Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από obanebane »

Οκ τοτε,λάθος δικό μου.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εγω παντως αν το βρω σε στοιχηματικη θα ριξω κατι να χασουμε βαθμους επειδη βαλαμε και τους 6... ΠΑΟΚ εισαι..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ένα σέρβις στα Fax το θέλουμε ....
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

ετσι και περασουμε θα ανοιξει και #3 τοπικ μεταγγραφων :pano:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Για μένα Εάν υπάρχει θέση σε αυτο τον Καντουρι που βλέπουμε ως τώρα, είναι ΜΌΝΟ στο 8. Δεν κάνει με τίποτα για εξτρέμ. Προτιμώ το Λάμπρου εκεί...τοσο Πολύ!! Οπότε, εάν αυτό σκέφτεται και ο κόουτς, τότε έχεις τα 5 χαφ που χρειάζεσαι για τις 2 θέσεις. Βερνμπλουμ, Μαου βασικοί και μετά κατά σειρά Καντουρι, κανιας, σακχοφ.

Για να βγει όμως αυτό, πρέπει ο Καντουρι ν α παίξει επιτέλους μπάλα με διάρκεια κ να φτιάξει φυσική κατάσταση
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Νομίζω είναι η πιο σωστή προσέγγιση. Δεν γίνεται να τρωνε τη θέση του Λάμπρου ούτε ο Καντουρι ούτε ο Μπισε. Ο ένας στο 8 ο άλλος στο 10.Αν δεν μπορούνε να πουληθούν να πάρουμε παίκτες που καλύπτουν ακριβώς τις θέσεις κ όχι αλχημείες.
Κακοί παίκτες δεν είναι, αλλά δεν έχουν χαρακτηριστικά που λείπουν στις θέσεις που τους βάζει ο Ραζ.Δεν γίνεται να έρχονται παίκτες, να φεύγουν και να μην δοκιμάζονται.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ερχεται το ματς της δεκαετιας,ολα τα αλλα μπορουν να περιμενουν
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Επειδή χθες έκανε η ομάδα ένα χαλαρό παιχνίδι, με λιγότερο τρέξιμο και χωρίς ανεβάσματα από τα μπακ, βγήκε το συμπέρασμα ότι ο Ελ Καντουρί και ο Μπίσεσβαρ δεν κάνουν, και τρώνε την θέση του......Λάμπρου :shock:

Άβυσσος.....

Μήπως, λέω μήπως, δεν ξέρω, στην θέση προηγούνται οι συνομήλικοι του Ζάμπα και Λημνιός;

Μήπως την τετάρτη έχουμε το παιχνίδι της χρονιάς; και όλοι κρατούσαν δυνάμεις για τετάρτη;
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ποιος ειπε οτι δεν κανουν ο Ελ Καντουρι και ο Μπισεσβαρ.
Δεν κανουν για εξτρεμ λεμε, γτ ο μεν ειναι αργος ο αλλος παιζει απλα εκει για να χωραει με το Πελκα, για κανενα αλλο λογο, δεν εχει στοιχεια εξτρεμ, απλα στο ΠΑΟΚ με κατοχη 80-20 εξαλειφονται οι ανασταλτικες και τακτικες αδυναμιες..Γτ δεν ηταν και δεν ειναι εξτρεμ σε αυτο το χρονικο σημειο που ειμαστε τουλαχιστον.Το να λεμε οτι καποιος βγαζει το συμπερασμα απο το χθεσινο αγωνα ειναι οντως Αβυσσος η δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε.
Δυστυχως οταν θες να παρεις πρωταθλημα με -2 δεν συγχωρειται ουτε χαλαρο ημιχρονο..ειναι μαραθωνιος.

Το Λαμπρου τον ανεφερα γτ βλεπω ακομα ενας παικτης που εχει γινει επενδυση και ειναι τεραστιο τελεντο, και εχει αποδειξει την αξια του περσυ,θα το φανε οι δανεισμοι, μπαινοντας σε μια μεγαλη λιστα παικτων που απλα ερχονται και φευγουν.

Ο αγωνας με Μπενφικα εννοειται οτι ειναι ο σημαντικος της χρονιας, αλλα δεν αναιρει οτι το πρωταθλημα ειναι ο στοχος της χρονιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 26 Αύγ 2018, 20:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Για να παιξει ο Ελ Καντουρι σαν 8αρι θα πρεπει να τρεχει και λιγο.
Κάτι που δεν βλέπουμε γενικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

O Μπίσεσβαρ είναι και εξτρέμ. Ως εξτρέμ ξεκίνησε και γενικότερα έχει κάνει πάρα πολλά παιχνίδια στα πλάγια.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ο Μπισεσβαρ, μπορει να παιξει στην Ευρωπη και σε ντερμπι το μεγαλυτερο μερος του αγωνα εξτρεμ; δεν νομιζω.
Οποτε ειναι μια εναλλακτικη για την Ελλαδα, που τη θεση μπορει να τη καλυψει ο οποιοσδηποτε στο συνολο ΠΑΟΚ.
Οποτε προτιμω τα 30 λεπτα καθε αγωνα να τα παιρνει ο Λαμπρου που θα μου αποφερει οφελη, κια ο Μπισε να παιρνει το χρονο του ως game changer οταν χρειαστει.Αν η ομαδα νομιζει οτι μπορει να δινει 700κ το χρονο για αυτες τις στιγμες καλως. Δεν λεω κατι παραλογο.
Αν παλι θεωρειται ως βασικη επιλογη στα εξτρεμ, το σκεπτικο μου ειναι λαθος.

Edit. Υπαρχει μια νοοτροπια που τη βλεπαμε σε μια γνωστη μας ομαδα και τη κοροιδευαμε.Οι καιροι αλλαζουν αλλα καλο ειναι να θυμομαστε που ημασταν και τι λεγαμε.
Η λιστα με τους ηρθα-απηλθα
Χαρισης,Ζαιρο,Σαμπο,Ενρικε,Λαμπρου,Γιαννουλης, Μουλεν, οσο παει και μεγαλωνει.Δεν βαζω καν τους μικρους απο τη Β ομαδα, που δεν ξερω καν γτ υπαρχει..απλα για να παιρνει τα πρωταθληματα των β ομαδων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 26 Αύγ 2018, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ αδυνατώ να κατανοήσω τη λογική "πληρώνουμε ένα σκασμό παίχτες, ο Μουλέν μας πείραξε, που είναι κοινοτικός". Ο παίχτης δεν ήταν εδώ; Προπονιόταν επί πόσο καιρό με την ομάδα. Έπαιξε όλο κι όλο περίπου ένα ημίχρονο, αν δεν κάνω λάθος; Δηλαδή δε θα έχει κριθεί από τον προπονητή, που έχει αποδείξει ότι κάθε άλλο παρά συμπλεγματικός είναι, όχι αλάνθαστος, στον τομέα της παροχής ευκαιριών, όλο αυτό το διάστημα; Για τα λεφτά, ας πούμε, υπάρχει περίπτωση να "διώχθηκε", ενάντια στη βούληση Λουτσέσκου; Ας περάσει και η τελευταία μέρα των μεταγραφών, προτείνω. Κάτι λίγες ωρίτσες έχουν μείνει.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

tzoker έγραψε:Ο Μπισεσβαρ, μπορει να παιξει στην Ευρωπη και σε ντερμπι το μεγαλυτερο μερος του αγωνα εξτρεμ; δεν νομιζω.
Οποτε ειναι μια εναλλακτικη για την Ελλαδα, που τη θεση μπορει να τη καλυψει ο οποιοσδηποτε στο συνολο ΠΑΟΚ.
Οποτε προτιμω τα 30 λεπτα καθε αγωνα να τα παιρνει ο Λαμπρου που θα μου αποφερει οφελη, κια ο Μπισε να παιρνει το χρονο του ως game changer οταν χρειαστει.Αν η ομαδα νομιζει οτι μπορει να δινει 700κ το χρονο για αυτες τις στιγμες καλως. Δεν λεω κατι παραλογο.
Αν παλι θεωρειται ως βασικη επιλογη στα εξτρεμ, το σκεπτικο μου ειναι λαθος.
Από προκύπτει ότι δεν μπορεί;
Στους 2 τελικούς κυπέλλου για παράδειγμα, αριστερό εξτρέμ έπαιξε.
Στον ένα 90 λεπτά, στον άλλο 75.
Και από όσο θυμάμαι ήταν από τους κορυφαίους.
Και από που προκύπτει ότι μπορεί ο Λάμπρου; Τον είδες εσύ σε ντέρμπι και σε ευρωπαϊκούς αγώνες και συγκρίνεις;
Υποθέσεις είναι αυτά.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

GoMaRoS έγραψε:Επειδή χθες έκανε η ομάδα ένα χαλαρό παιχνίδι, με λιγότερο τρέξιμο και χωρίς ανεβάσματα από τα μπακ, βγήκε το συμπέρασμα ότι ο Ελ Καντουρί και ο Μπίσεσβαρ δεν κάνουν, και τρώνε την θέση του......Λάμπρου :shock:

Άβυσσος.....

Μήπως, λέω μήπως, δεν ξέρω, στην θέση προηγούνται οι συνομήλικοι του Ζάμπα και Λημνιός;

Μήπως την τετάρτη έχουμε το παιχνίδι της χρονιάς; και όλοι κρατούσαν δυνάμεις για τετάρτη;
Εγώ πάντως δεν είπα αυτό....αν...λεω αν...αναφερεσαι στο ποστ μου, ξαναδιαβάσε..Επισης εγώ λατρεύω Μπισεσβαρ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”