Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- aisiodoksos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
εγω λεω οτι μετα το ματς κατι θα ανακοινωθει.. δεν ξερω ομως!
Ελπιζω να μην ειναι η απολυση του ΑΑ

Έλεος.... Ο βιερα κοντά σε στάνταρ Λιέγης...άντε ρε ξυπνάμε την τρέλα μου μεσα...ανίκανοι....
Αμπντουν θα λες και θα κλαις...
Εγω πάντως πονταρω τα λεφτα μου στον Αλγερινό... Χωρις τη ρήτρα καταδυνάστευσης της Νότιγχαμ, που θα αποσυρθεί μπροστα στον κίνδυνο να τους ξεμείνει...
Εγω πάντως πονταρω τα λεφτα μου στον Αλγερινό... Χωρις τη ρήτρα καταδυνάστευσης της Νότιγχαμ, που θα αποσυρθεί μπροστα στον κίνδυνο να τους ξεμείνει...
- pisakaipoupoula
γιατί νομίζεις ξέρουν ποιος είναι ο Βιέρα κ ότι τον παραχωρεί η Βαλένθια?Αφού δεν είναι του Κουτσολιάκου δε μας κάνει..
Μακάρι ...με συμβόλαιο 350.000 και τζάμπα...όπως πηγε ο Τζιμπούρ στο αποελ ...arisk έγραψε:Αμπντουν θα λες και θα κλαις...![]()
Μεταξύ 7 και 11 περιμένω να ακούσω δυο ονόματα... 
Τεσσερα ακούσαμε ολο το καλοκαίρι... Δυο θα ακούσουμε σε τέσσερις ωρες... Αρκεί βέβαια να βοηθήσει και η Παναγιά...
Τεσσερα ακούσαμε ολο το καλοκαίρι... Δυο θα ακούσουμε σε τέσσερις ωρες... Αρκεί βέβαια να βοηθήσει και η Παναγιά...
- thanos-xanthi
σε αυτο το ενδεχομενο ο Βρυζας οφειλει να παραιτηθει..analog έγραψε:Το ενδεχόμενο να μην φέρουν κανέναν το έχετε σκεφτεί ?
Το κανένας νομίζω ταυτίζεται με καραγκουνη,, γιατί αν ειναι τόσο ανίκανοι κ δεν κλείσουν παίκτες ,θα καταλήξουν στην καραβουτα..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλα αυτον δεν τον αοιριψαμε για εξωαγωνιστικους λογουςDemir έγραψε:Μακάρι ...με συμβόλαιο 350.000 και τζάμπα...όπως πηγε ο Τζιμπούρ στο αποελ ...arisk έγραψε:Αμπντουν θα λες και θα κλαις...![]()
εχουμε τοσο ανικανους υψηλα υφισταμενους,που ουτε 300000 ωρες δεν τους φτανουνε...
πολυ φοβαμαι πως ειτε 0,ειτε καραβουτα θα δουμε....
πολυ φοβαμαι πως ειτε 0,ειτε καραβουτα θα δουμε....
@ρομαν και λοιπους που με φορτωσαν το ρεπορταζ
Εκτος αποστολης ο βιρτουοζος της μπαλας , ο γνωστος και ως μαραντονα της γαλικιας , ο ενας και μοναδικος lpm7
http://www.deportivo-la-coruna.com/dlco ... ?match=417
Εκτος αποστολης ο βιρτουοζος της μπαλας , ο γνωστος και ως μαραντονα της γαλικιας , ο ενας και μοναδικος lpm7
http://www.deportivo-la-coruna.com/dlco ... ?match=417
Πάντως οτι κ να γίνει στο τελος, κάνουμε ή δεν κανουμε αλλη μεταγραφή, έχουμε περάσει καλα εδω μεσα !!!!