tsou έγραψε:όσο περνάν τα χρόνια βλέπω ότι μια μεγάλη πλειοψηφία έχει την τάση να αρειανίζει.
την πέσατε πριν στο παλικάρι που έλεγε για την αγωνιστική ανυπαρξία του ΠΑΟΚ σε τίτλους και διακρίσεις λες και είπε κάνα ψέμα. να εξηγήσω τι εννοώ αρειανίζουμε και εθελοτυφλούμε.
μετά την νίκη μας το χανούμι ήμουν με ένα φίλο μου χανούμι ο οποίος γράφει συνέχεια σε ένα απτα μεγαλύτερα σάιτ τους. έβλεπα τις αντιδράσεις και τα σχόλια των χανουμιών και έτριβα τα μάτια μου βλέποντας το κράξιμο που έριχναν σε όλους, τις απαιτήσεις που είχαν ζητώντας παιχταράδες αντίστοιχους με την 3ετία 93-96 που σήκωναν πρωταθλήματα. υπήρχαν κάνα-δύο που κράζαν τους υπόλοιπους λέγοντας τους μίζερους και γκρινιάρηδες αλλά από τα vote down που έπαιρναν καταλάβαινες ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χανουμιών είχε απαιτήσεις, γκρίνιαζε και κριτίκαρε χωρίς έλεος τον τίγρακο.
σε εμάς αντίστοιχα η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει στην 2η κατηγορία. δικαιολογίες, χαμηλές απαιτήσεις και για όλα φταίει ο κακός λαός που γκρινιάζει.
παρόλα τα χωριά της Γ και της Β, παρόλη την ξεφτίλα που φάγανε και παρόλο που σιχαίνομαι την ομάδα τους σαν σύλλογο οφείλω να παραδεχτώ ότι οι απαιτήσεις τους παραμένουν απαιτήσεις μεγάλη ομάδας πρωταγωνίστριας και αυτό για μένα δείχνει μέταλλο μεγάλης ομάδας.
ήρθαν από τα χωριά, έσπασαν το αήτητο του γκέι, τερμάτισαν 2οι και πήραν κύπελλο και παρόλαυτα πάλι κριτικάρουν.
εμείς αν τα κάναμε αυτά, οποιαδήποτε κριτική θα ισοδυναμούσε με αποστολή αυτοκτονίας.
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Έτσι είναιsourmenetes έγραψε:Υπαρχει λογικος ανθρωπος που ασχοληθηκε με το σημερινο ματς;;;ακομα και τα πλει οφ με ψιλοζορι τα βλεπω...
Με τοσα που εγιναν φετος εγω μονο γεματος & περηφανος ειμαι σαν ΠΑΟΚ.αν καποιοι στεναχωριεστε που δεν πηραμε κυπελλο,χανετε την ουσια...
Σαν οργανισμος ΠΑΟΚ με ολα τα στραβα της διοικησης Σαββιδη,φετος λειτουργησαμε αγνα..
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως είπε κάποιος το κύπελο θα τους κλείσει τα μάτια. ...σιγά μην ζήλεψα και θαύμασα την αεκ .....ας πάρω την πρώτη θέση στα play of και οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μου .....ΆΚΟΥ ΜΕΓΆΛΗ ΟΜΆΔΑ Η ΚΟΥΛΑ ΈΧΕΙ ΜΈΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΆΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΗΣ τι άλλο θα διαβάσουμε μια ομάδα του ΠΟΚ είναι με γαβρικη νοοτροπία γιατί όποτε μιλάμε λένε για τίτλους ΜΑ ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΒΏΣ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΑΠΛΆ ΑΥΤΟΊ ΠΕΡΝΟΎΝ ΤΑ ΨΊΧΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΡΙΤΗ ΟΜΆΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΏΝ
Οσο ζούμε στον μικρόκοσμό μας όλα καλά θα είναι απλά θα γεμίζουμε τα forum με το πόσο μεγάλοι είμαστε (οι πόσο μικροί ανάλογα τα κέφια μας) και θα μένουμε άτιτλοι. Ομάδα που ανεβαίνει από την Β στην Α και παίρνει κύπελλο έχει μεγάλη φανέλα (πρόεδρο σύστημα οτι θέλει ας βάλει κανείς). Το μυστικό πρέπει να το βρεί ο Πρόεδρος και όχι εμείς.13 χρόνια είναι πολλά.
Με αυτήν την λογική οι τρεις των Αθηνών έχουν μεγάλη φανέλα γιατί αυτοί περνούν τους τίτλους ...απλά δεν θέλουμε να περνουμε τίτλους με τον δικό τους τρόπο
Το καλύτερο άλλοθι για να μην κάνεις ποτέ ομάδα. Φέτος δεν σου άρεσε προφανώς ο τρόπος της αεκ. Επειδή αυτες οι συζητήσεις δεν εχουν ποτέ τέλος σεβαστές όλες οι απόψεις ετσι και αλλιως εμεις μονο συζητάμε άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις.
Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μας. Σωστός!paokovios1974 έγραψε:42 φτασαμε,αλλοι ειναι ακομα πιο μεγαλοι.
Πικρες αμετρητες χαρες ελαχιστες.
Αλλα ρε γαμωτο δεν θα το βαλουμε κατω ρε γαμωτο.
Δεν τα παρατησαμε οταν ειμασταν με το ενα ποδι στη δ εθνικη με ολους τους παικτες να κανουν προσφυγη και το γουμενο να λεει οτι αν ειχε 5000 διαρκειας το σωματειο δεν θα χρωστουσε πουθενα.
Και θα τα παρατησουμε τωρα που εστω και οπως ειμαστε,ειμαστε ΚΑΘΑΡΟΙ, ειμαστε ΟΡΘΙΟΙ,και εχουμε εναν ακομα γυρο να παλεψουμε(το καμπανακι δεν ακουστηκε ακομα)
Ο Αγωνας δεν σταματαει ποτε,οτι κι αν κανουν,οτι κι αν λενε,αδιαφορω δεν γονατιζω δεν πτοουμε συνεχιζω.
Μεχρι να μην μπορω αλλο, μεχρι να μην εχω αλλο, μεχρι να σταματησει η φωνη μου,μεχρι να χαθει η ζωη μου,ειναι αρχη ζωης,ειναι αρχη Π.Α.Ο.Κ.
SM-G935F
Δηλαδή αν κράζω την ομάδα και απαιτώ παικταράδες, γίνομαι αυτόματα μεγάλη ομάδα.tsou έγραψε:όσο περνάν τα χρόνια βλέπω ότι μια μεγάλη πλειοψηφία έχει την τάση να αρειανίζει.
την πέσατε πριν στο παλικάρι που έλεγε για την αγωνιστική ανυπαρξία του ΠΑΟΚ σε τίτλους και διακρίσεις λες και είπε κάνα ψέμα. να εξηγήσω τι εννοώ αρειανίζουμε και εθελοτυφλούμε.
μετά την νίκη μας το χανούμι ήμουν με ένα φίλο μου χανούμι ο οποίος γράφει συνέχεια σε ένα απτα μεγαλύτερα σάιτ τους. έβλεπα τις αντιδράσεις και τα σχόλια των χανουμιών και έτριβα τα μάτια μου βλέποντας το κράξιμο που έριχναν σε όλους, τις απαιτήσεις που είχαν ζητώντας παιχταράδες αντίστοιχους με την 3ετία 93-96 που σήκωναν πρωταθλήματα. υπήρχαν κάνα-δύο που κράζαν τους υπόλοιπους λέγοντας τους μίζερους και γκρινιάρηδες αλλά από τα vote down που έπαιρναν καταλάβαινες ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χανουμιών είχε απαιτήσεις, γκρίνιαζε και κριτίκαρε χωρίς έλεος τον τίγρακο.
σε εμάς αντίστοιχα η συντριπτική πλειοψηφία ανήκει στην 2η κατηγορία. δικαιολογίες, χαμηλές απαιτήσεις και για όλα φταίει ο κακός λαός που γκρινιάζει.
παρόλα τα χωριά της Γ και της Β, παρόλη την ξεφτίλα που φάγανε και παρόλο που σιχαίνομαι την ομάδα τους σαν σύλλογο οφείλω να παραδεχτώ ότι οι απαιτήσεις τους παραμένουν απαιτήσεις μεγάλη ομάδας πρωταγωνίστριας και αυτό για μένα δείχνει μέταλλο μεγάλης ομάδας.
ήρθαν από τα χωριά, έσπασαν το αήτητο του γκέι, τερμάτισαν 2οι και πήραν κύπελλο και παρόλαυτα πάλι κριτικάρουν.
εμείς αν τα κάναμε αυτά, οποιαδήποτε κριτική θα ισοδυναμούσε με αποστολή αυτοκτονίας.
- ace79grpaok
Όσο βολευόμαστε με το ηθικοί νικητές και με το ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τίτλους,θα είμαστε μονίμως στην φάπα και στις επαιτιους του κυπελου του 2001 .
Με την μία. ....έχετε συζητήσει με αεκτση τα επιχειρήματα του έναντι μας είναι όπως του γαβρου προς όλους τους άλλους και τους λέω τότε να γίνω γάβρος γιατί να γίνω αεκ;DC έγραψε:Δηλαδή αν κράζω την ομάδα και απαιτώ παικταράδες, γίνομαι αυτόματα μεγάλη ομάδα.tsou έγραψε:όσο περνάν τα χρόνια βλέπω ότι μια μεγάλη πλειοψηφία έχει την τάση να αρειανίζει.
- zarathustra79
Το να θες μεγάλη ομάδα δεν είναι κακό φυσικά, ίσα ίσα είναι ευχή. Το ίδιο και οι τίτλοι.
Για μένα όμως είναι πολύ πιο σημαντικό το να είσαι καθαρό σωματείο, να μη χρωστάς πουθενά, να μην εξαρτάσαι από κανέναν επιχειρηματία που αύριο μεθαύριο μπορεί να φύγει και σαφήσει με μια τρύπα δεκάδων εκατομυρρίων. Νομίζεις οτι οτι αυτό μικραίνει την ομάδα;
Αν εσεις προτιμάτε να λειτουργούμε γκαγκστερικά κ μεις γιατί πιστεύετε οτι είναι ο μόνος για να πέρνεις τίτλους, είναι δικαίωμα σας να το πιστεύετε, αλλά εγώ τέτοιους τίτλους δεν τους θέλω. Αν ήταν έτσι θα υποστήριζα κάποια αθηναϊκη ομάδα.
Εγώ εξακολουθώ βέβαια να πιστεύω οτι υπάρχει κ άλλος δρόμος. 15000 διαρκείας και 20-22000 ΜΟ σε κάθε αγώνα. Μόνο τα χρήματα από τις εισπράξεις σου δίνουν 3-4 μεγάλες μεταγραφές. Συν αυξημένες χορηγίες. Συν καλύτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Και εκεί είμαι σίγουρος οτι ο πόντιος θα φιλοτιμηθεί και θα κάνει και καμιά μεταγραφή παραπάνω... Μια δυο τρείς;;; Ε θα έρθουν κ οι τίτλοι!!!
Για μένα όμως είναι πολύ πιο σημαντικό το να είσαι καθαρό σωματείο, να μη χρωστάς πουθενά, να μην εξαρτάσαι από κανέναν επιχειρηματία που αύριο μεθαύριο μπορεί να φύγει και σαφήσει με μια τρύπα δεκάδων εκατομυρρίων. Νομίζεις οτι οτι αυτό μικραίνει την ομάδα;
Αν εσεις προτιμάτε να λειτουργούμε γκαγκστερικά κ μεις γιατί πιστεύετε οτι είναι ο μόνος για να πέρνεις τίτλους, είναι δικαίωμα σας να το πιστεύετε, αλλά εγώ τέτοιους τίτλους δεν τους θέλω. Αν ήταν έτσι θα υποστήριζα κάποια αθηναϊκη ομάδα.
Εγώ εξακολουθώ βέβαια να πιστεύω οτι υπάρχει κ άλλος δρόμος. 15000 διαρκείας και 20-22000 ΜΟ σε κάθε αγώνα. Μόνο τα χρήματα από τις εισπράξεις σου δίνουν 3-4 μεγάλες μεταγραφές. Συν αυξημένες χορηγίες. Συν καλύτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Και εκεί είμαι σίγουρος οτι ο πόντιος θα φιλοτιμηθεί και θα κάνει και καμιά μεταγραφή παραπάνω... Μια δυο τρείς;;; Ε θα έρθουν κ οι τίτλοι!!!
++++
Αν ήταν με 2 κιλά κράξιμο και τρία τέταρτα απαιτήσεις να γίνεσαι μεγάλη ομάδα, και τα σκουλήκια το ίδιο θα ήταν.
Το τι σε κάνει μεγάλη ομάδα το νιώθει ο καθένας μέσα του. Στην ψυχή και την καρδιά του. Και κάποια στιγμή, αυτό βγαίνει. Φανερώνεται.
Αν ήταν με 2 κιλά κράξιμο και τρία τέταρτα απαιτήσεις να γίνεσαι μεγάλη ομάδα, και τα σκουλήκια το ίδιο θα ήταν.
Το τι σε κάνει μεγάλη ομάδα το νιώθει ο καθένας μέσα του. Στην ψυχή και την καρδιά του. Και κάποια στιγμή, αυτό βγαίνει. Φανερώνεται.
- Dimitris_L4
Υπηρχε περιπτωση να γινοταν ο τελικος πριν ενα μηνα και να το επαορνε η κουλα..;;;ας μη γελιομαστε τεραστιο μεριδιο στην επιτυχια της κουλας και του μελισσαν εχει το φιλαρακι του ο ΙΒΑΝ...γιατι εαν δεν ηταν αυτος να ξεφτιλισει το συστημα ολα θα ηταν οπως καθε χρονο..
Εγω ειμαι περηφανος που ο ΙΒΑΝ ξεφτιλισε ενα θεσμο και τους εκανε μπουρδελο..ειμαι περήφανος που ο καριολης ο γκιρτζικης εκανε δήλωση για τους οπαδους μας..
Εγω ειμαι περηφανος που ο ΙΒΑΝ ξεφτιλισε ενα θεσμο και τους εκανε μπουρδελο..ειμαι περήφανος που ο καριολης ο γκιρτζικης εκανε δήλωση για τους οπαδους μας..
Hρακλής και ΑΕΚ.
Και οι δυο πέσαν κατηγορίες,και οι δυο ανέβηκαν την περσινή σεζόν.
Ερχόμαστεεεε..λέγανε οι γριες.
Ενα χρόνο μετά η μια ομάδα που ανέβηκε παίρνει το κύπελλο Ελλάδος και την ίδια μέρα στην άλλη ομάδα κόβουν το τηλέφωνο για εκατό ευρώ.
μπορεί και να φταίει το ΠΟΚ
Και οι δυο πέσαν κατηγορίες,και οι δυο ανέβηκαν την περσινή σεζόν.
Ερχόμαστεεεε..λέγανε οι γριες.
Ενα χρόνο μετά η μια ομάδα που ανέβηκε παίρνει το κύπελλο Ελλάδος και την ίδια μέρα στην άλλη ομάδα κόβουν το τηλέφωνο για εκατό ευρώ.
μπορεί και να φταίει το ΠΟΚ