Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Azrael »

προφανως και παιρνεις παικτες που τους εχει αναγκη η ομαδα και πεθαινεις οπως λες για το πρωταθλημα.Αν δεν το κανεις μην αναρωτιεσαι γιατι ξενερωνει περισσοτερο ο κοσμος.Προφανως και η χρονια δεν τελειωσε με την παπαρια που εγινε στην Ευρωπη αλλα θα τελειωσει αν δεν κανεις τιποτα και απλα παρακολουθεις τις εξελιξεις.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

για τωρα θες οπωσδήποτε

ζαμπρανο,μαουριτσιο,βιερινια+επιθετικο με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο πριγιοβιτς+ισως αλλο ενα χαφ
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Ο Βιερίνια μπορεί να ηγηθεί της αλλαγής στα αποδυτήρια και να σπρώξει την ομάδα μπροστά;
Αν το πιστεύουμε έπρεπε να είναι εδώ.
Αν όχι, παικτικά δε θα κάνει τη διαφορά σε μια άρρωστη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Οσοι αδερφοι υποστηριζετε οτι πλεον δεν χρειαζομαστε μεταγραφες λογω του αποκλεισμου, θυμηθειτε οτι απο την αρχη το ζητουμενο ηταν (και ειναι ακομη αραγε?) να παιρναμε καποιους ποιοτικους παιχτες κυριως για να βοηθησουν την ομαδα να ανεβει επιπεδο και οχι για να εχουμε βαθος στο ροστερ και να ξεκουραζονται οι παιχτες. Επομενως το γεγονος οτι θα χουμε λιγοτερους αγωνες δεν σημαινει οτι δεν χρειαζομαστε παιχτες.

Επισης,εδω που τα λεμε, και με πονο ψυχης το λεω, ο γαυρος ειναι μια δυο κλασεις ανωτερος απο τις περισσοτερες ομαδες που θα αντιμετωπιζαμε, αν περνουσαμε, στους ομιλους. Αρα ουτε η λογικη οτι "για το ελληνικο πρωταθλημα μας κανει και ο Χ Κρεσπο,Βαρελα,Κανιας κοκ", ευσταθει ιδιαιτερα. Δεν καναμε δα και κανεναν περιπατο περυσι στο πρωταθλημα, ωστε να θεωρουμε οτι θα παρουμε το φετινο πρωταθλημα με τους ιδιους πανω κατω παιχτες. Αφηστε που γαυρος, χανουμι εχουν ενισχυθει αρκετα.

Περυσι χασαμε το πρωταθλημα επειδη δεν ειχαμε επιθετικο μεχρι τον Ιανουαριο. Φετος μπορει να το χασουμε επειδη δεν ενισχυθηκε η ομαδα στα χαφ, στα στοπερ, στα μπακ.

Οπως και να εχει οποιαδηποτε παρεκκλιση απο τον οποιον μεταγραφικο σχεδιασμο εχει η ομαδα θα ειναι εγκλημα κατ εμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε σεις γιατι ονειροβατειτε? Σας εχει δειξει κατι διαφορετικο ο Ιβαν? Αυτος ειναι τελος. ΑΝτε να φερει κανα μπαμ τυπου μπερμπατοφ ισα ισα για να ισιωσει τις εντυπωσεις που ομως θα ειναι ανουσιο αν δεν εχει ισορροπια το ροστερ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Mīngus έγραψε:
simba έγραψε:
Mīngus έγραψε:Δεν κάνει τις μεταγραφές ο Σαββίδης. Ο Σαββίδης δίνει το τελικό οκ. Μετά από 282 αναπάντητες και κάνε με add είμαι block στο skype, από Μίχελ.
Εκλαψα λιγο...

Νταξ, μην τα παραλεμε πάντως , σε μεγαλα ποσά προφανως χρειάζεται να δωσει εγκριση. Ειδικα αν πρόκειται για Βιεϊρίνια, που ηταν υπερογκα.
Ρευ, πριγιο, ενρικε,Καντουρι, Λημνιος, ουαρντα, 7,9 μυρια κοστισαν. Αυτα πως εγκριθηκαν...
Βρε δεν λέμε ότι δεν εγκρίνει. Το θέμα είναι ότι παρατηρείται ανεξήγητη αργοπορία και πιθανώς μερικές φορές πολυφωνία. Όλα αυτά λύνονται με προκαθορισμένο budget και εν λευκώ διαχείριση. Έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν δίναμε λιγότερα χρήματα, αλλά υπήρχε μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα κινήσεων.
Τα'χουμε πει απειρες φορες αυτα (και απο πολυ νωρις), εννοειται..ειδικα οταν εχουν δοθει καποια χρηματα και επειτα το πράγμα ειναι λιγο οριακο..
Προφανως, το κύριο και μεγαλύτερο μερος της ευθύνης, βαραίνει τον Ιβαν, καθως οι χειρισμοι κ η "φιλοσοφια" του δημιουργουν αλυσιδωτα προβλήματα στον τροπο λειτουργίας..

Αλλα δε μπορεί ναναι αυτο ολο το στορυ.

Έχουν δοθει μεγαλα fees (κ αποδιδουν τα περισσότερα) αλλα το κυριοτερο, μεγαλα συμβολαια (υπερβολικα σε καποιους, ειδικα ελευθερους, χωρις το αναλογο payoff) και μπορεί να υπάρχει σκεπτικισμος..ειδικα βλεποντας τους πτωχους ανταγωνιστας (λογικο, αλλα εως ενα σημειο...γτ και ο ιβαν συν αυτω, ως αμπαλοι, δν εχουν τη δυνατοτητα να αξιολογησουν-κρινουν σωστα).
Και ταυτοχρονα, ο Μιχελ, που έχει κανει και λαθη, μπορεί να μη θελει να ανοιχθει κι αλλο, να ζητησει και να μπει στο ματι του Ιβαν..και ισως δν παιρνει την ευθύνη κ "λουφαζει" (εχει δωσει τετοια δειγματα αλλωστε..ειδικα με τετοιον Ιβαν..)

Αλλα και ο ιδιος, φοβαμαι οτι ισως δε θεωρει οτι χρειαζομαστε ενισχυση στο 6 πχ..
Ή ξερω γω δεν τρελαίνεται, αν δουμε τι προτεραιότητες μπαινουνε παρα το κενο ενα χρονο τωρα..Ή αν δουμε τις δηλωσεις του (τις ποσταρε ο τζος νομιζω, 2-3 παικτες -πιθανότατα βιερινια, καντουρι, στοπερ- )..
Επισης, αν το παμε παραπερα και δουμε τα μεγαλα συμβολαια π δοθηκαν σε κανιας,σαχοφ, μπορεί να κωλυεται να ζητήσει πολλα για εκει, για διαφορους λογους (για να μην παρεδεχτει λαθος, για να μη μπει στο ματι του ιβαν, και/ή για να μην πανε στον παγκο ακριβα συμβολαια, και ειδικα ο σαχοφ -που αποθεωνε σε συνεντευξη του στο εξωτερικο-, λογω και των αψογων σχεσεων με Σαμπλι)

Γενικά, καποια πράγματα δν ειναι τοσο απολυτα..

Υ.Γ. χθες απογεμα ετοίμαζα ενα σεντονακι για ιβαν και μιχελ, αλλα μ'αυτα που βγήκαν σημερα, αν αληθεύουν, εχω μεινει μ@λ@κ@ς..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τι βγήκε; Γιατί έχουμε κι άλλη οικογένεια που εκείνη μας δίνει χαρές, γιατί η ασπρόμαυρη.... γάμησε τα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ε, ξερωγω αυτα περι παραιτησεων κλπ..
themgeo

Δημοσίευση από themgeo »

Τη δευτέρα, όπως μου μετέφεραν, ο Βιερίνια θα βρίσκεται στον Αγ. Παύλο εκεί στο Φοίνικα για εξετάσεις..
Λογικά υπογράφει και σε μας (δεν το παίζω έξυπνος, ούτε μιλάω για σίγουρη πληροφορία), το θεμα είναι ότι έχει αρκετά σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πρώτα απ' όλα με τον τρόπο λειτουργεί η ΠΑΕ, χωρίς διακριτούς ρόλους και μια μόνιμη ομερτά, δεν μπορούμε κι εμείς να καταλάβουμε τι γίνεται.
Από κει και πέρα εμένα μου αρκεί η δήλωση Μίχελ, ότι ''εισηγήθηκε'' την απόκτηση Βιεϊρίνια. Όπου Βιεϊρίνια βάλτε όποιον θέλετε. Αυτό είναι δυσλειτουργικό. Τέλος.
Προσλαμβάνεις έναν άνθρωπο που σου κάνει το κλικ και μπορείς να τον εμπιστευτείς και του λες πάρε αγόρι μου 10 ευρώ, κάντα ό,τι θες και θα αξιολογηθείς όταν κλείσει η σεζόν. Ντάξει θα μου πεις ποιος θα τον αξιολογήσει, ο Ιβάν; Είναι κι αυτό θέμα. Γι' αυτό απαιτείται και γενικότερη στελέχωση. Το ότι ο Σαββίδης μπήκε πρόεδρος, ακόμη δεν κατάλαβα γιατί μας έκανε να πανηγυρίζουμε. Ο Αγγελίδης ήταν λίγος ας πούμε, αλλά τεσπα.
Υπάρχει κόσμος που ακόμη πιστεύει ότι λείπει το dna από τον σύλλογο. ''Κάποιος που ξέρει και νιώθει''.
Εν έτει 2017, εμείς ακόμη ζούμε στον ερασιτεχνικό μας μικρόκοσμο. Κλάνει ο Σαββίδης και το ανεβάζει η ΠΑΕ στο ίνσταγκραμ.
Επίσης, ένα λάθος που κάνουμε είναι ότι δεν κατανοούμε το οικονομικό μας μέγεθος. Στην Ελλάδα είμαστε η 2η δύναμη, ναι. Αλλά έχει περάσει μια αντίληψη ότι γαμάμε και δέρνουμε. Τα 2Μ δεν τα έχουμε ξεπεράσει σε αγορά. Δείτε που πάει το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Άρα λοιπόν όταν δεν είσαι τόσο δυνατός παίκτης στην παγκόσμια αγορά, όταν βγαίνεις να ψωνίσεις, πρέπει να σαι τουλάχιστον ταχύς και έξυπνος.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μετά τον γαβρο οικονομικά ναι είμαστε η δεύτερη δύναμη, γιατί έδωσε ο τιγράκης για αγορά 2 εκατ; ποτε

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Είπα εγώ το αντίθετο;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το γαμαμε και δερνουμε ποιος το λέει; απλά πλέον είμαστε ισότιμοι με τους άλλους δεν είμαστε ο ΠΑΟΚ που του πετούσαν ψίχουλα..... Η υπόθεση της ΕΠΟ δείχνει την δυναμική μας....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ρε αγόρι μου, πού βλέπεις να λέω κάτι αντίθετο από αυτό που λες τώρα; Εγώ δεν είπα καν ισότιμοι. Είπα 2η δύναμη. Πάνω από βάζελο και ΑΕΚ οικονομικά πάντα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

για μενα τα πραγματα ειναι απλα.

Ο,ΤΙ και να εχει προηγηθει, οταν δηλωνεις οτι πας για πρωταθλημα, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ το στραπατσο, κλεινεις ΑΜΕΣΑ τους παικτες που ειχες στα σκαρια, και ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ της μεταγραφικης περιοδου, αποφασιζεις για Μιχελ. οτιδηποτε αλλο ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ κοροιδια. και ναι, ΟΛΟΙ καταλαβαινουμε το ανοιγμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”