέλει στήριξη και θετική ενέργεια.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Καλημέρα ρε παιδιά μπήκα και έγραψα αν ξέρει κανείς πόσα λεφτά δίνει η Ομόνοια για Ουαρντα και μου σβήσατε το ποστ πάλι ? Ολο σβήνετε ποστς τελευταία χωρίς να είναι οφτοπικ και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ? Γιατί ρε παίδες που να την βάλω αυτή την ερώτηση έχετε τόπικ ειδικό για πωλήσεις και προτάσεις άλλων ομάδων? Για δώστε κατατεθείσης λίγο παρακαλώ? Δεν ανήκει αυτό στην Μεταγραφική περίοδο καλοκαιριού 2020 ? Γράψτε τον λόγο τουλάχιστον σβήσαμε αυτά τα ποστς για αυτό τον λόγο να καταλάβουμε τι σας πειράζει να μην το ξανά γράψουμε ?
Και κατά σύμπτωση μόλις μου διαγράφουν ποστς μου βγαίνει και αυτό το μήνυμα : Πωπω σύμπτωση….
Η IP σας ******* έχει απαγορευθεί διότι υπάρχει στην μαύρη λίστα. Για περισσότερες λεπτομέρειες κοιτάξτε http://www.spamhaus.org/query/bl?ip=*****
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μπορεί να είχε και κάτι άλλο μέσα.

Σόρρυ αν σβήσαμε κάτι τέτοιο.

Απάντηση στο ερώτημα σου για ουαρντα.

Δεν ξέρουμε τι λεφτά δίνει η ομόνοια.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Βερνμπλουμ τέλος.

Καλά πάμε.

Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Με το καλό. Άντε κ στον επόμενο (ουαρντα)!
Το Sportime είχε αποκαλύψει τις προηγούμενες μέρες το κρίσιμο ραντεβού του ατζέντη του Πόντους Βέρνμπλουμ από τον ΠΑΟΚ για την αποδέσμευση του συμβολαίου του και πλέον επιβεβαιώνεται αφού ο Σκανδιναβός αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον δικέφαλο.
Ο Βέρνμπλουμ μετά από σχεδόν δύο χρόνια στην Τούμπα με μηδαμινή προσφορά και έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό αποχωρεί οριστικά από τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σκανδιναβός μέσος ήρθε στην Τούμπα πριν από δύο χρόνια μετά από ένα μεταγραφικό «σίριαλ», που είχε μεγάλη διάρκεια και πολλά επεισόδια. Τελικά ανακοινώθηκε στις 16 Αυγούστου του 2018, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ
Μέχρι σήμερα, με την ασπρόμαυρη φανέλα είχε μόλις 16 συμμετοχές, όλες στο πρώτο τετράμηνο της παρουσίας του στην ομάδα αφού τον Δεκέμβριο του 2018 υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και ουσιαστικά μέχρι και σήμερα δεν έχει επανέλθει.

Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

sourmenetes έγραψε:Βερνμπλουμ τέλος.

Καλά πάμε.

Κάνει δουλείτσα ο ρεμπε
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πολύ καλό νέο
τα οικονομικά βαρίδια φεύγουν γασί γασί
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Κάνει πολλή δουλίτσα ο Ρέμπε σε όλα τα επίπεδα. Έχει αρχίσει εξαιρετικά.

Σε άλλα θέματα, σήμερα είναι η διορία δηλώσεων των ευρωπαϊκών ρόστερ. Εκτός από εμάς που περιμέναμε μεταγραφές, είναι και η Μπεσίκτας που παρά τον χορό ονομάτων έκλεισε μόνο τους Μενσά και Ενσακαλά, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Σίγουρα είναι ελλειπής, ωστόσο ακόμα και τώρα έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”